Sziasztok!
Régen voltam, most is csak gyorsan, mert sietek!
Köszönöm, meggyógyultam, Vince is elkapta tőlem, ő is már kifele megy belőle, sokat kellett szívni az orrát! Hát nálunk olyan üvöltés van, hogy csuda, ráadásul le kell fogni a karját, és a fejét is, mert ráncigálja ezerrel! De muszáj, mert nagyon szörcsögött, még most is!
Ha valaki látná, bizti azt hinné, hogy kínzom a gyereket, de sajna máshogy nem megy: leülök vele szemben az ágyra, ő hanyatt fekszik, a két lábammal lefogom a karját, és még a fejét is, egy hátránya van csak, hogy rúg közben! De nálunk másképp nem megy!
Úgyhogy Réka, irigy vagyok ezerrel!
Hozzátápi: én ebédre kínálom valami főzelékkel, eddig krumplit, répát és sütőtököt adtam, mindig anyatejjel higítom, fejek bele egy kicsit, meg a főzővízzel, én is botmixerezem. Ebből eszik valamennyit, pohárból adok neki utána vízet, mert elég szomjas, (előzőleg felforralom), majd nálunk is kb egy óra múlva van szopi utána. Uzsira pedig gyümit adok (alma, őszibarack, banán-ezeket adtam eddig), de utána mindig van szopi.
Tejpépet is próbáltam, ízlik neki, de azt eddig csak 2x kapott, kipróbálás szintjén (nekem is nagyon ízlik
+ a lányomnak is kellett csinálnom
), de ezt nem adom rendszeresen, mert van tejem elég. Éjjel 2x kel szopizni, de rögtön visszaalszik.
Szerintem minden anya "megérzi", mikor kell elkezdeni a hozzátápit, látja a babáján. Egyelőre még úgyis csak kóstolgatunk az elején, messze vagyunk még az "egy étkezés helyettesítésétől" is!
Szly!
Köszi a táblázatot, nagyon szép!
Anita!
Üdv itt, Dubai engem is érdekel!
Sajna mennem kell, mert Vince éhes, igyekszem még jönni majd, de a hétvége megint sűrű lesz!
Üdv: Évi