Új privát üzeneted érkezett!

Pálinkásat :!:
Kép
Ma anesztes......

Krisz :)
??????????????????
++++++++++++++
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
zapáné

Szép jó reggelt!

26.cn, 14. dpo, ET+12, hőm 5.45-kor 37,2. Teszt még nincs, visszatartom a pisit amíg bírom, hogy minél töményebb legyen...tegnap is csak 8 körül pisiltem.
Tegnap este gondoltam lövök egy tesztet, 5 órán keresztül nem ittam, nem pisiltem, hát nem jött be. :? De mit is vártam? Meglátjuk a reggelit!
vizkriszisback

Hali!

Sztem a teszt nega. Lehet nem is megyünk Debibe.Nem éri meg a herce hurcát. A boltot be kellene zárni vagy fél napra stb. Én rossz hírekért nem utazok ennyit. :evil: A tegnapi csík tényleg inkább vmi délibáb lehetett. :? Szedem az utrot még vagy 2 napig, aztán tesztelek...ha nega, akkor abbahagyom. A teszt már tuti kimutatná ha lenne mit, a hcg szurit is kimutatta.
Sorry girls...pedig jó lett volna! :(
vizkriszisback

Írtam a páromnak is, hogy mizu meg , hogy sztem ne menjünk, meg hogy mindjárt lemegyek hozzá....De már folyik is a könnyem...így nem tudok lemenni...most szomorú lettem. Ismét bebizonyosodott, hogy a tünetek sz*rt sem érnek ha be vagyunk gyógyszerezve ezerrel. Pedig de szép is lett volna!
Holnap meg mehetek dolgozni...na az szép lesz...amikor majd mindenki kérdezi, hogy mizu. :cry:
vizkriszisback

Ez a 10-es teszt tuti kimutatná.Ha a szurik miatt ET+11-en 5 volt a hcg-m (annyi volt az első két lombik vv-én), akkor ET+9-en 10 volt, ET+7-en 20...és azt már szépen kimutatta ez a teszt. :?

Na...lemegyek...
vizkriszisback

Sziasztok!

Krisz :D

Szerintem menj el vv-re, az megmutatja a tutit.A tesztek nem sokat érnek az én véleményem szerint. :roll:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Drukkolok nagyon nektek!

Gyugyi :D

Mindjárt itt a nagy nap. Már csak az anesztes van hátra, vagy még vannak vizsgálatok?

kobzoszsu

Sziasztok!

Krisz, most kicsit magam ellen írok, de szerintem is menj el azért arra a vérvételre! Bár nekem mindig kimutatta a teszt a pozitívat, és nem 10-es, de hallottam már én is olyat, akinek állítólag babát várt, mégsem mutatott a teszt 2 csíkot. Kérlek, hogy ne add még fel! Drukkolok neked!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Krisz, Drága!
:roll: Nem is tudom mit mondjak. Tudjuk, hogy a tesztekben nem lehet megbízni. A 26. cn egy kicsit korai lehet. Vérvétel napján csináltam itthon tesztet, negatív lett. A vérvétel meg kimutatta a hcg-t. Szóval, a helyedben egy kicsit még várnék.

Kép
mofly

Megyünk...pusz :D
vizkriszisback

Krisz, jó utat, vigyázzatok magatokra és én is nagyon drukkolok!!!

Zsu, nagyon aranyos a kutyi :lol:

Susy, örülök, hogy jól vagytok! Ilyenkor ezek a tünetek már normálisak, de már csak pár hét! :wink:

Ticsi, nem tudok biztatót írni tapasztalat híján :roll: a lényeg, hogy javulgatsz, és hajrá forró fürdő :lol:

Kép
vickybabe

Azért én még bízom!!!!!!!!!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Anesztes is kipipálva. 2 órát vártam..... :?
Na de kit láttam???? :lol: :lol: Hát "Alaci"-t!!!!! :lol: Emlékeztek, aki hsg-nél segédkezett. Jobban, mint ahogy fel lettem volna készülve rá... :wink: Nem ismert meg. Na ja, most volt rajtam bugyi! :lol: :lol:

Na, rohanok (....megint) dolgozni. Csak a bevásárlással ugrottam fel. Na, meg Krisz miatt.

Suliból még kukkolok!

Kép

KépKép
zapáné

Sziasztok! :lol:

Krisz!
teszt sz@rt se ér, drukk a vérvételhez+++++++++++++++ 8)

Zsu!
édes a kutyid, jobban van? :roll: :D

Ticsi!
hajrá fürdés és apa szeretgetés :wink:

Gyugyi!
emléxem Lacira :lol:

Dike!
szép a hőd, hogy a csudába bírod ki, h nem tesztelsz??????????????????????????????? mikor 2 is van benne? :shock: :twisted: :twisted:
Vendég

Várjuk a vv eredményét, addig is drukk.

Gyugyi :D

Én is emlékszem Alacira 8) :lol:

Vicky :D

Köszi.

Vicuska :D

Igen, kicsit, igaz az evés nem az igazi(tegnap este is csak az eddigi adagnak a felét ette), de ma reggel már kikísért a kapuig. Ma délelőtt a párom kiszedett belőle egy kullancsot is.
Szerintem nem tetszik neki a hó. Este kint az utcán játszik, rohangál, élvezi, de az udvaron már nem. Inkább bemegy a házába, s ki se dugja az orrát. Viszont ma reggelre már ellapátoltuk a havat.Lehet ezért merészkedett ki. :roll: Ja és mióta az udvaron van hó, nem hajlandó a dolgát se elvégezni, csak ha kimegyünk az utcára. :roll:

kobzoszsu

Krisz, nagyon szorítok!!

Zsu, helyes kutyi. :) Imádom, mikor ilyen kajla kamaszfejet bírnak vágni, azokkal a szép fülecskékkel... a testük már nagy, de a tekintetük még mindig nagyon kiskölykös. :)

Dike, hogy vagy? Kérnék hőjelentést. :)

Én asszem átsunnyogok ma az urológiára, még mindig nem tiszta a vizeletem, és tegnapelőtt elkezdtem fájni a gerincem mellett, a bordáim alatt, csak az egyik oldalon... hát... nemtom milyen az a vesefájdalom, remélem nem az, és csak meghúztam magamat, de nem múlik, és néha mozdulni is alig bírok. Az ágyból kimászás több perces procedúra. Szóval asszem jobb ha megnéz egy szaki, nem tetszik ez nekem...
Vendég

Zsu!
a kullancs nagy bajt tud csinálni!nagyon nagyot!ha Babéziás(ez egy egysejtű, ami a kullancsban élhet), akkor bágyadt, magas láza van(40 fok felett ált.), nem eszik, máj és vesekárosodást okoz!(ha nem kap kezelést fatális!).sajnos nagyon sokm ilyen kutyit kezeltem már, és van ellenszere szerencsére, de csak akkor, ha 1-2 napon belül van kezelve!!!!utána már csak nagyon nehezen, infúzió, stb....vagy sehogy :(
remélem nem erről van szó, de ezt ki kell zárni4ha elviszed dokihoz, ő pisiből meg tudja nézni van-e a vizeletben vér, meg a hőjéből és akkor ha kullancs és megkapja az ellenszert és jobban lesz. :!:

többieknek bocs az offért!!!! :oops:

és ne várj vele!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat,és a biztató szavakat.Remélem már lesz eredménye.Én is vágyom már arra a pozitív tesztre nagyon.Mint itt már mindenki.
Elméletileg 7.-e körül kell megjönnie,bár ne jöjjön meg!!!De ha mégis akkor is lesz karácsony előtt még peteérésem.

Mindenkinek mennek a drukkok!

Mami! Gröni!

Gratulálok!Sok boldogságot!

H-reka!

Sajnálom.és őszinte csodálatom,hogy ilyen erős vagy.
Vendég

Na, megjöttem urológiaországból, semmi jó. :?
A doki uh-n lát valami 1x3 centis betüremkedést a gyulladt hólyagomon, amiről nem szeretne tippelgetni, ezért péntekre nyertem magamnak egy kiadós hólyagtükrözést. Veséim viszont rendben vannak, hurrá. Javasolt még egy hüvelyi ultrahangot, mert akár ciszta is nyomhatja a hólyag falát, sőt, lehet petefészekgyulladásom, úgyhogy újabb kör a nőgyógyásznál, ja és mivel a páromat is ki kell már vizsgálni sürgősen baci és prosztataügyben, no szex a hétvégén, ergo no baba. Nála szinte biztos hogy prosztatagyulladás van.

Hát... asszem lehetne jobb kedvem is.
Vendég

Napot!

Babcsi nem írt!

Ma nagyon rossz kedvem van....

Árpival járunk foglalkoztatóba, mert egyáltalán nem akar beszélni...

Tudom sokan azt gondoljátok majd eljön az ideje, de ezt vki megmagyarázná anyósnak, és anyámnak is? Nekem elegem lett a folytonos b@szogatásból....

Ma végighányta a foglalkozás elejét, mert nem akart egyedül bent maradni...bementem vele, a kicsit az adminisztrátornál hagytam, és így én lettem a lehányt áldozat...úgy kellett apát hívni, hogy jöjjön értem, hozzon másik ruhát...

Mit lehet ez ellen a pszichés alapon keletkező hisztis hányás ellen tenni...Gyugyi tanítónéni tőled várom a választ...te olyan okos vagy...

Aszongya a ped, ha ilyen erős a nemkorszaka, nagyon nehéz lesz oviba szoktatni...nem tom mit hoz a jövő, én kétségbe vok esve...

Kép
ticsimû

pompom

fogjunk kezet....

pedig süt a nap!!!!!!!!!!

zsu

én is mikor pénteken hívtam elég morci volt, de kapott hétfőn sütit...mindig viszek, ha megyek...most jó kedve van remélem, a kedvencét csináltam... :D

fürdés elnapolva...valszeg a rákszűréstől maszatolok... apára jelenleg nincs erőm...

krisz

én nagyon drukkolok...a 26. nap korai még, nekem csont nega volt ezen a napon...nincs ott semmi veszve még!!!!!!!

Bízzunk benne

Dike

Vágd félbe a lilyt, és lesz 4 teszted, és pisilhecc már ma is!!!!!!!!

Lily

de jó megint vagy...fődi! :D
szurkolok neked mikulásra!...mikulás ne jöjjön!

Kép
ticsimû

ja még vicusnak akartam írni

hallod mikor írtad a macska és a puffadt has esetét...jesszus a gyomrom forgott...férgek! rossz emlékek törtek fel...

hogy vagy? mikor mentek uhura?

4dre?

Kép
ticsimû

krisz még sehol...

ticsi
hagyd a p.csába azt a foglalkoztatót, most született tesója rpinak, van, aki ilyenkor a szobatisztasűágból esik vissza. Egyedül kellett volna hagyni? :shock: hiszen a 3 évest is 1 hétig szoktatjuk az oviba :roll: anyós szerint, ha ilyen "lelkesen" megy Árpi, majd pont figyelni fog az oktatóra és beszélni tanul??? Téged nem zavar, remélem, bár engem is nyugtatott mindenki, hogy Davi 13 és fél honapig nem mászott, látszott, hogy nincs baja, de azért ez mégse volt normális, hogy 10 hónaposan kezdett hason kuszni mint egy kommandós, 13,5 meg mászni. Most se jár még, csak bútorok mellett. Árpi most gondolom méginkább rajtad ló, hogy a tesót gyakran ölbe veszed, milyen érzés lehetett neki ottmaradni egyedül, idegennel? Mintha le akarnád passzolni... Meséljen neki anyósod, mondjon mondokákat, a foglalkoztatón is gondolom ez van. Addig neked is csak 1 gyerekkel kéne törődni...
Vendég

sziasztok! ma reggel nem mértem hőt, mert korán keltem...
még nem jött meg!
:)

krisz!!! nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!
pompom!!!jobbulást, remélem hamar helyre jössz!!!
dike

Na csáó!!!

Ticsi!

Szabi sem beszél még :wink: ! ja és bölcsibe is jár, oszt mégsem!
Nekem anyum már meghalt, anyós kiiktatva, nekem nem kell magyarázni senkinek sem, meg a bölcsiben is azt mondták majd egyszer azt kivánom, bárcsak csendben maradna 5 percig!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Gröni !
Gratula a nagy csajhoz! Majd gyere!

Krisz!
Gondoltam ma rád!!!remélem használt!

Vicuska!
Most nem tudok semmit mesélni magunkról! Lacinak még nem tudni mik okozzák a kiütéseket, mert az allergia neg. eredményt hozott, hál istennek. Én dolgozom, és a kicsik is :lol: :lol: :lol: Várjuk a mikulást ezerrel! Meg a rénszarvast is :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Gyugyi!

Egészségedre, bár még korán van nem? :wink: :wink: :wink: :wink:

suzy!
Most már te vagy a soros!!!!
Vendég

Ticsi!
gyerekdologhoz nem tok hozzászokni, de kitartás!!!!!!!!!!!! :D
holnap fel kéne hívnom a dokt, h mikor légyen a 18 hetes genetikai uhu, meg meg kéne tudnom, h az Afp eredménye megvan-e?de vajon kitől??? :roll:

Dike!
holnap pisilj egy zebrát! 8)

Pompon!
mi jöhet még?????? :( :evil:

Lili!
drukk :P

Krisz!
++++++++++++++++++++
remélem jó hírekkel jössz :wink:

nekem ez a szemérem tájéki fájdalom, nyilallás még mindíg megvan.... :? :shock:
Vendég

Nati!

szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja :D
Vendég

ja, holnap tesztelek, ha lesz bátorságom,,de ugy féééélek! :oops:
dike

vicuska!! szerintem hivd fel az asszisztensünket vagy 100szor! :D
dike

Krisz???? Remélem jót jelent,hogy nem jött még. :roll:

Nati! :lol:
Háát, igaz, hogy nem rémszarvas, de kinéztem, hogy mit kapsz Karácsonyra!!!!! :lol: Így legalább meglepi lesz!!!! :wink:

Dike!
Drukk!!!

Ticsi!
Szerintem ráér még! Egy barátnőm kisfia 3 éves volt, mire elkezdett beszélni. Addig szépen megértette magát! Nem marad le Árpi semmiről! :wink:

Vicus!
Biztos nyúlik a méhed, Fencinek is fájt, emlékszel?

KépKép
zsófikukac

Halihó!

Hát nemigen jött össze a dolog.Hcg:7 egész vmi ET+12-on 2 napos embriókkal.Doki szerint kevés.Én is tudom, hogy az.
Bementünk.Azt kérdi:"Hanyadik nap is?"Mondom:"ET+12."Ő:"Hát akkor sajnos ez kevés."Na mondom mondja mennyi"5,5?" (Eddig mindig annyi volt ET+11-en.Ahhoz képest ez rekord! :D )Azt mondja , nem"7 egész vmi." Azt mondta, hagyjam abba a bogyókat. Ne keseredjek el, azt mondta...mostmár statisztikailag sikerülnie kell legközelebb. :D (Nem így mond a szó szerint...de ilyesmi. Nincs semmi különös akadálya, csak az endo játszik be néha , meg, hogy nem tudunk olyan sok jó minőségű petesejtet nyerni. Kövi ciklus 20. napja körül uh...ez még kari előtt, akkor fel akar nekem írni vmi progeszteronos fogigátlót vagy 2-3 hónapra, hogy ez az endo addig se újuljon ki, aztán kövi nekifutás.

Ui:Sajna a másik lánynak sem sikerült.6,5 volt a hcg-je.

Én azért még dugom az utrot vagy 2 napig, dobok még egy teszet (annyi maradt) és csak utána állok le az utroról (ha addig meg nem jön.) Csak azért mert az elsőnél azt monta, hogy látott ő már 5-ös hcg-vel is babót, de az nem a hcg szuri mellett. Mivel nekem az eddigiek szerint kevesebbnek kellet volna lennie a hcg-nek mint 5,5, ezért még nem adom fel! :lol: Csak, hogy olyan legyek továbbra is mint egy brazil szappanopera. :lol:

Ma meg nem egy deci bor fog lecsúszni, és nem is fogunk unatkozni este apával itthon :wink: , adunk az élvezeteknek. :lol:
Mivel holnap már meló nekem is, így csak csínjával azért.
Vettem szőke hajfestéket is, szőkülök vissza egy kicsit megint...a fenti részen van már egy kis melír, a múltkor meg már rámentem szőkéve, de most még szőkébb lesz. :lol:

Köszi a drukkokat!!!
Nektek mennek továbra is!!!
vizkriszisback

vicus
asszem afp-t a védönö kapja meg, és a lelettel mész a uh-ra a dokihoz. Batánal irtam emailt, hátha még bevállal engem, de nem válaszolt. holnap felhivom az asszisztensét, htha...
Vendég

Krisz!

Kép

KépKép
zsófikukac

krisz!!! neee én drukkolokok nagyon, legyél kivétel!!!!!!!!! :)
dike

Nem rémszarvas!!!!!
Hmmm és mi a meglepi???

Krisz! Akkor+++++++++++++++++++++++++++++
Mennyinek is kellene lenie ilyenkor a HCG-nek :roll: :roll: :roll: ????
Vendég

Krisz!
én még szoríjjjjok++++++++++++
estére jó kikapcsolódást :wink:

Ticsinek azt írtam, gyerekdologhoz nem tok hozzászokni!!!! :oops: na ez is igaz, de hozzászólni akart lenni :lol:

Nati!
nekem 116 volt, de Krisz később növeszti a hcg szintjét :)

Kata!
remélem összejön 8)

akkor most a védőnő, vagy a doki???? :shock:
na, úgyis fel kell hívnom a dokkert, h mikor legyen uhu :roll:
Vendég

Krisz, nézd mit találtam, eszerint a 7-es hcg szint belefér 4 hetes terhességnél:

http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/ ... galatt.htm

Drukkolok továbbra is!

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Nem jövök két napig és tele írtok 3 lapot. Nem tudom hirtelen bepótolni.

Gröni!
Gratulálok Teodórához! Szép kis súllyal született. :D Csak eltüntél és már babázol mikor újra tudunk rólad.
Várjuk atörténetedet! Csak nem volt annyira szörnyű. Vagy de? :?

Krisz!
Érzem, hogy most sikerült neked! De, de , de ! Csak várd ki!
A hülye teszt pedig monyon le! :wink: Drukkolok folyamatosan neked is!

Vicus!
A szurkálódás bizti rossz lehet, de reméljük hamar elmúlik. :wink: Csak átmeneti kellemetlenség.
A cic, sajna az. Ezért kint van az udvaron. Frász van rajtam teljesen. Kapott még gyogyikat. Rendi volt a dokinő, csak a gyogyit kellett fizessem. Elég az is. :?

Dike!
A piri hozzám jött. Tehát már nem megy feléd egy jó darabig! Drukk neked! :wink: :D

Ditke!
Sajna az álom nem jött be! De én is megnézném az "anyós" arcát mikor bejelentjük. :lol:
Mit igyunk? Csak rum, meg pálesz van itthon. Nekem nagyon tömény.
A bor pedig 1984-óta várja a lakásavatómat. :lol:

Holnap még bekukk.
Bocs mindenkitől, de csak erre futotta!
Millió drukk mindenkinek!
Puszi!
kolibri28

Bocsi .ez nem direkt volt.
Ez most esélytelen. :(
kolibri28

Zsu, nekünk is volt babéziás a kutyánk!
Olyan szomorúan nézett ránk, mintha mondta volna, hogy vigyük el dokihoz...azonnal vittük is, ez volt a szerencsénk.
Kicsit hülyének nézett a doki, amikor mondtuk, hogy szomorúan néz a kutyi, és azért jöttünk,de mondtuk, hogy oltás is kell neki...
Aztán kiderült, hogy oltásról szó nem lehet, mert magas a láza,azonnal csinált tesztet vizeletből, ami kimutatta a babéziát.Előtte 1 héttel volt is benne kullancs...

Kapott injekciót, ami nagyon fájdalmas volt, és mondta a doki, hogy valószínű hányni fog tőle.
Így nem mertük beletenni a kocsiba, és szegénnyel hazagyalogoltunk, 4 km-t...
Persze nem hányt...
De még pár napig nem evett, aztán rendbe jött.
Tényleg ne várjatok a dokival!

dike, szorítok, hogy reggel zebrásat tesztelj!

Krisz, van még remény!
Vendég

Gröni azt mondta tegnap, hogy nincs internetük, de ha lesz, majd jelentkezik!
Elvileg tegnap hazamehettek.
Lehet, hogy holnap majd felhívom!

Gyugyi, megírod priviben, hogy ki lesz az anesztes?
Vendég

Na, most pedig MEGYEK FÜRÖDNI! KÁDBAN! JÓ SOK VÍZBEN!
Ugyanis 4 hétig nem lehetett, és ma telt le, hurrá!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát izé...szóval volt vagy 2 deci bor kólával meg egy kis vodka kólával...a többi hétpecsétes titok. :wink:
Most dugom az utrot és sztem szunya. Kösza a drukkokat, meglássuk. 8)
Az örök álmodozó. :lol:
vizkriszisback

A szomorúszemű kutyák olyad édik! :D Mint a Shrekben a macsek. :D

Na szép jó éjt mindenkinek!!!
vizkriszisback

jajjj annyira féélek, nem akarom, h holnap kiderüljön, h nem vok az!!!!!!!!!!!!nagyon magamalatt leszek előre látom.annyira izgulok, h egyfolytába azon jár az eszem, h mindjárt pisilok egyet :x pedig nem akarok, csak olyan jó lenne már ha kiderülne. huuu most nagyon türelmetlen vok. amugy nem fáj,nem görcsöl a hasam, a cicim az nagy, fáj. de jó lenne hányni! :)

a párom nagyon nem akar holnap dokihoz menni,már azt füllentettem neki h csak a leletekért kell elmenni, és h én nem vehetem át...huu szerintem nem fogja megengedni h megvizsgálják, ha minden tényleg rendben lesz a leleten.
amugy 1.5 órán belül 3szor pisiltam, de nem tudom eldönteni,mert ittam e azért, v esetleg... na jóó nem beszélem be magamnak, mert holnap nem tudok felkelni a padlóról :wink:
dike

Sziasztok!

Vicuska :D

Este elvittük a dokihoz, sajnos igazad volt. :cry: A többit priviben, mert nem akarom a többieket fárasztani. :oops:

Ticsi :D

Szegénykém..... Nagyon sajnálom, hogy Árpi ennyire hány. Hisztis hányás? :shock: A többiek remélem meg tudtak nyugtatni, nekem semmi ötletem, legfeljebb annyi, hogy ne figyelj anyósra és anyukádra.
Dokibát sütivel le lehet kenyerezni??? :D

Nati :D

Szia! Látom téynleg nagyon várod tavaly óta a rénszarvast. :wink:

Én is a szorítunk Krisznek táborához csatlakozom. :wink:
Drukkolok!

Tavi :D

Köszi,nem vártunk a dokival. nekünk is ezt mondták a rendelőben, hogy erre számíthatunk. Még nem hányt,és nem is eszik. :cry:
Ha hívod Grönit, mond meg neki, hogy pusziljuk!

Jó éjt!

kobzoszsu

Esti bekukk.......
Álmos vagyok.

Örömmel jelentem, iwiw-RMPPB-klub kezelését átvettem. :D :D
Lehet jelölgetni! :wink: :wink:

Most bedőlök ágyamba....

Kép
De még ezé' HÁTHA!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
zapáné

Szép jó reggelt!

dike?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krisz
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu, jobbulást a kutyinak, meglátod, most már jobban lesz!
Vendég

köszönöm a drukkokat, de nem jártam sikerrel!!! már tegnap éjfélkor, rózsaszin volt a törlőkendőm :( :cry:
teszt csont negativ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nagyon rossz, én tegnap már annyira beleéltem magam mint még soha!!!az a legnagyobb bajom, h nem tudom miért nem sikerül, lh-teszteztem, jókor voltunk együtt, a görbém is szép volt stb..
most indulunk Fehérvárra a párommal a dokihoz, olyan jó lenne ha tudnék vele beszélni.

krisz, neked továbbra is mennek a drukkok!!!!!!!!!
dike

Jó reggelt! :lol:

Szia Tavika!jó korán jöttél :D

Gyugyi!
én már tag vagyok :D

Zsu!
privi ment :)

Dike??????????????????????????????????????
Krisz???????????????????????????????????????

Kukac?
mikor kell visszamenned? :roll: :P

Kolibri!
mi van a ciccel?csak nem FIP-es?vagy csak gilisztás? :(

Olyan jó lenne már jó híreket hallani tőletek!!!!!!!!!!!!
most megint csak nega dolgok történnek,nem?az állatkák betegek, a tesztek negák...stb. :twisted:

nekünk meg az egyik kutyink(a kedvenc, az első közös)alig tudott mozogni, és Rtg-en kiderült, h a nyaki csigolyákon csontos összenövés van,kapott gyógyikat amitől kicsit jobban lett, de ha újra jelentkezik(ami valószínű), akkor lehet meg kell műteni a gerincét :cry:
Vendég

Dike!
:( :( :(
remélem sikerül beszélni a dokival :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?