HAlli
KArmen! Dr. KEresztúri Attila most az orvosom.
GAbi3, Nina! Igen, a cumira is van sok ellenpélda, ellenérv. Ezért kell mindenkinek a gyerekéhez mérten kínálni, választani megoldást, ha egyáltalán szükség van bármelyikre.
AZért a 14év nagggyon durva
Ilyen esetben mondjuk a szülőknek komoly felelősségük van szvsz.
GAbi3! NAgyon hálás lennék, ha leírnád, milyen homeobogyó jó rá, mert isszonyatosan vagyok egyfolytában.
Ági! NAgy nagy gratula az átforduláshoz!!!
Ági! Én vagyok ezzel, h bármit olvasok, fenntartásokkal kezelem, és a legóvatosabban járok el, hiszen abból nem lehet baj. Elég sok hibát elkövettem addig, míg nem így tettem, amikért rosszul érzem magam
. Szóval én is olvastam a babaszobán, 3hónaposnak tejszínnel, vagyí tápszerrel felfőzött asszem lisztes, cukros, citromos kapormártást
. Azért, mert vki leírja, nem hsizem el.
De tény, h tele van a net ilyenekkel! A mi gyerekorvosunk pl már mondta, h adjam a joghurtot. De még nem akarom, még 1 hónapot várok vele, az a biztos. Mondtam neki, és helyeselt.
Szerintem azzal okozhatunk kárt, ha valamit korán adunk, azzal nem, ha óvatosak vagyunk. Hiszen nincs nagy szüksége most joghurtra, megvan nélküle, köszöni jól van
De sokan másképp látják, és biztos abban is van logika
. Mikor jöttök át Kriustóffal? Mi msot makk egésuzségesek vagyunK
jöhettek!
Tünde! A fogorvos béna, vagy a fogaid ilyen gázosak? NAGyon sajnálom, h ennyit kell vele szenvedned
(
Köszi a tippeket. B6 nekem sz..t sem ér, limonádé jó lenne, de épp elég a savam, muszáj kerülnöm a savas ételeket, italokat.
Most várom GAbi3 homeotippjét, és attól majd jól elmúlik, és jól jólleszek végre
))
Szép napot, mi megyünk du nagyot sétálni
.:Angi:.