Sziasztok
Így áll a lakás:
A cserépkályha lebontva, kedden jön a mester összerakni: 20 zsák agyagot bányásztam algyőn, 4-et fordultam kocsival ( a súly miatt)és vagy 500 kilót cipeltem
Gyúrunk vazze gyúrunk
Ide a falba a 2 szoba közé lesz beépítve a cserépkályha (fatüzelésű) épp danival mérjük ki neki a helyet, le lett bontva a fal, még a kávázás van hátra, meg le kell vakolni:
Fürdőszoba szétbombázása:
És ennyire töltöttük meg a konténert:
Az előszobában, konyhában, kamrában, vécében fürdőben, 6 cm-re lefelé fel lett verve, szedve a burkolat, ugyanis kap egy lépéssálló hungarocell és fólia hőszigetelést alul, majd arra kerül a járólap! 2 nap alatt péntek meg szombaton vertük fel, vagyis Dani verte, én zsákoltam és hordtam le a konténerbe
De hát edzésben vagyok szal bírom...
Anyukám vigyázott a csemetékre addig. Tegnap már volt még egy segítség egy barátom, de jó is h jött, mert a fürdőba brutálkemény beton volt és csákánnyal tudták csak felverni.... szikrázott ahogy ütötte a Dani....
Na kedden jön a cserépkályhás, az kb 2-3 nap lesz mire összerakja, aztán a héten várjuk a vízvezetékest mert az egész csatorna és vízvezetékhálózatot szeretnénk kicserélni illetve helyet módosítani!
Most épp a konyhát álmodom meg, hogy mi hol legyen....
60légköbméter kapacitású elszívó kell (kötelező a gáz miatt). 2 kéményt kell bélelni még (cirko-gáz fűtés lesz), azt is most a hétre igérték.... És majd jönnek a központi fűtést is megcsinálni! kaptunk rá közel 2 millás árajánlatot is, és 600 000-eset is (ugyanazért
) azért vicces....
Hja a burkolatot 200 000ért akarték felverni. Hát mi felvertük ingyé
csak sört kellett tankolni a fiúkba
A szobafestők egy 500 000-es és 650 000-es előszámlát adtak
izé.... hát lekaparom én a festéket unalmas óráimban bakker
najó nem, csinálja aki ért hozzá, de nem ennyiért....
Na szal nem unatkozom egy pillanatra sem. Minden reggel miután a csajokat eldobtam az oviba, megyünk fittnessbe Annával, utána meg indul a napi pörgés...
Főzés, lakás intézése, mestereket várom, pakolászok, mikor mi
Tökjó, lefoglalom magam elég rendesen
Remélem mindenki jól van!Tincsi Hédi nagyon cééép
Hjajj nincs véletlenül valakinek kölcsön 1 hétre egy összecsukható sportbabakocsija???? Milyenket javítani kéne elszakadt a szivacs a tolókarján és gyors amíg garis meg szeretném csináltatni. Most szerdától jövő hét szerdáig kellene, mindegy milyen csak guruljon
Köszike
Na lépek Zazariadó van....