Új privát üzeneted érkezett!

Zitacicu! Ez elég drága, de van ennél drágább szer is :o Akció nélkül kb 2200-2500Ft. De a multkor is volt akciosan a Sas-ban, akkor nem volt rá pénzem, de lesem ha lesz megint veszek tarcsiba. Tartok töle ugyanis hogy ugyis kelleni fog:(
Nagyon finom illata van, és valóban sürü, balzsam szerü. Nekem azt mondták kenjem rá az egészet Orsi fejére, de mire végeztem rájöttem hogy a fele v. háromnegyede is elég lett volna, mert akkor is böven jutott volna mindenhova. De ez is mint a többi csak az első hajmosásig véd, bár ez akár 6 hétig is! Na de ki az a gyerek akinek 6 hét hajmosás nélkül lehetséges! Nekünk szept. elején meg föleg nem lehetett, mert csupa homok volt mindig a feje, hiába kértem most vigyázzon rá. Télen talán könnyebb. Szoval ha marad valami még benne akkor azt hajmosás után még máskor majd rákenem és akkor én is nyugodt vagyok meg csak nem piszkos fejjel jár majd. Itt a bölcsiben és a védönök is ezt ajánlják amugy

Szilcsi! Az hogy határozatlan idejü még nem garancia valoban hogy nem küldenek el valakit. Én is azért taposok hónapok óta már, hogy majd jövö szept. kezdhessek dolgozni

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Köszi akkor én is meg fogom venni,mert nem szeretnék hívatlan vendégeket...

Szilcsi!

Köszi és nem könnyű ,ráadásul mostanában apa is nagyon későn ér haza.nem elég hogy átlagban csak 7 után ,most még annál is tovább távol van.
A gyerekek nagyon nehezen viselik Máté már már elviselhetetlen.Gyógyírt az hoz átmentileg hogy nagyon sokat rajzolunk szinezünk vágunk stb...Fél óra után megunják akkor jöhet egy kis teletubbies ,de nem sokáig aztán megint lesz kedvük alkotni.
Ezt kivitelezni nagyon nehéz az esti fürdetés meg a szokásos programok...pffff :roll:
Az ikrek azt játsszák hogy Norbika az apa és Niki már gyakran a neve helyett apának szólítja(pedig a csaj ezerszer jobban ragaszkodik hozzám).Ma kivételesen nemsoká itthon lesz mindenki apát is beleértve.
Ma még néptánc is van az oviban úgyhogy a Máté gondolom jól el lesz fáradva.

JAJ a jóhír!!(Anna ez neked is szól)
Jövőhéten meglesznek az új ágyak és nem kellett elmenni érte Paksra hanem szállítják is.

Juhéjj kivasaltam két heti adagot, a ricsaj még alszik(már vagy 3 órája)úgyhogy készíthetem a terepet a gyurmázáshoz.Ma gyümölcskosarat fogunk csinálni,ha Máténak lesz kedve (bár ő mondta este hogy ma ilyet szeretne játszani)Nameg azt is mondta hogy jó erősre csináljuk a kosarat meg a gyurma nem olyan erős és le fog szakadni a füle :lol:

Végezetül pedig egy mai Niki beszólás:
Elmentünk a tesco-ba és ki van rakva egy jó nagy télapó.Nikikém kérte hogy emeljem fel,mert szeretné megcirógatni.
Felemeltem egyszercsak huncut mosolyt látok rajta:
-Anya ez a télapó vigyorog rám... :lol: :lol:

Tegnapi:
Beszélgettük telefonon apával hogy lehet a Csibének ki kell venni az orrmanduláját.Letettem a telefont erre a Niki
-Akkor most kiveszik a mangulámat??? :lol:

Ja és este puccantós puszit kell neki adni(cuppantós helyett)

Kép
Kép
zitacicu2

Jaj a szita agyam:

A tesco-ban lehet kapni formatáblákat 490 ft-ért akit esetleg érdekel.

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!
Milyenre gondolsz?Mágneses v. milyen?
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilde!

Sima fa .Nekünk macis van,amit lehet öltöztetni külön van cipője meg ruhája,de van számos is meg autós is.Máténak majf számosat veszek.Külön van az 1 (egy nyuszi van rajta ,majd kettő és így tovább 10-ig.

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!
Aha,az jó nagyon,meg az ára is. :wink:

Én mágneses táblát keresek Hannának(felállítható)formákkal,számokkal,betűkkel elfogadható áron.
Állítólag a Tescoban is szokott lenni...

Nem látott vki ilyet?

Edit

szilde
Szeged

Szilde, mi nem táblát, hanem könyvet vettünk Petinek, ami mágneses, vannak hozzá formák.
A Maros utcai Printkerben vettük, 2500 Ft körül volt azt hiszem...

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!
Formák?Az jó.
Betűsben,Számosba is van?

Mi újság Petivel?Alakul a beszéd?
Agynyomás van még?
Bölcsi?

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Egyik ismerősöm babát vár.

Hallott Keresztúri Cs.ról és Sári T.-ról.

Nem tudja kinél szüljön. Ismeritek valamelyiket. Én csak Sári T.-ről hallottam és csak jókat.
Megköszönném ha írna valaki.
Márti
zamarti

Sziasztok!
Bocsi az előbb Keresztes Cs-t akartam kérdezni
zamarti

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, szerencsére meggyógyultunk. :)

Nagyon jók a fényképek, minden kis babóca nagyon szép!

Bea!
Édesek a gyerekek!Pont olyan harisnyája van Gábornak is, mint a Te Levidnek! :lol:

Enikő!
Érdeklődtem neked, majd dobok egy privit! :wink:

További szép 7végét Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szilde, nem emlékszem. :? Bocsika... De ha nincs időd, hívd fel őket - van ingyé hívható nettelefonjuk, vagy írj nekik e-mailt (vevoszolgalat@printker.hu).
Beszédügyileg még mindig le vagyunk maradva, de azért nem maradunk némák. Agynyomásfokozódás nem is volt, legalábbis a CT-n semmi nem látszott. Tehát, ha megvan még a szemének a rendellenessége, akkor az egy állapot, de ez csak jövő nyáron derül ki, ha megyünk kontrollra.
Egyébként is jól vagyunk, már nem sír, amikor otthagyom a bölcsiben, sőt, magától megy befelé. Még pelenkázzák, de csak azért, nehogy kint pisilja össze magát, és fázzon fel a hidegben. De nem hiszem, hogy gond lesz a dologgal, itthon pelus nélkül van, ha pisilnie kell, szól, mondjuk a kaki az még nem megy a WC-be.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok :)

Így áll a lakás:
A cserépkályha lebontva, kedden jön a mester összerakni: 20 zsák agyagot bányásztam algyőn, 4-et fordultam kocsival ( a súly miatt)és vagy 500 kilót cipeltem :D Gyúrunk vazze gyúrunk :lol: :lol:

Kép

Ide a falba a 2 szoba közé lesz beépítve a cserépkályha (fatüzelésű) épp danival mérjük ki neki a helyet, le lett bontva a fal, még a kávázás van hátra, meg le kell vakolni:
Kép

Fürdőszoba szétbombázása:
Kép
Kép

És ennyire töltöttük meg a konténert:
Kép

Az előszobában, konyhában, kamrában, vécében fürdőben, 6 cm-re lefelé fel lett verve, szedve a burkolat, ugyanis kap egy lépéssálló hungarocell és fólia hőszigetelést alul, majd arra kerül a járólap! 2 nap alatt péntek meg szombaton vertük fel, vagyis Dani verte, én zsákoltam és hordtam le a konténerbe :D De hát edzésben vagyok szal bírom... :D Anyukám vigyázott a csemetékre addig. Tegnap már volt még egy segítség egy barátom, de jó is h jött, mert a fürdőba brutálkemény beton volt és csákánnyal tudták csak felverni.... szikrázott ahogy ütötte a Dani....

Na kedden jön a cserépkályhás, az kb 2-3 nap lesz mire összerakja, aztán a héten várjuk a vízvezetékest mert az egész csatorna és vízvezetékhálózatot szeretnénk kicserélni illetve helyet módosítani!
Most épp a konyhát álmodom meg, hogy mi hol legyen....
60légköbméter kapacitású elszívó kell (kötelező a gáz miatt). 2 kéményt kell bélelni még (cirko-gáz fűtés lesz), azt is most a hétre igérték.... És majd jönnek a központi fűtést is megcsinálni! kaptunk rá közel 2 millás árajánlatot is, és 600 000-eset is (ugyanazért :D ) azért vicces.... 8)
Hja a burkolatot 200 000ért akarték felverni. Hát mi felvertük ingyé :D :lol: csak sört kellett tankolni a fiúkba :)
A szobafestők egy 500 000-es és 650 000-es előszámlát adtak :shock: izé.... hát lekaparom én a festéket unalmas óráimban bakker :lol: najó nem, csinálja aki ért hozzá, de nem ennyiért.... :o
Na szal nem unatkozom egy pillanatra sem. Minden reggel miután a csajokat eldobtam az oviba, megyünk fittnessbe Annával, utána meg indul a napi pörgés... :D Főzés, lakás intézése, mestereket várom, pakolászok, mikor mi :) Tökjó, lefoglalom magam elég rendesen :wink:

Remélem mindenki jól van!Tincsi Hédi nagyon cééép :)

Hjajj nincs véletlenül valakinek kölcsön 1 hétre egy összecsukható sportbabakocsija???? Milyenket javítani kéne elszakadt a szivacs a tolókarján és gyors amíg garis meg szeretném csináltatni. Most szerdától jövő hét szerdáig kellene, mindegy milyen csak guruljon :D Köszike :)
Na lépek Zazariadó van.... :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zazaszáj 8)

Én: Hűűdebüdi van ki toljt be????
Zaza: Én, bocs! :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Szilde! Orsi tavaly ilyen táblát kapott ajándékba, utána anyu is akart venni, igy megkérdeztem, Tescoban vették valoban. Nagyon jo szerintünk is!

Enikö! Hü de nagy munkában vagytok! Nem tudom elötte milyen volt a kéró, de biztos nagyon tuti lesz ha ekkora munkát szántok rá! Még jó hogy azért apa is besegit! Édes a kisfiad! Mi használjuk a babakocsit, mert csak az fér be az automba, igy én nem tudom odaadni sajnos

Kép

Kép

Karmen
karmen

SZiasztok!

Zitacisu!
Örülök, hogy végül sikerült az ágyat elintézni. Sokat kérnek a szállításért?
A fogyi étrendet áttudod küldeni?

Szilcsi!
Örülök, hogy Lali nem szenvedett sokáig a betegséggel. A szeme is jobban van már?
A héten ha gondolod összefuthatnánk. Ha minden igaz a héten megérkezik az új babakocsink, már nagyon várom.

Képzeljátek,Nóri kb 2 hete már magától lépeget pár lépést. Ma már fél szobányit is megtett egyedül. Olyan édi, ahogy élvezi hogy ő már miket nem tud.... Ilyenkor fülig ér a szája és kacarászik. Zabálnivaló :)

Mindenkinek szép jövő hetet.

Anna

Kép

Kép
sznanna

enikő
http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/product_info.php?cPath=357_359_125_136&products_id=2562&osCsid=90e353196a06a44bdd6071d9b01917a2
nekünk ilyen kocsink van. ez nem kimondottan olyan sportkocsi ,amit te akarsz, de felállítható a háttámlája ennek is. és MIni még mindig nem használja, szóval kölcsönadhatom. asszem 11 kiló. és nem esernyőre csukható. de hátha kell. csak azért szólok

és nagyon sok munkátok lehet a lakással. szólj, ha kell nézőközönség vagy ha már nem lesznek hangos munkák. megyünk a Minivel szájat tátani, szórakoztatni :wink: 8)

sznanna
ügyi lehet Nóri! annyira cukik a kölkök, mikor kacagnak :D . rég volt Nóri fénykép(enikő fotóján kicsit látszott, de az nem az igazi).
és fogyózol?

puszipá
toncsi

toncsi80

enikő
és Zaza meg tündéri lehetett! meg kellett gondolom zabálni, még büdin is!!!! :lol: :lol:

toncsi80

Enikö! Nagy babakocsit én is tudok adni, Cam Apollo, de azt nem tudom Szegedre beszállitani. Ezért kellett kicsit vennem mert oda azt tudom vinni, ahogy irtam

Toncsi! De ügyes hogy már probálkozik, na akkor hamarosan szaladni fog!

itt vannak az oviban készült képek:
Kép Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

karmen
szépek a gyerekek. Norbika milyen nagy!!!!(pedig még olyan pici)

(asszem sznannának akartad írni, hogy Nóri mindjárt szalad. Minike "még csak" mindenbe felkapaszkodik és álldogál)

toncsi

toncsi80

Kép Kép Kép Kép

Kép
bibi226

Bocsi,de csak 1 pár képet dobok!!! :lol: :oops: :oops: :oops:

Barninak ma tartottuk a szülinapját,mert a jövőhéten dolgozom!

Kép
bibi226

Bibi, szuper tortátok volt!!! :lol: És szuper a kisautó is, nekünk ugyanilyen van, csak Sallyben. :wink: Azzal alszik Lali. :lol: Milyen ízű volt a torta?

Anna, Nóri szuperügyes! :lol: Sztem minden kondinál hatásosabb lesz majd utána rohangálni. :wink: Bébjárgány megérkezett már? A régit sikerült eladni? Séta sajna egyelőre sztornó, csak boltba szaladunk le, amíg ilyen takonypóc, és szerdától nem is leszünk itthon már a héten.

Enikő azta micsoda felfordulás. :shock: Én szerencsére nem voltam itthon, mikor nálunk felújítás volt, feküdtem anyuéknál az ágyban, növesztettem a pocakomat, közben apa dolgozott a lakással. 8) Bizti szép lesz, remélem, tartasz majd lakásavatót!!! :lol: Ja láttad, hogy fent vagyunk a délmagyar honlapján? 8)

Karmen, szépek a csemeték, Orsi tiszta Te, teljesen klón sztem, Norbi nem, ő bizti apára hasonlít. Orsihoz képest Norbi micsoda kis husi! :lol:

Ex jó, hogy megszokta Peti a bölcsit, és gratula a majdnem szobatisztasághoz! :wink:

Mi jól, Lali még mindig eléggét taknyos, de már csak az orra folyik, de az nagyon. :roll: Holnap tuti nem lesz Prevenar. Megtanult szívószállal inni, rettenetesen élvezi, tökmindegy, mit adok neki, csak szívószállal ihassa. :lol:

Kép
szilcsi

Ilcsi: Láttam a képet 8) nem vagyok fotogén :lol: Felfordulás, na az van látod, meg káosz! :lol: Köszi a péntek estét, szuperjól éreztem magam, 2 hét múlva folyt köv? :D

Karmen: Nagyon édesek a gyerekeid, tényleg Norbi tömör gyönyör Orsihoz képest,aza toka :lol: és micsoda peckesen áll, becarás :D :D Orsi kész nagylány, nagyon szépséges :)

Bibi: Isten éltesse Barnust, micsoda nagylegény már, és olyan kis jóképű kispasi!!! Mikor jön kistesó? 8)

Toncsi: Köszi, ha senkinek sincs kis esernyőkocsija (amit nélkülözni tud) akkor elfogadom a felajánlásodat! Szerdáig még jelentkezem :) Köszike!

Ma Bogi nem ment oviba, mert mamázott és 11re értek át, arra az 1 órára meg már nem akartam bevinni. Most épp kicsukta Zalánt a szobából, hogy tudjon barbizni, Zaza meg veri az ajtót, be akar menni és közbe kajabál :lol: :lol: Vius oviba van, nagyon szeret menni, úgy siet reggel amikor mondom hogy megyünk oviba, azonnal megy a szekrényhez veszi elő a bugyikáját és veti le a pizsit öltözködik (próbál :D ) Olyan édes! :)
szép napot
pusza

ceniko
Szeged

Enikő!
Nekünk van egy Be.be go esernyőkocsink, ilyen tök egyszerű. Ha kell, szivesen kölcsön adom. :wink:
Dani visszament, vagy csak segit? :?:

Más!
Lányok!
Tudtok Szegeden olyan kozmetikát, ami jó, és lehet venni ajándék utalványt? Anyunak lenne karácsonyra, amugy ugyis sajnálja rá a pénzt. :)

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita: Húúúdejó lenne köszi :) Esetleg jöttök be Szegedre ma-holnap-holnapután? 8) Holnap azaz kedden kell elvinnem a Micimackóba a babakocsit és jövő hét szerdán lehet átvenni. Minden szerdán küldik fel a javítandókat Pestre....
Csak segít Dani, méghozzá sokat, úgyhogy nincs egy rossz szavam se rá (ezzel kapcsolatban 8) :lol: , amúgy van, de azt neki mondom inkább :lol: :lol:
Kozmikust passzolom....én nem járok :oops:

ceniko
Szeged

Kép Szandi Kép Kis oroszlánom

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő!
Laci holnap délután megy be a városba 3/4 4 előtt vagy 6 körül lesz neki jó! :wink:

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok! :)

Élünk ám, csak azt sem tudom, hol áll a fejem..most vhogy olyan sok dolgom lett hirtelen... :lol: :o
Visszaolvasnom esélytelen, csak ezt az oldalt... :oops:

Enikő :)
Jó nagy munkában vagytok, bazi fárasztó lehet, de a végeredmény majd feledteti! :D Biztos nagyon szép lesz, kívánom, hogy a karácsonyt már ott töltsétek! :D

Bibi :)
Boldog szülinapot kívánunk Barninak!! :D
Szuper ez a torta, még szerencse, hogy Boti nem látta, nem tudnám levakarni a monitorról! Hihetetlen nagy Verda rajongó! :lol: :lol:

Botival elkezdtük az ovihoz szokást! Eddig egész jól megy! :D
Délelőtt 9-től fél12-ig van bent, eddig csak 1x sírt, a második nap, hogy elmegyek.
Ma már szépen ment magától a kisszekrényéhez, vetkőzött, mikor meglátta az óvónénit, szaladt oda hozzá. :D
Mondjuk nagyon jó fej, kedves óvónénink van! :D
Remélem, ilyen lelkes marad, és januártól kezdjük élesben, egésznapra az ovit!

Dobok néhány képet:

Egyedül ült fel Nőci a motorra :D
Kép

Fárasztó játék, és rajzolás :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zita :)

Szandi nagyon édi, Márknak meg szuper ez az oroszlános smink! :D :D Hol készült?

Kép
Kép
zituska28

Zitus, csodaszépek a gyerekek! :lol: Annyira jó, hogy így bealszanak úton-útfélen... Na az én gyerekem soha, csak hosszas altatás után. :roll:

Zita, a tieid is tündériek! :lol: Szandi milyen nagy! :shock: Oroszlánod édes!

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Dec. 11-én 18 órától Soma előadást tart azt IH-ban.
Címe: A megváltozott férfi és női kapcsolati- és viselkedésminták az átívelő generációkon
azaz
Ösztön kontra jókislány
2000 Ft a jegy elővételben
Szerintem tuti megyek. Van valakinek kedve csatalkozni? :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv.

Szilcsi, köszike.
Habár mára beteg lett őméltósága, így a héten otthon marad.

Enikő, nekünk is van használaton kívüli járgányunk...

Zitus, haláli, ahogy bealudtak a gyerekeid.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Csak babákat dícsérek,olvasni sajna most nem jut időm!

Zituska! :D
Csodaszép a lányod,miért akartok szemészhez menni,láthtóan nincs baj a szemével?Voltatok Hári Kovácsnál?Vagy már lemaradtatok róla?Boti is édes ahogy alszik!

Kármen! :D
Te gyerekeid is nagyon szépek,Orsi nagylány,Norbi kis husika,de jól van ez így,ő fiú,Orsi vigyáz az alakjára!

Bibi! :D
BARNIT ISTEN ÉLTESSE SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL! Klassz volt a torta!

Zita! :D
Szandi is mekkora már,nagyon aranyos!Márk pedig tök jól ki van festve!
20140113113746

CSAJOK!
TUDJA VKI HOGY LESZ E VALAHOL MIKULÁS MINT TAVALY???VAGY TI HOVÁ VISZITEK A CSEMETÉKET??
20140113113746

Sziasztok!

Enikő! Látom Zitáék megoldották a babakocsi gondot, ha mégsem sikerülne az átvétel :), mi már nem használjuk a mienket, szívesen odaadom, Pierre Cardin, esernyőre csukható, dönthető támlás. Zazaszáj csúcs! :lol:

Bibi! Nagyon sok boldogságot Barninak szülinapja alkalmából! :)

Anett! Én is szívesen mennék Mikulás talira, mint tavaly, de nekünk csak a hétvége lenne jó, mert dec.5. pénteken a bölcsiben lesz Mikulás!

A gyerkőcök zabálnivalóak! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Halihó!

Mikulás sajna nekünk nem jó, nem leszünk itthon azon a hétvégén. :cry: Nem lehetne következő hét elején? :) Vagy hétközben nem jó? :( Tavaly már úgy beleéltem magam, hogy idén megyünk mi is. :oops:

Lali 8930 gramm és 77 cm. :D Még mindig folyik eléggé az orra, így Prevenart nem kapott, majd jövő csütörtökön. Ez lesz az utolsó. És végre egy szimpi fiatal új védőnőnk van, dec. közepén jön családlátogatásra.
A dokinő meg az aszisztens elolvadtak ettől a kis gazembertől, integetett nekik, mikor kijöttünk és végigvigyorogta az egész vizsgálatot. :D Bezzeg éjszaka... Felkelt 1-kor, aztán 4-kor, és nem is aludt vissza :shock: , reggel 6-kor már letettem, hadd ordítson :oops: nagyon kiborultam, apa altatta vissza, 7kor meg már csörgött a vekker. :twisted: :x Úgyhogy aludtam kemény 3 és fél órát. :? Persze a kis ordiba meg húzza a lóbőrt, mióta hazajöttünk a tanácsadásról. :roll: Én meg várom anyukámat. :)

Exi, mi a baja Petinek? Ez a most divatos hurutos trutyi? Mi már éppen kifelé kecmergünk belőle.

Kép
szilcsi

Már eléri a forgóját: :D

Kép

Kép
szilcsi

SZilcsi!
Lali nagyon kis ügyes,Bea nálatok is hatékony volt!Már hozzátok se jár ugye?Málna 13 hós kora óta jár ,most már szalad!

Nekünk szombat délelőtt nem jó Mikulásozni,mert akkor jön barátnőm a fotókat csinálni a 2009-es naptárhoz,csak délután,de lehet du-án már nincs Miki sehol,ezért gondoltam a péntekre!
20140113113746

Sziasztok!

Enikő: hajráááá, biztosan nagyon szép lakásotok lesz! :wink: Úgy érted, az IDEI karácsonyt szeretnétek ott tölteni? :roll: Hááááát…. Ismerve a mestereket, látva az állapotokat…Na de nem károgok, befogtam. :shock:

Karmen: jók a képek, nálunk is volt ovisfotózás, de Marcsi nem hagyta magát. :?
Én se tudom őket fényképezni, Marcsi nem hagyja, Dóri pedig, ahogy meglátja a gépet, csörtet oda, hogy babababa, márminthogy meg akarja nézni a babát a képernyőn.

jégvirág: igenigen igen, én is akarok menni, pont most akartam megkérdezni itt, hogy velem tart –e valaki Somához, de beelőztél! :lol:

Dórira nagyon büszke vagyok, mert már előfordult az is, hogy 24 órán át ugyanaz a pelus volt rajta, egész nap minden pisit-kakit sikerült a bilibe intéznünk.

Eladósorba kerül néhány nagyobb motyónk (Bébé Confort pihenőszék, Cam Apollo babakocsi, Concord Baboo autósülés), van egy szilikontalpú zoknink (19-20), meg összeszedtem a fürdőszobaszekrényből egy csomagot szülés utánra, felteszem őket az adokveszek topikunkba.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Exi!Karmen!
Köszi.:)

Karmen!
A Ti ovitokba is a Rudi jár?Hanna fényképén is ilyen a háttér. :wink:

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!!
ÁÁÁ tuti nem lesz kész Karácsonyra! A kéménybélelők Pestről rendelik az anyagot ( a tüzelős kéményhez), ami csak dec 2. felében jön meg.... :? A másik a cirkóhoz előbb meglesz!
Aztán a vízvezetékszerelő erre a hétre igérte magát (hétfőre) de persze nem jött, azt mondta elcsúszott egy munkájával és az még kb 1 hét mire végez, úgyhogy addig semmit se tudunk csinálni...

Most a falat kaparjuk, tegnap este 11ig ott voltunk kapargatni, ma 4től 9ig és nagyon rossz és nehéz kaparni, mert enyves a fal :evil: :shock: Ráadásul a konyhába, fürdőbe a levert csempék alatt olajfesték van, hogy azt hogy szedjük le rejtély...
A festők iszonyat sok pénzért vállalnák, annyi nincs rá, ezért csináljuk mi....

Zituska. Gyönyörűek a gyerekek :) Édesek ahogy bealszanak a nagy munkába :) Valamelyik nap Zaza is kidőlt az etetőszékbe, nem sűrűn szokott ilyet csinálni, elég keveset alszik :D Anyukám vigyázott ma meg tegnap rájuk és megállapította, hogy Zaza tutira az én fiam mert annyi energia van benne mint bennem :D :lol: Pörög,pörög,pöröööööög :lol:

Zitaa: Köszi a bébjárgányt, ahogy elkészül a mienk visszaadjuk! Ezer köszönet érte :wink: Szandi hihetetlen sokat változott, babából átalakult kislányossá az arca, meseszép :) Márk is nagyon helyes kispasi! Hogy álltok az ovival? Szeret járni Márk?

Szilcsi: De ügyiiii Lali :D Jól sikerült ez a kép felülnézetből :) Teccik :) Sajnálom hogy Lali még mindig beteg, gyógyulást+++++++++

Exi Petinek is gyógyulást!+++++++++++++

Megyek lefexem hulla vagyok!
Jóéjt mindenkinek, és bocs h nem reagáltam mindenkire :oops:

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Enikő!
Nagyon szivesen! Ráér, még ugyse használjuk. :wink:
Dicséreteket köszi! Márk szereti az ovit, nem is volt vele semmi gond. Egyből ott aludt. Az hogy bölcsibe járt, nagyon sokat számitott. Látom, hogy akik most szakadnak el anyától, még most is sirnak reggel. :cry:

Karmen, Szilde!
Nálatok mennyi volt az ovifényképezés? Mert nálunk is ki van rakva, hogy lesz, 2000 ft.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Csajok, megy valaki jövő kedden a VMDK-s Mikulásra a Millenniumiba? (Bea, Enikő...) :?: Mi tegnap kaptuk a meghívót, ha Lali takonykórja rendbejön, megyünk! :lol:

Délután elmegyünk anyuékhoz, ott is leszünk már a héten. :) Lalinak még mindig nagyon folyik az orra, szerencsére csak vízszerű trutyi, nem bacis. És................. ma éjjel nem kelt, csak reggel 5-kor, igaz, akkor 6-ig fent volt, de utána még aludtunk 8-ig. :lol: Majdcsak egyszer megjavul már az alvókája. :D remélem......

Enikő bakker szívesen mennék segíteni, de gyanítom, Lali megenné az összes fellelhető törmeléket. :lol:

Toncsi, kérdezted a jómúltkor, ehet-e kölesgolyót Hédi. Próbáld ki, el tudja-e ropogtatni, bár tök gyorsan el is olvad a szájában, én úgy csináltam, amíg nem rágott biztosan Lali, hogy a nagyobb darabokat félbevágtam neki, imádta!
Mi most már kukoricapelyhet eszegetünk, egy zacsi lecsúszik egy nap, bár abba én is besegítek. :oops: :D

Kép
szilcsi

Szilcsi,
bocs a késői válaszért...

Boldi a Töltés utcában jár bölcsibe
Vendég

Enikő,
cserépkályha rakás előtt ne festessél, még egy rétegben sem!!!!!!!!!!!!!! mi ezért csúsztunk a költözéssel

milyen lesz a színe?
Vendég

Zita!
Nálunk papíron kellett választani milyen összeállításban kérjük a képeket.A legkevesebbe a 3 db-os került,az 990 Ft volt.A többiben több db volt és többféle méret és persze többe is került.Nem emlékszem már mennyibe.
Sztem a 2000 Ft mondjuk 6 képért lenne reális.
Nálatok lehet választani?

Edit

szilde
Szeged

Edit! Igen, szerencsére:) A bölcsiben is ö fotozott, nekem nagyon bevált:) Sajnos kérdeztem müterme nincs és háznál sem vállal fotót

Zita! itt több féle megoldás volt, mi a 6 különbözö felvételt kértünk, 1-1 darabot (+1 ajándék kép is járt) ez volt 2400ft. De végül amin én vagyok a gyerekekkel azt is adta pluszba, igy 8 kép lett.
De volt olyan is hogy 2 beállitás csak, portré és alakos, azokból meg több darabot adott, szoval sok féle verzió.

Anett! Én 4 éve Orsit a Gyerekház Mikulásra hordom. Most az IH-ban lesz kivételeten, a 100 Folk Celsius a zenekar, viszek Orsinak, Norbinak csomagot amit a Mikulás majd átad nekik. Meg a Siha közbe is viszem öket, mert oda járunk.

Orsi tehéntej, szója és mogyoró allergiás :( Most készült el az eredmény. Dancsi mondta, hogy nem biztos megissza a tápszert, igy majd nézelödök a neten, hátha van kimaradt valakinek amit probára megiszunk. Hátha beválik. Oviban nincs igazán diéta, szoval majd vihetek olyankor más kaját neki. :(

Nekem meg lehet küret kell :( Ma kocsiajtó odacsukta az ujjamat, rémes napom volt eddig :x :x

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Sajnálom Orsit meg téged is,hogy így összejött minden...!!!
Milyen tünete volt Orsinak?
Bőrteszt volt,v. vérvétel is?
E.

szilde
Szeged

Edit! vérvétel. Ekcéma

Kép

Kép

Karmen