Halihó!
Szilvi, de jó, hogy előkerültek a kutyusok! Jót csavarogtak? Lényeg,hogy megvannak
Hogy vagytok? vezetés? Bölcsi?
Kora, szerencsére "csak" náthás volt Andor, pontosabban egy picit még az, de már sokkal jobb. Hááát, most már nálunk sem megy könnyen az orszívás. Nem űvölt, de nagyon tekergeti a fejét, meg kicsit sírdogál. Ha meg nagyon nem csípi, akkor azért feltekeri a hangerőt. Mondjuk a korábbi megfázásnál az ölemben tartottam és úgy szívtam neki, nyugtatgattam közben,de most már ugye nagyobb is, szóval lefektettem az ágyra. Lehet így már máshogyan is látja az egészet. Én van,hogy egy-egy pillanatra befogom az egyik orrlyukát, pontosabban, ahogyan még Menyasszon is írta. ' kört befogva szívok, 1et meg simán.
Jól emlékszem, azt írtad, hogy Liberó midit hord Levi 8kg-ig? Képzeld, már egy jóóóó ideje Andor is
Most már 7 kg! És kezdem úgy érezni, hogy ez a pelus is nagyon hamar kicsit lesz, Sokszor a ficergésétől már tökre letornázza a derekáról.
Lényeg,hogy Levi is szépen gyarapszik
Fogakkal, alvással van vmi változás? Miket produkál LeviÚjabb képeitek nincsenek?Régen láttunk már róla/tok
Menyasszon, szegény Fanni!!! Remélem hamar meggyógyul. Most mindenkin úgy látom végigsöpör valami kánya. Aranyos a Thomas-os kép nagyon.
Prüntyi? Mizujs nálatok?
Én már olyan régen írtam,hogy nem is tudom hol kezdjem
Balcsin nagyon szupi volt, jól viselte ismét a kis csöppünk mind az utat, mind pedig az ottlétet. Remélem ez mindig így lesz.Semmi változást nem észlelek nála más helyen. Ugyanúgy szépen átalussza az éjszakát, nappal me nézelődik, szemléli az új terepet, mosolyog sokat
Cuki pofa.
Nagyon szépen tolja fel magát hason, de leállt a forgással. Akkor 1 nap átfordult ugye a pocijáról és azóta nem csinálja. Elfelejtette
Majd eszébe jut megint.
Olyanokat vigyorog viszont! Apjára, rám nagyon. Van,hogy a nagyszülőkre is már, de diszkrétebben. És látni rajta, hogy már megkülönbözteti az embereket. Nem mindenkire vigyorog, sőt most már van akitől kimondottan legörbült a szája
Egyéb fejlemény, hogy VESZETTÜL szopizza az ujját.
Nem tudunk mit csinálni, volt,hogy cseréltem neki cumira, de végül kiköpte és csak megtalálta az ujját. Őrködni meg hiszen nem lehet mellette. Na mindegy. Apja is szopizta az ujját, és felnőtt szépen
A pozitívum ebben az,hogy így még könnyebben elaltatja magát napközben. Reggel meg van,hogy mikor bemegyek hozzá, már csak amolyan félálomban van,de nem sír,hogy enne, hanem cumizza az ujját.
Olyan édes egyébkét. Néha elvéti,hogy meddig is jó bedugni a szájba az ujjacskát, és így van,hogy túl mélyre ledugja magának és öklendezik utána egy jót tőle. Mókás
Csütörtökön megyünk Egerszalókra wellnessezni
Már nagyon várom, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Hétvégén szombaton itt meg szülinapi buli volt alattunk a ház tulajnál és képzeljétek: este megfürdettük Andort,szopizott, 20.10kor ágyba tettem,jó éjt puszi, bekapcsoltam a babyőrt (amit most vettünk és ez volt az első alkalom,hogy használtuk) és lementem a buliba!
Tök jó volt! Szerencsére jó a szigetelés a 2 szint között, így szinte semmi sem szűrődött fel a zenéből. A gyerekszobához pláne nem. Szóval simán aludt a drágám reggelig
Nem volt riasztás
Arra gondoltam, (majd meglátom még) hogy esetleg majd a hotelben is meg lehet ezt csinálni este. Ha ő már elaludt mondjuk 8kor és nekünk kedvünk lenne még egyet csobbani utána kettesben, akkor szerintem le mernék így babyőrrel menni. Mert igen érzéken a szerkezet, szóval be lehet úgy is állítani,hogy a legkisebb rezzenést is jelezze. Persze az nem kell, mert így volt,hogy azt már beriasztotta,hogy cuppog az ujjával
Át is kellett állítanunk kevésbé érzékenyre. Hangja is jó erős, mint valami brutál kaputelefon,szóval tuti meghallanánk. Majd meglátjuk,hogy fürdünk-e este, de legalább a lehetőség megvan rá.
Most megyek, mert szerintem mindjárt ébred Andor és még van tennivalóm.
Szép napot mindenkinek!
Utólag pedig boldog első adventet!