Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt, lányok!
Hűha, sok minden történt tegnap óta, gyakorlatilag majdnem elmentem otthonról, de az utolsó pillanatban a Zuram megvilágosodott, és kibékültünk (most nem adtam magam olyan könnyen).
Szóval most szent a béke, ez tartósabbnak ígérkezik, mert nem csak ölelés volt, meg bocsánatkérés, hanem egy kis beszélgetés is (meg sok-sok sírás).
Köszönöm, hogy megint kitartottatok mellettem, nagyon jól esett!
Úgy döntöttünk, hogy a fenti képen látható konyhaszekrény lesz, és igazad van, Cat, ha le akarjuk cserélni, legalább nem fogjuk sajnálni a "kidobott" pénzt, és még egyik nagymami is megkaphatja majd ajándékba (egyébként a vitrines rész nélkül egész jó lesz).
Ma nem leszek, csak este, majd elmesélem, mi volt a lakásnézőben (a legújabb, és CAT erre külön felhívnám a férjed figyelmét: hogy nem akarnak pénzt visszaadni, pedig direkt két ajtót nem kértünk, mert azt mondták, így majd ez lejön a lakás árából. Persze aki pluszt kért, annak kell fizetnie...)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Nemlajos: Tényleg jó lenne ha ez a békülés tartós lenne mert a babátoknak sme jó ez. Remélem most aztán kibeszéltétek a gondokat. Tényleg a férjed mit gondol erről??
Átlátja, hogy a babátoknak igy nem jó?? Mit ígért??
Szerintem ha valamit nem kértetek akkor azt ha nem is kp-ben de valahogy jóvá kell írni. vagy egy riasztóval vagy mit tudom én mivel. Sok helyen utálnak pénzt vissza adni. Bár ez sem biztos. Mi áprilisban költöztünk úgye és most kaptam visza 75ezer ft -ot mert nem csináltak meg a fütésnél valamit amit mi pluszban kértünk. Igaz mi azt amit pluszban kértünk már kifizettünk de ezt úgy harcoltam ki. Igaz sok telefonba került és igenis kiabálnom is kellet de a múlt héten csak megkaptam a pénzt.
Tehát igenis ne hagyd magad.
Sőt sok helyen van olyan hogy konyhaszekrényt adják ajándékba. Harcold ki hogy vegyék meg ők . Mert akkor lesz számlájuk is a vételről közben meg neketek igy jová írják azt amit nem kértetek.
Bár nem tudom a két ajtó mennyi lenne na meg milyen. De legfeljebb majd ők kifizetik és a maradékot ti bele adjátok. akkro is nyernétek a konyhabútoron.
Valahogy egyezkedj velük.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Mi már orvosnál és gyógyszertárban is voltunk.
Sőt, még a futárnak is kifizettem egy csomó pénzt a könyvekre.

beni ma reggel nagyon csúnyán hörgött. De szerencsére a tüdejével nincs semmi, csak a váladék visszafolyt a torkára, és az van letapadva. Homeogene9 és Sterimar.

Nekem pedig Oscillo és Homeogene9.

olyan jó, hogy a dokim is a homeopátiát javasolja első körben.

Nemlajos!

Egy ajtót mi sem kértünk, de kaptunk helyette almérőt a vízórához, ami a locsolás miatt lesz fontos.

Úgyhogy szerintem tudjátok meg mennyit kértek a plusz ajtókért, aztán a két ajtó árából burkoltassátok le azt a terasz részt velük.

Asiye!

A Te hozzászólásodban mintha lett volna egy kis keveredés... :roll:

Kíváncsi vagyok milyen dolgokat kaptok.
Majd tedd fel a képeket.

babakcsit még nem vesszük meg. Várunk. Lehet, hogy jövőre olcsóbb lesz, amikor bejönnek az új modellek. Egyenklőre nem sürgős.

Csucsu!

Te mikor mész legközelebb orvoshoz?
Vendég

Cat: A jövő hónapban kell mennem a dokihoz.
Az uh most elmaradt mert hétfőre kaptam időpontot pont Pé előtt lettünk volna és láttuk volna hol van érett tűssző. De sajna nemtudtam elmenni mert Szabinára nem volt aki vigyázzon. Úgy volt a férjem itthon lesz de sajna nem . Csütörtökre lett volna még hely.
De tegnap az Lh már pozítív volt illetve tegnap előtt is. nyákom is volt. És tegnapo este elmúlt a hasszurka is. Ma csinálok Lh tesztet és ma negának kell már lennie.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Remélem akkor sikerült elkapnotok a pét, és a jövő hónapban már csak azt mondja a doki, hogy milyen szépen ver a szíve. :D

Többiek hova tűntek?

Pici?
Nika?
Sissi?
Gabi?
Zsuzska?
Ibici?
Arwen?

Ugye senkit nem hagytam ki?
Vendég

Tényleg hol vagy vagytok csajok??

Kép
csucsu05

sziasztok itt vagyok csak most kapcsoltam be a gépet :):)

reggeliztünk sétáltunk egy nagyot vásároltunk lassan altataom Gergőt is :)

Asye ez nagyon jó hogy ennyi mindent kaptok nekünk is szinte minden rucija Gegének öröklött valakitől nagy segítség ám ha valaki nem idegenkedik ettől :) mi csak babakocsit meg kiságyat vettünk meg egyszer kétszer azért rucit is de lassan kinővi őket így lassan el kell kezdeni vásárolgatni is :):):)

amikor váladék van akkor még nem repedt meg a tüsző? vagy hogy van ez? lehet emiatt nem jött még össze mert mi akkor voltunk együtt és utána nem ezek szerint akkor utána is kéne még?

nika70
Salgótarján

Nika: Én úgy tudom a nyák a jele a Pé-nek. Illetve egyik jele. Utána reped meg a tűssző. És én azt hallottam hogy utána is együtt kell lenni.
Persze előtte való napiból is lehet baba. Mert a kiskatonák tovább birják mint a petesejtek.
De az a biztos ha utána is együtt vagytok. Na megmost Cat tanácsát is megfogadom. És lehet késői Pé i. tehát most végig akciózunk.
sosem lehet tudni. Mert én eddig Pé után nem igen akartam együtt lenni nehogy ne tudjon megtapadni a baba.

Kép
csucsu05

igen én sem voltam utána már együtt de most 1-én van jónás napom is vagyis szerintem vasárnbap elkezdünk akciózni és onnantól két naponta remélem Gabi nem lesz nagyon fáradt :):):)

nika70
Salgótarján

Nika: hát igen ez is közre játszik. Tegnap este az én párom is hulla fáradt volt szegénykém. Ha nem lenen Pé-m most biztos nem bújtunk volna össze. De ő is nagyon akarja igy kényszeritette a szervezetét nehogy bealudjon. Szegénykém utána viszont fél perc alatt bealudt.

Kép
csucsu05

mi is hazaértünk.
elfogyott a csokis gabonapehely és megígértem Hamzának hogy még ma veszünk :?
hát a kisközértben 920 forint volt egy dobozzal
:shock: de megvettem, ha már megígértem....

Nemlajos! tényleg jó hogy meg tudtátok beszélni.arra kell figyelni, hogy tartós legyen , mert igaza van Csucsunak ez nem tesz ám jót sem a babának sem neked ebben az állaptban

Cat!
hol van a keveredés. :oops: én még most sem látom :oops:
bocsi ha érthetetlen vagyok néha, de folyamatosan hessegetem a gyererkeket! :lol:

Sisi!

Lehet hogy már válaszoltál csak elsiklottam felette, akkor bocsi!
de meg tudnád írni mennyi volt az ágy és hogy volt e még ebben a mintában mint a tietek? mert az ismerősömnek is fia van.

köszi!

:)
megyek, lasssan alvás a fiuknak. egyébként Alperrel semmi gond már és jó éjszakánk volt! :)

többiek!!!!!!
légyszi életjelet legalább!!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok4

Voltunk Márkkal sétálni játszin meg piacon.Most aludt el a drágám.

Asiye:nem irtam bocsi az ágy 27ezer ft volt és akkor (múlt hét szombaton)ez volt az utcsó db,de azért szerintem lehet próbálkozni.Az rs-ben vettük.

Nemlajos:örülök,hogy megtudtátok berzsélni a problémát.Remélem most már végleghes marad a kibékülés.Mikor mész uh-ra? Úgy rémlik mintha mostanában kellene menned.

Cat:jobbulást Beninek, remélme hamarosan meggyógyul.

Tényleg többiek hol vannak?
Vendég

[quote="asiye"]
írta:
asiyeNika! az egézségügyis tapasztalat legalább ér annyit mint az

Hát nekem talán szombaton lesz!uk már széthullani légyszi!
hátha a tali majd összeráz! :lol:

Asiye!

Nekem ez a rész nem volt teljesen egyértelmű.

Beni ma ismét egyedül akart elaludni. :D
Így én meg tudtam nézni a könyveketés CD-ket amiket hozott a futár. És most már Miller Zoltán CD-t hallgatom. :D Nagyon tetszik.

És megrendeltem a Mamma Mia DVD-t is. Illetev két DVD-t magamnak. (Snoopy)

Nika, Csucsu!

A tojásfehérje jelzi, hogy pé van, és utána reped meg a tüsző. De a tojásfehére segíti a kiskatonákat, hogy könnyebben célbajussanak, hiszen nekik ez sokáig tart.
Egyébként pé után már mi sem voltunk együtt, de csak mert biztosan tudtam a hőmérőzés miatt, hogy mikor volt pém.
Persze lehet, hogy így egy-két kósza pét elszalasztottunk. Viszont azt is tudtam, hogy gyakran egy héttel később volt pém, mint kellett volna.
Úgyhogy apázást nem kell hanyagolni pé után sem, de ha fáradt, akkor elég 3 naponta is.

Képzeljétek, most hívott a szülésznőm, hogy az orvosom megkért egy régi Péterfys UH-os orvost, hogy kedden jöjjön fel, mert kellene néznie. Ha minden igaz, már Tatabányán dolgozik. És tényleg jó doki. Benivel sokszor voltam nála vizsgálaton.
Úgyhogy kedden a kórházban UH, szerdán pedig a Bolgárkerék utcában szív UH.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Bocsi az isménti eltűnésért, de pörögnek az események és lelkileg sem vagyok a toppon!
Jaj, istenem, nem elég az embernek a baja, akkor még az állítólagos barátnők is bekevernek....
Ez úgy kezdődött, hogy vagyunk 4-en csajok barátnők (vagyis már csak voltunk), és most 2 csaj (a továbbiakban H és I) összeveszett a harmadikkkal Ő a továbbiakban X lesz), én természetesen köztünk vagyok. Mivel eddig egyik sem bántott engem, gondoltam jóban leszek mindegyikkel. De H és I 1-2 hónapja mondott valamit X-ről. Mégpedig azt, hogy azt terjeszti mindenkinek, hogy engem megcsal a férjem. Na, ezt akkor az urammal mg is beszéltük, és nem szóltunk semmit. De ma X jött elő ugyan ezzel a témával és azt mondta hogy ezeket neki is H mondta és még nevet i mondott. Na most szerinttek?? Hogy érzehetem magam???
Így is sokat veszekedtem az urammal, hogy miért jön minidg későn haza a munkából, most meg azt mondják, hogy akkor nem is dolgozni van??? Teljesen készen vagyok.
És elárulom, hogy nem hagy nyugodni a dolog, mert volt 2 kis bakija a páromnak. Egyik alkalommal sem csalt meg, ezt tudom biztosra, de akkor is ezek után egy ilyen hírt hogy fogadjon az ember????
Totál magam alatt vagyok!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Most kinek higgyek és mit???

Ne haragudjatok, hogy eltűnök pár napra és amikor visszajövök, akkor is a nyakatokba zúdítok ilyen dolgokat, de muszály kiírni magamból, mert megőrülök!!!
Mit gondoljak, mit higgyek?? Most, hogy a 2 babánkat tervezzük??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ebbe bele fogok őrülni....
Bocs, de már megint csak bőgök, majd jövök, ha lenyugodtam.

Kép
oriandy

Cat!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
még csak nem is emlékszem hogy mit akartam írni oda. de nem ezt a zagyvaságot az bizti! :lol:
akkorát nevettem! :lol:
bocsi, nem magyarázom ki mert nem tudom mivel!

Nagyon rendes a dokid hogy elintézte a dokid azt a "potya" uhut. már csak pár nap és megnyugodhatsz! :)

Andy!

Hát egy biztos!
Ne H-nak I-nek És X-nek!
mármint ne higgy nekik.
mert ha őszinte és jó barátnők lennének akik segíteni szeretnének, akkor neked szóltak volna már akkor és nem a hátad mögött pletyiznének.
felejtsd el őket!
az ilyenek rosszabbak mint az ellenségek, nem hogy még barátok!
:roll: :shock:

És mért olyan hihetetlen hogy valaki sokáig dolgozik!
úristen!
nem hiszem el, hogy ennyi rossz indulat van az emberekben.
nem ismerem a helyzetet, a férjedet, a "barátadat", de csak annyut tehetsz, hogy elmondod ezt a férjednek, megmondod neki, hogy ez mennyire kikészít téged és te szeretnél hinni neki, de akkor nem szabad hagynotok hogy mások bekavarjanak
a legtöbb kapcsolat azon bukik el, hogy nincs meg a bizalom. és legtöbször erről mások tehetnek!
[/quote]

Kép Kép Kép
asiye

Andy!

Nyugodj meg!

A "barátnőid" azt is elárulták, hogy ÁLLÍTÓLAG kivel csal meg a párod?
Ismered is esetleg? El tudod képzelni róla?

Ha pedig azt sem tudják, hogy ki az illető, akkor biztosan csak kavarás.

Egyébként Te mit érzel? Megváltozott a férjed? És most ne képzelj bele semmi többet a dolgokba!

Nem ismerem a férjed, de szerintem ha ő is tesót akar Daninak, akkor eszébe sem jut másfelé kacsingatni.

Nyugodj meg! Hamarosan hazaér, és akkor mindent megbeszélhettek majd.

Az én férjem is sokat dolgozik, de eszembe sem jut, hogy megcsalna. Pedig biztosan lennének jelentkezők.
De én tudom és érzem, hogy mi vagyunk neki a legfontosabbak.
Vendég

Ja! ha nekem valaki ezt mondaná, és még meg is nevezné hogy kivel csal az uram, megfognám a grabancát oda ráncigálnám , ahoz a lányhoz, majd őket szembesíteném az urammal.

ne hagyd hogy rajtad köszörüljék a nyelvüket, nyugodj meg és zárd le úgy ezt az ügyet hogy soha senki ne vághassa mégegyszer a fejedhez.
a legrosszabb ha most meghúzódsz és várod hogy elmúljon a 3 napos csoda.

Kép Kép Kép
asiye

egy ismerősöméknek ezen ment tönkre a házasságuk. mert mindig a feleség fülébe ültették a bogarat és a végén az őrületbe kergette a féltékenykedéssel a férjét :?

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Te kis harcias! :D
Vendég

Cat!
csak jár a szám a nyugalomról, de szerintem olyan balhét csapnék, ütném vágnám őket mint a répát! :lol: :lol: :lol:
nem azért mert olyan erős vagyok :lol: csak sajnos hamar eljár a kezem! :?

Kép Kép Kép
asiye

Én úgy vagyok vele, hogy ha igazán menni akar, akkor hagyni kell.

Viszont ismerem magam, hogy vagyok annyira bosszúálló, :oops: hogy ezt a döntését végül nagyon megbánná.

De szerencsére nekem nincsenek ilyen "jóbarátaim".
És a páromban is maximálisan megbízom.
Illetve az is tudom, a történne valami azonnal elmondaná. De nem meri és akarja megtenni, mert sokkal fontosabbak vagyunk neki.
Ő ezért dolgozik sokat.
Vendég

Hát, hogy mit érzek??
Azt hogy nem tenne soha ilyet. Bár mint elöbb írtam, volt 2 botlása, de egyik sem megcsalás volt. Az egyik az esküvő elött 1 héttel a másik már a házasságkötés után.
Amúgy ez a csaj nevén nevezte azt akivel állítólag megcsal. Szeretném szembesíteni majd őket, ha megjön a férjem. Remélem mindegyik csaj hajlandó lesz ezt megbeszélni, ha már a mi életünkben vájkálnak.
Na, indulok Daniért. Most ő tartja bennem a lelket......

Kép
oriandy

Hát én is úgy gondolom, mint Cat.

De én,(MI) véglegesreterveztük ezt a házasságot. és megmondtam neki még a legelején, ha bármi történne ,ha elmodja egyből akkor más lenne a helyzet. de ha mástól tudnám meg, akkor ...nem fenyegettem, de Ő is tisztában van vele, mindene oda lenne. az éltét vesztené el, egy kóbor numerájért.
van annyira épp eszű felnőtt ember hogy ne kockásztassa a családját. meg hát eleve szeretjük egymást és nincs rá oka. de ki tudja mi lesz hosszú évek múlva....

Meg nállunk az is van, hogy eléggé vallásosak vagyunk. és a házasságtörés a legnagyobb bűnök egyikke. Annyira vagyok biztos benne hogy nem csalna meg, mint abba hogy nem ölne embert. ha netán kiderülne róla hogy mégis gyilkos, akkor elgondolkodnék a hűségén. persze engem ne azért ne csaljon meg mert vallásos, hanem mert szeret, de ez jó vissza tartó erő azokban az időkben mikor épp viharok vannak a házasságban.

Kép Kép Kép
asiye

Andy!

Ha azt érzed, hogy soha nem tenne ilyet, akkor hidd is el!

A szembesítés jó ötlet lehet, de én nem vállalnám. Inkább külön beszélnék velük, ha a lányt is ismerném.
De lehet, hogy a lánnyal nem is beszélnék, mert engem nem érdekelne.
Vendég

Asiye!

A házasságról nekem is az a véleményem, hogy életünk végéig szól. Ha nem így gondoltam/gondoltuk volna, akkor nem lett volna esküvő.
Szerencsére erről Ő is így vélekedik. És ez nálunk vallástól független dolog.

Véleményem szerint az emberek manapság túl korán feladják a küzdelmet, mert kényelmesebbnek találják, ha különválnak, és keresnek mást, akivel pár évig ismét minden jó.
Én nem hiszek a válásban, hacsak nincs rá nyomós ok.
Az anyukámat például megértem, mert agy alkoholista apánál akinek a keze is eljár néha, jobb az is, ha senki nincs. De ez szerintem már más kérdés. És arra is emlékszem, hogy Ő próbálkozott. Pedig még nagyon pici voltam.
Vendég

Egyébként pedig most már van két fiunk, akiknek anya és apa is kell. És ők mindkettőnknek nagyon fontosak, egyikünk sem kockáztatná meg, hogy ne lehessen együtt velük minden nap.

És ami ugye a legfontosabb: szeretjük egymást.
Vendég

Cat!
azt hogy Mi! véglegesnek szántuk az esküvőt ,ezzel nem arra gondoltam hogy mások vagy TI nem. Ezzel a MI -vel azt akartam kifejezni hogy Ő is , nem csak Én!
Nehogy félre értsd, nem akartalak megbántani.

Kép Kép Kép
asiye

Az én szüleim is elváltak Azzal az indokkal, hogy már nem szeretik egymást! :? ez indok?!
a 3 gyerek nem számít?

Hát szerencsére nem hiszem hogy valaha, kimondanám azt hogy már nem szeretem :lol:

És a vallás nekünk nagyon fontos tényező volt mert tudtuk hogy mind a ketten ugyan azok az elvek és erkölcsi normák szerint szeretnénk élni és nevelni a gyerekeinket.

És valóban manapság a legkisebb erőfeszítést sem tesznek a párok hogy mentsék ami menthető :(
sőt!
lassan tiszta ciki a hosszú kapcsolat! :?

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Nem azért írtam.
Eszembe sem jutott, hogy azért írtad esetleg, mert azt hiszed, mi nem így gondoltuk.
De ismerek én is olyan embereket, akiknek nem jelent annyit az az IGEN. Hiszen el is lehet válni, ha valami nem úgy sikerül, ahogy tervezték.

Ezzel nem állítom, hogy nem fordult még meg az én fejemben ilyen, hiszen már írtam. De el sem tudnám képzelni az életemet a férjem nélkül. És az ilyen gondolatok után olyan rossz érzésem tud lenni. Főleg, mert tudom, hogy őt nagyon megbántom vele.
Vendég

Itt vagyok :lol: :lol: :lol:

Uh-ra legközelebb 3 hét múlva dec. 16-án megyek :lol:

Andy!!
Nem semmi amit leirtál :evil: ilyenek a "jóbarátnők" :twisted: Szerintem is ha hazajön a párod beszéljétek meg a dolgot :wink:

Nemlajos!
Remélem most sokáig tart a béke :wink:

Kép
Kép
minimano74

húúúúú csajok ez nem semmi

látom mindenki életében vannak problémák rossz dolgok.
andy: sajnálom hogy ilyen barátaid vannak nekem is az a véleményem hogy te ismered a párodat ha nem tudnád elhinni róla akkor nem is történt meg viszont...... ülj le a pároddal beszélni meséld el neki azt amit nekünk is leírtál biztosan fog rá reagálni hidd el sokkal rosszabb találgatni mintha az érintett féltől kérdeznéd meg és ha szerinted mismásol akkor szembesítsd csak őket addig még ne.

cat neked sem lehetett könnyű de anyukád jól döntött én is ezt tettem volna az ő helyében

nálunk sem voltak rózsásak a dolgok állítólag ezt anyukám mesélte apu és anyu házassága nem szerelem házasság ezzel nem azt mondom hogy nem szerették egymást csak valaogy másként inkább szeretet volt ez nem lángoló szerelem anyu teherbe esett apu meg azt mondta neki hogy jelentse be őket elveszi feleségűl aztán apunak is kényelmesebb volt hogy van hova hazamennie kaja tiszta ruha stb pedig apu nagy kujon volt és ráadásul nekem van egy féltestvérem is akit én nem ismerek de ez is kb 20 éves koromban derült ki véletlenűl és nyu is sokat sírt mert apu ivott iszik de ő hála istennemk alvós részeg de mostanában állítólag abbahgyta apiát de hát majd kiderűl vagy nem és mégis együtt éltek jóban rosszabn amig anyu meg nem halt és apu sem fog már szerintem senkit sem összeszedni magának egyszerűen nem igényli ezért szeretném majd idővel magunk közelében tudni de ez még egy menet lesz később.

Én éstettem asiye írását az eü annyit ér nekem mint másnak háriom gyerekes tapaztalat :)legalábbis az elejét értettem a szombatos részt én sem :D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Na itt vagyok újra!
Kicsit megnyugodtam...
Nika! Az első dolgom volt, hogy beszéljek a férjemmel! Persze ő is azt mondja, hogy miért tenne ilyet?! És mi is egy életre terveztük ezt a házasság dolgot! Tudom és hiszem, hogy ha valami gond lenne köztünk, akkor inkább először szólna, nem pedig csak úgy félrelépne. De szerintem olyan nagy gond még soha nem volt köztünk, hogy emiatt mást keressen.
Amúgy a csaj akivel hírbe hozták a titkárnője volt. És állítólag ez a csaj mindenkire rámászik a jobb pozíció érdekében. (épp most néztem meg az iwiw-en)
Na, mindegy. Nem érdekelnek a rosszindulatú pletykák!!
Elhatároztam, hogy ezután ezekkel az állítólagos barátnőimmel csak a gyerekek miatt (mert Dani szereti mindegyik gyerekét) fogom tartani a kapcsolatot, és ennyi.

Köszi azért Lányok az együttérzést és a bíztatást!
Majdcsak összeszedem magam!!!

Kép
oriandy

Sziasztok...

Hú de sok minden történ egész nap....

Én ma itthon voltam,itt volt a vízszerelő,jó összegányolta a fürdőszobát,azt takaritottam délelött,főztem és du.elaludtam egy kicsit...de olyan jó volt:)
Ma megint kicsit rosszul lettem,nagyon remegett a kezem,gondolom lement a cukrom,vagy nem tudom ,ez is a vérszegénységtől lenne???Úgy nézek ki mint a hulla...(amúgy is sápadt vagyok,de most már botrányosan)

Andy....szerintem az ilyen barátnő nem is az....
A szembesitést nem tudom,hogy jó ötlet-e,de mindenképpen beszélj mindkét féllel...
Én nem pont ilyen helyzetben voltam..a párom otthagyott miattam egy nőt,(le is bukott elötte és engem hivogatott a csaj és orditozott)és utána is többször látták őket együtt(egymás mellett laknak)és nagyon sokáig csak a páromat gyanusitgattam,hiába mondta,hogy nincs köztük semmi.Évek óta ez ment,az utcán a túloldalra is átment ha meglátott...de most,hogy jött a baba,gondoltam erőt veszek magamon és felhivtam...
Hihetetlen,de tök jót beszélgettünk,és most jutottam el odáig,hogy megnyugodtam....PEdig évek óta húzodott a dolog...igy utólag tudom,hogy jobb lett volna mindekttővel egyből beszélni.
De ezt neked kell eldönteni mennyire vagy ehhez erős. :wink:

NEmlajos,annyiszor irtam már,hogy kitartás!!!!
NE hagyd magad,apának meg meg fog jönni az esze....
Hú,de nagy a szám,1 hónapja még én is teljesen el voltam keseredve :oops: :wink:

Cat a babakocsi szuper..legalábbis nekem nagyon tetszik :lol:
Beninek mielöbbi gyógyulást,..Ádám most esett át egy náthán,de szerencsére 3 nap alatt "lement"rajta...és én sem adtam neki gyógyszert :lol:

Na most teleirtam az oldalt...bocsika :oops: :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

No lányok:
Andy, ettől teljesen kiborulok, a pletykát én nagyon nem bírom, én már attól üvöltök, ha egy barátnőszerű így kezdi: különben haragszom ám Rád... Bakker, egyenesen!!! És nem kavarni!!!
Ettől a sztoritól görcsbe rándult a gyomrom, mert mi lenne, ha nekem mondanák, hogy a Zuram megcsal?! Még így, hogy tűzbe mennék érte, akkor is fájna, és emészteném magam...! :cry:
Szerintem verd meg az összes csajt, de sürgősen! :lol:

Sissi
, a Te agyad bámulatos!!! :shock: :shock: :shock: Igen, holnap uh, és remélem, már egyértelmű kukit látok!!! :lol:

Ajtók: na, kiderült a dolog, csak hogy tudjátok ti is, egy 5nm-es fürdőszobába körbe a bordűr és a munkadíj annyiba kerül, mint két beltéri ajtó... Szóval gyakorlatilag kijöttünk egálra (még mi fizetünk 5e-t, mert a padló is feláras). Segond, legalább minden tiszta.

Viszont ma hős és XXI. századi evilági voltam, mert a konyhában a csempe fugázása elég csúnya lett (négyes osztású csempe, belül gyári 2-es fugamérettel, körben meg lefugázták hármassal, magyarul vastagabb néhol a fuga :shock: ), én meg vívódtam, döntöttem, és leszedettem az egészet. Kíváncsi vagyok, hogy meg is teszik, vagy lesz kifogás.
Egyébként a lakás alakul, a műszaki ellenőr is elégedett volt :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Ügyes vagy!
Hogy lehet valaki ennyire hülye a munkájához, hogy hármas fúgával rakja fel, ha a belső fúga csak kettes? :shock: Én ezt nem is értem.

Örülök, hogy minden rendben egyébként a lakással.
de az azét érdekes, a hogy a bordűr és a felrakása annyiba kerül mint két beltéri ajtó. Bár az is igaz, hogy ezek a bordűrök a legdrágábbak. Nekünk nincs is sehol, ha jobban belegondolok.

Beni sajnos nincs még jobban, de ez a homeopátiás cuccok miatt is lehet, hiszen azokkel előbb rosszabb lehet kicsit és utána jön a gyógyulás.
Vendég

jaj Cat, gyógyulgassatok nagyon! :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Látom zajlott az élet.

Andy:örülök,hogy tudták beszélni a pároddal. Hidd el minden rednben lesz és tényleg csak minimális tartsd a kapcsolatot az állitólagos bnőkkel.
Te hol is laksz?
Csak amiatt kérdezem,mert az egyik bnőm járt úgyx,hogy a faluban elkezdték hiresztelni,hogy a párja megcsalja a szomszéd kiscsajjal(aki 17 éves).Persze a bnőm éppen terhes volt a 2. babájával gondolhatjátok.Végül leült a csajszival ill. a férjével és megbeszéltek mindent.
Azt nem mondom,hogy a kiscsaj egy szent mivel eklég érdekes képket talált róla a bnőm a gépükön de kierült,hogy ezeket ő küldte a férjnek.

De mondom ez egy kis község.Nincs jobb dolguk az embereknek.

Nemlajos:mit szólnál hozzá,ha azt mondanák,hogy kislány? Mikro mész?

Cat:nagyon rendes a dokid.Egyébként ha jönne a tesó akkor vszinű én is a Péterfyben szülnék,mivel az én dokim már nem vezet le szüléseket(mióta a BM-et bezárták) igy a végén a fiánál szülnék ahogy a bnőm.
Remélem Beni hamarosan jobban lesz.
Vendég

hehe, azt mondanám, hogy Tamara, és hogy fickós a babakocsija :wink:
Nem esnék kétségbe, csak sajnálnám Dömét, aki nem születik meg...

3/4 3-ra megyek, szóval aránylag korán kaptok infót és képet :roll:
Jaj, de izgis :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Mehetnél hamarabb is :D mert akkor kb 5 körül tudjuk csak meg az eredményt.
Vendég

ahhoz képest, hogy elvileg 4-től rendel a doki, nem is rossz szerintem ez az időpont sem 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát igen ha igy nézzük akkor nagyon is jó.

Téyleg te melyik kórházban szülsz? Biztos irtad már de nem emlékszem rá :oops:
Vendég

Pici:hogy vagy?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenki jól van.
Andy! Olvastam a történetet. Csatlakozom a többiekhez, az ilyen emberek nem barátok. Aki a másik háta mögött áskálódik, az milyen barát?! Lehet, h savanyú nekik a szőlő, nem? :wink: Lehet, h nekik nem annyira fényességes a házasságuk. No, de szumma szummárum, örülök, h megnyugodtál, és mindent beszélj meg a férjeddel, hidd el, addig minden rendben van, amíg műxik a kommunikáció köztetek :wink:
No, küldök is valami vidámat...most mutizta nekem is a férjecském :lol: (remélem emlékeztek még a Dallasra)

http://www.youtube.com/watch?v=O9Dkbco5dq8

afra.h

sissi: az Istvánban

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt mindenkinek!

Nemlajos!

Délután siess ám a hírekkel!
Most nekem is kedvem lett elmenni egy UH-ra. De valahogy majdcsak kibírom keddig. :wink:

Afra!

Jó volt...

Sissi!

Ki lenne az orvosod a Péterfyben?
Vendég

Jó reggelt lányok!
Ne haragudjatok, tegnap nem volt erőm jönni.
Iszonyat hányingerem volt.
És az első rókán túl vagyok.

Szerencsére vasárnap óta nem vérzem.
Most már így is kell maradnia :twisted: :twisted:
Jó lenne, ha felszívódna gyorsan a hematoma.
Pihenni fogok én, csak azért ne kelljen ennyire tétlenül lennem.
Ettől bekattanok már lassan.
:shock: :shock: :shock:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Andy!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire kiborítottak a "kedves csajok"
Hát ez olyan kétélű.
Mert velem történt ilyen.
Engem is csaltak meg, és örültem volna, ha valaki szól.
((senki nem szólt, de rájöttem, csúny ügy volt))
És én is láttam ahogy a legjobb barátnőmet megcsalja a pasija, a közös barátnőnkkel. :shock: :shock:
Az kemény dolog volt.
Én nem pletykálnék soha, de akkor az orrom előtt csalta, hisz velünk jött bulizni, a másik csajjal, és a barátnőmet lerázta.

Szerintem nálatok nem lesz semmi probléma, de neked jobb ha tisztázzátok.
Hisz így nehéz lehet neked.
Én nagyon szorítok érted.

picimami

Képzeljétek el. Az anyós is tudja már a hírt, kb két hete, amióta véreztem.
És annyira szemét.
Ha küldneke nekem valamit, pl süti, csalamádé...
Megeszi és nem adja nekem ide :evil: :evil: :evil:
Illetve rászólt a lányára, ne főzzön nekem, úgyis piciket eszek csak.
Egyik este sógornőm bundás kenyeret akart hozni nekem, és az a banya nem engedte. Azt mondta majd ő süt nekem.
Erre kitette az egy hetes fasírtot vacsorára...

Nem normális ez a nő.
Nem tudok takarítani, de őt nem érdekli, a fürdőben már olyan retkes a tükör, h nem látni benne.
De ő nem veszi észre.

Ne haragudjatok..
Jól rátok zúdítottam a bajom. :oops: :oops:

picimami

Pici!

Jó, hogy újra jelentkeztél.

Nehogy elkezdj takarítani vagy főzni! Még lightosan se!
Neked most nagyon szigorúan feküdnöd kell!
Ne törődj a tükörrel, a házzal!

Anyós pedig úgyis visszakapja ezt az élettől. Ne idegesítsd magad miatta! neked most nagyon fontos a nyugalom.

Kaja:
Majd a párod visz finomkat Neked.
És lehet, hogy erről érdemes lenne beszélni vele. Próbáltad már? Bár tudom, hogy kényes téma lehet.
Vendég

Cat!
Nem fogok semmit sem csinálni.
Sógornőm jön délután, ágyat húz, porszívózik, stb.
Apa pedig vásárol, és kaját hord nekem.
Most is hozott már reggelit.
szóval csak pihenek egész nap.

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?