Tündérmanó! Kérdezted, hogy elmentünk-e szemvizsgálatra? Még nem.
A neurológus viszont úgy látta, hogy nincs vele gond, így egy kicsit lenyugodtam. Még figyelgetjük. Sajnálom, hogy Ádám beteg és te is megütötted magad.
Jobbulást mindkettőtöknek!
Tcis! Gyere mesélj!
Fotót is hozhatnál Christianról. 1 éves szülinap?
Olaszországban milyen oltások kötelezőek? Miket adattok be? Ott milyen gyakran mentek dokihoz a babával? Védőnőszerű intézmény van? Légzésfigyelőt ott ajánlják? Pl. vki azt mondta, hogy Fr.o.-ban nem "divat".
Erről jut eszembe, svájci anyukánk, babánk hogy van, mi van vele? Furcsa, hogy ő aki olyan rendszeresen jött, most ennyire nincs... És még van jócskán hiányérzetem... Szilvánusz, Földim (Egyébként persze, a gyertyatartók és vázák voltak az erdélyiek az esküvőn. A gyertyatartóra Sári és István volt ráírva, a váza meg templomi kehely. A násznép fontosabb szerepet betöltött tagjai közt osztottuk szét a kelyheket a virágokkal, a gyertyatartót meg mindenki hazavihette.
És börtönudvaron volt a lagzi, így a meghívó is vicces börtönös szövegű lett, sőt a rajz is rajta, amit egy képzőművész barátom csinált.), Melinda80... Stb., stb.
Most kicsit visszalapoztam egy évvel ezelőttre, novemberre. Ott láttam Pepike Pókerarcos köszöntéseit.
Meg, hogy AFP értékeket is írtatok a táblába, meg felszedett kilókat... Nem akarnánk valami új táblát vezetni? Olyan nosztalgia fogott el.
Pl. fogak száma, kilók, centik.
Néztem az AFP értékeket, hát, voltak jócskán átlag felettiek és alattiak. Volt nagy izgulás akkor? Esetleg plusz vizsgálatok? Nekem is átlag alatt volt (0.71), hát kicsit aggodalmaskodtam... (De látom, Jim is tudott aggodalmaskodni a tökéletes 1,1-es AFP értékével.
) Az AFP-nem összefüggés nálam is bejött.
)
Pati meg a kúrálandó Kókuszáról ír... meg "vidéki kisváros Egészségházában női vécére menni kismama kantárosban":DDD Jó vicces történetek voltak akkor.
És micsoda szexi és nagyon kerekded pocakfotó van Jimről!
Na, visszatérek a jelenbe, mert aludni is kellene...
Petramama? Ti hogy vagytok?
Kmanna! Drukk, hogy ne legyen Panka bárányhimlős. Bár, jobb, előbb-utóbb átesni rajta. De persze soha nem hiányzik. De ha te átestél rajta, az anyatej valószínű, hogy még védi.
Akkor ti sem vagytok túl sokat együtt férjjel. Februárig nálunk is böjtös lesz...
Lucával eljutottunk ugyan a röntgenre. Egyszer meg is kíséreltük a felvételkészítést, de Luca olyan szinten sírt és vergődött (csak mert pár mp-ig mozdulatlanul kellett volna feküdnie), hogy édesanyámmal nem tudtuk megtartani. Bemozdult a kép. Másodjára már mi nem engedtük, mert akkor sem tudtuk volna megtartani, feleslegesen meg nem sugarazzuk. A dokinő azt mondta, nem baj, csak miattunk kérte e röntgent, hogy ne izguljunk. Csak figyeljük a puklit, hogy nem nő-e?
Panni! Olika tényleg iszonyú sokat eszik! :O Luca régen evett 260-300-akat reggel. Most már 200 felett ritkán eszik. Babaételből kb 1 üveg napközben + 150mili tej. Mi holnap megyünk védőnőhöz méreckedésre, hát, kíváncsi vagyok, hogy meg tudjuk-e majd mérni... Nem tűri a korlátozást Luca...
Kis akaratos.
Petramama! Ma mondta a férj, hogy talán pénteken jönnek haza. De nem biztos. Lényeg, hogy lehet tudni... Állandóan változik.
Szerintem a naptárprogramban 3 képet is tudsz egymás mellé tenni. A méretet te tudod az oldalainak huzogatásával állítani és plusz képet is be tudsz oda szúrni. Egy helyre én is 2 képet tettem.
Na, jóccakát mindenkinek! Alvás!