Új privát üzeneted érkezett!

Cas :D
Jó, hogy jobban vagytok! Férjed pedig, - ha ő is olyan férfiasan beteg, mint általában a többi pasi - még kitart a betegségben, gondolom :roll: Neki is jobbulást!

Nyafi :D
Jobbulást Nektek!

Gem :D
Jó olvasni is Téged, bár szeretem nagyon a képeket is nézegetni!
Tündérek a gyerekek! Sok sikert a további babá(k)hoz!
Lehet, hogy anno én írtam ilyet, hogy kistesó, de most úgy gondolom, hogy jövő év végéig nem foglalkoznék vele (utána pedig, ha mégis szeretnék, akkor nagyon gyorsan össze kell jönnie hugicának, mert már februárban 37 leszek :cry: )
Játszom a gondolattal, de nagyik, s barátok/segítség nélkül nem vállalom még :roll:

Krisz :D
Mi mennénk az "osztálytalira" :wink:

Mikor kezdtek lakást dísziteni?

Kérdés(ek): mi babavizet adunk Marcinak (tápszerhez, hipp gyümilevekhez), szerintetek mikortól lehet palackozott mentes vizet adni nekik? s mikortól ihatnak mondjuk 100%-os gyümileveket, amiket mi is??

Tegnap reggel tettem a babatejébe egy negyed kanál junior kakaóport :oops: ja és a spenót tejjel készült, abból evett, lehet, hogy - mivel hál Istennek semmi baja tőle - adhatok már neki akkor rendes tejet is, s nem kell babatejezni?? Tudom, tudom a babatej olyan, mint a tápszer, de erre pl. az van írva, hogy cukros, s (mivel én a tej szagától is rosszul vagyok)apuka megkóstolta, s mondta, hogy ízre olyan, mint a rendes tej, csak édes...így meg nem sok értelmét látom :roll:
Véleményetek??? :roll:
Na megyek vasalni, mert Marci alszik (no persze, 3/4 7-kor már fent volt) itt akkkor még sötét van :wink:

Ja, Titti, kérdezted az időt, hááát olyan 20-26 fok között, de mivel mi elég fent lakunk, s ha van felhő az itt "lakik" felettünk, s az egész lakásban hidegburkolat van, így néha sokkal hidegebbnek érzem :roll: na meg én fagyos is vagyok. De egyébként ha süt a nap, akkor strandidő van 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi irigy vagyok a szép időtökre itt most latyakos a hótól eléggé. Mi már adunk neki mentes vizet, csak váltogatni kell, hogy kicsit más legyen az összetétele az ásványi anyagoknak. Mi egyébként forralt vizet adunk. Én még tápot adok neki, s mivel az a fő eledele még mindig, nem is szeretném addig leváltani, míg már csak napi egyszer kéri mondjuk.

Kép
nyafi

Kistesó
Egy barátnőm, akivel "együtt" szültünk (az ő lánya 5 héttel fiatalabb CSillánál) már 8 hetes terhes. Neki is van egy fia, aki egyidős Sebivel, tehát 3. gyerek.
Nagyon örültem, amikor megtudtam, de picit görcsbe is ugrott a gyomrom, mikor eszembe jutott, hogy akár nálunk is jöhetne?!
Belegondoltam, hogy megint előlről kezdeni a terhességet, szülést, szoptatást, így, hogy CSilla is ilyen pici még?! Én pánikba esnék... persze megtartanánk, és nagyon örülnénk neki, de nagyon-nagyon aggódnék, hogyan bírnám a három gyerekkel?!
Úgyhogy nálunk még egy daraig tuti nincs szó következő gyerekről, de én abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán szeretnék még.
De nagyon lelkesen drukkolok mindenkinek, aki vállal, pláne ilyen kis korkülönbséggel, és azért a lelkem mélyén irigykedem is picit, mert olyan csodálatos dolog babát várni, és lehet, h ogy többet sose lesz benne részem... :( :)

Gem
Megértem, hogy hulla fáradt vagy! Nálunk a párom pontosan ennyit van itthon, mint te, és ő is nagyon hiányzik nekünk. A karácsonyi ünnepeket mi is várjuk, akkor ő is itthon lesz 2 hétig! :)
Beszéd: megértem, hogy aggódsz! Sebi nagyon korán kezdett beszélni, de ő meg nagyon rosszul beszél még ma is. Én többnyire megértem, de iszonyú beszédhibás. Hadar, nem artikulál, elharapja a szavakat, sejpít, raccsol, pöszít, minden ami létezik. :( 5 éves korig nem foglalkoznak vele, mert állítólag addig még egyszerűen fizikailag alkalmatlanok a fejlesztésre. De én akkor is tűkön ülök, mert így félek, hogy nagyon soká fogjuk tudni ledolgozni ezt a hátrányt... :(
Ja, és pisilés közben úgy látszik szeretnek érzelmeket nyilvánítani, nekem Sebi azt mondta szintén pisilés közben, hogy Anya, én úgy szeretek oviba járni! :)

Krisz
55 km nem tétel, de akkor reggel megyünk, este jövünk! :lol: Egész nap a nyakatokon leszünk! :lol:
Sütős-kályha: az én barátnőmnek is van olyan, én is irigylem! :) Kicsit vicces lenne itt a 20 lakásos társasáházban építtetni egy ilyet?! (még kandallót is...) :lol:

Szilvi
Férjem-uram egy hős, megy dolgozni, csak éjjel horkol mint a veszedelem a bedugult orrától?! :lol:
Víz: Csilla már régóta Szentkirályi vagy Óbudai Gyémánt mentes vizet kap (igaz, ezeken rajta van a baba-jel, nemtom pontosan ez miben más, mint mondjuk a Humana Babavíz?).
Babatej: szerintem ügyes marketingfogás az egész. Mivel a fehérjeállományt egyáltalán nem módosítják benne, így ugyanolyan allergének, mint a tehéntej. És nem vagyok benne biztos, hogy egy változatosan étkező babának szüksége van egy ilyen felturbózott tejporra. Inkább maradunk a friss tejnél! (Már amennyire azok frissek, épp most mondta egy barátnőm, akik tejporral kereskednek, hogy az összes dobozos-flakonos tej porból visszahígított tejet tartalmaz :evil: :evil: :evil: )
Remélem a biotej tényleg rendes friss tej, Sebi is azt issza, ha az allergológus dokink engedélyezi a tejtermékek bevezetését Csillánál, akkor ő is azt fog kapni.
Lakásdíszítés: hétvégén végiggyűröm a karácsonyi nagytakarítást, és utána jó lenne már kicsit készülődni. Legalább egy adventi koszorúnk biztos lesz!

Na mennem kell társasozni. :)

Kép
Kép
Kép
cas

A forralt mentes víznek szörnyű színe van forralás után Amikor megszületett azt adtuk (amikor szükség volt rá), s mivel mindig gondban voltam, hogy forraljak időben, hogy mire kell, lehűljön, na meg ott ülepedett minden utána, ezért tértünk át a babavízre, azt nem kell forralni, csak felbontás után hűtő, s amikor kell, csak a mikróba teszem 8)
Én úgy gondoltam, hogy adhatok-e neki forralás nélküli palackos vizet :roll: ha nem is mindig, de mondjuk már könnyebbséget jelentene, ha elmegyünk valahova, s kell, akkor "csak" venni kell neki egy palackos vizet, s esetleg dobozos üdítőt :roll: :roll: de lehet ám, hogy én nagyon "rohanok", s ezt még nem lehet :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvia :D
sztem simán. Én nem vagyok egy sterilizálós anyuka mondjuk... :roll: Meg úgy gondolom, ha kúszik-mászik a házban, eszi a szöszmöszt, nyalja a cipőt, akkor az hogy most a palackos vizet még felforralod-e már oly mindegy.... :lol:
Én semmit sem forralok. Juli is sima ásványvizet kapott már vagy 6-8 hós korától. Sárinak meg nincs is külön vize. Az a 30 mili, amit megiszik egy nap, sima forrásvíz, de már csapvizet is kapott vészhelyzetben (lenyelt egy almahéjdarabot és nem akart teljesen lemenni neki) :lol:
KM

Kép
Kép
kismok

Szilvi, én nagyon a legelején forraltam Borónak a vizet, de aztán volt, hoyg elfelejtettem és akkor kapott ásványvizet, úgyhogy, mondhatom, kb. 7 hós korától azt kapja. És csakúgy, mint Kismokéknál, vészhelyzetben ő is kapott csapvizet.
NA, felébredt... :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

én Jana babyt vagy szentkirályit adok. Nem teszem hűtőbe, mert csak a licsi 3dles használom egyszerre és az 1,5 nap alatt elfogy.

Baba project: szoptatástól függ :roll: mi márciustól szeretnénk próbálkozni, de lehet hogy a Bence még akkor is szopizni fog....legalábbis most nem úgy tünik mint aki le akar szokni.... esetleg tippek??? A dokim azt mondta hogy akkor kezdjünk próbálkozni ha már nem szoptatok. Ja és szeretnék egy kisebb tisztító kúrát is, meg felturbózni magam elötte mert most elég hulla vagyok.

Én nem adnék 100%os gyümilevet higítatlanul, mert az nagyon tömény és kikezdi a gyomrot....én magam is higítva iszom, de persze ez egyéni vélemény.

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Baba projekt: nekem azt mondta a doki, hogy ha valakiben felmerül az ötlet, akkor már lehet próbálkozni. :D Gondolom, az ember lánya érzi, mikortól van itt újra az ideje.

Nálunk hétvégén itt voltak anyósék, és nem volt egyetlen jó szavuk sem a gyerekre.... :cry: :x Az még elmegy, hogy engem nem csíp, soha nem is szeretett - de hát végül is nem is hozzá mentem feleségül, csak bent volt a "csomagban" - , de hogy az én gyönyörű, okos, csodálatos lányomat sem?!! :evil: Pedig még produkálta is magát, sétálgatott föl-alá úgy, hogy nem fogta senki kezét, handabandázott, mosolygott.... És semmi. :roll: Mikor elmentek, jöttem rá, hogy mi a bajom. Hát, ne tudjátok meg, utána egy nap kellett, hogy összerakjam magamat, annyira megzuhantam. Lehet, hogy én vagyok érzékeny, vagy egyszerűen elszoktam tőle (ritkán jönnek), de rettentetesen rosszul esett. Persze ahhoz sem volt egyetlen szava sem, hogy átrendeztük a lakást, és Rita cicának lett egy saját, igazi gyerekszobája. Pedig azt nem lehetett nem észrevenni. De hát ez már csak hab a tortán. Most ennyi, eldugulok, nem akarom más kedvét is rombolni.

Kép
Kép
d0r0ttya

Sziasztok!

Mindenkinek Drukk a tesóprojecthez!
...de jó ezt olvasni... Nekem még várnom kell... :( :D
Levinek is fontos a cici :D ...remélem még tavaszig, max. nyárig az is lesz. :lol:

Titti
Napsi tényleg nagyon szép :lol:

Gem
A lánykáid is nagyon édesek...
Zsófi ügyes a videón!

Kriszta
nagyon jól néz ki a kandalló...
Apa is szeretne... de ahhoz ház is kell :lol:

Nyafi
Jobbulást Giginek!
Cas.. a párodnak is !

Dorottya
Anyósod :evil:
...pár nap múlva én is látom az enyémet :)

Szilvi
...hogyan ünnepelünk?
A szülinapot , a Karácsonyt?

3-án csak hármasban leszünk :lol: , 6-án jönnek a nagyszülők (talán az öcsém és a sógornőmék is)
akkor lesz torta, "buli" :lol:

Gyümilevek
Manó már ivott - de csak olyat, ami neki való.
Pacific Bébiital (4 hótól adható) nemrég kóstolta meg.. szívószállal :P

A készház vásáron volt sok cég, de mi csak ahhoz a kettőhöz mentünk oda,
akik Szabolcsban is építenek.
Beszélgettünk a telkekről, a házakról...
Azt mondták, hogy ott pont jó építeni, ahová mi terveztük :lol:
...majd visszatérünk rá, ha hazaköltöztünk.
Árakról csak annyi, hogy a nm ár 100-350 eFT-ig változik...
...még az is lehet, hogy sikerül (Anyósék nélkül) építeni :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok
Barbi Jana babavizet kap mióta megszületett. Eleinte a kis üvegeseket vettem, most már egy nap elmegy 1 liter ezzel csinálom a tápszert neki és a gyümölcsleveket is ezzel higitom. Kb 6-7 hónapos korától kap mindenféle gyümölcslevet. Azóta mióta négykézláb mászik nem sterilizáltam neki semmit. Én is gondolkodtam a sima mentes ásványvizen, de apa azt mondta a Jana bevált amig tápszer kell Barbinak addig igya babavizzel.

drumka

Sziasztok!

Cas:Örülök,hogy jobban vagytok. :wink:

Szilvia:Én úgy gondoltam,hogy amikor jön a Mikulás akkor elkezdem a díszítést.Már előkotortam mindent.Vettem egy pár új dolgot az Ikeába.Apa olyan fát szeretne amit utána kitud ültetni,nem igazán kultiválom de majd meglátjuk. :D
M is Jana Baby vizet használtunk az elejétől fogva kb.11 hónapos koráig.Utána ásványvizet vettünk mindig mást.De azt is forralom.Apa épp tegnap mondta,hogy szerinte már sima csap vizet adhatnánk e neki.Ja és a teájába még csak most kezdtem el nádcukrot tenni,eddig simán itta.Hát többet is iszik,de eddig is nagyon sokat ivott.

Ancsa:Ha jól emlékszem akkor te írtad,hogy Réka a Milupa Tejitalt issza.Te hogy adod és mennyit egy nap?a dobozán van recept megcsináltad már neki?

Kriszta:Nagyon ügyesek vagytok,szép a kandalló!!!!

2 gyermekes anyukáktól szeretném kérdezni,hogy mikor kezdtétek el a bilire tenni a Törpéket?

Most mennem kell mert főznöm kell ebédet.
Délután meg jönnek hozzám kitakarítják az összes szőnyeget a lakásba,kíváncsi vagyok milyen koszosak.
Este meg megyünk a bőrgyógyászhoz a Levivel.

Szép napot

Sziasztok

Üdv.:Szilvi

Kép

Kép
szilvi17

Szilvi értetlenül írtam, de a mentes vizet én se forralom neki 7 hós korától kap, és a csapvíz az amit forralok, ha pedig nincs időm forralni és lehűteni, akkor jön a mentes víz és mi a legolcsóbb natura penny-s vizet isszuk, 43ft 1.5l

Kép
nyafi

Sziasztok!

Levi is a Jana, Humana vizeket issza - csapvizet mi nem iszunk - így ő sem nagyon fog,
mentes á.vizeket veszünk - és persze mindig mást... ezekből is ivott már....
(bár nekünk csak napi 1-2 dl-t kell forralni, de lassan leállok a forralással).

Akiknek még most lesz az első szülinap - egy "kérdés":

Nem tudom, hogy mi legyen a tortával...
Csináljak Levinek egy kicsit (olyat , amit már ehet) és mellé vegyünk 1-et nekünk?
vagy csináljak egy nagyot (de abba minden lesz) :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szilvi
Bilire szoktatás?! Hol van az még?! :lol:
Sebi 2 év 3 hónapos volt, amikor szobatiszta lett, és ez bizony manapság szinte korainak számít. Viszont egyik napról a másikra, és éjszakára is vagy 2 hét múlva.
Azt kell mondjam, hogy 1 év 3 hónaposan már el tudta tudatosan állítani a pisilést, ha szóltam, vagy el tudta indítani, ha azt kértem. (Ez véletlen derült ki a strandon, amikor pelus nélkül rohangált, és elkezdett pisilni a takaró közepére, én meg feljajdultam, hogy Sebineeeee..., akkor abbahagyta, letettem a fűre, és mondtam neki, hogy mehet, és akkor pisilt tovább.)
De ez még nagyon messze van a szobatisztaságtól...
Szellemileg-fizikailag is meg kell rá érniük, hogy észleljék az ingert, tudják tartani picit, ha szükséges (amíg elér a biliig-wcig). Különben csak nyűglődés az egész.
Ja, és hormonálisan is meg kell rá érnie, hogy alsvás közben már kevesebb vizelet termelődjön.
Sebi pl. akkor már hónapok óta száraz pelussal kelt délután, és néhány hete száraz pelussal kelt reggel is, mikor szobatiszta lett.
Nálunk a kakikval se volt semmi gond, hamar ráérzett arra is.

Túl korán erőltetni semmit sem érdemes, mert vagy sikerül beidomítani, vagy nem, és ha nem, akkor abból csúnya problémák lehetnek később... :(

Kép
Kép
Kép
cas

Biliügyben 150%-ban egyetértek Cas-sel. Kriszta 2 éves 1 hónapos volt, amikor nappalra szobatiszta lett, délutáni alvásra 2-3 hét után nem kapott pelust, éjszakára pedig csak most vagy 3 hete kezdtünk nem adni pelenkát. Hónapokon át szinte mindig száraz pelussal kelt, sopkszor mondta este, hyog nem is kell pelus, de éppen oylankor történt baleset, ezért úgy éreztem, hyog még rá kell adnom. Most,a mióta nincs, még egyszer sem volt baleset és van, hogy éjszaka is ébreszt, ha pisilnie kell.

Boróval megvárom majd a jövő tavaszt (azaz a 2010-est) az igazi szoktatással, hacsak az ő ritmusa esetleg nem kívánja meg hamarabb. Amúgy jövő nyáron már megismertetem neki a bilit, de semmi kényszerűség nem lesz. gyanúgy, mint Krisztánál.

Krisztám köhög és folyik az orra + hatalmasakat tüsszent. És a torka is fáj. Csoda lesz, ha Boró megússza, de azért reménykedem.

Borókám MEGTESZ EGYEDÜL 1-2 LÉPÉST!!! :D Olyan kis bátor! És már nem huppan le feltétlenül, van, hoyg ügyesen leguggol és meg úgy is elidőz egy kicsit, játszik. Amúgy már eléggé hosszasan tud fogódzás nélkül megállni.

Puszi mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit
Gratula az első lépésekhez!!! :P

..na és jobbulást a nagylánynak!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nagyon köszönöm MINDENKINEK a babavizes hozzászólásokat, úgy döntöttem, hogy ha nem is egyik napról a másikra, de szép lassan leszokunk a babavízről, s a HIPP ivóléről is áttérünk a bolti dobozosra. Persze ezután is vizezve kapja majd :lol:

Edit :D
Én is gratula a az első lépésekhez, nagyon ügyes Boró, mert ő a második legfiatalabb babócánk, ugyebár :lol:

Kia :D
A szülinapi ünneplésre gondoltam persze :wink: de már kaptam választ!
Én nem készítek/veszek külön tortát Marcusnak, szeretném ha belemászna, ahogy szeretne, aztán úgyis mi esszük meg :wink: ő max egy - két falatot kap belőle. Tuti, hogy nem krémes lesz, mert olyat mi sem szeretünk....Sacher tortára gondoltam, olyat szoktunk venni :oops:

Szilvi :D
Levinek mi baja van, hogy bőrgyógyihoz kell mennetek?

Dorottya :D
Sajnálom anyós sztorit, s hááát igazából nem elkedvtelenítettél, hanem felvidítottál, hogy én milyen szerencsés vagyok az enyémmel (bocsi, csak az igazat írom :oops: )
Azért ez elég fura, nekem is két fiam van, s el sem tudom képzelni (MOST), hogy ilyet tegyek...de hát szerencsére nem vagyunk egyformák!
S hát a lényeg, hogy ezt a férjeddel el tudjátok rendezni, s nem vetít káros hatást a ti kapcsolatotokra 8)

Még a múltkor nem írtam, hogy Rebeka beszédje miatt (én Cas-szal ellentétben) azt mondom, hogy egy kicsit se aggódj! Ha jól sejetem, akkor otthon két nyelvet használ, az oviban a harmadikat.....így volt ezzel a barátaink nagyobbik kisfia, s most lesz öt éves, s az anya-, illetve az apanyelvet tökéletesen beszéli, s elkülöníti. Ma meglepett minket ez a barátunk, s beszéltem a kicsivel telefonon (aki most anyukájával Lengyelországban van), s gyönyörűen beszélt velem magyarul, tudja, hogy velem úgy "kell"...apuka mindig magyarul, anyuka mindig lengyelül beszél vele/velük, s még itt laktak, addig ovónéni spanyolul nyomatta :lol:
Persze nála is sokáig tartott, hogy mindent helyre tegyen....sokáig pl. egyes szám harmadik személyben beszélt magáról, de akkor is azt hittem, hogy lerágom a száját, annyira édes volt :D
Egyébként suli + nyelv ügyben, Kristóf annyit sem tudott spanyolul, hogy "hola", amikor 7 évesen rögtön a második osztályba tették itt, s már Karácsonyra értett egy csomó mindent....fog tudni tanulni flamandul, akkor is, ha most nem erőltetitek őt. Bocsánat, ha sok voltam :oops:

Tegnap vettem egy karton babatejet, de lehet, hogy ez lesz az utolsó, mert rá van írva, hogy hűtőben 48 órát tarthatom...háát egy liter nem fogy el két nap alatt, s úgy gondolom, ha a speniben lévő nem kis mennyiségű sima tejtől nincs baja (kipp-kopp), akkor nem lesz baj, ha a rendes tejet felesen adom neki :roll:

Ma jó meglepiben volt részem, mert az egyik legjobb barátom (akik itt éltek a két kisfiúval) előzetes bejelentés nélkül meglepett :lol: 11-kor pont elaludt Marci, amikor csengettek...már pont szidtam a felmenőit a postásnak (mindig akkor jön, amikor Marci alszik :twisted: ), s erre nyitom az ajtót, s ott áll kint :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Képzeljétek! Sári mostmár igazán megy! Kb. kedd óta: ide-oda, ide-oda. Úgy örül neki! Mondjuk potyog is rendesen, mert örömében elkezd tapsikolni, meg riszálni a pelusát és kilengeti magát az egyensúlyból. :lol:

nekem is van egy háromnyelvű család-ismerősöm. Anyuka magyar, apuka francia és egymás között németül beszélnek. A kisfiú 4 éves múlt, most kezdett mondatokban beszélni, de nem egy szószátyár és lehet, nem is lesz az, mert olyan kis szelíd természetű. Szóval sok múlik a személyiségen is. Az én Julcsim is keveset beszél (apja fajta), míg kis barátosnéjának be nem áll a szája, de olyan beszédhibásan, hogy fogjuk a hasunkat a röhögéstől, nagyon édi! :D

Szilvia :D
én advent 1. vasárnapjával kezdek díszítgetni. No, nem flancosan, sk. készített dolgokkal. Először is az adventi koszorúval, meg Julinak készítem - minden nap kicsit - az adventi naptárát. Kicsi karácsonyi mintás gúlák, benne egy-egy szem drazsé, aszalt gyümi, hajgumi stb., egy ágra felakasztva.
Már akartam régebben kérdezni, hogy mi az a feles tej. Hallottam már a kifejezést, de nem tudom most hová tenni.
Ti egyébként spanyolul kommunikáltok házon kívül, ugye?

Szobatisztaság
hát valahol 2 és 3 év között az általános, de 4 éves korig teljesen belefér még az egészséges intervallumba. Juli 2 év 8 hónaposan lett az, de az első hét érdekességét leszámítva még hónapokig voltak balesetek. Éjszaka szeptember óta nincs pelus. Ő egyszer csak gondolt egyet és kért bugyit, előtte nyáron már ismerkedtek a bilivel, de nem lettek barátok.

Edit :D
gyógypusza a csajoknak! Boró ügyes nagyon!

Dorottya :D
hát, anyósodra nem is tudom mit mondjak... Miért jó ez neki??? :roll: Én ebbe a "haragtartósdi"helyzetbe egyszerűen nem tudom beleképzelni magam... Miért lehet jó, ha valakivel nem ápolunk jó kapcsolatot, pláne ha az még egy drága kicsi gyerek... Felfoghatatlan... Én csak azt tudom tanácsolni erre, te azért se legyél ilyen vele szemben. Ha a szenvtelenséget és hidegséget kedvességgel viszonzod, nem azt adod vissza neki, amit első zsigerből visszaadnál, hátha ő is magába néz...

KM

Kép
Kép
kismok

KM
Kérünk majd képeket az adventi koszorúról, meg az adventi naptárról. :wink:

Jajj Csajok, Páromnak megint nincs munkája. :? :roll: :cry: :evil:

Később próbálok még jönni... most reggeli. (nálunk még csak 9:41 van)

Kép
tittina1982

Koszonom a megnyugtato szavakat, mar ami Rebeka beszedet-nem beszedet illeti.
Igen, en a ferjemmel spanyolul kommunikalok, Rebeka velem magyarul, apjaval meg spanyolul. Teljesen jol elkuloniti a ket nyelvet, es azt figyeltem meg, hogy ha itt van egy-egy ismeros egyik vagy masik orszagbol, akkor a kicsilany mindig az adott nyelvbe huz bele egy kicsit, es rogton megtanul egy-ket szot.

Flamandul csak az iskolaban beszelnek hozza, meg van egy szomszedunk, aki rendszeresen beszelget vele, es latszik rajta, hogy erti, csak beszelni nem nagyon akar a "ja"-n meg a "ne-n ("igen"-en es a "nem"-en kivul).

En is teljesen karacsony-lazban egek, legkedvesebb baratosnem elkuldte nekem a Praktika karacsonyi kulonkiadasat, es hat vannak benne csodaotletek! A hetvegen mar biztos alkotunk, ha mast nem, az adventi koszorut.

Zsofinak tegnap sikerult iszonyatos nagy bombolesek utan alomba szenderulnie, ezt mar masodszor jatsza el velunk, nagyon kiborito tud lenni. Valoszinu, hogy a foga miatt van, en legalabbis nem tudom masra foni (alul jon neki ketto), most igy osszesen mar nyolc van.

Rebeka ismet atolelt reggel pisiles utan, es kozolte, hogy szeret. Megzabalom egyszer ezt a gyereket!

Most ennyi, egyebkent meglehetosen szarul vagyok, a hetvegere biztos kijon rajtam valami nyavaja.

Munkahely is szar, faj a szivem, fonokon es legkedvencebb kollegam elmegy/elment, egyik naprol a masikra. Sirtam, es alig tudtam abba hagyni. Ugy szegyeltem magam. A munkahelyen nem szokas erzelmet nyilvanitani. De en sirtam, es belul meg mindig sirok. :cry: :cry: :cry:

Szivbol gratulalok az osszes apronepnek, aki elkezdett jarkalni (neveket nem mondok, mert nem szeretnek senkit sem kihagyni).

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Titti!
Sajnalom a parod! Mi tortent??? Biztos mondtad mar, de mit is dolgozik?
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Napocskának Boldog Hófordulót!

Titti
Én is sajnálom, hogy ismét nincs munkája a párodnak. :(

Gem - előre is jobbulást! :wink: ... ne légy beteg!

Kismok
Gratula Sári babának!!! :lol:

...csak eldöntöttem végre, hogy hogyan lesz a szülinapi "buli".
Készítek egy egyszerű tortácskát Levinek ( már vettem hozzá Csokis tejpépet -
pár napja kóstolta meg Manó a vaníliásat - nagyon ízlett neki )
, s Apa vesz egy másikat is :lol:

Ma kellemes idő volt kint...
Sétáltunk egy jót :lol:
..a karácsonyi láz - ilyenkor a séták alkalmával bemegyünk 1-2 üzletbe
(pl Rossmann) mindig veszünk valami apróságot Levivel :P
Van már néhány dolog, de idén csak rövid időre lehet díszíteni a lakást :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia
Köszi a köszöntést! :)

Gem
A szakmája öblösüveggyártó automatagép kezelő és karbantartó, könnyűgépkezelő (robbanómotoros targonca 5t-ig), személy és vagyonőr.
De itt Íro-ban asztalosként dolgozik/zott 3,5 éve. Ez a második ír konyhabútoros cég, ami befuccsol ebben az évben itt a mi kis városkánkban.

Január 14-én visszajövünk, és ha nem változik valamit a helyzte, akkor felszámolunk itt, és hazabattyogunk. :( :)
(Nem tudom, hogy örüljek-e, vagy szomorkodjak inkább...)

Na, megyek altatni, mert nyűgösködik a szentem...

Kép
tittina1982

Jajj, a nagy hírt majdnem elfelejtettem! Látom az első fogacskánk hegyét. Megnyílt az ínye. :) Az én kis tízhónaposom első fogacskája. :lol: Pont ma. :D

Kép
tittina1982

Gratula a fogacskához!!!! :P

...mostanában Manó nem akar az ágyában aludni.
1-2 óra alvás után felébred.
Ha mellettem alszik, akkor akát 8-9 órát is alszik (ébredés nélkül)
...hogy ez mitől van.... :roll: :?:
Szerintetek?

Megyek... költözök a szobájába... itt nézi, hogy mit csinálok :? ...és alszunk kettesben :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

én szerintem a költözés lázától ő is lehet izgatott nem Kia?
Gem nagyon helyes a lányod!
Titti sajnálom!

Kép
nyafi

Kia
sztem Levi csak úgy működik, mint a kisbabák általában: az anyukája / szülei mellett a legjobb neki. :D Bár ilyen lenne Sára is. Nem kéne kelnem hozzá 1000x egy éjszaka. Julival nagyon sokszor alszunk együtt. Mi is nagyon szeretjük. :D Ő is sokkal nyugodtabban alszik így, pedig már 3 éves. :D

Kép
Kép
kismok

...de eddig elvolt egyedül is :? :P

Érezné, hogy nagy változás lesz?
...vagy izgul a szülinapja miatt :?: :lol: :roll:

Ma is későn (9 előtt) ébredtünk kettesben - mosolyogva :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia
Ez egy ilyen anyás időszak, kinek így jön elő, kinek úgy, ebben a korban vannak. :) Majd olyan 1,5 éves kora körül elmúlik, és akkor le se tojják majd a fejünket. Legalábbis ezzel vigasztalom magam, amikor egész nap lépni se tudok Csillától, mert kapaszkodik a gatyámba és nyafog, meg éjjel amikor nem jó neki az apja, csak én (szerencsére ritkán kel fel éjjel... ) :twisted: :twisted: :twisted:

Titti
Graula a fogacskához!!! :)
Munka :cry: :cry: :cry:

Gem
Jobban vagy már? Vagy leterített végül a nyavalya? Remélem az előbbi! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Hol vagytok Lányok??? :?

Van valakinek ötlete, hogyan vágjam le Napocskám frufruját?

KisMok Te hogyan csináltad Sárival?

Remélem Mindenki jól van, és csak azért e nagy csönd, mert mindenki a családjával tölti a 7végét... :)

Pusziii

Kép
tittina1982

Sajnos nem usztuk meg a nyavalyat, sem en, sem a parom, sem pedig Rebeka.
Rebeka tegnap volt nagyon rosszul, el is vittuk dokihoz, es most az kell mondanom, hogy hal`Istennek: kezdodo tudogyulladas. Nem hangzik jol. De mar sokkal jobban van. A gyogyszerek sokat segitenek. Bar ejszaka nem sokat aludtunk, eleg magas volt a laza, es most is kezd felkuszni.

Ma reggel mar nekem is nehezemre esett felkelni. Mindenem faj, az egesz testem, a fejem kulonoskeppen, hasmenes, es egyeb nem tul kellemes dolgok. Szoval ma agyban voltam foleg, nagyokat aludtam (ami igazabol nem tesz rosszat, csak amikor felebredek, nem erzem, hogy jobban lennek).

A parom tartja a frontot, neki "csak" a torka faj. Nem tudom, mit csinalnek nelkule! :D

Zsofi egyre magabiztosabban jar, es lathatolag nagyon elvezi. Es furcsa modon megvaltozott egy kicsit a karaktere, sokkal eroszakosabb, sokkal ontudatosabb amiota elindult. :roll:

KM!
Jelentem nalunk detto ugyanez a helyzet Rebekaval, nagyon sokszor kozottunk vegzi az agyban. :roll: DE en nem banom, ha neki ez megnyugtato, es engem nem tur ki, akkor hat maradjon.

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gem
Nagyon sajnálom, hogy ilyen betegek vagytok. Jobbulást Mindannyiótoknak! Zsófit meg kerüljék el a betegségek.
Párod egy fantasztikus ember. :)

Kép
tittina1982

Vettem ma melegítőt 3-at, 4 hosszú ujjú body-t egy brendonos meleg sapit, egy hello kitty-s kesztyűt, (nagyon cicás) :D, 5 játékot, ebből az egyik boltban kb 10000ft és egy műanyag etetőszéket. Az egész volt 5800ft. Szeretem a bababörzét! :D

Kép
nyafi

Én csak a karácsonyi nagytakarítást gyűröm, épp most fejeztem be a függönyvasalást, az uram meg felrakta. Holnapra már csak az egyik erkély és a konyha maradt a sikálásból, de az a legpepecselősebb. Na mindegy, legalább szép lesz! :)

Gem
Mielőbbi gyógyulást nektek!!!

NYafi
De jó!!! Nem volt nagy tömeg? Engem mindig az borzaszt el az ilyen giga-rendezvényektől, és végül nem veszem rá magam, hogy elmenjek... :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
cas

Jobbulás Nektek! Kitartást a párodnak, aki tényleg fantasztikus :wink:
Sajnálom a kollegádat/főnöködet :cry: Nem lehet egyszerű az biztos :roll: Nagyon fontos (nekem) egy munkahelyen, hogy szeressem azokat, akikkel együtt dolgozom....úgy minden sokkal könnyebben megy :wink: Magyarokkal is dolgozol vagy teljesen változatos összetételű a "csapat"?

Titti :D
Mi is hajvágás előtt állunk, de nagyon nem merek hozzáfogni :oops: 1.félek,hogy milyen lesz, s akkor már nem lesz olyan, mint most (neki nem hullott ki a haja, csak sűrűsödött, nőtt születése óta) :roll: 2. félek, hogy megvágjuk :roll: 3.nem tudom, hogy itthon, vagy fodrászhoz vigyem :roll:
Párod munkáját nagyon sajnálom, ez nem egy jó állapot, az biztos :cry:
Otthon van valami lehetőségetek?? Tud valaki segíteni??
Gratula az első fogacskához, s utólag is boldog hófordulót!

Ügyi vagy nagytakarítás ügyben!!! Már olyan jó, amikor látja az ember a tennivaló végét :wink:

Ügyi vagy nagyon, ez szinte ingyen volt :wink:

Kia :D
Marci is nagyon anyás mostanság, de mivel nálunk soha nem volt együttalvás, így most sem így nyilvánul meg. Ahogy a többiek írták, biztos, hogy előbb-utóbb "javul" a helyzet (fogod te ezt még visszasírni :wink: ) Az viszont biztos, hogy ő is érzi/érti a változás előtti izgalmakat, ügyintézést :)

Kismok :D
Gratula Sára "meneteléséhez"!
Feles tej - fele tej, fele víz :wink:
Itthon magyarul, magyar tv, stb...párom munkában angolul, s magyarul, bevásárlás, egyéb ügyintézés spanyol és/vagy angol nyelven történik. Lustaságomnak, s az eddigi munkámnak köszönhetően nem beszélek, csak konyhanyelven spanyolul :oops: de legalább az utóbbi három évben eljutottam oda, hogy legalább igyekszem/igyekeztem (mert ugyebár az utsó év nem a nyelvtanulásról szólt :wink: )

Megjöttek a szüleim, minen szép és jó, kicsit még fáradtak az út miatt, s hát apu sem 100%-osan egészséges, de nagyon örülünk egymásnak 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Takaritás:A ház fele nálunk is kész van.De azt is csak akkor tudtam csinálni,amikor apa itthon volt.Ma befejeztem a nappalit,mert elvitték Rékát a keresztszülei.Van másfél óra szabadidőm.
Már előszedtem a diszeket a lakásba,készen áll az adventi koszorú is.

Gem:nagyon gyors gyógyulást nektek.

Kia:Nálunk is vannak ilyen napok,amikor csak mellettünk hajlandó aludni.

Kismok:Gratula Sára lépéseihez.

Edit:Gratula az első lépésekhez nektek is.

Na megyek meghozták az ördögöt :lol: :lol:

Azt hiszem elmondhatom,hogy Réka MEGY.Kapaszkodás nélkül feláll.Tegnap este szinte futott.

Szombaton megyünk vendégségbe,ahova jön igazi Télapó.Kiváncsi vagyok mit szól hozzá.

Szivi17:Ugyan úgy mint a tápszert.Mármint 30ml viz=1kupak

Nyafi:Én a multkor turiba voltam,és vettem 5 pulóvert,1 bélelt kertésznadrágot,1 farmerkabátot tavaszra 2400Ft-ért.

Kép

Kép
ancsa03

Nyafi:Abigélnek Boldog Születésnapot!

Kép

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

...holnap bővebben - most Apa birtokolja a gépet :lol:

Giginek mi is Boldog Szülinapot Kívánunk!!!
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Holnap mutatok képet az adventi naptárról és a koszorúról.
Most csak ennyi, advent 1. vasárnapja alkalmából:

Ádvent: a várakozás megszentelése. Rokona annak a gyönyörű gondolatnak, hogy „meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk”.
Gyermekkorunkban éltünk így. Vágyakoztunk arra – ami biztosan megjött. Télen: az első hóesésre. És várakozásunk ettől semmivel sem volt kisebb, erőtlenebb. Ellenkezőleg: nincs nagyobb kaland, mint hazaérkezni, hazatalálni – beteljesíteni és fölfedezni azt, ami a miénk. És nincs gyengébb és „jogosabb” birtoklás se, mint szeretnünk azt, akit szeretünk és aki szeret minket. Csak a szeretetben, csak az ismerősben születhet valódi „meglepetés”, lehetséges végeérhetetlenül várakoznunk és megérkeznünk, szakadatlanul utaznunk és szakadatlanul hazatalálnunk.
Minden egyéb kaland, minden egyéb megismerés és minden egyéb várakozás véges és kérdéses. Így értem azt, hogy a karácsony a szeretet, és ádvent a várakozás megszentelése.
Az a gyerek, aki az első hóesésre vár – jól várakozik, s már várakozása is felér egy hosszú-hosszú hóeséssel. Az, aki hazakészül, már készülődésében otthon van. Az, aki szeretni tudja azt, ami az övé – szabad, és mentes a birtoklás minden görcsétől, kielégíthetetlen éhétől-szomjától. Aki pedig jól várakozik, az időből épp azt váltja meg, ami a leggépiesebb és legelviselhetetlenebb: a hetek, órák percek kattogó, szenvtelen vonulását. Aki valóban tud várni, abban megszületik az a mélységes türelem, amely szépségében és jelentésében semmivel se kevesebb annál, amire vár.

Pilinszky János

Kép
Kép
kismok

Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Giginek!

Kép

Kép
tittina1982

Köszönjük! Majd jövünk képekkel!

Kép
nyafi

Boldog szülinapot, ABIGÉL!!! :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Abigél, Isten éltessen sokáig egészségben, boldogságban!
Kép

Kép
Kép
kismok

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nyafi

Kedves Gigi, nagyon boldog születésnapot! Nagyon ügyesen ülsz a nyuszis motorodon!! :P Nyafi, jól látom, almás tortát készítettél neki? Nagyon jól néz ki! Annyira tetszik, hogy lehet, én is ilyet készítek Rita cicának! :wink:

Kismok, köszönöm az anyóssal kapcsolatos szavaidat. Én sajnos nem vagyok megbocsátó természet. Szerencsére nagyon nehéz nálam átkerülni a "nem-szeretem" kategóriába, de ha valakinek sikerül, ott is marad örökre. Sajnos. Nekem az is erőfeszítést jelent, hogy befogjam a számat, jelenleg ezzel járulok hozzá a családi békéhez (évente 2x-3x, amikor látjuk őket, többször nem óhajtják látni se a lányomat, se a fiukat, ellentétben a kedvenc fiukkal és unokájukkal). :roll: Anyukám szerint túl fejlett az igazságérzetem. :shock: :D

Kép
Kép
d0r0ttya

Mi is kívánunk nagyon boldog első szülinapot GIGINEK!!!
Bocsi, hogy egy nappal később, de nem voltam gépné :oops: !
Nagyon jók a képek, s látom apa magán viseli Gigit :wink:
A torta is jól nézett ki :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Gem
Jobbulást a családnak!!
...remélem mára már jobban is vagytok...

Nyafi
Jók a képek!
Szép a motor... a torta... Gigi :lol:

Én csokitortát csinálok majd neki... bár ez nem is torta..
(tejpép, banán, biskotti és víz :P ) ...nagyon pici lesz, de ez legalább csak az övé :lol:
..na és pár perc alatt kész.

Szilvi
...akkor a nagyik most babáznak :P

Ancsa
Gratula Réka babának - a magabiztos járáshoz!!!

Levi már bejárja az egész lakást - már nem huppan olyan gyakran :P

Ma voltunk az 1 éves vizsgálaton.
75 cm és 10 kiló :lol:
...és megkaptuk a Pneumo-t, elbúcsúztunk a dokinénitől is.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltűntem megint, de én az elmúlt pár napban nem tudtam fellépni a forumra. Illetve pénteken és szombaton ilyen tájt próbáltam és nem tudtam belépni. Egy csomó ideig "homokórázott" aztán kiírta a gépem, hogy időtúllépés van.

Giginek nagyon boldog első szülinapot kívánunk.

Gem! Még amit az előző oldalon írtál, hogy ébren akartál maradni, az annyira jólesett, még a könnyem is kicsordult. Köszönöm. :)

Eggyüttalvásról annyit, hogy én rendszeresen valamelyik fiúkámmal alszom (apát leszámítva :lol: ), és Manó csak úgy alszik el, ha odafekszünk mellé. Jó, elalszik akkor is, ha pl. a fotelben ülök, de később, sokáig nyűglődik.

Tesóprojekt! Engem már akkor sem tudtok beelőzni, én fogom tartani a "rekordot" 13 hónap 21 nappal. :lol: :wink: Viccet félretéve, 2 pici gyerekkel sem sokkal zűrösebb az élet, mint egyel, persze eleinte kell egy kis segítség. Bár nekem most sem sok jutott belőle. Anyós dolgozik, anyukám pedig karácsonykor közölte, hogy jó lenne mostmár, ha megtanulnék egyedül is boldogulni a két gyerekkel, mert ő sem lesz mindig, aztán később látom kárát, ha most mindig itt van valaki és segít. Na ezt úgy képzeljétek el, hogy mikor hazajöttünk Kokóval egy hétig itt volt anyu 3 órát, egy hétig anyós ugyanennyit, következő héten pedig anyu is és anyós is felváltva pár órát, de mindkettő "duzzogva" Pedig sem Manónál sem Kokónál nem kértem segítséget, és őszintén szólva jobb is volt, mikor egyik sem volt itt.

Ja, múlt héten megvolt a gyomortükrözés, vettek szövetmintát, holnapután kell menni az eredményért, és majd akkor megmondja a doki, hogy milyen gyógyszert kell szedni.

Kokó megkapta a prevenart, két napig lázas volt tőle. Egy éves mérlegelés eredménye 9100 gr és 76 cm. Gizda béla. :lol:

Azt hiszem az én anyósom is "rossz anyós" lett. :evil: Már régebben is előfordult, hogy ráütött Manóra, de az utóbbi időben már Kokóra is. :x Sógornőm dettó. Ezt én mondtam a páromnak, aki állítólag megbeszélte velük, hogy ez így nem OK, de úgy látszik falra hányt borsó volt. :( Nos, az utóbbi időben ráadásul nagyon csúnyán beszél a gyerekekkel, szidja őket, és kiabál velük. Szidás alatt a legcsúnyább káromkodást kell érteni, pl. quva anyád, b@zmeg, bolond vagy? , normális vagy? stb. Sőt tegnap, mikor Kokó véletlen kiborította a pattogatott kukoricát, ordítva mondta neki, hogy "az idióta, quva anyád". :evil: Teljesen kész vagyok tőle, pedig eddig tök normális volt, mindig is mondtam, hogy nekem nagyon jó anyósom van. A másik, hogy állandóan pakol, ha idejön, és ha a gyerekek elő mernek venni egy játékot, egyből össze szidja őket, hogy miért pakolja szét, mikor ő most rakta el. :roll: Szerintetek mit csináljak? Páromnak szóljak, hogy tegye helyre vagy én beszéljek vele? Nem akarom megbántani, mert egyébként szívesen segít, ha megkérem, hogy vigyázzon a gyerekekre, de lassan ott tartok, hogy inkább nem szólok neki, keresek valaki mást. Bocsánat, hogy így rátok zúdítottam, de ez oly régóta örlődik már bennem. :oops:

Még teszek fel képeket, szép napot mindenkinek.

Anita

goodfairy

Isten eltesse a kicsi Abigelt!!!!
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Nyafi:Itt is nagyon boldog szülinapot a kis manócskádnak.Annyira édes!!!!

Szilvi:Még a múltkor kérdezted,hogy miért kellett vinni a Levit bőrgyógyászhoz.Sajnos ekcémás lett.A doki azt mondta látott már csúnyábbat is.Nem nyugtatott meg, mondanom se kell.Írt fel krémeket,amit az ekcémájára kenjek,meg olyat amit most télen használjak neki testápolót.3 napig kentem és elmúlt.Most minden nap 1x kenem testápolóval.És nagyon szép a bőre.
Remélem csak a tél miatt volt neki.És nem valami allergia ez.
Akkor most,hogy ott vannak nálatok a szüleid akkor fellélegezhetsz egy kicsit,és pihizel.Vagy nem???? :lol:

Ancsa:Múltkor kérdeztem tőled,hogy a tejitalt,hogy csinálod.Az adagolást azt tudom mert elolvastam,mi is vettünk.De valami ételbe vagy turmixba szoktál e tenni,én erre lettem volna kíváncsi. :)

Csütörtökön nagyon rosszul volt a Levi.Délelött még semmi baja nem volt.11.30körül elmentünk sétálni elaludt a kocsiba,és amikor jöttünk hazafelé 1 óra múlva kb.elkezdett üvölteni hozzáteszem,hogy nem szokott sírni a babakocsiba,azt hittem,hogy a foga.Kivettem de nagyon üvöltött.Siettünk haza,hogy gyorsan vissza tudjam altatni.Csináltam neki Tejitalt,hogy azzal gyorsabban elalszik.Megitta és a gyerek elkezdett remegni,jég hideg volt a teste és üvöltött,felvolt puffadva a hasa és ha hozzá akartam nyúlni ellökte a kezem.Még jó,hogy itt volt a barátnőm,hívta gyorsan apát jöjjön haza.Felhívtam a dokinőnket,hogy azonnal jöjjön ki,közölte,hogy nem tud és menjek át a másik orvoshoz.Hozzáteszem,hogy lehetett hallani a hangomon,hogy nem voltam valami nyugodt.MEG SEM KÉRDEZTE,HOGY MI VAN A GYEREKKEL!!!Átszaladtam aki épp rendelt,megvizsgálta.Akkora már valamennyire megnyugodott a gyerek.Nagyon fájlalta a kis hasát.A dokinő azt mondta,hogy nincs baj.Valószínű elrontotta a gyomrát.Írt fel Normaflore-t,diétáztassam egy pár napig.Egész nap alig aludt.Beraktuk a kocsiba,azonnal elaludt.Kocsikáztunk jó sokáig.De legalább kialudta magát. :D
Miután felkelt a gyerek mintha semmi baja nem lett volna pár órával azelőtt.3 napig diétáztattam.Már remekül van.

3 foga jött ki 2 nap alatt. :D
Tegnap 20-at lépett egyedül.Előtte való napokon 5-6-ot,de tegnap este beindult.
Ma is már produkálta magát. :D

Átkértem a gyereket a másik orvoshoz.Nem ez az első a dokinknak,hogy fél vállról vszi a dolgokat,meg nem voltam vele megelégedve,én voltam a hülye már rég meg kellett volna tennem.
Új védőnőt is kaptunk a réginek nem hosszabbították meg a szerződését.De ezt sem tőle tudtam meg.Az új sokkal jobb.Remélem nem csalódok. :lol:

Most lépek megyek vasalni,amíg alszik.

Szép napot

üdv.:Szilvi

Kép

Kép
szilvi17

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?