sziasztok!
ismét itt. elég nehézkesek a napjaink... mindegy. nem panaszkodok, de beléptem én is a Zombi klubba!
Gégéé, nekem nem folyt el a magzatvízem anno, csak valami halvány rózsaszínes folyásos cucc volt a bugyimon, amitől irtóra bepörögtem, hogy mi lehet, végül azt mondta a dokim, hogy elkézpezhető, hogy szivárog a magztvíz, de végül nem az volt, senki nem tudja, hogy mi, de az igaz, hogy másnap délutánra megszültem Benit, szóval ez már a vég volt!
Szösz, csak pontokba szedve:
1. mivel Beninek nagy volt a körme és össze-vissza karmolászta magát, én már 2 hetes kora előtt pár nappal levágtam neki! nem tudom, hogy mikortól lenne szabad egyébként.
2. csuklás nálunk is még mindig iszonyat sok van, ilyenkor általában szopiztatom, de, ha nem, akkor magától elmúlik. valahol olvastam, talán kismama, hogy ez csak minket zavar, a babákat nem, ha már őt is zavarni fogja, akkor elkezd sírni, és attól eláll. egyébként úgy tudom, hogy az éretlen rekeszizom a ludas a dologban!
3. Gégéé előttem már mondta, de szerintem, ha nincs nagy szél, akkor nyugodt szívvel menjetek, csak tényleg nagyon bebugyolálva! nehogy megfázzon a kis Prücsök!
4. mi az, hogy napirend!?
nálunk nem igen van még most sem, lehet, hogy az én hibám, de ez van, majd alakul a dolog!
Jaffa, gratu Milunak, nagyon ügyi!
levendula meg tényleg nyugtató. én vettem J&J levendulás fürdetőt, na nálunk még nincsen ilyen király éjszaka, sőt, de próbálkozunk!
Anyany, sajnálom az anyós parát.
Hetulli szintén!
nálunk is van időnként, és azt gondolom, hogy csak a férjem tudna ezen változtatni, így, ha nagyon tele a hócipőm, akkor őt fogom nyaggatni, hogy üljön le a anyjával és beszélgessen el vele végre!
a másik, hogy hozzátápival kapcsolatban majd egyeztethetnénk!
lassan szeretném elkezdeni, bár még van pár hét 4 hónapos koráig!
de a gyümit, gyümilevet mindenképpen megpróbálnám majd!
Tündi, sajna ez lehet pocak, igen!
kitartást! adsz neki amúgy valamit a pukik könnyebb távozására? illetve nem tudom, hogy Te iszol-e pl. laktoherb teát, bocsi, ha már volt róla szó... nekem attól iszonyatosan hasfájós lett Benim!
gratula
Sarmonnak Írisz babához, erről lemaradtam sajnos!
mikor született pontosan?
Ancsi_pancsi, ezt a HIPP-es tejpépet már én is hallottam, állítólag nagyon jó, és szeretik a babák! hajrá!
Bende, sajnálom, hogy rossz éjszakátok volt, most én is átérzem, mert csak szopival sikerült elaltatnom Benit, ráadásul hajnal 1:57-kor úgy gondoltam, hogy akkor most visszamehet a kiságyába, de felébredt, és csak sírt... aztán még egy kis szopi, ismét kiságy, de megint csak sírt, aztán végül kapott tápszert, és apáját ébresztettem, hogy na, most övé a gyerek, csináljon vele, amit gondol, de én visszafekszem!
végül ügyes volt, hamar elaludt a vállán, és irány a kiságy, legközelebb 6:15kor keltünk!
remélem, hogy Niki combijáról eltűntek a pöttyök!? és örülök, hogy jól sikerült a vasárnap estéd!
egy kérdés! biztos volt róla szó, csak nem nagyon tudok visszaolvasni mostanában... van, aki szopiztat és tápival pótol!?
és végül egy fotó!
egész jól megy ez már nekünk