Na vagyok!
Már megint kilóztok? Jó volt a torna, a gyerkőc is élvezte, megyünk a jövő héten is. Tanultam egy csomó gyakorlatot, amit itthon is tudok csinálni. Ha nem fogyok, legalább ne hízzak. 67kg. Változatlan. A párom, múltkor kedvesen megjegyezte, hogy miatta még véletlenül se fogyózzak, mert így is tetszem neki. Csak magamnak nem.
Amúgy nem is tudnék fogyózni, most hogy éjszaka műsor van, kevés a tejci, legtöbbször mindkét mellemet felajánlom és jobb oldaliban néha úgy érzem semmi sincs.
A csipőszűrés nem fáj, max. azért kiabálnak a babák mert megijednek. Niki meg se nyikkant.
Mellőlem, sőt a párom mellől is elmaradtak a barátok. Remélem, hogy most szerzek újakat. Anyanyvel, meg Trundikével már személyesen is találkoztam, aztán remélem szépen sorban megismerek mindenkit.
Anyany- mi az, hogy magadba fordulsz? Hát én senki vagyok?
Karácsony: tavaly a párommal elárasztottuk egymást, idén a csajóca az ajándék
Illetve én már tudom, hogy Ő mit kap tőlem.
Anyumnak ma megvettem, dédik fényképes naptárt kapnak, a szüleink és a testvéreink...passz. Szerencsére a többségét meg lehet rendelni neten, pl. a naptárakat, meg a játékokat is, amiket kinéztem a banyának. Azokat kapja, amiket én választok ki, aztán a nagyik, mag a papik kifizetik és becsomagolják.
Mancsa! nahát mekkora a csajszi....Ügyes vagy, hogy elboldogultál két gyerkőccel.
Winchi engem is felavatott a gyermek még a kórházben, aztán itthon többször és az apját is. Hihetetlenül tudnak célozni.
Jaffa időnként nekem is elfogy az energiám, de azt hiszem amióta megszületett a gyerkőc, ezen a téren kicsit átalakultam. Nehezen fogadok el segítséget, mindennap főzök, vagy majdnem mindennap, a házimunkát meg soha nem bíztam még másra. Valahogy nem bírnám elnézni, hogy más csinálja meg helyettem.
S. Zsófi miért mentek kardiológiára? A közös séta nálunk is a nap fénypontja volt.
Advent: most viszonylag olcsón lehet kapni gyertyákat a metroben is. Ja és akciós a huggies pelus. [/b]