Új privát üzeneted érkezett!

Sorry hogy ma nem írok többet de bazi fáradt és még 1 kicsit idegbeteg vagyok!


Inkább lefekszem aludni!!!!


Nektek is nagyon jó éjszakát és szép álmokat!

Kép
pamilla
 
 


laptetuuuuuu
Na asszem ez azert jelent valamit 8) :wink: A melora mer sz..jal ra :evil: ennyi empatia nincs bennunk?Szerintem ez a dolog nem is kerdeses :arrow: es tuti kiboritottam volna a "bilit" :twisted:
Nyugodj meg szepen penteken nagy nap var rad 8) En meg aznap megyek az atjarhatosagira :? De apa mar tegnap elkezdett belehuzni a dolgokba 8) :lol: Kedden lesz pe-m :wink: es mar most szurkal a jobb oldalam :shock: remelem lesz szep nagy peti es kedden osszehozzuk mi is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hellóka!

Pami,
kitartás, te most csak a babóra figyelj. Különösen beülti után.
A melóhelyed mindig ennyire gáz? Mert az is lehet, hogy a másik csaj simán csak előbb szólt, hogy pénteken se megy, elengedték, és utána megijedtek, hogy te sem leszel. Nem tudják, hogy ez ilyenkor mennyire kiszámíthatatlan, és bizony te sem tudhattad sokkal előbb, hogy mi lesz.
Nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++

Bridg,
hajrá, végre egy rendes csaj, aki spontán lesz babás!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

én meg tegnap voltam vvt és uhu-n. Hát, nem volt egy az egyben elragadtatva a dokim, mert az estradiol már nagyon magas, a tüszők meg ahhoz képest kicsik. De én tudom, hogy utol fogják érni, és minden rendben lesz, mert karácsonyra én is babás leszek.
holnap kell megint mennem.

Kép
kisbuta
 
 

 
 

NIKI
Az én munkahelyem is ilyen ......... na inkább nem is mondom milyen, de én előre kikötöttem, hogy a lombik kezdetétől a végéig tp-en leszek. Tehát legalább egy hónapot!
Én bizony nem fogok szenvedni hetekig a szurik meg a bejárkálás, punkció stb.... nem beszélve a sok kiadásról.... és aztán egy munkahelyi idegbetegség meg visz mindent!
Szépen felteszem itthon a lábamat és henyélek, és neked is ezt javaslom, feltételezem, nem szeretnéd mégegyszer végigcsinálni az egészet. Tp-re simán kiírnak, sőt! Abba meg nem szólhat bele se főnök se senki, nem nyaralni mész! :twisted:

csuriban lesz mindenem érted, sikerülni fog, és nem kell visszamenned dolgozni! Én meg majd januárban követlek! :wink: :lol:

dita75
 
 


Na itt vgyok am en is 8) Mar,hogy ne lennek rendes csaj es majd en megmutatom,hogy kell ezt csinalni 8)

Pami
Mizu? :shock:

Kisbuta
Kocce :lol: :wink: Hogyhogy kicsik? :roll: Mekkorak? :roll: Mennek a tuszonovelo energiek 8) Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
ahhoz képest kicsik, hogy mekkora az ösztradiolom.
Az ösztradiol tegnap már 1000 felett volt (400 helyett :shock: , de mindig ezt csinálja), a tüszők meg: jobb oldalt két nagyobb (10x12 és 9x8) és 6 kicsi, balról meg 8 kicsi.
Az ezzel a baj, hogy az ösztradiol kétnaponta duplázódik, és 4000 körül hiperstimu miatt leállítják a lombikot, ha addig nem érnek meg a petikék, akkor baba nélkül maradok.
Ezért most csökkentettük a hormonadagokat, és még több vizet kell innom, már olyan vagyok, mint egy vizestömlő... :wink:
Holnap újra vvt és uhu.

Még jó, hogy te megmutatod, hogy kell ezt csinálni, végülis nem ér, hogy mindenkinek lombikoznia kelljen. Majd te szépen spontán bebabásodol, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Pami és Dita,
nektek meg küldöm a drukkokat
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta
Akkor ok bactak el azzal,hogy tulstimiztek? :roll: Hat nem lehet valami kellemes de bizzunk,hogy minden rendben lesz :roll: :wink:
A spontanozasrol meg csak elkellett szoljam magam :(

Csajok helyzetjelentes:
Rossz hirem van :( A ehavi pe-t lehet megsem kapjuk el sot 90% hogy nem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Apa hajnal fel 1kor jott haza es lehet mennie kell Europaba mar holnap :cry: :cry: :cry: Meg hajnal 3kor lesz egy teloja konferencia beszelgetes aztan kiderul de ngyon ugy nez ki mert minkenki haza akar erni a Halaadas unnepere ami jovo het csuti :roll: Marha jo nekem kedden lesz pe vgy szerdan :cry: o meg hazajon talan csut vgy pentek :cry: Nem tom meg az se biztos....tok kivgyok :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
párod munkahelyének :evil:
Azért indulás előtt legyetek együtt, bár nem sok a remény, de a spermák egy hétig is eléldegélnek, és párod eredményei jók. Te csak legyél vidám, mert egy gyerek se akar depis anyukát (egy pasi se akar depis asszonyt...) Én nagyon fogok drukkolni!!!!

Ami az én stimumat illeti, nem ők b...ták el, hanem az, hogy az lh-m mindig nagyon magas. Csak az eddigi stimuknál nem csak az ösztradiol nőtt nagyon gyorsan, hanem a tüszők is. Most kicsit noszogatni kell a tüszőket, hogy magunkra találjanak.

Kép
kisbuta
 
 


Koszi,hogy egyutt erzel megyek aludni hajnal lef 5 es repjegyeket nezunk :twisted: De ha minden igaz nem ma azaz csutin megy hanem csak penteken :? :roll:

Az meg meg a jobbik eset ha nem ok b...tak el :wink: De ne aggodj te is mar az "ajtoban allsz" :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Helló!!!!

Na megérkeztem!
Nem győztem visszaolvasni :wink:

Kisbuta!

Nekem is magas volt a hormonszintem! De mondjuk azt nem mondták hogy melyik! Gondolom ez!
Nem is tudtam mit jelent csak most hogy olvastam a Te írásod!

Remélem hogy hozzánőnek a tüszők! Mennek tőlem is a tüszőnövesztő varázserők!

Mikor mész legközelebb dokihoz???

Kép
pamilla
 
 


Dituli!

Hát igen ilyen a melóhely!
Hozzáteszem hogy azért én meg odamondtam hogy ok de hogy én nem csinálok semmit az is tuti!
Majd ellébecolok vagy mifene!
Ha meg nem érzem jól magam hazajövök!
Persze ezt is mondtam!

szóval most már emiatt nem is vagyok ideges!

De a holnap miatt annál inkább!
Meg aztán ami az után jön tudjátok a szokásos: hogy osztódnak majd e? Beágyazódik e?

Stb...

DE azért próbálom legyőzni ezeket az érzéseket, gondolatokat!

Kép
pamilla
 
 


Bridget!

Nagyon sajnálom hogy a párodnak megint ilyen váratlanul kellett elmennie!
Mikor lesz már végre olyan hogy jó időben lesz otthon és hogy kicsit több időre érkezik haza!

Remélem holnap nem fog fájni a hsg-d és azt is hogy mindent rendben fognak találni!
aztán meg bebabásodsz egyből a hsg után!
Úgy ahogy Kisbuta írta!

Fel a spontán babásodásra!!!!!

Juhhéééé


Tényleg tied pár mit dolgozik hogy ennyit utazik(persze ha nem vagyok indiszkrét)?

Kép
pamilla
 
 


Ja és hogy 1 jó hírrel is szolgáljak mára!

Tegnap megszülettek az 1 barinőm ikrei!
1 fiú 1 lány!
Zalán és Laura 3000 és 3100g a súlyuk ebben a sorrendben!

Most volt a 2. szülése és most császározták!
Hát azt mondta hogy ügye neki van összehasonlítási alapja és ez sokkal rosszabb!
szegény még nem is tud mit kezdeni a 2 gyerekkel!

Betolták neki a kórterembe és a kislány cicire rakta de a kisfiút nem tudta (mert nehezen tud mozogni) nővérke sehol és egy másik anyuka segített neki!

Hát halljátok azt már el sem tudom képzelni mit fog csinálni ha hazaengedik a 1,5 éves kislányához a 2 kisbabával :shock:

Nem irigylem!!!! De azért nagyon örülök neki!!!!!

Kép
pamilla
 
 


Elteszem magam!

Holnap nem biztos hogy jövök attól függ, hogy hogy leszek!

Csajok!
NAgyon szorítok nektek!!!!!

Brid!
Remélem nem fog fájni és könnyen megy az egész!!!!!


Puszi

Kép
pamilla
 
 


Kép

Na itt vgyok csajok 8)
Apa csorikam uzleti vacsin volt hajnal 1korul ert haza :roll: Aztan meg megint telora kellett uljon mert az utazas vegett :roll: Aztan vegre hajnal 3kor villanyoltas volt es alvas 8) Egyenlore nem ment apa :P Mikor hazajott mondtam neki segitek pakolni azt mondja lehet megse megy 8) Ugyhogy ma itthon van :wink: Azaz elment reggel 9kor keltunk mindketten es o ment meloba es meg dokihoz :? De este jon haza!! :P En meg fozok vacsit 8) Disznohusit amit epp most tarolok valami szoszban a hutoben 8) Ahoz lesz krumplipure es brokkoli 8)

Dokinal
fel orat varhattam kint mire en kerultem sorra :arrow: marhara daraztam mikor behivtak...csak az jart a fejemben,hogy multkor milyen fajdalmas volt :oops: :roll: felulok eloszor is meguhu-zott 8) bal oldalon van egy szep novekvo petike 8) 16mm-es :!: :!: :!: Jobb oldalon meg 2-3kissebb bar nem rossz az se :!: mert a 3kozul az egyik nagyobbacska :arrow: szal szerinte megintcsak a bal oldalamon lesz a jo pete es szerinte 3napon belul lesz is pe :shock: Utana megmutatta a csovet amit felfog helyezni egy nagyon kis vekonyka puha gumicso volt es a folyadekot is lattam amit felfecskendezett :shock: Mindent mondott mikor mit csinal :arrow: es mondta,hogy lazitsak es lelegezzek egyenletesen :roll: mar a felhelyezes nem volt kellemes szerintem szep lassan csinalta mert nem ugy fajt mint multkor :) na de azert ereztem :x aztan amikor fecskendezte a feszules nem volt valami kellemes erzes :roll: eloszor megneztuk a jobb oldalt az atjarhato :arrow: utana a balt ami kicsit fajt kerdezte abbahagyjuk-e mondom neeeem :lol: szal a balnal nem teljesen atjarhato de o azt mondta nem mondana,hogy teljesen zarva van :roll: Aztan kihuzta a csovet lefertotlenitett es mentunk a beszelo szobaba :roll: Azt mondta,hogy ugye most ngyobb eselyem van babassa valni es mivel a hormonjaim jok,apa eredmenyei jok,pe-m is van es most volt az atfuvas szerinte adjunk 3honapot a dolognak :) Aztan ha nem tortenik semmi akkor januarban var vissza es o lombikot javasol 8) Jah es kaptam gyogyit is anibiotikumot nehogy elfertozodjek az atjarhatosagi miatt 8)

15ezer ft volt ahhoz kepest ha jol tom otthon dragabb :roll: (marmint az uhu-s a rontgenes tom ingye van :roll: de mivel en asthmas vgyok nekem az nem ajanlottak :!: )Szal hazajottem es irtam apanak,hogy vegeztem 8) O meg ugye es megvan az eredmeny?Mondom meg.Azt mondja es?Mondtam neki az egyik nem teljesen nyitott.Azt mondta es ez mit jelent?Mondom hat azt,hogy kevesebb eselyem van...es ugye multkor is es ehonapban is a bal oldalon azaz ott ahol szuk ott volt szep petecskem :roll: Aztan megirtam neki,hogy szorul szora mit mondott a doki hogy szerinte 3honapot probalkozzunk es ha semmi o lombikot javasol :oops: azt irta Ekdekes...(marmint,hogy erdekes dolgok ezek :lol: )

Lenyeg a lenyeg kesz kivan mondva a dolog es mostmar tudja :wink: Szal mostmar neki kell lepjen ha akar valamit marmint lombik ugyben :roll: persze en minden lehetoseggel elni fogok a spontan babahoz de ha nem jon nem tok mit csinalni :roll: Viszont aszonta szerinte mar szombaton legyunk egyutt es utana ahogy tudunk mert a ficankak 3-4napig is elelnek akar :shock: Szal en megiscsak erre a hora gyurok 8) elkapom apat szombaton es hetfon is 8) Aztan hozom a pozi tesztet a ho vegen :!: Azaz nem a ho vegen hanem majd a mikulas hozza a csimmamba :lol: :wink: 8)


Pami jaj de edi vgy es,hogy igy emlekeztel,hogy ma lesz :P Hat amint latod tuleltem :oops: :lol: es igen spontan babasodasra keszulok 8) Apa ingatlan uzletben van :roll: epuleteket vesznek es eladnak a vilag tobb pontjak van irodajuk es iden sajna Londonban kisse foltornyosultak a dolgok ezert kellett menjen segitsen :roll: De amugy nem szokott menni utazgatni ennyit...max 3havonta 1szer megy hong kongba vgy kinaba de iden szinte oda se ngyon ment.Remelhetoleg lefut ez a dolog ev vegeig es aztan nem kell menjen semmerre visszaall minden a regi kerekvagasba :wink: Viszont az idoeltolodasok miatt ha fontos ugyrol van szo akkor ejjel is telora kell uljon,hogy New Yorkkal es Londodnnal konzultaljon :twisted: De ez sem szokott elorordulni csak mostansag :roll: altalaban minden hetfo este ul este 9kor telora konferencia beszelgetesre....ennyi az meg kibirhato csak most van ilyen nagy kaosz :shock: :twisted: :roll: A barinodnek meg gratula en sem tom mirt kezdenek 2babaval :shock: :roll: :oops: Bar mindig is ikreket szerettem volna most valahogy ha belegondolok nagy felelosseg 2bebi egyszerre :roll: Tenyleg te hanyat kesz vissza?Nagyon szurkolunk neked mara es maradj agyban elso nap sokat pihizz az jot tesz :wink: En bizti vgyok benne lesz agyazodas 8) Csak nyugi es fo a pozitivsag!!! Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridg, örülök, hogy van esély, és hogy ráadásul nem fájt a vizsgálat! Akkor hajrá!!!

Pami, tényleg mikor és mennyit kérsz vissza, és egyáltalán mennyien vannak?

Dituli,
veletek mi van, hol tartotok?

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta nem irtal magadrol :roll: Csak nincs baj? :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!


Na hát tegnep megvolt a nagynap!!!!

Hát odamentünk időben és én voltam a 2. akit lecsapoltak és képzeljétek 10-et szívtak le!!!! Durva mi!

A kórteremben éb neyertem mer ta többieknek 5-6 volt!

Szóval fektettek kb 3 órát aztán fel kellett menni a zárójelentésért. Na ott azértkiakadtam mert 3 órát kellett várni és hát nekemnagyon feszült a hasam. ALig bírtam ülni vele. Na ott felírtak 2 gyógyszert antibiotikumot meg valami gyulladáscsökkentőt és már el kellett kezdeni a az utrogetsant napi 3x3!

Na és mondták hogy holnap azaz ma hívnak hogy hány termékenyült meg!
Hát hívtak si és képzeljátek 7 termékenyült meg és szerdán kell menni beültire!

Szóval ezek történtek az elmúlt napban velem!


Veletek mizu?

Kisbuta!
Hogy állnak azok a tüszők és hozzá a hormonok?

Kép
pamilla
 
 


Bridget!

Annyira örülök hogy ez most nem fájt "csak" kellemetlen volt!
HÁt akkor a dokker elmondása alapján spontán babaára fel!!!!

Ja és annak is örülök hogy a párod mégsem utazott el és marad veled édes kettesben!

Kíváncsi leszek hogya párod mit szól al ombikhoz sztem rá fog állni nem lesz gond.

Kérdésre válaszolva: ahogy én tudom itt nem lehet megválsztani hogy hányatültetnek vissza hanem le van szabályozva. Elvileg 35 év alatt csak 2 ültetnek vissza!
A többit max lefagyasztják.

Kép
pamilla
 
 


Dita!


Merre vagy Te drága?????
Nem szép dolgo eltűnni :wink: :lol:

Infókat szeretnéml rólad, rólatok!!!!

Gyere!!!!

Kép
pamilla
 
 


PAMI
Nincs újabb infom! Mi majd csak hétfőn megyünk a BMC-be!
Neked akkor lesz a beültid?

NAGYON SZÉP EREDMÉNYEK! HAMAROSAN GRATULÁLHATUNK! :wink: :lol:

Bocsi, h. néha eltűnök, de mostanában folyton a blogommal vagyok elfoglalva, meg hát pé ideje is van! :wink: :lol:

dita75
 
 


Pami,
gratulálok, csak ilyen ügyesen továbbra is!!! Küldöm a piciknek a növekedéshez a csodadrukkokat:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridg,
nincs semmi baj, csak nagyon el voltam foglalva, és örültem, ha olvasni tudtalak titeket, magamról elfelejtkeztem

Ma voltam vvt és uhun, a tüszőcskéim növekszenek szépen, előreláthatólag szerdán lesz leszívás.

Pusszancs nektek.

Kép
kisbuta
 
 


Itt folyamatosan szakad a hó! :shock:

Kép

dita75
 
 


Mindenki a hóra panaszkodik. :shock:

Szeged tisztára olyan, mintha egy másik országban lenne, itt egy deka hó sincs, még csak nem is fagy éppen, hanem süt a nap.
(De ez minden télen így van, Kunszentmártontól délre sosem marad meg a hó.)

Kép
kisbuta
 
 


Pami
Koszi az infot en mondjuk kettot kernek vissza vgy az is lehet 1et de inkbb kettot :roll: Meselj ma mi volt tisztara izgulok 8) A lombikrol egyenlore nem beszeltunk de mindent beleadott ahogy a doki is mondta 8) szal ezt a 3honapot szerintem vegig probalja :roll: ztan meglatjuk vgy megsem mert ehoban osszejon 8) :wink: Apacska nem ment en is orultem neki naon :P

Kisbuta
Meg meddig noveszted a tuszoket?Mikor van leszivas kb? :roll:

Dita
Jo az uj vonalzid 8) :lol:

Dejo,hogy nalatok van ho :roll: itt nincs ho :( vgyis egesz telen nincs ho :( Amugy azert voltam igy eltunve mert hetvegen volt az en idom 8) apacskaval tudjatok amikot is a petike talalkozik ficankaval :lol: vgyis mar elkezdtuk szombaton es azota is ugyeskedunk rajta 8) Szal igazoltam hianyoztam!!! :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
az igazolást elfogadjuk! :D Nem kell nektek az a három hó, előbb összehozzátok, tudom. Ügyes csajszi vagy te!

Pami,
hahó, hol tartotok? Mennyi temékenyült meg? Mennyit kaptatok vissza? Mikor lesz teszt vagy vvt?

Dituli,
mesélj!

- én meg ma repesztek, és szerdán lesz a nagy nap, aztán valószínűleg szombaton kapom őket vissza. Nem lesznek sokan, de annál ügyesebbek, én tudom.

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta
Ugy legyen :wink: Abban kernek viszont segitseget mit kell tennem pe utan inni-enni,hogy agyazodjanak :?: :roll: :idea: HELP PLS! :? Nana,hogy nem baj ha nincs sok eleg nekunk 1jo is nem igaz marmint petike szal no para 8) Holnapra jo repesztest aztan izgulok majd erted is :? :roll: 8) :lol:

Pami
Neked meg elflejtettem irni,hogy a 10 az jooooo sok :shock: ennyirol meg nem is hallottam 8) Ugyi vgy ngyon :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
Eszméletlen mennyien vagyunk! :cry:
Reggel egy órával korábban mentünk (6.25-re ott voltunkŰ) és már kint hömpölygött a sor. Mi voltunk a 9.-ek és mégis már elmúlt dél mire végeztünk!
Közel 10 ampulla véremet vették, minekután majdnem el is ájultam, hulla fehér lettem ezért eldöntöttek az ágyon! Utána apának kellett leadni a katonákat, és nem mehettem be vele. Ezek egész gyorsan mentek, kb. 9 óra volt mire leadtuk a laborban a mintákat. Utána lent vártunk a recepción, mert azt mondták ott fognak szólítani hogy ha kell mennem a nőgyogyi vizsgálatra. Már ott ültünk időtlen idők óta, és már fájt a hátsóm, mire felálltam és ekkor észrevett egy asszisztens és kérdezte hogy mire várunk még. Mondom a nőgyogyira. Akkor mondja, hogy fel kell menni az emeletre. Basszus, nem ezt mondták az elején. A párom addig is sík ideg volt, eztán már alig lehetett vele bírni. Azt gondolta már rég szóltak, de mi rossz helyen voltunk. De sztem tuti nem szóltak, sztem eleve elfelejtették, hogy nekem még ma nőgyogyim is lesz, mert a kartonomat csak egy óra múlva ezután a kérdés után vitték fel az emeletre. Tehát ha nem jön oda az a hölgy, sztem még mindig ott ülnénk! :roll:
Az utazási hozzájárulásról a papírt már meg sem vártam, mert kb. délben szóltam, hogy kéne, fél egykor még semmi, a párom nagyon csúnyán nézett, úgyhogy vettem a kabátomat és mentünk! Amúgy kb. 11 körül könnybe lábadt a szemem, mert belegondoltam, hogy miért bánt el velem ennyire a sors, annyira fáradt vagyok már, és baromira unom, hogy minden ilyen lassan megy. Másfél évet vártam arra, hogy végre kezdjük az inszemeket.
Na mindegy. A lényeg hogy visszairányítottak a régi dokimhoz, hogy csináljon histerot. Utána ha minden lelet megvan akkor beszéljük meg a Szűcs dokival, hogy mikor lesz a lombik. Kisbuta, Pami nektek is volt histero?
Nagyjából ennyi volt. Amúgy reggel nem akartam menni, mert tegnap este összezörrentünk a párommal, mert tiszta hülye volt, és ma sem volt teljesen normális, hulla fáradt voltam és amikor bement a gumishoz eldöntöttem az ülést, és rámförmedt, hogy miért fekszem el az autóban.... meg végig csesztetett, hogy csináljak már valamit, hogy sorra kerüljünk végre. Mintha mi lennénk egyedül a földön, legalább fél millióan voltak ma, ha nem többen!
Pami lehet hogy láttalak, kb. 3 köntösös lányt láttam ebből két szőke, egy barna, lehet hogy valamelyik te voltál?
Mesélj veled mi volt ma?

KISBUTA
Drukk a beültihez! +++++++++++++++++++

BRIDGET
Nálunk egész hétvégén szakadt a hó! Ma már csak eső volt. Na meg hideg!

dita75
 
 


Szeged Japánban van, mert itt még továbbra sem láttunk egy deka havat sem :D

Dituli, :shock:
nem semmi napod volt!
Nekem nem volt hisztero, mert én nagy ("hasfelmetszős") műtétről mentem a Kaáliba, a műtéten mindent láttak, fölösleges lett volna bármi további vizsgálat. De sokaknak volt a beültis topikban is.
Nagyon drukkolok, hogy most már csak pozitív dolgok következzenek!

Pami,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridg,
nincs recept. Tudtommal jó a sok búzacsíra, a méhpempő, sok folsav kell, más nem jut eszembe.

Kép
kisbuta
 
 


Sziasztok!


A hírek: 7 termékenyült meg és csak szerdán kapom őket vissza!
azt még nem tudom hányat!

Szóval Dita így tuti hogy nem engem láttál sajna!
Mert ha ma lett volna akkor már küldtem is volna sms-t hogy talizzunk!

Nekem nem volt histero-m azt sem tudom mi az! :oops: :shock:

Holnap ha tudok jövök többet de ma sokáig dolgoztam és már nagyon fáradt vagyok!

És apa akar netezni szóval le vagyok tiltva ma estére! A biztosítást akarja intézni!

Kép
pamilla
 
 


Na jooo reggelt 8)
Kép

Kisbuta
Csak Tokyoban nincs ho :roll: de persze eszakabbra van 8) oda jarunk sielni is 8) Na ott van rengeteg ho :lol: Tuti jossz meg ma de azert megirom,hogy holnapra egy nagy kalappal :!: 8)

Pamilla
7 az naon szep kis eredmeny :) Nagyon izgulhatsz mar te is gondolom 8) es is leragom a kormeim mar itt olyan izgi lanyok,hogy nemsoka mind a 3-man ha en is akkor 4-en babasok leszunk 8) :lol: Gyere es meselj :!:

Dita
Hat igen otthon ez mar csak igy mukodik :roll: Az meg,hogy ilyen sokan vgyunk hat igen eleg elkeserito :roll: amikor megyek en is a meddosegibe azaz mentem...ram is sokszor ramtort a sirhatnek :( en mindig olyan szerencsetlennek ereztem magam es azert na meg,hogy miert pont en meg nekem miert nem jon osssze stb stb....sorolhatnam meg :roll: Marha depis lesz az ember ha hosszu ideig kell ilyen helyekre jarnia :roll: (((oleles))) Paroddal meg mi volt? :shock: Csak nem telihold? :twisted: Ejnye-bejnye :? beszeljetek meg a dolgokat...lassan babas leszel es jon a bebi nem szabad veszekedni ilyen kis hulesegeken :roll:

Pami es Kisbutanak
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


PAMI
7 bébi ez szuppppppppppper! :lol:
Giga-mega drukk neked! Nagyon izgulok. Szerdára egy kalappal!
Amúgy még nem hallottam, hogy ilyen későn kapta volna valaki vissza! :shock: Általában 2 nap szokott lenni, nem? :roll:
Hystero=méhtükrözés. Altatnak ez egy műtét állítólag, de hasznos a lombik előtt, mert egy csomó mindent ki tudnak következteni, és egy barátnőm dokija azt mondta, hogy olyan lesz utána a méh a babáknak mint a frissen vetett ágyás. Hát remélem, mert annak a lánynak a két sikertelen után volt a hystero és a 3. sikerült is neki, 3 baba egyszerre! :shock: :)

KISBUTA
Köszi a bíztatást!
Küldök havat neked, itt a Bakonyban van belőle, de tegnap pesten is tiszta havasak voltak a kocsik!

BRIDGET
Vasárnap azért jól kidühöngtem magam, mert azt gondoltam, hogy a párom feje a hús, és nagy erőkkel kloffoltam, úgy hogy a vágódeszka szét is esett alatta, a hússzeletek meg jól kiszakadtak, széttrancsíroztam becsülettel.
Nem tudom mi volt nála, sztem előre idegeskedett, hogy mennyit kell majd várni, meg hogy a kocsin nincs téligumi, mert délután odaadtam neki a hitelkártyámat elintézte a téligumit is és este már normális volt még viccelődött is! És akkor még mondják a lányokra, hogy hisztisek, a faszik ezerszer jobban, az én párom legalábbis tutira, mert minden caron morog egyfolytában! :twisted:
De ha jó napja van akkor meg kenyérre lehet kenni. Ha nem kéne dolgoznia akkor egész normális ember lenne, de a meló eléggé ki szokta facsarni testileg-lelkileg-idegileg. Egész nap hajt, pörög hajnaltól-estig, sokszor étlen-szomjan, és szívja azt a mocsok bűzrudat. De jó is lenne ha nyernénk a lottón! Idén pl. nem lesz ajándékozás sem, mert a lombikra tesszük el a pénzt!
Ez nekem nagyon rossz, mert imádom a családomat meglepni ajándékokkal, és mindig jól választok, alig várják, hogy kibonthassák mert tök jókat találok ki minden évben! Ez most elmarad, mert hatalmas a család és nagyon sok pénzt szoktunk költeni ilyenkor, amit most nem engedhetünk meg. Azért hétvégén szépen feldíszítettem (tavalyi) díszekkel a házikót. Szeretem az ünnepi hangulatot, eleve karácsonyi születésű gyerek vagyok, legalább ez legyen, ha más nem!

dita75
 
 


Dita
Az a histero valami az jol hangzik 8) nekem is ajanlotta a dokim :roll: azaz ez lenne az uccso dolog amit meg meg tudna nezni :roll: es asszem kisbuta is azt mondta az jo dolog :!: :wink: Szal hajra histero akarmi 8) :lol: :oops:

Parom is sokat melozik de o legalabb nem bagozik es nem "idegbeteg" :roll: Varakozni viszont o sem szeret foleg velem a dokinal :twisted: Bezzeg,hogy en hanyszor hany orat ott ulok az nem erdekli o nagysagat :twisted:

Mikorra tervezed az a histovalamit :roll: Utana egybol lehet bebabasodni? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


az én párom is utál várakozni, de szerencsére kb száz méterre van az irodája a Kaálitól, úgyhogy el szoktam zavarni dolgozni, ha sokat kell várni.

lányok,
nagyon izgulok! Most kezdtem izgulni kicsit. Most benyomok még egy utsó vacsit, és kész vagyok. Holnap 10-kor punkció, csak estefelé tudok majd jönni.
3 naposan fogom visszakapni őket, mert nincsenek sokan és csak én tudom, hogy ügyesek lesznek.

Karácsonyra meghúztam én is a nadrágszíjat, felső összeghatárt jelöltem meg, és az elég alacsony. Hát, akinek nem tetszik, az így járt, de mivel mindenki tudja, hogy építkezünk is és lombikozunk is, asszem, nem lesz meglepő. Most pl., hogy ne kelljen bankszámlahitelhez nyúlnom a gyógyszerek miatt, a bátyám adott kölcsön manit (nagyon jó testvérem van, mindig szó nélkül segít, nem is tudom, hol lennénk nélküle, anno a házat is az ő segítségével vettük, mert kamat nélkül adott nekünk kölcsön pénzt.)

Dituli,
ti hol tartotok tulajdonképpen? Mikor kezdetek?

Bridg,
Neked nem tudok több tanácsot adni, asszem tudjátok a dolgotokat :wink:
Tokyóban milyen a karácsony?

Kép
kisbuta
 
 


BRIDGET
Nem tudom holnap fel kell hívnom a dokimat, vagy az asszisztenst, remélem tudnak valami időpontfélét adni telefonon!
Én pl. amikor kiharcoltam, hogy legyen végre inszemem akkor reggel fél 8-tól délután 3-ig vártam a dokira, és nem mertem elmenni még vécére sem, nem ettem nem ittam, mert féltem, hogy elkerüljük egymást. Párom már az első órában feladta volna! Ebből is látszik hogy a nők mennyivel kitartóbbak!

dita75
 
 


Helló!


Kisbuta!

Holnapra 1 nagyon nagyon nagyon nagy kalappal!
Csuriban lesz érted kezem lábam!!!

Dita!


Remélem minél hamarabb kapsz időpontot és túl is leszel mindenen és már mehettek is lombikozni!
Tényleg mostanában hogy an vagytok pároddal? És a gyerekével?
Javult már a helyzet????

Kép
pamilla
 
 


Tudjátok lányok a pasik mindig hisztisebbek mint mi!
Csak az ellenkezőjét akarják velünk elhitetni :lol: :shock:

Így egyszerűbb nekik sztem! :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Hát igen már én is kezdek izgulni!

De mondjuk nem annyira az idegeimen érzem mint az emésztésemen :oops: :oops: :oops:
Egész nap ment a hasam! gondolom az idegtől!

Persze azért nem vészes a dolog!!!!

Szóval holnaptól babára fel még inkább!

Most lehet 1 rövid időre nem tudok majd jönni csak ha a tesóm hozza a laptopját mert ahoz ügye nem kell vezetékes net!
Addig sajna nem is fogok semmit sem tudni rólatok!

De ígérem amint tudok jövök!!!!

Nagyon vigyázzatok magatokra és csak jót halljak rólatok :wink: :wink:

Mindenkinek mennek a drukkok!

Puszi
Niki

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta
No para mi itt vgyunk es fogjuk a kezed :!: :!: :!: Na meg ott van apacska is ami a legfontosabb es a hited ami mindennel jobban szamit :!: :!: :!: A hittel hegyeket lehet megmozgatni tudod :wink: Szal te csak tovabbra is bizz a 3kicsi tuszocskedben es mined jol fog menni 8) NO PARA :!: :wink:

Itt a kari mivel nem keresztenyek ezert itt olyan,mint a szilveszter azaz buli van ezerrel es meg raadasul dolgoznak is :twisted: Parom is fog :evil: Szilveszter meg olyan,mint nalunk a kari azaz nagy unnep minden zarva senki nem melozik varos kihal csalad este otthon...aztan ejfelkor mennek a templomba imadkozni :roll:

Dita
Ismerem az erzest mikor meg a rotyira se mer elmenni az ember nehogy akkor hivjak pont :twisted: De lassan ennek is vege lesz hisz kismamik leszunk :D es akkor engem mar nem ngyon izgat mennyit fogok varni :wink: Az idopontot sikerult kicsikarni? :roll:

Pami
Ne torodj te csak semmivel :wink: pihikezzes es agyazgass a baboknak :lol: Aztan majd jossz ha tudsz :wink: El se hiszem,hogy itt minnya mindenki babasodik :P

KIsbuta&Pami
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pami
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridg,
hát ez igazán kiábrándító. És megpóbálsz valami Európát csempészni bele, vagy inkább "asszimilálódsz"?

megvolt a punkció. Hát, csak ketten lettek, de tudom, hogy ügyesek lesznek, holnap kell telefonálni. Azért légyszi szorítsatok, hogy az a kettő tényleg kitartson!

Kép
kisbuta
 
 


Jah kiabrandito de van itt is karifa 8) A hazunkban a lepcsohazban mar all is :P Es persze mi is allitunk fat sot iden igazi fenyonk lesz azaz elo 8) bar itt marha draga mert ugye nem sok hely van a termesztesre :twisted: 20ezer egy kb 180-190cm-es :twisted: De iden lesz mert ugy nez ki karira itthon leszunk aztan szilveszterre elutazunk vgy jan 2-an nyaralni azaz telelni 8)

Szoritok naon annak a 2bebinek es ahogy mar irtam....fel a fejjel :!: :!: :!: Irjal mi volt holnap :!: Izgulsz?Tudsz masra is koncentralni mostansag? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
igen, izgulok, bár legutóbb a megtermékenyüléssel nem volt baj, most meg ezt a kettőcskét, biztos ami sicher alapon icsi-vel termékenyítették meg. De azért persze, hogy izgulok, nem szeretném, ha tovább fogynának, ikrekre gyúrok :wink:
Nehéz másra koncentrálni, de beültetés után még nehezebb lesz. Azért igyekszem.
Az alibim viszont a családnak meglesz. Hétvégén amúgy is konferenciára kellett volna mennem, persze szombati beülti esetén eszem ágában sincs menni, de elég, ha én és apa tudjuk. Jövő hét elején meg súlyosan megfázok, és akkor se azt nem várják el, hogy a nyolcvan feletti nagyszülőkhöz menjek el, se azt, hogy a praktizáló orvos apósékat lebetegítsem, és békében leszek hagyva. Csak a picik kapaszkodjanak erősen!

Azért így is szép szál karácsonyfátok lesz, hallod! Csak győzd feldíszíteni! Nekünk csak kicsi lesz, mert kicsi a lakás is. Általában "visszaváltható" fánk szokott lenni: a szegedi füvészkerttől minden évben lehet venni cserepes fákat, aztán ha januárban egészségben visszaviszed, visszaadják az árát és kiültetik. De lehet, hogy az idén nem váltjuk vissza, mivel már nekünk is van kertünk, lehet, hogy elültetjük inkább.

Kép
kisbuta
 
 


KIsbuta
Na erre gondoltam en is :roll: marmint,hogy nehez koncentralni masra :roll: en nekem meg igy is nehez masra gondolni :? :roll: :oops:

Hat nagy fank akkor lesz ha legalabb 30-aig maradunk itthon :roll: ha pl 26-an mar elutazunk akkor nem :roll: Meg nekunk othon M.orszagon mindig nagy fank volt :roll: Itt meg tavaly mufenyonk volt kb 1m20cm :roll: de legalabb volt :) :wink: Viszont ez a visszavaltos megoldas naon tecc :D mien kornyezetkimelo :shock: :roll: Majd ugyis mutizok kepet 8)

Na en asszem megyek aludni

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Dita micsoda uj vonalzik 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Végre tudtam jönni 1 kicsit!
A tesómnak itt van a gépe 1 picit!

Szóval szerdán visszakaptunk 2 bébit és azóta fekszem :lol:
Remélem meg is lesz az eredménye:)
De azért csüt reggel megvot a riadalom mert a macsek reggel felugrott az ágyra és ezt olyan szerencsétlenül sikerül hogy félig beleugrott a hasamba!
Nem erősen de 1 kicsit persze ettő lekezdtem zokogni.
Szóval most azont imádkozozm hogy ez nem lesz gond!

Jövő héten pénteken kell menni vv-re és akkor majd minden kiderül.

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta!

Mikor kapod kaptad vissza a bébiket???
Nagyon drukkolok!

Bridget!

Tök durva hogy ennyire mások a szokások! Mármint persze tudom más kultúra de mégis olyan fura!
Akkor most lezs kari nálatok olyan eu-s féle vagy nem?

Párod még otthon van?


Dita!

Na mikor kell legközelebb menni a BMC-be?
Végül a Szücshöz menetk?
Milyenek lettek az eredmények?

Kép
pamilla
 
 


Na ennyi votam mára vagyis 1 időre!

Reméle mjól vagytok és hogy mindenki 10000-rel gyúr a babára karira, pihenésre!


Puszi Nektek!!!

Niki

Kép
pamilla
 
 


Niki,
no para, a macsektól nem tud elmenni a baba, ahhoz azért több kell!
Küldök babaragacsot
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Közben nekem is megvolt a beülti. Hát izgi volt. Lett ugye két sejtem, és először csak az egyik akart elindulni, szombat reggel abban a tudatban mentem be a Kaáliba, hogy csak egy babónk van, ott tudtam meg, hogy a másik is meggondolta magát időközben, így kettőt kaptam vissza. Most én is fekszem, vigyázok magunkra.

Dituli,
neked is drukkolok, amihez kell ++++++++++++++++++++++

Bridg,
ezidő szerint már te is babás lehetsz! :wink: Neked is drukkolok!

Kép
kisbuta
 
 


Niki, Kisbuta
Nagy drukk és sok babaragacs!
Pihizzetek, kényeztessétek magatokat! +++++++++++++++++++++

Bridget
Te meg rukkolj elő a recepttel, hogyan kell spontán babát összehozni! :wink:

Niki
Mi 8-án megyünk legközelebb katonaszámlálásra (ismét)! Akkor majd megkérdezem az eredményeket. Nem akarom telefonon zaklatni őket.
Szűcshöz kértem magunkat.
A hystero is sztem arra hétre fog esni, feltéve ha most sem lettem babás.
Bementem időpontot kérni erre fel nem volt bent a doki!
De végülis mindegy, mert mégegyszer vissza kellett volna mennem amúgyis, mert állitólag lesz kedden vmi bemutatóféle és azon részt kell venni.

Ezt ma találtam, aranyos: (Niki ismerős az intézet?)
http://www.youtube.com/watch?v=COqzsB_sZT0
http://www.youtube.com/watch?v=OOB_ZSW1 ... re=related

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?