EMMÁKNAK BOLDOG NEVÜK NAPJÁT!!!!
Tinu: én szerintem egyetlen egy gyalázkodó sort se írtam UM-re
pusztán felhívtam a figyelmeteket arra, hogyha olyan cipőben jártok mint én (kiné az a kis plusz) akkor ezt előre beszéljétek meg UM-el nehogy úgy járjatok mint én!
És emlékeim szerint olyasmit se írtam, hogy "jaj ne szüljetek vele, jaj váltsatok azonnal" stb stb
És még csak azt se írtam, hogy milyen szar szülésem volt miatta vagy ilyesmi... úgyhogy nem is igazán értem, hogy miért akarnál más topikot olvasni
és egyébiránt én is úgy vagyok, mitn Szrek, hogy női dokit akartam magamnak és ha Zsanci szerint ilyen vicces az élet 3 gyerekkel akkor lehet, hogy a 3. gyereknél is női dokit szeretnék mindenek ellenére
és a váltás azért (is) nehéz, mert nem a számat kő kitátani egy idegennek...
Ancsi: szűk, de igy legalább a kalmopyrint is tudom szorítani a lábam közt, mint fogigátlás
Zsanci: extratampon
Ancsi: felforralt kóla???? ÁÁÁÁ az milyen már?? megkóstoltad??
H&Fhez kitartáááást és remélem nem kapja el a kisebbed!!+++
Jelentem a boszitopik mükszik továbbra is, mert Kamilla nem köhög!!! Semmit se csináltam
elfelejtettem a kamillateát is...és szépen elmúlt. Egyet-kettőt kaffant napközben de ennyi, megha nagyon kirohangálja magát. És arra jöttem rá, hogy az is azért van, mert irtó keveset iszik ebben a hidegben, sajna nem szereti a teát
és kiporlad a torka.
Lindi: Grétinek is és Barninak is ++++++++++++++++++++jobbulást!!! Az infra tényleg nagyon jó az arcüregre!
Orrfújás meg úgy megy Kamillánál, hogy veszi a nagy levegőt és a száján fújja ki. Ha befogom a száját akkoris a száján fújja ki vagy a fülén de az orrán semmiképp
Johi: Kamilla egy mazobébi, mert minden gyógyszert bevesz, sőt bírja az orrcseppet és a porszívót is imádja
sőőőőt meséltem neki, hogy nem kéne minden kis bizbaszt a szájába venni, mert lenyeli és elakad a torkán és mehetünk Hba és felnyesik a gigáját. Gondoltam ez igy elég ijesztően hangzik, de neeeem, mert felcsillant a szeme és mondta, hogy JÓÓÓÓ és újra a szájába vette a kis izét
esik a hóóóóóóóóóóóóóóóóó
Kár, hogy nem marad meg
egy utálatos dolog van a télben: az a sok gönc amit rá kell aggatni a kölkökre és közben hatszor leizzadunk
Rylie