sziasztok!
reménytelen felzárkóznom
annyit írtok (ami amúgy szuper), hogy mire végigolvasom, elfelejtem, kinek mire szerettem volna reagálni
arra nincs időm, hogy újra, egyenként... ne haragudjatok!
azért igyekszem, jó?
dzsili! szia!!!
hiányoztál!
danimama! nagyon sajnálom!!! csak a többieket tudnám ismételni, a lényeg, hogy fel a fejjel! valóban, nekem is megfordult a fejemben, hogy miért történik ez ennyire gyakran?
szila! mintha barniról írtál volna! nálunk is volt egy nappali nem-alvásos időszak, de szerencsére visszaszokott, az nagyon rosszul érintett volna, ha kiesik, mégha csak egy óra is, de mindkettőnknek igen jót tesz... mostanában boldi is kezd szinkronizálódni hozzá
mindjárt le is teszem
laura! minden elismerésem, hogy ennyit és ilyeneket tudsz főzni két gyerek és egy eltört karú anyuka mellett! mi még mindig food expresszes kaján élünk, ami amúgy el is kényeztet minket, mert nagyon finom, változatos, és már reggel 1/2 8-kor hozzák, felakasztják a kerítésre
csak időben kell megrendelni, most nem tettük, így ma én is főztem, de úgy, hogy közben itt volt a nagyi (zöldborsós csirkeragut, zöldséges rizzsel, amiből barni egy falatot sem evett
)
apropó, ti mit csináltok, ha nem eszik valamiből a csemete? megkínáljátok mással, vagy kivárjátok a következő kaját? és ha ez este van? legszívesebben nem adnék neki ilyenkor mást, de éheztetni sem szeretném
(én nagyon válogatós gyerek voltam, karácsonykor pl ott volt a roskadozó asztal, anyukám meg főzhetett nekem tojáslevest, mert egyedül azt voltam hajlandó megenni, brrrr)
cipő: melaniát nem szeretitek? szerintem azok is nagyon jók, és olcsóbb szintén, mint a siesta. ti amúgy kihúzzátok egy cipővel egy idényben? nekünk eddig mindig kellett legalább kettő, egy kinti játszós, meg egy elmenős, benti szandi sem ártana... jaj.
zsuzsi! nagyon jó lesz nektek londonban! gondolj rám!!! megterveztétek már, miket fogtok megnézni? a természettudományi múzeumot ki ne hagyjátok!!!
hú, még volna egy -két ötletem...
barátnődnek gratula! olyan nagy öröm ez! mekkorák a nagyok? nemek aránya?
ha sikerül, berakok egy képet az öt unokatesóról, érdemes megnézni a 3 hónapos boldit, és a napra öt hónappal idősebb lórit. boldi kicsit nagyobb
engem kicsit megnyugtat, hogy írjátok a hisztiket, legalább nem hiszem azt, hogy barnival vmi gond van! mert néha nagyon elkeserítő, ahogy viselkedik
verekszik, dobhártyaszaggatóan üvölt, ha valami nem tetszik... annyira kifáraszt, hogy folyamatosan megőrizzem a higgadtságomat, hát nem mindig jön össze... szombaton szabadkoztam társaságban, hogy nem most szedtük fel az utcasarkon, mi neveljük, de tényleg...
márti! nem lesz baj, ne aggódj! végülis vilka is már 8 hónapos, (ugye?), és a joghurt nem olyan veszélyes! én egyszer forró levest kanalaztam barni szájába
hogy vilka milyen ügyes!!
az összekeverés nálunk is megy, főleg az elején volt, hogy boldit fel akartam ültetni, hogy felöltöztessem, meg én is rutinból megkínáltam azzal, amit én ettem...
valaki kérdezte a muffin-töltést. szóval egy kanálnyi tészta (olyan sűrű tejföl állagú), rá egy kiskanálnyi jó kemény lekvár (dzsem), rá a maradék tészta. jó, mert a lekvár megpuhul, de ki sem folyik
egyébként véletlenül volt ilyen jó kemény szilvalekvárunk itthon. nutellával töltöttet is próbáltam, az kicsit macerásabb, picit kifolyt, de az is finom lett.
kutyát majd legközelebb elmesélem, most elég belőlem
puszi,
heni