Sziasztok!
Most csak ezt az oldalt futottam végig....
Párom egész nap a gép előtt van igy most sincs sok időm, csak mig leszaladt a gyógyitárba.
Nekünk is nagyon csúnya volt a popsija Mukinak, olvasgattam, sokan voltatok igy vele... ma kint volt a dokibánk, mert Barnus belázasodott, Ati meg krahácsol elég randán (én meg totál szutymák náthás vok, de ez a legkevesebb), aztán megmutattam neki Mukipopót (na meg nekünk a punciján is voltak csúnya pöttyök).... azt mondta, hogy gomba...
és irt fel boraxot meg canestent.
Most apája kiváltja aztán meglátjuk, remélem, gyorsan elmúlik neki. Csak azt tudnám, hogy a fenébe lehet egy 7hónapos csajszinak gombás????
Mitől???
Naptárt énis csinálok itthon, azzal a progival, amit Fruzsi ajánlott.
Én néztem és lehet sima spirált is kapni az Office Depotban, van ilyen régi kézi lukasztógépünk, azzal szépen kilukasztgatjuk majd és veszek hozzá mezei naptárspirált és belefűzöm.... én igy oldom meg... mi asztalit fogunk valszeg csinálni... de még meglátjuk...
még patront is kell venni, mert úgy megörültünk a nyomtatónak mikor vettük egy hónapja, hogy a szines patron már kifogyott...
Karácsonyi menüt énis szivesen olvasnék, mert nálunk is most lesz először, hogy hozzánk jönnek, ráadásul nemcsak anyámék hanem anyósommal is úgy beszéltem meg, nekik egyszerübb kocsival átjönni, mint nekünk a 3 vagy 4 gyerkőccel hozzájuk bkv-val meg vissza az ajikkal felpakolva....
De lövésem nincs, mit főzök.... a husileves okés, az tuti fix, de a többi????? Ennyi emberre?????
Tojáslikőr... na az is fix... de az csak "nyalóka"...
Főétel és sütiötleteket szivesen fogadnék....
bár aztán lehet, a süti az muffin lesz...
Ez a kalapács Lillus nagyon tuti, mindjárt meglesem, van-e teszveszen ilyen... Muki üt-ver mindent... tiszta agressziv
én már totál kék-zöld folt vagyok...
anyám meg is kérdezte a múltkor, mikor felpróbáltam egy hálóinget nála, hogy mi van, ver a férjed????
Nem, csak a gyerek... szal nálunk bejönne...
Én egyébként egy F.P. zongorát néztem ki Mukinak a tecsóban, asszem 7ezer körül volt, amit a kiságy végére lehet tenni, úgy hogy a lábával elérje és ha rugja, zenél meg minden...
A fiúknak még gőzöm nincsen, mit veszek... teljes adásszünet...
Megyek, nem rontom levegőt, meg minnyá jön Zoli vissza oszt játszana tovább....
Bocsi, hogy nem reagáltam,c sak ezekre...