Halihó!
Hát nemigen jött össze a dolog.Hcg:7 egész vmi ET+12-on 2 napos embriókkal.Doki szerint kevés.Én is tudom, hogy az.
Bementünk.Azt kérdi:"Hanyadik nap is?"Mondom:"ET+12."Ő:"Hát akkor sajnos ez kevés."Na mondom mondja mennyi"5,5?" (Eddig mindig annyi volt ET+11-en.Ahhoz képest ez rekord!
)Azt mondja , nem"7 egész vmi." Azt mondta, hagyjam abba a bogyókat. Ne keseredjek el, azt mondta...mostmár statisztikailag sikerülnie kell legközelebb.
(Nem így mond a szó szerint...de ilyesmi. Nincs semmi különös akadálya, csak az endo játszik be néha , meg, hogy nem tudunk olyan sok jó minőségű petesejtet nyerni. Kövi ciklus 20. napja körül uh...ez még kari előtt, akkor fel akar nekem írni vmi progeszteronos fogigátlót vagy 2-3 hónapra, hogy ez az endo addig se újuljon ki, aztán kövi nekifutás.
Ui:Sajna a másik lánynak sem sikerült.6,5 volt a hcg-je.
Én azért még dugom az utrot vagy 2 napig, dobok még egy teszet (annyi maradt) és csak utána állok le az utroról (ha addig meg nem jön.) Csak azért mert az elsőnél azt monta, hogy látott ő már 5-ös hcg-vel is babót, de az nem a hcg szuri mellett. Mivel nekem az eddigiek szerint kevesebbnek kellet volna lennie a hcg-nek mint 5,5, ezért még nem adom fel!
Csak, hogy olyan legyek továbbra is mint egy brazil szappanopera.
Ma meg nem egy deci bor fog lecsúszni, és nem is fogunk unatkozni este apával itthon
, adunk az élvezeteknek.
Mivel holnap már meló nekem is, így csak csínjával azért.
Vettem szőke hajfestéket is, szőkülök vissza egy kicsit megint...a fenti részen van már egy kis melír, a múltkor meg már rámentem szőkéve, de most még szőkébb lesz.
Köszi a drukkokat!!!
Nektek mennek továbra is!!!