Sziasztok...
Hú de sok minden történ egész nap....
Én ma itthon voltam,itt volt a vízszerelő,jó összegányolta a fürdőszobát,azt takaritottam délelött,főztem és du.elaludtam egy kicsit...de olyan jó volt:)
Ma megint kicsit rosszul lettem,nagyon remegett a kezem,gondolom lement a cukrom,vagy nem tudom ,ez is a vérszegénységtől lenne???Úgy nézek ki mint a hulla...(amúgy is sápadt vagyok,de most már botrányosan)
Andy....szerintem az ilyen barátnő nem is az....
A szembesitést nem tudom,hogy jó ötlet-e,de mindenképpen beszélj mindkét féllel...
Én nem pont ilyen helyzetben voltam..a párom otthagyott miattam egy nőt,(le is bukott elötte és engem hivogatott a csaj és orditozott)és utána is többször látták őket együtt(egymás mellett laknak)és nagyon sokáig csak a páromat gyanusitgattam,hiába mondta,hogy nincs köztük semmi.Évek óta ez ment,az utcán a túloldalra is átment ha meglátott...de most,hogy jött a baba,gondoltam erőt veszek magamon és felhivtam...
Hihetetlen,de tök jót beszélgettünk,és most jutottam el odáig,hogy megnyugodtam....PEdig évek óta húzodott a dolog...igy utólag tudom,hogy jobb lett volna mindekttővel egyből beszélni.
De ezt neked kell eldönteni mennyire vagy ehhez erős.
NEmlajos,annyiszor irtam már,hogy kitartás!!!!
NE hagyd magad,apának meg meg fog jönni az esze....
Hú,de nagy a szám,1 hónapja még én is teljesen el voltam keseredve
Cat a babakocsi szuper..legalábbis nekem nagyon tetszik
Beninek mielöbbi gyógyulást,..Ádám most esett át egy náthán,de szerencsére 3 nap alatt "lement"rajta...és én sem adtam neki gyógyszert
Na most teleirtam az oldalt...bocsika