Na itt vgyok csajok
Apa csorikam uzleti vacsin volt hajnal 1korul ert haza
Aztan meg megint telora kellett uljon mert az utazas vegett
Aztan vegre hajnal 3kor villanyoltas volt es alvas
Egyenlore nem ment apa
Mikor hazajott mondtam neki segitek pakolni azt mondja lehet megse megy
Ugyhogy ma itthon van
Azaz elment reggel 9kor keltunk mindketten es o ment meloba es meg dokihoz
De este jon haza!!
En meg fozok vacsit
Disznohusit amit epp most tarolok valami szoszban a hutoben
Ahoz lesz krumplipure es brokkoli
Dokinal
fel orat varhattam kint mire en kerultem sorra
marhara daraztam mikor behivtak...csak az jart a fejemben,hogy multkor milyen fajdalmas volt
felulok eloszor is meguhu-zott
bal oldalon van egy szep novekvo petike
16mm-es
Jobb oldalon meg 2-3kissebb bar nem rossz az se
mert a 3kozul az egyik nagyobbacska
szal szerinte megintcsak a bal oldalamon lesz a jo pete es szerinte 3napon belul lesz is pe
Utana megmutatta a csovet amit felfog helyezni egy nagyon kis vekonyka puha gumicso volt es a folyadekot is lattam amit felfecskendezett
Mindent mondott mikor mit csinal
es mondta,hogy lazitsak es lelegezzek egyenletesen
mar a felhelyezes nem volt kellemes szerintem szep lassan csinalta mert nem ugy fajt mint multkor
na de azert ereztem
aztan amikor fecskendezte a feszules nem volt valami kellemes erzes
eloszor megneztuk a jobb oldalt az atjarhato
utana a balt ami kicsit fajt kerdezte abbahagyjuk-e mondom neeeem
szal a balnal nem teljesen atjarhato de o azt mondta nem mondana,hogy teljesen zarva van
Aztan kihuzta a csovet lefertotlenitett es mentunk a beszelo szobaba
Azt mondta,hogy ugye most ngyobb eselyem van babassa valni es mivel a hormonjaim jok,apa eredmenyei jok,pe-m is van es most volt az atfuvas szerinte adjunk 3honapot a dolognak
Aztan ha nem tortenik semmi akkor januarban var vissza es o lombikot javasol
Jah es kaptam gyogyit is anibiotikumot nehogy elfertozodjek az atjarhatosagi miatt
15ezer ft volt ahhoz kepest ha jol tom otthon dragabb
(marmint az uhu-s a rontgenes tom ingye van
de mivel en asthmas vgyok nekem az nem ajanlottak
)Szal hazajottem es irtam apanak,hogy vegeztem
O meg ugye es megvan az eredmeny?Mondom meg.Azt mondja es?Mondtam neki az egyik nem teljesen nyitott.Azt mondta es ez mit jelent?Mondom hat azt,hogy kevesebb eselyem van...es ugye multkor is es ehonapban is a bal oldalon azaz ott ahol szuk ott volt szep petecskem
Aztan megirtam neki,hogy szorul szora mit mondott a doki hogy szerinte 3honapot probalkozzunk es ha semmi o lombikot javasol
azt irta Ekdekes...(marmint,hogy erdekes dolgok ezek
)
Lenyeg a lenyeg kesz kivan mondva a dolog es mostmar tudja
Szal mostmar neki kell lepjen ha akar valamit marmint lombik ugyben
persze en minden lehetoseggel elni fogok a spontan babahoz de ha nem jon nem tok mit csinalni
Viszont aszonta szerinte mar szombaton legyunk egyutt es utana ahogy tudunk mert a ficankak 3-4napig is elelnek akar
Szal en megiscsak erre a hora gyurok
elkapom apat szombaton es hetfon is
Aztan hozom a pozi tesztet a ho vegen
Azaz nem a ho vegen hanem majd a mikulas hozza a csimmamba
Pami jaj de edi vgy es,hogy igy emlekeztel,hogy ma lesz Hat amint latod tuleltem es igen spontan babasodasra keszulok Apa ingatlan uzletben van epuleteket vesznek es eladnak a vilag tobb pontjak van irodajuk es iden sajna Londonban kisse foltornyosultak a dolgok ezert kellett menjen segitsen De amugy nem szokott menni utazgatni ennyit...max 3havonta 1szer megy hong kongba vgy kinaba de iden szinte oda se ngyon ment.Remelhetoleg lefut ez a dolog ev vegeig es aztan nem kell menjen semmerre visszaall minden a regi kerekvagasba Viszont az idoeltolodasok miatt ha fontos ugyrol van szo akkor ejjel is telora kell uljon,hogy New Yorkkal es Londodnnal konzultaljon De ez sem szokott elorordulni csak mostansag altalaban minden hetfo este ul este 9kor telora konferencia beszelgetesre....ennyi az meg kibirhato csak most van ilyen nagy kaosz A barinodnek meg gratula en sem tom mirt kezdenek 2babaval Bar mindig is ikreket szerettem volna most valahogy ha belegondolok nagy felelosseg 2bebi egyszerre Tenyleg te hanyat kesz vissza?Nagyon szurkolunk neked mara es maradj agyban elso nap sokat pihizz az jot tesz En bizti vgyok benne lesz agyazodas Csak nyugi es fo a pozitivsag!!!