Kitty
-Megértem, hogy a párod jobban kijön az anyukájával, mióta külön vannak. Sajna ez a nagy többségben így működik. Nem tudom miért. A lényeg az, hogy jól megvagytok.
-Milyen az a rooibos tea? még nem hallottam róla.
Bridget
-Nagyon jó az új vonalzód!!!
Igazad is van, és mutasd meg!!!
-Nagy örömmel olvasom, hogy babagyártással telt az utolsó pár nap,. Most már muszáj annak a picurnak megfoganni.
Irgum-burgum! Küldök egy varázslót is hozzá, hogy jobban megtapadjon:
-Köszönöm a smiley oldalt. Már nagyjából átnéztem.
vannak benne nagyon jók.
-Patibarátnődnek meg sok kitartást! Majdcsak vége lesz annak a hányós időszaknak,és végre élvezheti a terhesség adta örömöket.
Tényleg ő férjnél van? Japán párja van?
[quote]p írta:e-kor abban a par napban minden 12oraban egyutt voltak
Hát nem tudom, véleményem szerimt már a 4. után nem biztos, hogy volt érett kiskatona. A doki is mondta. Napi egy, pé alatt. A többinek nincs értelme, mert nem termelődik olyan gyorsan spermium. szerintem az első, max a 2. után sikerült, és most úgy gondolja, hogy ez vált be. Lehet, hogy 2. nekifutásra ez a módszer már nem jön be. Ez szerencse dolga.
Azért szörnyű, hogy nagyanyáinknak nem kellett ennyi bogyó, meg számolás, meg figyelés, hanem jött az magától. 4 akár 5-6-7 gyerek is. Ez szerintem nem csak rajtunk múlik. Valami megváltozott a levegőben. A Csernobil, a légszennyezés, a stressz. És nekem van egy olyan megérzésem, hogy ez csak rosszabb lesz, amíg ennyi autónk meg gyárunk lesz. Biztos vagyok benne, hogy hozzájárul nagyon is.
-Nagyon aranyos, és szép az a szánkózos sztori. Ezek olyan szép emlékek!
-nagyon szép az a havas kép...
Imádom!
-Megértelek, hogy ilyen körülmények között nem akarsz elmenni Thaiföldre. Én is félnék. Egy ilyen tüntetésből akármi is lehet.
Lehet, hogy mégis kettesben fogtok menni? Az jó. Mert végre nem a barátok vesznek körül, hanem csak ti ketten. Nincs is annál szebb karácsony, szilveszter amit kettesben töltötök.
Csucsu
-Pé volt? nyák volt? Akció is volt? Hurrá! Na akkor most már meg kell hogy foganjon az a babuka. Megy neked is a drukk, meg a varázsló,hogy a bal oldali legyen a nyerő:
Most már tessék itt babásodni kérem! Közeledik a karácsony, és a fa alá kellene tenni azt a tesztet!