Új privát üzeneted érkezett!

Ma ismét nehéz napunk van.. Adél nagyon nyüszögi.. :(

Márti:
nekünk beadták. Viszont valószínű, hogy a dokitok az nem kért megfelelő mennyiséget! Mert én is hallottam már, hogy van ilyen.. én múlt héten voltam receptért- Máté fiamnak- és megkérdeztem, hogy van-e oltó anyag, mert mi meg holnap megyünk.
Nagyon nem jó ez a rendszer.. hiszen nem ártana, ha meg tudná kapni Kamilla is :wink: Amúgy meg nagyon ügyi volt, hogy csak picit sírt!!! Szegény, akkor most lázas????
Ne nagyon takard be.. és gondolom,hogy adtál neki kúpot??

Megyek.. hátha sikerül befejeznem a vasalást ... már egyszer neki láttam.. csak félbe maradt.. Adél.. 10 perceket alszik, és ha épp nem alszik sír.. nem tudom,hogy miért.. mindig a foga játszadozik.. de már közel egy hónapja szenvedünk.. és még mindig nem jött ki neki!!! De miért? Már érzem, hogy ott a kis csücsök.

szeder74

Márti
nekünk egy hónappal hamarabb kellett lefixálnunk mikor kérjük és úgy rendelte meg a dokinőnk.
Szegény Kamilla és főleg szegény Bercid..de túl vannak rajta..

mindjárt írok privit
holka

Sziasztok!

Humanka: 15-16 hónap? Na azt én nem vállalom be :D:D:D De nektek hajrá! :D Nagyon tündéri Benedek, lefelé görbülő szájunk nekünk is szokott lenni! Nem tudom mi lehet ez a nemalvás, Zalán szerencsére viszonylag üzembiztosan alszik napközben (éjszaka viszont kevésbé)

Hariverának inne ios nagy gratula!

A.m: nagyon ügyes Mini Gyuszi! :)

Bejci: örülök, hogy eltűnt a tágulat, belerottyantást Zalán is előszeretettel időziti indulás előttre, de lehetőleg akkora, amikor már én is kabátban vagyok :D Kenguru: úgy tudom onnantól, hogy önállóan rendesen tartja a fejét, olyan 3 hónap körült hallottam rá.

Winona: nálunk az ágyban alszik Zalán napközben is, ha látom, hogy fáradt beteszem.

Márti: remélem elmúlik nálad ez a folyásszerűség! Én is hallottam, hogy kevés a Prevenar, úh lehet csak később kapjuk meg. No comment...

Holka: örülök, hogy jól vagytok! :)

Honey: mi ma voltunk kint, itt mondjuk sütött a nap, olyan 40 percet. Ez a 2 órás altatás nagyon rosszul hangzik :?

Kép
kistiggrincs

A.m: Írj nyugodtan, nem hisszük, hogy szófosásod van! Sőt!! :lol: Végre valaki élénkíti a topicot! Tessék csak aktívkodni. :wink:

Márti: Sajnálom a gyerkőcöket oltás miatt, de remélem hamar elmúlik Kamilla láza és a kisfiad is hamar elfelejti. :wink:

Honey: A hányás tuti hogy a sok tejcitől volt. Én ezért elég sokszor böfiztetem Biát, mert az 1. hányásnál nagyon megijedtem, azt hittem beteg.. :oops: Így a gyakori böfi miatt nem marad benne sok levegő, így a bukás is nagyjából elkerülhető. Hát az esti altatásra nincs tippem. Mikor fürdettek? Előtte mit csinál Flóra?

Tigrincs: Zalán hogy áll a fej emelgetéssel?

Biust holnap el kell vinnem doktornénihez.. :? , asszem kötőhártyagyuszija van... :cry:

Itt egy tegnapi kép:

Kép
Vendég

Néhány kép Emmáról. Tud elgondolkodó is lenni,de 90%-ban csupa mosoly :D

Kép

Kép

Kép
holka

Tiggrincs
nem alszik Zalán éjjel?

Bejci
annyira hasonlít rád a gyönyörű lánykád!! :D
holka

Bejci!
Bianka mosolygós fotóját elmentettem a 2 hós videóba.

Holka!
Emmának is a vigyoris fótóját mentettem el a 3 hós videóba.
Kérnék a 2 hósba is képet.

Annyira gyönyörűek!!!! :lol:

Ha másik képet szeretnétek jelezzetek.

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Márti!
Sajnálom,hogy Kamilla belázasodott.Remélem hamar meggyógyul.
Prevenarral mi is ui. jártunk :( :( :( A mi dokinénink nem kapott csak 18 db-ot :evil: ,pedig mindenkinek megrendelte. Most várunk.

Bejci!
Bius továbbra is elbűvölő kis édes pofi. :D Szerintem is nagyon hasonlít rád :wink:

Holka!
Emmácska egy kis tündér.Milyen kis mosolygós a drágám :D

Örülök,hogy tettetek fel képket :D

Képzeljétek az éjjel megajándékozott Gyuzsika egy átaludt éjszakával :D :D :D Nagyon örülök neki. Nem volt még ilyen.
Fél 9-től 3/4 6-ig bírta kaja nélkül :D Amikor 2 körül felébredt akkor csak bevette a szájába az öklét és azzal elcuppogott,így altatta el magát. Nagyon édes volt.
Most meg ömlik a nyála,lehet,hogy már mi sem vagyunk messze a fogacskától,bár emiatt nem nyűgös már 1 hete.

Kép
Kép
a.m.

Bejci! csatlakozom az előttem szólókhoz! Bius tündéri, és nagyon hasonlít rád!

Holka! Emmától is mindig elolvadok! Látszik, hogy nagyon boldog baba!!!
blúmi

Szép Jó Reggel! :)

Szeder: Donek határozottan nyúl a játékai után, megfogni persze nem tudja max véletlenül az ujjai közé csúszik a pávája farktolla :) és akkor magára rántja csörög és élvezi :)

Petra: Jó hogy kialakult egy rendszer :) általában nálunk is kialakul egy aztán 3-4 napig tartja majd megváltoztatja :) :)
A sorrend legalább állandó.

Humanka: Nagyon édes Beni :) a mosolygóson olyan mintha integetne.
Nálunk ilyen köldök probléma nem volt,mikor megkaptam végre Donceket roomingba már gyógyult volt a köldöke. De ez nekem se tűnik túl normálisnak. Itthon a K-vitamint minden anyatejes babának adják havonta az elsőt 2 hetesen aztán havonta rendszeresen míg csak szopizik.

A.M: Gyuszika nagyon ügyi már :)

Bejci: De jó hogy minden rendben Biussal :) A rotyis sztori nem semmi :)
Mi volt a Dokinál? Bius nagyon édes :)

Winona: Volt uh. Doneknél még az újszülött osztályon mikor bent voltunk. A terhesség alatt és ott is teljesen rendben volt. Én feleslegesnek tartom újra elvinni erre.

Honey: Hogyhogy 1 óra? Csak sír sír semmi se jó de álmos? Az úgy nagyon kemény lehet.

Márti: Mi a 2 hóst megkaptuk, a védőnő azt mondta 25.-én érkezik az új adag. Mi jövőhét csütörtökön megyünk újra remélem lesz.

Holka: Emma csoda aranyos :) Hozhatnál többször is képet róla. Különösen a maci rugis tetszik, de a hirdetéses szerkó se piskóta jót nevettem rajta :)

Rólunk:
Volt egy kis tejci válság nálunk 3 nap rá kellett pótolnom Doncinál tápival, de most úgy tűnik újra beállta a kereslet-kínálat :) Ennek most nagyon örülök :)
És végre kihúzta a kísérlettervezés tantárgyam méregfogát is :) Kérnék egy kis drukkot a holnapi vizsgámra mert ez a legnehezebb tantárgyam ebben a félévben.

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Ezer meg egy éve nem voltam itt. :oops:
(Lehet hogy most sem leszek sokáig, mert Ákos hamarosan fel fog ébredni.)
Elolvastam hellyel-közzel az utolsó két oldalt, de ezt a kimaradt 1,5-2 hónapot nem fogom tudni pótolni. Remélem mindenki jól van!

Mi is jól vagyunk, Ákos tündéri baba. Szépen növöget, sokat alszik és a fennmaradó időben is nyugodt kisbaba. :) Szerencsém van vele nagyon.
Súlyt, hosszt nem tudok most mondani, mert jövő héten megyünk mázsálásra, de 6,5-7 kiló között mozoghat a súlya és 68-as ruhákat hord. Nagy baba. :)

Rakok képet:
Anyával:
Kép
Mosolygós:
Kép
Hintapacis:
Kép

Szép napot mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

starlak,
igen, minimum 1 órás üvöltést jelent az esti lefektetés. Nem sírást, hanem üvöltést. Pokol komolyan mondom!!!
:cry:
Az jutott eszünkbe, hogy lehet túl melege van fürcsi után, mert nagyon befűtjük a fürdőszobát. És azért kezd el üvölteni pont az öltöztetésnél. Ráadásul a szopi fotel a fűtőtest mellett van... nem tudom... De valami megoldást kell rá találnunk mert így az estéket nem lehet kibírni. Annyira kikészülök mindig ettől a 1,5 órás "szeánsztól", hogy utánna ember nem tud hozzám szólni. 1 óra után úgy elfogy a türelmem(főleg, hogy teljesen tehetetlennek érzem magam ), hogy legszivesebben beba...ám a kiságyba, hogy ott üvöltsön reggelig. :evil: Ilyenkor lerakom... kirohanok inni egy pohár vizet, vagy csak csinálok valami mást 3-4 percig, és így erőt tudok venni magamon a következő fél órához.
Aztán ahogy bekattant a gyerek 1,5 órája - em tudom mitől de úgy ki is kattan. :shock: Szopizok 15 percet és bealszik.
Igazodjon ki rajta akinek három anyja van! :shock:

holka,
olyan cuki Emma! Hihetetlen, hogy milyen kis szöszi! :lol:

Mi megkaptuk a 2 hónapos oltásokat. Szegénykém röhögött mindenkire mint a vadalma, aztán egyszer csak a szuás után kb 10 másodperces fáziskéséssel úgy el kezdett visítani, hogy csak na! :?
Nagyon nehezen is aludt el most délután, nyüszögött vagy 1 órán keresztül.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

ööö... nem én szopizok természetesen. :lol: hanem Flóra...
bocs az elírásért!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Képzeljétek, beírtam a szüléstörténetekhez az én sztorimat... erre most látom, hogy kitették a babanet főoldalára! :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!

Én már láttam! A címből rögtön sejtettem,hogy a Te történeted! :wink:

Márti
borossné becz márta

Honey!

Ákos is mindig üvölt az öltöztetésnél. Addig nem, de akkor mindig.
Nekem az a két tippem, hogy 1. vagy melege van addigra (bugyiban melltartóban fürdetek és melegem van, neki miért nem lenne?!), 2. vagy túl fáradt már. Nálad lehet még egy harmadik is, hogy éhes még emellé, de ez nálunk nincs, mert fürcsi előtt eszik Ákos. Egyszer próbáltunk meg csak fürdetni evés nélkül, végig üvöltött.
A meleg ellen én azt csinálom, hogy amikor törölgetés után már rajta van a testén a body, akkor résnyire kinyitom a fürdő ajtót és van hogy segít, a friss levegőn elcsitul. Utána adom csak rá a hálózsákot és ha rajta van, kinyitom az ajtót. Azonnal ki is jövünk a fürdőből ha felöltözött, én nem szoktam várni.
Amit leírtál, azt egy másik fórumban sok anyuka megerősítette, hogy így alszik el a gyerek. Üvölt mint a sakál egy darabig, aztán mint akit lekapcsoltak egyik percről a másikra elhallgat és alszik. 10 hónapos babák is, nem csak a törpök. Ezt el kell fogadnunk, hogy így van némelyik babánál.

Én nem fogadtam el, ezért én a következőképp csinálom. :)
1. fürdés előtt etetek, hogy a meleg víz lankasztó hatását ne zavarja semmi és utána már csak aludni kelljen. Talán így a pocakja sincs annyira tele már, hogy zavarja az alvásban + a bennmaradt böfik is kijönnek fürdés közben.
2. nem próbálom ráerőszakolni, hogy aludjon ha még nem álmos, pedig idő van. Ákosnak jobb az, ha nézelődik még 10 percet ébren, úgysem bírja sokáig.
3. nem rakom be a kiságyba, hanem addig dajkálom a karomban, amég el nem pilled. Ennyi szerintem megjár neki, biztonságban, az anyai melegben sokkal könnyebben elbóbiskol. Ehhez be van bugyolálva egy polár plédbe, így ha elpilledve berakom a kiságyba, akkor nem a hideg lepedőn koppan a gyerek, hanem a takaró tartja a melegét. Ákos felébred ha csak simán berakom a hideg ágyba + a babák ugye szeretik a körül öleltséget, mi így csináljuk az eleje óta. Éjjel a szopinál is a pléddel veszem ki és rakom vissza. Erre dobok még egy paplant hogy ne fázzon, de nálunk nincs is meleg 18-19 fok van éjszaka.
4. ha bóbiskol, de még nem alszik, berakom az ágyba és ottmaradok mellette egy széken ülve amég el nem alszik. Fontos, hogy nem beszélek hozzá, csak a fejét simizem meg ha nyugtalan és visszaadom neki a cumit, ha kiköpi. Azt vettem észre, hogy néha kényelmetlen neki ha tartom és pont azért nem tud elaludni, mert összecsomagolva fekszik a karomban. Szóval pont időben kell lerakni, amikor már nem éber, de még nem zavarom az alvásban. :)
Nincs az egész szeánsz 20 perc ha tényleg álmos fürcsi után a baba.
Remélem nem veszed kiokosításnak, csak azért írtam le, mert az enyém jó alvó, nekünk ez bevállt. :wink:

Nyugodt estét Nektek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Bejci: Zalán nagyon ritkán emelgeti a fejét, és csak egy kicsit. NÉzelődni inkább háton szeret, aludni meg hason.

Bejci, Holka: tündériek a baba képek.

Holka: még mindig kel enni. Most az elmúlt 2 éjszaka már csak egyszer evett fél 3kor, és aztán 6kor kelt reggelizni. Az esti utolsó etetés 8 és 9 között van.

A.m: gratula az átaludt éjszakához!

Starlark: mennek holnapra a drukkok +++++++++

Monee: nagyon szép nagy baba Ákos, gyere gyakrabban, ha enged ;)

Honey: hát nem irigyellek az esti műsorért. A meleg miatt szerintem is ordithat Flóra, mi első nap elmértük a fűtést felment a szoba hőmérséklet 27 fokra, ksifiam orditva ébredt hajnalba, fél órát szivtam mire rájöttem mi baja :? (még nem volt bekötve a termosztát saccra belőttük a vizhőfokot, mint kiderült kicsit magasra)

Kép
kistiggrincs

honey:huhh, szerintem télleg próbálkozzatok mindenfélével, hátha egy új módszer bejön......

én fürdés előtt is etetek aztán kis lefárasztós játék, fürcsi marhára kezdi élvezni, utána mintha ma még kacagott volna, nagyon vicces volt, és állati jó kedve volt.mint mindig ilyenkor...aztán kajcsi büfi és be az ágyba és rögtön aludt ma! :D még popóveregetés sem kellett...szerintem a titok a jó lefárasztás...legalábbis én úgy tapasztaltam. jah és nálunk meleg a szoba, mert ott fürdetünk, bár szopi után kinyitom én is résnyire, sőt még nagyobbra az ajtót, és szép lassan visszahűl a szoba.

nektek is fogja az ujjjatokat a baba szopi közben??olyan édi..és tegnap előtt majdnem átfordult hasról hátra, azóta sem...
és már elkaptunk hangos nevetést is...annyira de annyira cukkki, h. megzabálom.

Kép
winona

jah és arról nem is beszélve h. vagy egy hete átalussza fullban az éjszakát :lol: persze tutti ahogy leírom dől a rend, azért nem szeretek már semmit mondani, mert akkor változik rögvest...de azért nem semmi..... :lol:

a kaja időpontok is kialakultak, már csak az alvásai változóak napközben...de nembaj ha fáradt alszik, kész.

na lehet h. lelépek, mert még megtéptek itt :lol:

Kép
winona

tényleg a teás és a tejes cumisüveg közt mi a fene a különbség??

Kép
winona

Kép

Kép
winona

Monee: Nagyon kis helyes Ákoska kis szöszke :) Szeme szerintem hasolítd a tiedre :)

Honey: Gratula a megjelenéshez :)
Nem tudom hogy a meleg miatt lehet-e, mert nálunk minden van csak meleg nincs :)
Nálunk fürcsi után van az apás vitaminkoktél ivás, most az után vagy bealszik vagy játszani van kedve :) Játék után szopizik és beájul.
Kétszer volt hogy nem bírtuk ébren kivárni míg Ő Picusága kijátszotta magát akkor ment a kiságyba úgy :) de akkor is kis nyöki nyöki volt és elaludt.
Nem tudom mihez kezdenék ha egyszer üvölteni kezdene.

Kistiggrincs: csak azért nem köszönöm meg mert nem szabad :)

Winona: Ha már egy hete átalussza az éjszakát talán már így is marad a fogzásig. :)
Nagyon jó ez a kép :)

Kép

Kép
starlark

Starlark!

Kicsi fiadnak boldog hófordulót! már Ő is negyedéves! Hogy megy az idő?

Márti
borossné becz márta

Monee! Ákos gyönyörű, és hatalmas! Nagyon jó, hogy jöttél!!!!!!

Honey! Nagyon is tudom miről írsz! Nálam egyszer elszakadt a cérna, ahogy írtad, betettem az ágyba, hogy ott ordítson, mert én már nem bírom. Ahogy vízszintesbe került elcsendesedett, és elaludt. (utána meg én sírtam, hogy milyen anya vagyok, ha a kezemben sír a gyerekem) Lehet, hogy ezt is érdemes kipróbálni. (remélem kialakul, mert ezt elég nehéz minden este végigfocizni)
blúmi

Sziasztok!
Ajándékba kaptam egy 10.000 forintos vásárlási utalványt. A Benefit gyerekruha üzletben lehet levásárolnom.
Odaadnám 7000 Ft-ért.
Priviben megírom a mobilszámom annak akit érdekel.

Kép
holka

Monee
Nagyon szépek vagytok!

Winona
klassz az összeállítás :D
holka

Emma dicsiket köszönjük szépen. :D

Honey
én csak akkor altatom Emmát mikor már ő is akar aludni.
holka

sziasztok

most regisztráltam ide,és ha nem lenne gondd csatlakoznék hozzátok..2 kislány boldog anyukája vagyok.nagyobbik lányom Viki 5,5 fél éves,kicsi lányom idén szeptember 6-án érkezett..

és már most lenne hozzátok egy kérdésem:közületek van olyan aki még nem menstruál?mert nekem még nem jött meg,szoptatok és nem tudom hogy ez természetes e.

Kép
hutas

Monee!

Micsoda kis kerek képe van Ákosnak! :D Nagyon édes nagy fiú már!

Honey!
Gartulálok a főoldalhoz! :D

Winona!
Gratulálok az átaudt éjszakákhoz!Remélem ez nem változik! :wink:
Nagyon jók a képecskék!

Szia hutas!
Örülök,hogy jöttél. Bátran csatlakozz hozzánk!
Szerintem teljesen normális,hogy még nem jött meg. Van akinek fél évig vagy tovább nem jön meg.Sajna én nem ez a kategória vagyok... :roll:

Kép
Kép
a.m.

monee,
Dehogy veszem kioktatásnak!!! Én mindig minden tanácsnak, tippnek örülök... sosem lehet tudni! :D
Sajna nálunk a tippekből jó pár dolog nem működik (cumit gyűlöli, a bebugyolálást szintén, és ha fürdés elött etetem, akkor végigrókázza az egészet )
Nálunk a fürdés a nap atrakciója, mert apa ilyenkor talizik csak vele. Ezért egy komplett Brodway műsort, énekelve-táncolva lenyom neki. (szerintem ez is lehet a baja ) :D Flóra imádja, röhög fürdetés közben is, de aztán hirtelen elpattan a cérna. (szerintem itt sokall be )
A meleg amúgy nálunk tuti hibás!!! Változtattunk rajta, és így tegnap egész jól sikerült az este. :D Plusz jó nagyot aludt délután ( negyed5-fél 7-ig ) és így nem volt dög fáradt. 40 perc alatt bealudt szopival együtt.

Ákos nagyon kis vasgyúró! :D Hihetetlen, hogy már megduplázta a súlyát!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

wiona, de jól ezek a pici képek!!

holka,
Flórát én is csak akkor altatom ha álmos.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Több mint 1 hete nem voltam… jó húzós hét áll mögöttünk! (most is csak azért van időm, mert Balut elvitte a mama, Alíz pedig alszik)
Múlt csütörtökön Balázs úgy jött haza az oviból, hogy fáj a hasa… na aztán 5 órakor végighányta a nappalit és egészen hajnali ½ 2-ig folyamatosan hányt… közben elkezdett menni a hasa is, úgyhogy kapott pelust is. :( Szegény gyerek éjjel már felülni sem tudott, olyan gyenge volt, vele virrasztottam, amíg el nem csendesedett, utána váltott apa.
Másnap estére engem is elkapott a hányás-hasmenés. Szombaton olyan gyenge voltam, hogy kikelni sem tudtam az ágyból + még be is lázasodtam. Alízt csak annyit láttam, amíg odarakták szopizni (anyósom átjött segíteni). Mondjuk az úgy 1,5 -2 óránként volt, mert a tejci megcsappant rendesen! Még most sem állt vissza a régi mennyiség, pedig már a More Milk-et is szedem… Viszont a súlya ennek ellenére szépen megy: szerdán volt 6,4 kg. A kedve is jó, alszik is nagyokat. Csak éjjel állt vissza a 2 evésre, de még így sem panaszkodhatok.

Ja, 2 hónapos oltás nálunk csúszik, mert a múlt héten Alíz is benáthásodott egy kicsit… látom azért a babák többsége jól viselte!

Visszaolvasni nem nagyon volt időm, de a képeket megnéztem. Annyira szépek ezek a gyerkőcök….. minden egyes alaklommal ámuldozok! :D
Winona, nagyon jó a sorozat!! (bocsi, de ezt külön ki kell emelnem!) :D

Honey, nálunk az elején volt ez a probléma…. Lehet, hogy tényleg melege van Flórának + annyira éhes és fáradt egyszerre, hogy már nem tudja melyik nagyobb! Próbáld meg fürcsi előtt kb. fél órával egy kicsit megetetni. A fürdetésnél a hősugárzó nálunk csak addig megy, amíg a vízben van, utána lekapcsoljuk és szép fokozatosan hűl a levegő. A szobában pedig kicsit kinyitjuk az ablakot, mielőtt indulunk fürdeni, hogy friss levegőben szopizzon + aludjon. (amíg szopizik, addig sapi van a fején, mert a szép hosszú haja majdnem mindig vizes lesz) - nem akarok ám okoskodni, de nálunk is elég hosszú út vezetett el idáig....

Húú, ébred a kisasszony, mennem kell...

Kép
Kép
netti77

Sziasztok!

Hoztam képet, a ma 14 hetes Adélról.. :) Kép Hajpánt... csak, hogy szokjam -- és a füleimnek sem árt... :) Kép Én is babanetezem.. anya után... :) Kép Kalapban.. amíg ki nem növöm.. anya fényképez ezerrel... :) Kép Folyik a nyálam lányok.. úgy olvastam a babanetet...

szeder74

Jövök és olvasok majd.. pusz.

szeder74

Monee!
Ákos egy óriás bébi lett :wink: Szép formás kisfiú! Milyen nagyon megörültem nektek! Olyan ritkán jössz.. gyere többször közénk.

Honey!
Szerintem fog változni Flóra.. vannak átmeneti időszakok szerintem mindenkinél.. úgyhogy kitartást az altatáshoz.
Gratulálok a főoldalhoz... (sok terhes kismama olvassa szerintem soraidat.. és legalább jobb kedvvel, és humorral fogják várni a szülést, ugyanakkor fogják tudni, hogy igen kemény dolog világra hozni egy bébit... :wink: :wink: :roll: )

Rólunk:
Tegnap meg kaptuk az oltást.. be is lázasodott drága lányom, de kapott kúpot és minden oké.. reggel fél 8 kor én keltettem, hogy jó lenne, ha már enne egy kicsit.. :lol:
Megyünk vizsgálatra én kértem, mert picivel kisebb a kutacsa Adélnak, és nem árt, ha szakember is megnézi :!:
Most kivételesen kedves, aranyos volt a doki nénink.. szerencséje!, mert különben ha ismét negatív tapasztalatom lett volna vele kapcsolatban, akkor váltottam volna..

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Bagzerka hol vagy???? Nagyon hiányzol.. gyere!!!!

szeder74

Na most tele lesz velem az oldal:, de mindegy...

Winona:
Nagyon jó a montázsod!!! Cuki lett nagyon!! Ügyes babád van, hogy átalussza már az éjszakát..!!!!

Holka!
Itt is csak dicsérni tudom Emmát! Gyönyörűűűű kislány!!!!

Am:
Nohát Gyuszika is milyen ügyi, hogy ilyen jól aludt, és hagyta aludni anyukáját :)))

Tényleg lelépek...
8) :lol:

szeder74

Sziasztok!

Egy gyors egykezes bejelentkezés! Jól vagyunk! Férjem túl a műtéten már szépen épülget!! Szerencsére nem olyan vészes a helyzet mint ahogy előre gondoltam :) Hogy csináljátok, hogy a gyerkőcök így alszanak éjjel!!! Ramóna napközben 2 óránként eszik és Ő sajnos még éjjel is!!! Igaz gyanakodunk a férjemmel, hogy talán az is a baj, hogy mindig összegyűlik neki valami nyunya amit akár még éjjel is ki kell szívni, mert alig kap levegőt szegénykém, pedig nem náthás! Totál tanácstalanok vagyunk és már kezdek nagyon kimerülni mert 1,5 óránál többet nem alszok egyhuzamban :(

A babák egytől egyig tündériek!

Ramóna mosoly:
Kép

Kép
Kép
lanta

Lanta! Először is Ramóna lenyűgözően bájos! Az alvás dolog meg nagyon kemény! nem is értem hogy bírod! Nálunk ez csak az elején volt így! Őszintén remélem, hogy beálltok!

Szeder! Tündériek a képek! Különösen ahol a billentyűzeten van a kezecskéje, és a dundi pofija belóg a képbe! :lol: Annyira aranyos!!!! Az utolsó képen meg szuperkomoly hölgy! Imádnivaló!!!!

Hutas! üdv!!! Nekem sem jött még meg - sokan vagyunk így -, szerintem egyáltalán ne aggódj! Én nem is bánom! Volt elég nyűge az embernek az elmúlt egy évben, ez nem hiányzik. Legalábbis én elvagyok nélküle! Gyere sokszor! Írj magatokról!
blúmi

Blúmi!Akkor még nem kezdek el aggódni a menstruáciom miatt,csak úgy emlékszem,hogy Viki lányomnál szülés után kb. egyhónappal már meg is jött.Magunkról csak annyit hogy Viki már iskolába készülődik,nagyon várja.Lilikém pedig egy édes kishercegnő.Nappal ébren van de éjszaka már kb 3 hete nem kel fel enni.A hasfájásunk is kb másfél hete nem jelentkezik.Lili most már 5720gr,nagyon nagy forma a kishurkáival.

Nagyon szépek a babák.Nézegettem a fotókat.Igérem sokszor fogok jönni.Amugy lenne egy kérdésem,mi a véleményetek a Rota vírus elleni beoltásról?Beadatnátok a helyemben,mert már kiírták receptre csak még nem váltottam ki,mert nem vagyok benne biztos,hogy beadatom.Nem azért de tudjátok milyen drága?!Várom a véleményeteket ez ügyben. Kép

Kép
hutas

Hú, de gyönyörűek a lányok,egytől- egyig! na, majd én is rakok fel friss képet!

Hutas!

Üdv itt!
Én nem adatom be a Rota ellenit, több okból! Egyrészt a gyerekorvosunk infectológus is,úgyhogy rá szoktam hallgatni nem kötelező védőoltás-ügyben. Ezek közül ez alapján nálam a fontossági sorrend: a Meningococcus elleni védőoltás,a Prevenar és a bárányhimlő elleni védőoltás. Persze,jó lenne Rota ellen is, de tény, hogy azon kívűl nagyon sok vírus okoz még komoly hányást,hasmenést,magas lázat,ami ellen nem véd ez a védőoltás,ahhoz képest pedig iszonyú drága! Nekünk az utóbbi időben minden évben kijut egy ilyen vírus,de lehet, más szemmel nézném a dolgokat,ha nem úsztuk volna meg a kórházat eddig minden alkalommal! És fantasztikus gy.orvosunk van,mindig jön,ha kell és óriási a tapasztalata (kórházi gy.orvos volt),mindig van ötlete,hogyan lehet segíteni a gyerekeimen!

Lanta!

De jó,hogy ilyen jó hírekkel jöttél! Ramónád pedig nagyon bájos lányka! Hol lehet ilyen felsőket kapni?

Monee!

Szép a baba,szép a mama!
:lol: Süt rólad a boldogság! De,ha neked ilyen anyakímélő kisfiad van,tessék jönni sűrűbben! Nagyon hiányzol ám innen!

És Eszike???
Nagyon rég nem volt már... :cry:

Márti
borossné becz márta

Márti!

Ezt a felsőt még Kornéliának vettem annó a tescoban! Cherokee-s márkájú. Én nagyon szeretem ezeket a termékeket és nagyon cuki rucik vannak!! Ja és várjuk a képeket Kamilláról! :lol: :lol:

Hutas üdv. köztünk! A rotát én sem adatom be Kornélia sem kapta meg! Szerencsére eddig Minket elkerültek ezek a hányós hasmenéses vírusok! kopp-kopp

Kép
Kép
lanta

Kép Anyát nézem és 3 hós vagyok már!!

Kép
sugi78

starlark
Szerintem nagyon édi a képen Donát!!

Szeder
Adél nagyon szép baba.

Minyu
Nagyon aranyosak a gyerköckéid!!!

Gwini, Roni
Jobbulást kívánok Nektek és a babócáknak!!

A.m
Annyira jól néz ki mini Gyuszi abban a kutyusos szerköban!!!

Nálunk a Humanka általi popsi ütögetés nem jött be, sajna!

Humanka
Nálunk Levente már lassan másfél hónapja nem igazán van el
az ágyában. ha szopizik utána böfi a vállamon elalszik, várok
fél órát, hogy biztosan már mélyen alszik, beteszem a kiságyába
a szeme kipattan és torka szakadtából üvölt. Én azt csinálom, hogy
a pihenőszékét viszzintesre állítom és abban alszik. Kérdeztem a
védőnöt miért van ez? Azt mondta, hogy bölcsö érzésre van szüksége a picinek, hogy valami körül ölelje. Nálunk a pihiszék bejött!! Próbáld ki!!!

monee85
Ákos nagyon ügyes, hogy így hintázik.

Minden kismaminak aki rakott fel képet a babájáról, nagyon szépek
a babócák és hogy nőnek!!!

Rólunk:
Levente kedden volt 5800 gr., megkaptuk a 3 hós oltást és a Prevenárt, aminek hatására a kis drágám nyügös volt és hőemelkedése is volt. Az éjjszaka mondhatom úgy, hogy nem volt sétagalopp, talán ha mindketten aludtunk 2 órát több ütemben.

Kép
sugi78

Sziasztok!

Én úgy megijedtem! A Lalu de 11-kor szopizott utoljára,aztán elmentünk sétálni. Fél 2-re értünk haza. Megpróbáltam szopiztatni, de csak üvöltött. Ez ment 5-ig. És hasmenése is volt. Elvittük az orvoshoz. Az ég világon semmit nem látott rajta. Szerencsére. Mondták, hogy próbáljam etetni, aztán ha nem megy, akkor vigyem az ügyeletre holnap. Hazajöttünk és megint megpróbáltam cicire tenni, de megint üvöltött. Anyum átvette és adott neki cumisüvegből, ami nagy nehzen sikerült, de csak 40 volt benne, aztán gyorsan áttettük a cicire és evett még 50-et. Aztán beájult, most alszik. Remélem, hogy csak vmi hasfájás lehetett és mostmár fog enni. Holnap meg itt leszek velük egyedül, mert a párom és anyum mennek a börzére árulni.

gwini

Hutas!

Üdv itt! :lol:
Mi beadatjuk a rotát a Lalunak, mert a Nóri 2 évesen elkapta és kórházba is kerültünk vele. Nagyon durva volt, amin átment szegénykém. Azt a pár kórházi napot nem kívánom senkinek. :cry:
15-ször hányt egy nap és vagy 10-szer fosott. Majdnem kiszáradt, így infúziózni kellett napokig. Agyon szúrkálták szegényt, mire vénát találtak. Hát szóval én ezt mégegyszer nem szeretném végigcsinálni. :oops:

gwini

Köszönöm Adél nevében is a dicséreteket.. :)

Hutas!
Üdvözöllek körünkben :) Nagyon szép kislányod van.. és milyen gyönyörű a szemecskéje.
A rotát beadatom Adélnak.. nekem a kisebbik fiam volt úgy, hogy kórház lett a vége.. és infúzió.. úgyhogy én sem szeretnék még egyszer oda kerülni.. ahogy gwini sem..

Eszike hír.
Beszéltem vele skypon.. most anyukájánál hétvégéznek Noémi babával. Majd jön úgyis, ha tud.

szeder74

sugi!
Köszike :wink: az előbb töltött csak be a képetek.. nagyon helyes Levente és milyen szép tiszta arca van!

Lanta!
Sajnálom, hogy rég hallottam felőletek... de most jó hírrel jöttél!
Örülök,hogy a párod már jobban van!!! Nagyon édes Ramóna! Szép kislány!!!! Kornéliáról is tegyél képet.. :wink:

Gwini!
Remélem,hogy most már minden rendben lesz. El hiszem,hogy megijedtetek! El képzelhető, hogy tényleg egy hasfájás okozhatott ilyen problémát! A doki sem talált semmit :wink:
Jó hétvégét!!!

Mindenkinek jó hétvégét..!!!

szeder74

Köszönöm szépen a tanácsokat.El fogok gondolkodni a mellette és ellene érveken.Még egy kérdés a Prevenart hányszor kell ismételni?Mi a kéthónapos kötelezővel kaptunk egyet.

Kép
hutas

Hutas!

Csecsemőknek 3x adják be,általában a kötelező védőoltásokkal együtt (már,ha van épp oltóanyag...bocs,de a velünk,meg a.m-mel történtek miatt kicsit szkeptikus vagyok ezügyben)!

Márti
borossné becz márta

Márti!
Köszi az infot.Remélem nem fogja annyira megviselni mint az első.Most végre nyugis lett a bébim.Sokat eszik,éjjel végig alszik.A nagy lányom van mostanában kicsit megkattanva,csinálja a hülyeségeit egyre.Pedig jövőre suliba megy.Na nem baj majd ebből is ki fog mászni ,gondolom.Azt mondják,hogy most lépett be a kiskamaszkorba. Kép

Kép
hutas

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?