Berni!
Neked aztán jó dolgod van,te ébreszted a gyerkőcöt!
Irigyellek!És hogy sikerült Doriánnak megszereznie a bébiőrt?
Mircsike is szokta kidugni a kezét lábát!
Mi még nem tápláódunk hozzá,mert a lényomnak nem kell semmi!!!! Márk ilyen idős korában 2 szopi között megevett 1 egész gyümit napi 2-szer.Mi a banánt is próbáltuk (Joli) almát,sütőtököt,de semmi nem kell neki! Nem vagyok kétségbeesve,de jobban örülnék,ha nem lenne kínlódás az egyéb ételek elfogyasztása!
Berni,már le sem merem írni,hogy Márki 8 hónaposan hagymás tojásrántottát evett (mit evett,falt!!!),10-11 hónaposan pedig szinte már mindent!
Adri!
Úton hazafelé???
Gabuska!
Tündériek a gyerekek! Teljesen egyetértek,annyira jó látni,hogy szeretik egymást.Mircsike le sem veszi a szemét a bátyusról (persze megértem,mert piszkosul jóképű a srác
jól van na,cseppet elfogult vagyok
) a lényeg,hogy tekerg,forul,csak hogy lássa,még akkor is nevet rá,ha a bátyus épp "kínozza"!
Márk állandóan puszilgatja,simogatja,meg segyt neki megfordulni!
,és közben mondja:
-Egyedül sikerül nem, Fiú segít!
Réka!
Nagyon jók a képek! Máté tényleg óriásbaba!Sok a 3-as a korotokban,3 hó,3 hét,3 nap! (halkan mondom,nekünk anno azt mondta a védőnő,ha látjuk,hogy a gyerek kívánja azt amit mi eszünk,nyudogtan adjunk neki.Persze már vagy 8-9 hónapos volt! Na,azóta nem eszik bébiételt,hogy kóstolgatott tőlünk)Mi amúgy csütörtökön megyünk havi mérésre,szerintem Mirus 6,6 kg körül
Meg talán holnap lesz baba-mama tali,de nem vagyok benne biztos,fölöslegesen meg nem sétálok 2-2 km-t!