Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Betty mi is hálózsákozunk....én nagyon szeretem és szerintem cica is....nyáron egy vékony ujjatlan volt neki.....most pedig vettem 1 melegebbet a Müllerben ez alá csak zokni és hosszú ujjú body kell neki éjszakára.....de ez is ujjatlan eddig bevált!Szerintem én is ahogy Nyafi is majd csak 3 éves kora körül fogok takarót használni!
Próbálj venni egy melegebbet...és adj rá hosszú ujjú body és rá egy pizsi rugit...legalábbis én ezt teszem majd mert anyáéknál hidegebb van éjszaka...tuti nem fog fázni!

Na én búcsúzom egy kis időre mert holnap máe nem itt alszunk...majd jelentkezem jöv.héten valamikor!

Puszi mindenkinek!
Vendég

na kijött a reggeli kakival

Kép
nyafi

Sziasztok!

Nyafi, nem semmi nap! Graulálok Giginek :-) Ügyes!

Rékának jobbulást, engem is csípett már meg darázs, nekem nagyon fájt, remélem mivel már be volt lassulva kevésbé fájt szegénynek...

Nálunk Patrik egy rugiban alszik (hosszú ujju pamut, alatta atléta) takaróval! Nálunk nagyon meleg van, néha kitakarózik, de eddig még nem volt baj belőle... Meleg a lakás nagyon. És elég izzadós is, úgyhogy szerintem ő megfőne egy zsákban...
Amúgy szerintem ha kicsit nagyobb a takaró akkor nem takarózik ki... (legalábbis Patrik nem takarózik ki akkor egyáltalán)

Kép
zuzmara08

Kingii!!!!!!!!!!Flórikának boldog 1 éves szülinapot!!!Olvasol még???
Vendég

Sziasztok!

Kingii
Flórának
Kép

...hogy mikor a tali??
passz...
Ki mikor ér rá? (dátumok)

Niki
Jobbulást Rékának (nem szeretem a darazsakat...) és jó, gyors költözést Nektek... :P

Nyafi
..örülök, hogy ilyen gyorsan kijött :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Flórának Nagyon Boldog 1. éves Születésnapot Kívánunk!!!!

Hunci: volna egy nagy kérésem hozzád. Már korábban beszéltük, hogy mi is oroszlános minimotort szeretnénk venni Patriknak születésnapjára. Viszont kicsit elbizonytalanodtunk, mert Partik elég magas (77cm körül van) és attól tartunk, hogy kicsi lesz neki magasságra a lábbal hajthatós funkció. Nem tudom, hogy Hunor mekkora. Lemérnéd nekem hogy milyen magas az ülőrésze?

Előre is köszönöm! :)

Tali: nekünk eddig nincs fix programunk, úgyhogy bármelyik nap jó

Kép
zuzmara08

Zuzi, Hunor 72 cm és még nem ér le a lába.Sztem az jó, hogy leér, könnyebben tanulja meg hajtani.Hunor nem érti még mit csináljon vele.
Amúgy földtől ülésig 20-21 cm.

Tali: nekem fixen dec 3 nem jó, akkor oltás, de többi mind jó.
Vendég

Mi is megyünk, bármikor!!!! Bárhova... de se időm, se lehetőségem most irni, este remélem lesz.
Pussz

u.i.: Hunci hogy oldod meg a tanulást? Mikor és mennyit tudsz tanulni?

Kép

Kép
fcicus

Cic, halihó!
Hogy oldom meg?Hm...szorosan :lol: Mivel a gyerek enged tanulni, így ha felkel, beakom szobába, ahol tanulok, ő elvan, napi 2x1 órát alszik, akkor belehúzok, aztán du alvás után már nem tanulok, mert akkor már velem akar játszani, aztán apja megfürdeti, én meg onnantól tanulok, apja teszi le aludni.
De most hogy szerdán vizsga, itt van a dédike, felhoztuk hozzánk, ő etet, altat, játszik és én meg bekukkantok egy-egy puszira.

EEEEEEEEEESIk A HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :lol:
Vendég

...bizony esik :lol: Már a 2. adag :lol:

Nekünk a dec 1 (szuri), dec 3 (nagy nap), dec 5 (mikulás ünnepség a munkahelyen) - nem jók. :?
...de pl. a Kari előtti hét is jó, Apa szabin lesz, így nem kell BKV-zni :lol:
(de ez már nagyon messze van)

Most van a 8. készház vásár... s holnap informálódunk egy kicsit. :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Gyors bekukantottam,hogy mi újság veletek.

Hát ezek a darazsak+boholytalanító!Milyen jó,hogy kikakilta Réka baba(kis ügyes :wink: ).

Játék az nállunk is úgy van,hogy én is ott kell legyen látható távólságba mert különben világvége! :shock: Hiába anyás a gyerek!

Nállunk takaróval takarózik Dávid és bizony kitakarózik mert a kis lábfeje kint kell legyen a takaró alol különben melege van és lerúgja a takarót.Én könyen megoldom,hogy ne fázon meg mert az ágya a mi ágyunk mellett van és ha kinyitom a szemem rögtön láttom,hogy miújság és bizony mi még sajna 2 eszünk éjszaka. Pedig ma a mamánál benyomot egy egész gombóc töltöttkáposztát.Én is csak nézttem egyett,hogy mi még nem addunk ilyet a kisebbiknek.De mama önálositotta magát.

Dávid kb. 1-2 hete mindenhová egyedül akar menni a lakásban és nem akarja,hogy fogjam a kezét.Tisztára életveszélyes,ahogy inbolyog.Néha elesik de felkell és próbálkozik.Ahogy olvastalak titeket szerintem nállunk is csak idö kérdése és történik velünk valami baleset.

Kia,hunci de jó nállatok esik a hó! :P Nállunk sajna még nem esett.De nagyon hideg van! :(

Hunci neked jó tanulást.Nagyon jó,hogy igy el van Hunor a dédivel.
Kérdezhetek valamit és is?Dávid már több mint 80cm akkor nekünk leérhett a lábunk a kis motorról mert a Müllerben azt rendelttünk mi is szülinapra.

Nicol jó költözködést bizti nagy az izgalom és a pakolni való is.

Kia remélem ti is találtattok valami jó kis félkész házikót.Remélem megírod majd,hogy mi volt.Nállunk folyamatosan átjáróház van a lakás nézöktöl.Remélem valaki meg is vesszi végre. :shock:

Pusszi mindenkinek és legyen szép hétvégétek!

Kép
Kép
meliz

Majd megírom, hogy mi volt a "vásáron"...
Lassan ide is jönnek a lakásnézők... :? :roll:
2 ingatlanos céggel beszéltünk..

Szellőztetünk, Levi sétál...
Kép
Ma este:
Kép
A budai hó:
Kép
Jó éjt!!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, jó képek!Nálunk is ilyen a táj, este még bónusz kaptunk egy szép adagot! :lol:

Meliz, simán leér, sztem, de sztem ez a lényeg, mert akkor megtanulja behajlítani, és megtanulja, hogyan kell hajtani...Hisz a nagyobb gyerekek is hajtják a motort és le is ér a lábuk.Lehet hülyeség, de logikusnak tűnik nekem ez hogy így tanulja meg hajtani magát.
Dávid ette a tölöttkáposztát :shock: ???Jó az evőkéje :lol:
Vendég

sztem a töltött kápiban semmi olyan nincs, amit nem ehetne, főleg, hogy csak a gombócot. Na utána mondjuk lehetett egy két puki.
Mi nyuszis motort vettünk, az kisebb mint a fisher priceos járássegítője, de már fordítható jobbra balra, a fisher, meg előre megy csak.
Akkor dec 2?

Kép
nyafi

dec2 nekem jó
Nyafi és a pirospaprika ami benne van?valahogy attól félnék...jó lehet mert az epém nekem a pirospaprikára és a parira durrant be mindig, amíg ki nem vették és ezért félek eleve minden ilyentől beleértve lasagna, pizza :cry: és ezért nem mernék adni ilyent ...
Vendég

Sziasztok!

Hát látom mindenkinél beindultak a picúrok.
Levikét mióta megy követem, annyira ÉÉÉÉÉÉDDDDDDDIIII.

Niki kitartás nem lehet könnyű ránk is vár még egy költözés. A házunknál most nagyon beindultak már nincs sok hátra, szóval mi is sokat járkálunk és tervezgetünk. Már alig várom hogy beköltözünk, de az max február lesz. Akkor majd csinálok egy babatalit.

Hunci komolyan mondom nem semmi micsoda energiád van. Le a kalappal, én képtelen lennék Levi mellett tanulni. Kéz és lábtörést a vizsgákhoz.

Kia Levi még mindig nagyon aranyos, olyan nézése van hogy ....... Lányok kedvence lesz ő is.

Nyafi mi is elmentünk megnézni a játszóházat a Lurdyba és szuper volt. Szóval mi is kaphatók vagyunk egy ottani babatalira.:-) Abigél meg nagyon ügyi hogy ki tudta kakilni az a kis darabkát. Hihetetlen hogy miket le tudnak harapni. Levinek is már a kilencedik foga is kibújt.

Nálunk is tiszta hó minden de azt mondják elolvad, úgyhogy még hóembert biztos nem fogunk tudni építeni
:(

Teszek fel pár képet az én kis Menő Manómról.
Kép A játszóházban Kép Imád hintázni Kép A motorozás még csak anyával megy! Kép Imádja ha ide oda limbálom Kép És a landolás pillanata! Kép És már én is megyek!
boganna07

Ja még annyit, Kia mi vagy 8 ingatlanost beszerváltunk amikor árultuk a lakásunkat abból 2-3 volt igazán aktív. Végül mi adtuk el,valaki megtalált a netten , mert mi mint magánszemély is hirdettünk. Három hét alatt elment a lakás, és nagyon jó áron. Ezt csak azért írtam le hogy hátha tanácsot tudok adni. Sok sikert az eladáshoz.

Betty utólag is gratula az első fogacskához, képzeld a barátnőméknél tudod akiről meséltem még mindig nincs fogacska, de annyira édi így olyan mintha még mindig olyan igazi kis csecsemő lenne, meg kell zabálni.

Melíz nagyon szépek vagytok. Látom nálatok fiú uralom van. :D :) Szeretnétek még egy babót hátha lány lesz. Ezt azért kérdezem mert mi most próbálkozunk és nagyon szeretnék kislányt.
Valaki ismeri ezt a Jónás módszert? Szerintetek van értelme hogy kiszámítassam?

Zuzi olyan rég raktál fel képet a kissrácról.... Jártok még úszni mert mi már vagy egy hónapja nem voltunk.

Jó éjt mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép[/quote]
boganna07

Sziasztok!!!

Anna

Talán van értelme, talán nem. Én kipróbálnám. De azt gondolom tudod, hogy a gyorsabb spermák mindig a fiú spermák, ellenben ők előbb elhalnak. A lányok általában a második vagy harmadik szeretkezésnél jönnek "elő" :lol: . Illetve minél gyakoribb a szex, annál nagyobb lehetősége van a lánynak. De én ettől függetlenül is kipróbálnám a Jónás módszert. :)
Csak úgy elmentetek a Lurdyba? Többen vannak ott hétköznap vagy hogy működött?

Senkinek sem mondta a nődokija, hogy 2 évnek el kell telnie a két szülés között ideális esetben? (csak nekem?! :roll: )

Hát, nakünk is kijött a 6. fogunk. Ami azért nagy szám, mert kb. másfél hónapja jött ki az első, szóval Betti sztem ti is gyors egymásutánban fogjátok látni a fogakat. :)

nyafi, hunci
Sztem sincs semmi különös a töltött káposztában, bár attól is függ, hogy hogyan készítik. Én már adtam a Csabinak olyan ételt, amiben pirospaprika van. Bár nem sokat, de kapott. Sőt, valójában elég sok fajta ételt kapott már, amit mi is eszünk, de csak falatokat.
Most már lassan egy évesek lesznek a csemeték, már egyáltalán nem kisbabák.

Legalább is Csabi már egyáltalán nem csecsemő. Ő is elindult még kedden, de ma már 10 lépést simán megtesz egymaga, persze megfelelő indíttatásból. :lol: Rettentő ügyes amúgy, nagyon bírom.

FLÓRÁNAK KíVÁNOK UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

A takarós témához hozzászólva, sztem furcsállni fogjátok, amit írok.
Csabi pizsamában alszik. Vagy rendes gyerek pizsiben (hosszú nadrág talpatlan és hosszú ujjú), vagy olyan rugikban, amit nap közben nem adok már rá. Ezen felül egy kisebb takaró és egy nagy pléd félbehajtva. Olyan fajta, amit az ágyra terítesz! :wink:
Emellett - ami talán még jobban megbotránykoztat majd titeket :lol: - toll nagypárnán alszik.
Na és akkor a magyarázat! :lol:
A fogzás előtt közvetlen volt utoljára beteg Csabi, de akkor nagyon. Egy hétig éjjel nem kapott levegőt, így folyton a karomon fekve aludt, velünk. Utána meg nem tudtuk pikk-pakk visszatenni az ágyába, fél óra múlva már felkelt. Erre rá jött az is, hogy nap közben szintén a betegség miatt több cici volt. Na már most két dolog történt. Megkapta először a nagypárnámat (hiszen annak anyaszaga van\volt), és megpróbáltam a takarózását is úgy megoldani, mintha velünk aludna. Végül elhagytuk a nap közbeni ciciket, úgyhogy már egy nap 5x eszik rendes ételt (bár a vacsi szinte mindig tejpép), plussz reggel-este kap még cicit, ami már vajmi kevés persze.(Bár sokszor magától eltolja reggel a cicimet :roll: )
Ezektől függetlenül én is, mint melíz éjjel jónéhányszor felülök az ágyban, hogy megnézzem mi a helyzet a gyerekkel. Nem egyszer eljátszotta ugyanis Csabi azt, hogy álmában felállt az ágyban. :lol: Egyszer csak mozgolódik és feláll. Csukott szemmel... :lol:
Na de a lényeg, hogy jónéhányszor vált helyzetet az éjjel a gyermek, néha fogja magát és megfordul az ágyban, szerencsére szörmók állatokra borul és az is puha. Ilyenkor visszateszem és alszik tovább.

Na jó, most ennyit tőlem!
Szép éjjelt nektek!

U.i.: mi is néztük az ablakban a hóesést, és nagyon tetszett neki. :)

Kép

Kép
fcicus

Sziasztok!
Köszönjük szépen a köszöntéseket!
Visszajöttem pár kép erejéig....

Kép

Kép

Kép

Puszi és legyetek jók!
Talira lehet,hogy mi is benézünk ha nem gond....
K
Vendég

Hunci gigi a csirkepöriért odavan és még nem volt semmi baja a pirospaprikától.
Na akkor hivatalosan is dec 2
Anna milyen csini vagy
Kingi dehogy baj, hogy jössz.
Cic ti is jöttök?

Kép
nyafi

Kingi-i, nagyon jók a képek!Valahogy én is így képzelem dec 6-ot!

Cic, min is kellett volna megbotránkozni?Mivel te vagy CSabi anyja, te tudod, mi a jó neki, ha ez a módszer, akkor ez a módszer. Ennyi.

Anna, szépek vagytok!

Betty,rég jelentkeztél..

Pirospaprika és paradicsom-félreértések:
szóval én alapból félek mindentől amiben pirospaprika vagy paradicsom van, vagy nyersen vagy szárítva vagy sűrítmény vagy akármi.
mert januárban lesz egy éve (Hunor pont 4 hetes volt), amikor begörcsöltem és a mentő vitt khba, és kivették az epém a sok kő miatt, rájötttem, hogy minden paprikás és paradicsomos cucc tehetett arról,hogy görcsöltem. nagyon szar érzés az epegörcs.És azóta függetlenül attól, hogy már lehet ennem, mert nincs epém, nem merem enni, és nem merem adni sem :oops:

Tali, nekem jó, Lurdy vagy bármi, bár passz hogy hol a Lurdy, de majd megtalálom :lol:
Vendég

Hunci, ha mi betársulhatunk, szívesen megmutatom

Kép
nyafi

Nyafi , Hunci kösz! :D :)

Cicc nekem is azt mondta doki hogy mivel császárom volt jobb várni legalább egy évet a következő babáig, gondolom a vágás miatt. De az már lassan letelt meg fiatalok vagyunk még gyorsabban regenerálódunk. Írtad hogy a sokat vagyunk együtt akkor nagyobb az esély hogy lány lesz. Na akkor nekünk tuti fiúnk lesz, mert a munka, építkezés, Levike teljesen lefáraszt bennünket. Gondolom ezzel nem vagyunk egyedül nyugtassatok meg.Régen sülve főve együtt voltunk mégis fiúnk lett. Ki érti ezt?? Ha van valakinek valami tuti receptje kérlek írjátok le.
Mi is hálózsákban alszunk mert mindent lerúg magáról, és így biztos hogy nem fázik meg. A hálózsák alá én rugit meg egy bodyt adok.
Levi sem tud elleni max 20 percet egyedül. Nálunk is délelött méhg úgy ahogy eljátszik egyedül de akkor is ott kell lennem. De délután már kövteli a közös bohóckodás. Ajaj büdi van megyek pelust cserélni.

Puszi Mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép[/quote]
boganna07

Sziasztok!

Betty / Pannának és
Linus / Kristófnak
Boldog Hófordulót!!!
...már csak 1 hónap :P

Flóra nagyon édes!! :lol:

Később jövök.. Levi alszik, főznöm kell.... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Hunci, köszönöm a méreteket, szerintem megvesszük Manónak a járgányt. Eddig "csak" a dédit, a nagyszülőket és a keresztszülőket kellett "letíltani" a minimotorról :-) mindenki azt akarta megvenni... Nem győzőm törni a fejem, hogy ki mit vegyen Patriknak

Talira mi is megyünk! :-)

Anna, én is kislányt szeretnék nagyon 2. babának, de én a mikroszkópban bízom leginkább. Ha érdekel: www.babatervezo.hu
Ez hasonló mint a gyógyszertárban kapható ketyere, de állítólag jobb, precízebb, modernebb...
Én ezt fogom megvenni, de csak tavasszal, mi akkor kezdjük a "projektet" :)

Kép
zuzmara08

fifi virágot vennék giginek, mert szereti, kap legot, minimotort :D csattogós lepkét, van egy kisautó, ami kulcsos és lehet bele formát tenni azt szeretnék. Zuzi ti jöttök?

Kép
nyafi

Sziasztok!

Nyafi, a talit kérdezted? Ha igen, akkor persze, hogy megyünk, :-) írtam többször is :lol:

Anna, nagyon édes Levi, ő is nagyon sokat nőtt, majd teszek fel képet Patrikról is. Úszni most nem járunk, szerintem már csak jövőre megyünk. Karácsony után megyünk Sárvárra egy kicsit, ott leszünk szilveszterkor is. Igazából nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire fogja élvezni a nagy vizet. Már elég régen nem úsztunk :(

Kingi-i, szerintem a tortaevés nálunk is így fog kinézni :lol: veszek majd az Ikeaban olyan kiskabátot és úgy eszi a tortáját ahogy csak akarja :-)

A hóesés Patriknak is nagyon tetszik, egyfolytában handosan nevetett ahogy nézte az ablakon keresztül, amikor meg lent voltunk próbálta elkapni a hópelyheket :lol: :lol: :lol:

Kép
zuzmara08

Hello! Kinek hogy alszik a gyereke? Napi egyszer, kétszer, éjjel?
És még egy! Ki mit vesz a férjének karira?

Kép
nyafi

Zuzi még annyi, hogy mi se voltunk mióta szeptemberben elkezdődött, de már nem is mennék, mert már nincs búvárreflexe. :cry:

Kép
nyafi

Nyafi, este 8 és reggel 8 között folyamatosan :lol:
férjnek semmit sem, így állapodtunk meg
Miért nincs búvárreflexe?Az nem múlik el ha kilalakult már, nem?Hunor jár úszni,imádja :lol:
Vendég

mert ujszülött kortól van buvárreflex és ha nem tartod fenn folyamatosan, mint a babauszi, akkor szépen elmúlik. Úgy mint a szopóreflex. Hiába szopott akármeddig, ha már nem szopik, akkor ha oda is teszed a cicid már nem tudja mire kell.

Kép
nyafi

Sziasztok!

Nálunk Patrik alszik este 10-től reggel kb. fél 8-ig. Kicsit felkel és visszaalszik kb. fél 10-ig.
Aztán ebéd után kicsit nagyobbat kb. másfél-2 órát.

Úszás: ha nem is merül, de imádja a vizet, és pancsolni nagyon szeret. Szerintem azért visszavisszük majd úszni és beszélek a csajjal aki vezeti az órát, hogy ilyenkor mi a teendő.

Férjajándék: nem írom le, mert néha ő is olvassa a topikot :-) majd szóban a talin... :-)

Pár kép:

Kép Kép

Kép Kép

Kép

Kép
zuzmara08

Sziasztok! tali hánykor lenne? mert mi kedden megyünk csipőkontrollra 10.55re Budára.

Mi hálózsákozunk+ rugi és 21-22C van a szobájában.

Úszni mi sem járunk majd csak tavasztól, ha újra jó idő lesz.

Alvás: este 9től kb reggel 6ig-7ig változó akkor szopi visszaalszik kb 8-1/2 9ig. Napközben kétszer alszik 11-12ig és du 4-kb 6ig.

puszi: Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Sziasztok!

A Dec. 2. Oké :lol: Megyünk... Apa is jön :P - addig elfoglalja magát.
Pontos időpont? Délelőtt?

Cicus
Boldog Hófordulót!!

Anna
Mi is hírdetünk... 8 helyre raktam fel.
Sajna most csökkentettük az árat... :? de biztos kell még...
El kell adni jan-ig.

Niki
Mekkora már a pocak?

A Jónás módszer szerint 2007. tavasz - fiú.. és igaz (itt van Levi)
2011-ben lesz sok hónapon keresztül lány - ekkor kell dolgoznunk rajta :lol:

Kingii
Nagyon szép tortája volt Flórának!!

Alvás
Levi mostanában 8 körül kel reggel. Délben alszik 2 - 3 órát és 18 körül 1-et.
Este későn, 22 körül alszik el. :roll:

Ajándék - mi csak apróságot adunk egymásnak.. így beszéltük meg. :wink:

Zuzmara Csini vagy... és Patrik édes!!! Jól áll neki a világoskék.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

A Dec. 2. Oké :lol: Megyünk... Apa is jön :P - addig elfoglalja magát.
Pontos időpont? Délelőtt?

Cicus
Boldog Hófordulót!!

Anna
Mi is hírdetünk... 8 helyre raktam fel.
Sajna most csökkentettük az árat... :? de biztos kell még...
El kell adni jan-ig.

Niki
Mekkora már a pocak?

A Jónás módszer szerint 2007. tavasz - fiú.. és igaz (itt van Levi)
2011-ben lesz sok hónapon keresztül lány - ekkor kell dolgoznunk rajta :lol:

Kingii
Nagyon szép tortája volt Flórának!!

Alvás
Levi mostanában 8 körül kel reggel. Délben alszik 2 - 3 órát és 18 körül 1-et.
Este későn, 22 körül alszik el. :roll:

Ajándék - mi csak apróságot adunk egymásnak.. így beszéltük meg. :wink:

Zuzmara Csini vagy... és Patrik édes!!! Jól áll neki a világoskék.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Lányok! Akinek már megy a babája.... Onnantól fogva, hogy már szépen állt egyedül még mennyi idő volt, hogy elindult???

Mert Patrik még nem megy, de már szépen áll egyedül... Néha ugyan elveszíti az egyensúlyát, de napról napra hosszabb ideig bírja. Ha mendegél, úgy érzem, hogy csak a biztonság kedvéért fogja a kezünket, bár néha kicsit kajla :lol: :lol: :lol:

Szóval kíváncsi lennék, hogy kb. mikorra várhatom, hogy elindul, bár tudom minden baba más, de nagyjából hasonló ütemben fejlődnek.

Kép
zuzmara08

Sziasztok!

Zuzmara,Boganna jók a képek. :D
Kia számoljátok gondolom már ti is a napokat szülinapig.Annyira izgulok.Nem is nagyon tudom miért csak egyszerüen izgalom van rajtam a szülinap miatt.

Kari ajándék még nincs kitalálva páromnak de ami késik nem múlik.Remélem eszembe jutt valami jó ajándék.A nagyobb fiunknak már meg van,hogy mit vesszünk(XBOX).Meglátjuk mi lesz belöle.Dávid szintén fogós kérdés.

Babaprojekt.Nem tervezem,hogy most jöjjön a köv. kistesó.De hát úgye fogi tabletát nem tudok szedni,spirál nem nekem való.Azt nem szeretnék.Igy bármikor becsúszhat.Remélem nem kell olyan sokáig várni a kistesóra mint Dávidra.4.5 év.

Alvás este 9-töl reggel 7-8-ig napközben(plusz amit még éjszaka álmában benyakal tápszert) 12,13-tól 14,15-ig.Változó.

Bocs,hogy kicsit bekeverttem a töltöttkáposztával de az a helyzet,hogy nállunk Dávid már most szinte mindent eszik kivéve a bébi ételt.Éppen ezért esszi a mi ételünket mert nem nagyon szerette a bébi kaját.

Nállunk még azóta sem esett a hó. :(

Pusz mindenkinek.

Kép
Kép
meliz

Sziasztok! Zuzi nagyon szép a kisfiad! Onnan, hogy kapaszkodás nélkül önállóan feláll kb két hét. Sztem tali legyen inkább du, mikor kialudták magukat, olyan 3 körül? Akkor van legalább két óra, amíg mind kis virgonc és este 6 fél 7re otthon vagyunk mindannyian.

Kép
nyafi

Sziasztok!

Zuzmara
Levinek bő 1 hét kellett, hogy elinduljon...
Ma már rengeteget megy... :lol: egyik szobából a másikba... :P

Meliz
A szülinap miatt én is kezdek izgulni. :P
A kicsi lakásban sokan leszünk... :lol:

Nem tudom, hogy mi legyen a tortával...
Csináljak Levinek egy kicsit (olyat , amit már ehet) és mellé vegyünk 1-et nekünk?
vagy csináljak egy nagyot (de abba minden lesz) :roll: :oops:

Nyafi
Jó a 3 óra. :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket :-) és a válaszokat is a kérdésre... :-)

Akkor nemsokára nekem is lesz MenőManóm :lol: :lol: :lol: Már úgy várom, olyan jó lenne ha tipegne a kis Törpe. Imádom!!!!!

Patrik születésnapját már mi is nagyon várjuk, annyira izgulok mintha legalább a holdra készülnék... Nagyon várom már, hogy mit fog szólni mindenhez. Lesz rengeteg lufi, legalább 100, mert nagyon imádja és nem is drága ha nagykerben veszem. Bérelünk héliumos palackot is, hogy legyen a mennyezeten is :lol:
Mi nem csináltatunk külön tortát, szerintem nem fog belőle annyit enni, hogy megártana neki.... leginkább csak szétkeni, de már megvettem a kiskabátot... 900Ft 2db az Ikeaban. Szerintem jó hasznát veszem :lol: :lol: :lol:

Kép
zuzmara08

Sziasztok!

Ma is voltunk a Lurdy játszóházba és szuper volt levi annyira jól érzi magát ott.

Lányok annyira boldog vagyok megvan a szülinapi ajándéka ( kap egy gyerek laptopot, mert állandóan az enyémet ütögeti, meg kap egy nagy terejárót amit tud tologatni), és már azt is tudom mit kap karácsonyra. Íme.
http://www.arzuhanas.com/Gyerekj%E1rm%F ... 28472.html
A barátnőm már vett ilyet a kislányának és nagyon szuper jó.

Zuzmara Patrik nagyon cukor bogyó, és nemsokára annyira cukin fog járkálni a kis Menő Manód. Levi már nagyon profi de ő már 3 hete járkál. Már alig várom a babatalit.
Niki mi lehet veletek, már várom hogy leírd a költözés történeteteket.
Na jó éjt mindenkinek!
Anna, Levi baba
Kép[/quote]
boganna07

Sziasztok!!!

Pont ma lett netünk is.....már nagyjából visszaolvastam kutyafuttában!Nagyon nehéz napokon vagyunk túl...aztán nekem ma volt a cukorterhelésem is....már 25 hetes leszek szombaton :shock: Rékucinak szombaton tartjuk a szülinapját mert amúgy jöv.kedden lesz hivatalosan...megy a készülődés ezerrel....megvettük neki a tanulókutyust....szerintem nagyon fog neki örülni...tök cuki kis állatka...hozta haza apa a Sparból és folyamatosan beszélt kisebb-nagyobb kihagyásokkal....Ölelj meg! stb.
Nagyon fáradtak vagyunk amúgy, elég stresszesek a hétköznapok főleg apának......ebből kifolyólag nekünk is...rengeteg munkája van...el van csúszva a költözés miatt....sokat túlórázik.....nekem is egyre nehezebb Rékával....már nagyon nehéz cipelni a két kis porontyot....egyiket a pocakban másikat a karomban :roll: ....ráadásul elkezdtem adni cicának béres cseppet....ami nagyon jó....olyan étvágya van hogy öröm nézni ahogy eszik :) Amúgy jól érzi itt magát....rengeteget beszél olyan mint egy kis papagály...mindent utánoz és próbál mondani nagyon édes.....és....kijelenthetem hogy önállóan megy....persze sajnos vannak borulások....de nagyon ügyi!Ki-be sétál már a szobák között....főleg este indul be de akkor nagyon!
Szóval most megy a készülődés ezerrel....így nem tudom mikor tudok legközelebb jönni....igyekszem..... :D

Utólag is Nagyon Sok Boldog 1 Éves Szülinapot Flórának!!!!!

Na megyek aludni mert már mindjárt elalszom!

Puszi
Vendég

anyosom Giginek almatortát csinál, amit ő szétmorzsolhat és meg is ehet, mi meg veszünk rendeset a vanilinban, ami a vendégeké lesz.

Kép
nyafi

Sziasztok!

Én már alig várom a Tépalót. Megyünk a Köszibe fog jönni, kíváncsi leszek hogy oda mer-e totyogni a kis Menő Manónk.:-)
Aztán meg este jön a Kőbányai Télapó "szánnal" (ami egy utánfutó és tök jól fel van díszítve. Olyan mint egy igazi szán, és a kocsin meg agancsok vannak. Közben meg szól a zene, annyira hangulatos, és jó dolog a gyerekeknek is. Majd teszek fel képeket.
Most a Hupikék Törpikéket hallgatjuk kazin ( ismert slágereket dolgozott fel annyira jó a szövege), és itt rázza előttem. Imádni való!!!!!

Most meg felrakok a szülinapi bulimról, a torta a sugarshopos torta. Isteni volt:-)))
Kép a bizonyos torta Kép Kép Kép én kis hercegem:-)))

Szép napot!
Anna, Levi baba
Kép[/quote]
boganna07

Sziasztok!

...mostanában Manó nem akar az ágyában aludni.
1-2 óra alvás után felébred.
Ha mellettem alszik, akkor akát 8-9 órát is alszik (ébredés nélkül)
Tegnap elaludt 21 után, de 23 után már fel is kelt... átköltöztem hozzá és aludtunk reggelig
(vagyis majdnem 9-ig :oops: :lol: - 1x kapott cicit éjjel)
Szerintetek mi lehet az oka?

Ezt még nem írtam:
A készház vásáron volt sok cég, de mi csak ahhoz a kettőhöz mentünk oda,
akik Szabolcsban is építenek. Beszélgettünk a telkekről, a házakról...
Azt mondták, hogy ott pont jó építeni, ahová mi terveztük
Az értékesítő szerint (az egyik cégnél pont ott volt a Nyíregyházi) van 2 M-ért is telek :shock:
...majd visszatérünk rá, ha hazaköltöztünk.
Árakról csak annyi, hogy a nm ár 100-350 eFT-ig változik...
...még az is lehet, hogy sikerül (Anyósék nélkül) építeni :lol:

Anna
Utólag is Boldog Szülinapot!!
...szép volt a torta.
Levi nagyon aranyos!

Niki - Kellemesebb napokat a családnak!
...akkor holnap... :P
1 hét múlva már én is készülök a nagy napra :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Anna, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!! :-)

Kia, nálunk is ugyan ez a helyzet már jó pár napja. Szépen elalszik és másfél-két óra múlva felkel és alig tudom visszaaltatni. Pedig nem változott semmi körülöttünk. Én sem tudom mi az oka, pedig töröm a fejem, de még nem jöttem rá, de úgy látszik nem egyedi esettel állunk szemben :)
Lehet, hogy most olyan fejlődési szakaszban vannak???? Nem tudom, de ha rájövök jelzem :)

Kép
zuzmara08

Gigi is felébredt most éjjel, fenn volt fél órát, majd kínomban adtam tápit neki. Éhesen felfalta, azóta alszik!!!

Kép
nyafi

Megyek bababörzére, most indulok...aki akar jöjjön a bnv-n lesz 4ig. Betty mi lett? Maradt a hálózsák?

Kép
nyafi

ABIGÉLNEK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Giginek itt is
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?