Na a labor ma zárva. Mehetek holnap is
Viszont annyi hó esett, fehér minden
Krisz, a hőd biztató! Vérvétel holnap? Rengeteget gondolok Rátok és nagyon-nagyon drukkolok!
Zsu, gyönyörűek a munkáid, nagyon ügyes vagy! Főleg a micimacis tetszik
Zsófi, drukk mára, hogy nagyon jó híreket kapjatok! Ezek szerint megbékéltél az ikresmami gondolattal
Mami, a bébikre egyszerűen nem találok szavakat! Az iwiwes kép is csúcs! Sok erőt, kitartást Nektek, remélem van segítséged, aztán hamar belejöttök majd mindenbe
Ditke, jó újra "látni", annak külön örülök, hogy ezek szerint újra van babaprojekt?
Kata, nagyon helyes srácaid vannak! Kíváncsi vagyok,kishugi lapul-e a pocakodban?
Mi az, hogy nem lehet a 20. hét után dokit választani?
Susy, hogy vagytok? Benéztem a dec-i fórumba és látom már 6 vagy 7 babóca megszületett
Dike, gratula a jó eredményekhez! És drukk csütörtökre az andrológiára! Én 9 hónap spontán után még bőven reménykedtem. 1 év után mentünk dokihoz
Katonaszámlálás, UH, hormonok, hsg. Mindent "nagyjából" rendben találtak, így adtunk magunknak még 3 hónap spontán időt. Utána kezdtük az inszemeket.
A hsg szerintem egyáltalán nem volt rémes, én is f*stam tőle, de olyan volt csak, mint egy hosszabbra nyúlt nőgyogyi vizsgálat.
Kolibri, piri monnyon le anyóssal együtt
Voltál azóta pajzsmirigy vizsgálaton?
Princzike, Te is ma mész dokihoz, gyere majd a hírekkel! Ha IR, abban az a jó, hogy legalább kiderült és lehet kezelni. Nagyon sok sikertelen lombiknak az oka pl a nem felismert IR.
Gaby, a vizesedést sajnálom. A mozgás, torna, séta segít! Vérnyomásod rendben van?
Pompom, remélem már teljesen meggyógyultál! Azért korizni még ne menjetek!
Vicuska, a lenti szúrkálás normális szerintem is, ilyenkor nyúlnak a méhszalagok. Lilla szép név
Levente is Lilla lett volna, ha lány
Fenci, hol a beígért pocakkép?
Brendon: először én is padlót fogtam az áraktól. De aztán rájöttem, hogy vannak jó árban dolgok, vagy legalábbis máshol sem olcsóbb és itt egy helyen szinte mindent megkapsz. Érdemes a neten is nézegetni a havi kuponos akciókat, mert lehet jó dolgokat jó áron kifogni
Tünde, beszéltem homeo ügyben a szülésznőmmel. Ő az 5 ch-t mondta mindenből, úgyhogy megpróbálok olyat szerezni. Azért köszi
Baba, remélem mielőbb rendeződnek a dolgaitok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vickybabe 2008.11.25 09:45-kor.