Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gégéé, nagyon szépet írtál, az utolsó bekezdésnél nekem is kicsordult a könnyem!

Szőlőcukrot és is sokáig kerestem, végülis a DM-ben kaptam.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


wicca!

Tena bugyit a gyógyszertárban tudsz venni.


Nyanyó még mindig alszik :)

Anyany! nahát jól lefoglalnak Téged a rokonok. Időpontot kell kérnem ha talákozni akarunk Veletek. Kicsit meg van duzzadva felül, középen az ínye, de egyébként semmi. Nyugtalanul szopik, egy csomószor kiköpi a cicit közben. De azt hiszem elmegyek és veszek, olyan gélt.
Most kicsit utolértem magam. Délután megyünk először baba-mama tornára. Kiváncsi leszek milyen lesz. Biztos én leszek a legkövérebb anyuci. :(
bende
 
 


Ne viccelj Bende! Tök jól nézel ki! :)

Szösz

KépKép
szosz
 
 

 
 

Bende: irgum-burgum !! Nem vagy Te kövér!!!!!!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Sziasztok Lányok!

Gégéé:Nagyon szépet irtál,én is sirtam :oops:

Lányok a tena bugyihoz vigyetek tena betétet is ja meg én még utólag hozattam be a párommal fésüt a Hannusnak mert olyan kis kócos volt szegény :D Meg érdemes a szülöszobai pakkba betenni egy textil pelust vizes ruhának derékra homlokra.Meg a babának popsikrémet.
Ja most megyek majd még jövök csak a Hannus felébredt!

Bende:Tök jól nézel ki!!!!!!!!!!!

Sarmonék mikor jöhetnek haza?
Vendég
 


Sziasztok!
Gondoltam visszaolvasok, de ennyit nem tudok most, mindjárt viszem a banyát oltásra :cry: . Ráadásul Levit is viszem, mert nem tudom kire hagyni, még nem voltam így velük a tanácsadóban, remélem nem kell sokat várni, mert Levit elég lesz lekötni míg sorrakerülünk. Ha végeztünk jövök, persze ha engedi a nyanya!
Vendég
 


jajj ne sírjatok :D

Bende ne izélj már, szerintem pont, hogy te leszel a legvékonyabb...

Lara szerintem pénteken jöhetnek haza, mert ugye vasárnap volt a csaszi, de nem tudom, majd kiderül...

Képzeljétek pisilés közben volt egy fájdalmas belehasító érzésem hátul a derekamnál körbe...hmmm ilyen lesz egy fájás? :D :d hát majdnem besz@rtam...még jó, hogy a wc-n ültem :D
hehehehe...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Gégéé nagyon jól leírtad :D Én is elpityeredtem, megbőgeted a népet, még szerencse hogy nem vagyunk érzékenyek :D
talán felnőtt leszek, vagy talán újra gyerek
Ezt nagyon jól megfogalmaztad, bennünk is sokszor felmerült ez a kérdés a párommal. Most úgy érezzük, hogy még idétlenebbek vagyunk mint eddig :lol: Lehet hogy idővel változik de ha nem attól is ugyanúgy fogjuk imádni a kisfiúnk :lol:
Aki jelentem édesdeden alszik kint a napsütésben a verandán. Csak az orra hegye látszik ki úgy bebugyoláltam :lol:
A kórházas lista nagyon jó ami itt fent van a fórumon én is az alapján pakoltam össze. Textilpelust én csak kettőt vittem, nekünk több kellett volna, Matyi profin fosizta össze és bukta le mindkettőt. Azt írtam már, hogy gyermekem hogy avatott anyává?
Első nap lepisilt pelusozásnál, második nap lepisilt és le is kakilt :D :D :D Csak álltam felette, tartottam a popsijánál a törlőkendőt és röhögtem de nagyon. :D Ez eléggé vicces volt sebbel a hasamon :D

Sarmonék ha minden ok és miért ne lenne az a számításaim szerint holnap jöhetnek haza.
milyen nagy lesz az a meseszép rózsaszín sapi Íriszre :D

KépKép
winchi
 
 


jajj Bende!
hol vagy te kövér? valamelyik ujjadon? esetleg a talpad lett egy kicsit magasabb? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

winchi!
a fiúk sugárban... ez nagyon tetszik.
mi a hugaimmal annak idején apukámat avattuk fürdetés közben. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hettuli! most olvastam a papádról. őszinte részvétem.

nekem csak két napig kellett a tena betét, alig véreztem, pedig párszor megnyomták a hasamat, mert nem hitték el. utána a sima hosszú éjszakai vékonybetétet használtam.

gégéé!
én is minden nap képes voltam megnézni, hol tart a fejlődésben a lánykám! és annyiszor elmondtam a páromnak mindent, hogy szinte már tudta, mi fog következni a szülésnél. és szép terhességed volt. remélem a bejejezés is ilyen jó lesz. és a ciszta is rendben lesz, azaz nem lesz egyáltalán, ha kiürülnek a hormonjaid.

többiek merre vagytok?
Vendég
 


Sziasztok!

Gégéé! Szívből szóltál... nagyon tetszett. :) Én már most nézegetem a boltokban, hogy milyen játékot fogok venni a kisasszonynak. Természetesen csak azokat, amivel én is nagyon szívesen játszanék. :D Kinéztem a babákat és a Legokat is. Már alig várom ezeket a pillanatokat. A férjem kinevet, de szerintem csak azért, mert ő nem vehet magának terepasztalt. Mondtam neki, hogy majd ha megszületik az Öcsi 2 év múlva.

A lépegetéshez a gratulációkat köszönjük!!! :D

Ha átmegyünk anyumékhoz ( három házzal arrébb), akkor Milu kedvenc időtöltése a kutyakergetés. Állandóan meg akarja simogatni, közben visít örömében, szerencsétlen kutya meg azt sem tudja hova meneküljön. Egy idő után elfárad, és akkor már a kutyával együtt fújtat. Nagyon cuki. :)
Ma a délelőtti alvást kihagyta. Csak játszott a kiságyában, amikor visszafektettem akkor elkezdett sírni. Nem erőltettem inkább a dolgot, hanem bementünk egyet sétálni a városba. Természetesen a babakocsiban rögtön elaludt, de csak egy 20 percet, úgyhogy most a délutáni alvása egy picivel előbb megkezdődött.

Bende! Én is mindig nézek nagyokat, hogy mennyi energiád van... Néha bűntudatom is van, hogy milyen fáradságról panaszkodom anyukámnak, aki minden nap főz és a dédimami vasal nekem. A gyermekem átalussza az éjszakát, tudok pihenni...stb. Te meg egész nap pörögsz. Mikor pihensz? :shock: :)

Wicca! Kint voltam reggel a piacon. Vettem gyertyát 100Ft darabjáért, és tök jó, hogy lehet kapni terméseket néhány árusnál. Egyedül a ragasztópisztollyal szívtam meg, mert igaz a mondás: Olcsó húsnak híg a leve. Nagyon mérges voltam, mert 4 fahéjet felragasztottam és utána már nem lehetett használni :evil: Te vettél valahol ilyet?

Mancsa! Remélem oltás után nem lesz semmi. :)

Tründike? Minden ok Biussal? Pocifájás?

Zsófi? Kivitted már a kicsi Zsófit sétálni?

Majd még este benézek!

Jaffa

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa: mi is nézegettük a játékokat nemrég :) apukája úgy döntött, hogy Emma majd nagyon szeretni fog legózni :D

anyany, köszi a kedves szavakat :) jól esnek :)

winchi, tényleg jól fog kinézni Íriszke :)

puszik csajok

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


lara: hát nem csodálom, hogy hannusnak kellett a hajkefe, kis tündérke! apropó, ancsi ma megy a dokibácsihoz...jó későn szegényke...

amúgy a terhességemről még annyit, hogy gyakran eszembe jut, hogy a szüleim is így vártak engem...ettől meghatódok...és olyan jó, hogy velem vannak, még ha messze is, de segítenek mindenben, és támogatnak...
és még annyit, hogy akikről azt hittem a barátaim, azokról szépen, lassan kiderült, hogy csak addig voltak azok, amíg mentem mindenfelé, meg pörögtem velük, meg buli, meg itt lehetett aludni...mikor kicsit "terhesebb" lettem, és már nem tudtam ezer felé menni, és nem ültem be kávézókba, füstös helyekre...
kipróbáltam augusztusban, hogy nem Én hívom a "barátaimat", hanem megvárom, míg ők hívnak...a barátaim száma jócskán lecsökkent... :( remélem ti nem tapasztaltatok ilyet...úgyhogy ezúton is köszönöm, hogy vagytok nekem, és remélem ti lesztek az új barátaim, mert barátokra igenis szükség van...csak nekem ezek szerint nem megy olyan jól ez a dolog... :(
akik meg megmaradtak, és kitartottak mellettem életemnek ebben a fontos szakaszában, azoknak meg örökre hálás leszek...

puszik nektek

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Nem gyözök visszaolvasni.
Vasárnap megszabadultunk a köldökcsonkunktól végre :lol:
Ma pedig mevolt az elsö sétánk. Ahogy kiértünk bealudt és még bent is aludt 2 órát :lol:
Olyan szupi volt,hogy végre mind a 4-en kint voltunk együtt :lol:
igaz csak 15-20 percet de....

Jaffa a kutyus nálunk is nagy szenzáció. Nagyon imádja az elején még a kutya tépi a Dórkát a végére meg forditva :D
Mancsa sok sikert mi jövöhéten megyünk elöször védöbe de szerencse apa ithon lessz mert kettövel én biztos nem birnék. :shock:
Dórka most van ugy,hogy bármit mondok az elenkezöjét csinálja.
Pici miatt nagyon anyás és makacs lett :roll: remélem ez változik.
Kardiologushoz is be kell jelentenem.

gégéé nagyon megindító volt amit írtál.

bende nem vagy kövér!!!!!
Nekem szülésel lement amit felszedtem és azóta még 3 kg. :lol:
Csak még vagy 14 visszavan :cry: de hagyok idöt magamnak
s. zsófia
 
 


zsófia, de jó, hogy nincs már köldök csonk, és a séta is tök szuper! Hogy lehet örülni egy kis sétának, igaz :)

gyere amennyit csak tudsz :)
puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Na végre, visszaolvastam, közben Dorka elaludt a vállamon. Nagyon ügyi volt, kb 10 mp-ig sírt, kis hős! Levi tüneményes volt, szót fogadott, beszélgetett a doki bácsival, mondta, hogy ő most nem szurira jött, csak a kistesót vigasztalni, nagyon megdícsértem.
Remélem nem lesz lázas a nyanya.

Köszönjük a dícséreteket, majd még teszek fel képet!

Zsófia: az első 6 hétben volt bizonytalan Levi, de aztán rájött, hogy őt is ugyanúgy szeretjük. Lehet hogy még lesznek nehezebb napjaink, most egészen a régi: kopp, kopp, kopp! Nehéz lehet nekik látni, hogy a kicsivel foglalkozunk, de hát ezt minden "nagytestvérnek" át kell élni. Levi már előadta, hogy Dudu mikuláscsomagjából övé a csoki, mert a kicsi még nem ehet.

Wicca: kérdezted, hogy szólítjuk: Dorka, Dóri, Dudu, Dodo, Banya, Nyanya, Levi kisbagolynak hívja.

Gégéé: megríkatod a népet! Már nagyon közel lehetsz, ha ennyire érzelgős vagy! Nagyon szépet írtál! Nekünk Levi az első hónapban összejött, Dorkára 8 hónapig gyúrtunk. :lol:
Vendég
 


http://www.femina.hu/karacsony/mese

mesék, tök jóóók...nagyobbacskáknak persze...féltékeny testvérkéknek :) rám is picit féltékeny volt a nővérem, mert ő is akart anyukám cicjén lógni:) de azt a feladatot kapta, hogy simizze a fejem, miközben eszek....és jó testvérke volt, simizett :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Bende: kilókról annyit, hogy 92 kg-mal mentem szülni, pedig csak 155 cm vagyok, szóval én vagyok A kövér anyuci.
Jaj elfelejtettem írni, kicsilányom 5 kg 20 dkg és 58 cm.
Vendég
 


Levi is akart cicizni, de nem tud már. Az elején fejtem egy kicsit, mert csomósodott a cicim, megkóstolta, de nagyon nem ízlett neki! :lol:
Vendég
 


hehehe, de édi lehet levike!

most hány kiló vagy mancsa?

én 181 cm, és 94kiló :( :( :( jajjjajajajajajajajaj

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


gégé!
a barátokkal én is hasonlóképpen jártam. amikor eljöttünk szegedről néhánnyal még leveleztem, meg hívtuk egymást, aztán abbamaradt. egyre ritkábban hívtak. egy két olyan barátnőm van még meg, akikkel a gimi óta ismerjük egymást. az egyik ragaszkodik hozzám nagyon, pedig egyszer nagoyn bunkó voltam vele... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
a többi a fősuliról hasonlóképpen amíg pörögtünk pasiztunk, buliztunk, addig jó voltam. már nem. gratuláltak még aZsófihoz és ennyi.
nekem most kell majd új ismeretségeket kötni. nem egyszerű újrakezdeni, mert nagyon magamba tudok fordulni.
Vendég
 


asszem mostmár tényleg fejek, mert úgy érzem, az ebéd, ami tojásleves volt, megtette a hatást...

gégéé!
a szüléssel le fog menni egy csomó!

én viszont visszahííztam a nagy nehezen lement 3kilót. újra 72 vagoyk.... és 163cm... az persze nem változott. :oops:

mancsa!
jó nagy baba!
meg tudtad szülni rendesen? azaz normál úton?
szülni nem is lehet máshogy csak rendesen....
szült már valaki rendetlenül?
"anyuka ne rendetlenkedjen itt , mer kiporolom a fenekét..."
:oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


anyany: igen, nagyon nehéz dolog...nem egyszerű...
:( :(

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok Lányok!

Gégéé:A lelkizés is már szülés elötti állapot????Mert akkor neked már nincs sok hátra! :D Nagyon szépeket írtál!!!!Nekem is van pár olyan barátom akikkel már nem tartjuk a kapcsolatot mióta anyuka lettem viszont lett sok olyan akinek már babája van mint például ti is :D

Anyany:Nem ér magadba fordulni nekünk elmondhatsz bármit :wink:

Mancsa:De aranyos lehetett Levi a dokinál :D Hannus nálunk elég rosszul viselte az oltást és kedden megint megyünk már előre félek!

Lányok:A babók hogy viselik a csípőszűrés vizsgálatot?

Valaki használ pampers pelust?Van hozzá dm-es kuponom szivesen elküldöm ha kell 500 ft.
Vendég
 


nem tudom...az lenne...jézus...lehet...akkor lehet szülök ma vagy holnap????

Anyany: igaza van Larának!

Lara szerintem a babákat nem viseli meg a csípő vizsgálat...
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Bármelyik percbe indulhat Emma baba :D Milyen szép karácsony lesz a babákkal.
Csak arra lennék kiváncsi hogy nagyon sirnak-e a babók a vizsgálatkor.
Vendég
 


végülis jó lenne:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


hmmm....szerintem nem sírnak...annyira...

A karácsony olyan távolinak tűnik nekem, pedig máskor már ilyenkor simán szoktam ajándékokat vásárolni....ti hogy álltok az ájéndékokkal lányok???

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Ajándékot még mi sem vettünk,de úgy beszéltük meg hogy idén nem veszünk drága ajándékokat mert igy is rengeteg kiadásunk van.Arra gondoltam hogy a nagyszülőknek meg a dédinek csináltatok naptárt a Hannus fotóival meg mekllé mg valamit.Eddig karácsonyi hangulatom se volt de most hogy már esett a hó igy már van :D Már félig kész az adventi koszorú kitettem a karácsonyi ajtódiszt meg már a lakásba is mindenhol gyertyák vannak meg karácsonyi kütyük. :D
Vendég
 


Gégéé:84 :oops: Bár remélem még megy le pár, szülés után vizesebb lett a lábam, mint előtte. Levinél 4 hónap alatt visszanyertem a teherbeesési súlyomat( 73), csak az a baj, hogy az is sok. Most viszont 80-nal lettem terhes :oops: :oops: :oops:

Lara: Dorka egyszer kiabált a vizsgálaton, mikor szétkenték a hideg zselét a lábán, de egyébként nagyon jól viselte.

Anyany: 3840 gr-mal született, rendesen! Sőt nagy örömömre most gátvédelemmel szültem, hihetetlen mekkora különbség van közöttük, olyan gyorsan helyre jöttem, hogy csak lestem. 2 db varratom volt, Levinél meg vagy 22 volt.
Vendég
 


Mancsa:Jaj kösz remélem a Hannus se fog ordítani úgy sajnálom olyankor!Nekem is még mindig nagyon vizes a lábam most iszok már aloe vera teát az vizhajtó is gondoltam rá hogy el kéne menni szaunába de egyedül nem akarok ha meg a párom is jön akkor a Hannust nem tudom kire hagyni na majd megkérdezem a barátnöm hátha eljön velem mert amúgy itt van 2 házzal arrébb.Szép súlya van Dorkának Hannus is majdnem ennyi kg :D elkezdett vigyázni az alakjára :D
Vendég
 


csalán tea nagyon-nagyon jó vízhajtó!!!!!!!!

Mancsa; remélem sikerül leadni, amit szeretnél...sportolni, mozogni tervezel majd valamit?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé:Végül tenerifén voltatok nászúton?

Bende:Majd mesélj milyen volt atorna!Pötyik eltüntek?
Vendég
 


Na vagyok!

Már megint kilóztok? Jó volt a torna, a gyerkőc is élvezte, megyünk a jövő héten is. Tanultam egy csomó gyakorlatot, amit itthon is tudok csinálni. Ha nem fogyok, legalább ne hízzak. 67kg. Változatlan. A párom, múltkor kedvesen megjegyezte, hogy miatta még véletlenül se fogyózzak, mert így is tetszem neki. Csak magamnak nem. :twisted: Amúgy nem is tudnék fogyózni, most hogy éjszaka műsor van, kevés a tejci, legtöbbször mindkét mellemet felajánlom és jobb oldaliban néha úgy érzem semmi sincs.

A csipőszűrés nem fáj, max. azért kiabálnak a babák mert megijednek. Niki meg se nyikkant.

Mellőlem, sőt a párom mellől is elmaradtak a barátok. Remélem, hogy most szerzek újakat. Anyanyvel, meg Trundikével már személyesen is találkoztam, aztán remélem szépen sorban megismerek mindenkit.
Anyany- mi az, hogy magadba fordulsz? Hát én senki vagyok?

Karácsony: tavaly a párommal elárasztottuk egymást, idén a csajóca az ajándék :) Illetve én már tudom, hogy Ő mit kap tőlem.
Anyumnak ma megvettem, dédik fényképes naptárt kapnak, a szüleink és a testvéreink...passz. Szerencsére a többségét meg lehet rendelni neten, pl. a naptárakat, meg a játékokat is, amiket kinéztem a banyának. Azokat kapja, amiket én választok ki, aztán a nagyik, mag a papik kifizetik és becsomagolják.

Mancsa! nahát mekkora a csajszi....Ügyes vagy, hogy elboldogultál két gyerkőccel.

Winchi engem is felavatott a gyermek még a kórházben, aztán itthon többször és az apját is. Hihetetlenül tudnak célozni.

Jaffa időnként nekem is elfogy az energiám, de azt hiszem amióta megszületett a gyerkőc, ezen a téren kicsit átalakultam. Nehezen fogadok el segítséget, mindennap főzök, vagy majdnem mindennap, a házimunkát meg soha nem bíztam még másra. Valahogy nem bírnám elnézni, hogy más csinálja meg helyettem.

S. Zsófi miért mentek kardiológiára? A közös séta nálunk is a nap fénypontja volt.

Advent: most viszonylag olcsón lehet kapni gyertyákat a metroben is. Ja és akciós a huggies pelus. [/b]
bende
 
 


Gégéé: most kezdtem hullahopp karikázni, megkérdeztem dokibácsit, azt mondta lehet, csak nagyon fokozatosan, először csak pár percet, aztán mindig lehet kicsit többet. Kiváncsi vagyok lesz-e hatása. + 2 gyerek mellett van szaladgálnivaló. Ha nagyobb lesz Dorka összeállunk a baba-mama klubbal, és együtt tornázunk valami kazira, úgy könnyebb , egyedül utálok tornázni. Mire rávettem magam, hogy eljárjak futni 2 hét múlva 3 lett a tesztem, akkor abbahagytam. Viszont sokat bicajozok, azt 34. héten hagytam abba, persze a 16 kg-os fiam mögöttem volt mindig.
Vendég
 


lara, ahha, ott voltunk :) Kép Nászúton:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Anyany- írtam Neked privit.

Gégéé! Tenerife? irigy-irigy

Mancsa! 34. héten biciklizni? le a kalappal előtted.
bende
 
 


hűűű mancsa, az igen! Biztos lesz látszatja a hullahoppnak! meg ha vissszajött a jóidő, akkor újra lehet bicózni! így pikk-pakk lemegy minden plussz :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Remélem Gégéé! Apa már szervezi előre a gyerekülést a bicajomra, Levit 8 hónaposan már vittem. Elöl-hátul gyerek, csak azt nem tudom hogy ülök majd fel.
Megyek fürdetni.
Aludjatok jól anyucik-babucik!!!
Vendég
 


jóéjt mancsa!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé:Nagyon szépek vagtok Emmácskával :D na meg a háttér :D :D :D :D irigy-irigy imádom a tengert de eddig még csak kétszer láttam horvátország egyiptom (Nagyon szép volt)majd ha a Hannus akkora lesz visszamegyünk Apa megigérte hogy elvisz minket :D

Bende:Örülök hogy tetszett a torna.
Milyen játékokat néztél ki Nikinek?
Vendég
 


ahha az a torna biztos nagyon jóóóó:) nem kavar be a babák napirendjébe? remélem jól esett Nikinek is :)

lara, köszi a bókot! Én is most láttam először :D
félelmetes volt, hogy bármerre nézel, csak víz, és víz, és mentünk autóval, és mindig az út mentén csak víz :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


ha eccer lesz, mi is tenger felé vesszük a nászutat majd...
de talán jövőre... esküvő, nászút meg majd kitudja...

bende!
írtam választ!

én is próbátltam a hullahoppot, de sajnos a nem létező hasizmaimon nem tudtam megtartani :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
pedig régen órákig edzettem vele.

de egyelőre még fejek. az idén még biztosan. utána lehet, hogy tápszert kap a picikém meg minden mást is. na meg ott van még a rengeteg lefejt tejcsi.
Vendég
 


Anyany:Lehet hogy addigra nem is kell tápszer Zsófinak lehet hogy a tejpép is jó lesz,tényleg megkérdezted a védö néniteket hogy mit mond a hozzátáplálásról?
Én is remélem hogy tenger felé veszitek a nászutat és nagyon szép fényképeket hozol nekünk :D

Gégéé:Igen az a sok sok kék a vörös tenger meg mindenhol más kék volt feküdtem a nyugágyba és négy féle kék tengert láttam annyira jó volt :D :D :D
Vendég
 


Sehol senki??????? :cry:
Vendég
 


Na jó akkor én is lefekszem!Ma megyünk a csípőszűrésre 10-re!Akkor ma én vagyok az elsö hozzászóló ,és nem gégéé :D
Szép álmokat!
Vendég
 


lara
én meg vagyok a második...

és zombi is vagyok...
Zsófi 10kor elaludt, örültem is, ahogy elindultam a fürdőszoba felé, felébredt. enni kért, azaz inni, tejet kapott. aztán másfél óra múlva megint kért. 890milit ivott meg ma, napirend sehol, 9 alkalommal.
a tej elfogyott, hirtelen fejnem kellett. még jó hogy húgom itt volt, mert páromnak becsípődött a dereka, ügyeletet hívtunk, izomlazítót kapott. én fejtem, utána jött a doki, utána Zsófi tejcsizett. és bőgött és megint tejcsizett... fogacskáknak nyomát sem látom.
zombi vagyok!
Vendég
 


és azt hiszem, ma szőrösen alszom. már nincsen erőm, pedig nagyon kellene. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


a védőnőmmel még nem beszéltem. csütörtökön jön ki. elvileg...
kifaggatom. lehet, hogy mostmár ki fogok váltani étkezést, nehogy tápszerezni kelljen. bár előkaptam a tartalék készletet is, ha nem tudnék mit lefejni...
de reggelre nagoyn kevés lesz....
:cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Réka egész éjjel ordít,nem tudom mit csináljak vele. Most a kezemben van, cuppog a cumival, de a két kis szeme hatalmasra nyitva! Éhes nem lehet, nemrégen ettünk, pelust is cseréltünk. Nem merem lerakni, mert akkor ordít!

Nem egyszerű a kisbabák élete! Olyan jó lenne,ha elmondaná mi baja van.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Mi az a szájpenész? Honnan lehet tudni,hogy az van a kisbabának? Attól sírhat?

Szösz

KépKép
szosz
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?