Sziasztok!!!
Anna
Talán van értelme, talán nem. Én kipróbálnám. De azt gondolom tudod, hogy a gyorsabb spermák mindig a fiú spermák, ellenben ők előbb elhalnak. A lányok általában a második vagy harmadik szeretkezésnél jönnek "elő"
. Illetve minél gyakoribb a szex, annál nagyobb lehetősége van a lánynak. De én ettől függetlenül is kipróbálnám a Jónás módszert.
Csak úgy elmentetek a Lurdyba? Többen vannak ott hétköznap vagy hogy működött?
Senkinek sem mondta a nődokija, hogy 2 évnek el kell telnie a két szülés között ideális esetben? (csak nekem?!
)
Hát, nakünk is kijött a 6. fogunk. Ami azért nagy szám, mert kb. másfél hónapja jött ki az első, szóval
Betti sztem ti is gyors egymásutánban fogjátok látni a fogakat.
nyafi, hunci
Sztem sincs semmi különös a töltött káposztában, bár attól is függ, hogy hogyan készítik. Én már adtam a Csabinak olyan ételt, amiben pirospaprika van. Bár nem sokat, de kapott. Sőt, valójában elég sok fajta ételt kapott már, amit mi is eszünk, de csak falatokat.
Most már lassan egy évesek lesznek a csemeték, már egyáltalán nem kisbabák.
Legalább is Csabi már egyáltalán nem csecsemő. Ő is elindult még kedden, de ma már 10 lépést simán megtesz egymaga, persze megfelelő indíttatásból.
Rettentő ügyes amúgy, nagyon bírom.
FLÓRÁNAK KíVÁNOK UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
A takarós témához hozzászólva, sztem furcsállni fogjátok, amit írok.
Csabi pizsamában alszik. Vagy rendes gyerek pizsiben (hosszú nadrág talpatlan és hosszú ujjú), vagy olyan rugikban, amit nap közben nem adok már rá. Ezen felül egy kisebb takaró és egy nagy pléd félbehajtva. Olyan fajta, amit az ágyra terítesz!
Emellett - ami talán még jobban megbotránykoztat majd titeket
- toll nagypárnán alszik.
Na és akkor a magyarázat!
A fogzás előtt közvetlen volt utoljára beteg Csabi, de akkor nagyon. Egy hétig éjjel nem kapott levegőt, így folyton a karomon fekve aludt, velünk. Utána meg nem tudtuk pikk-pakk visszatenni az ágyába, fél óra múlva már felkelt. Erre rá jött az is, hogy nap közben szintén a betegség miatt több cici volt. Na már most két dolog történt. Megkapta először a nagypárnámat (hiszen annak anyaszaga van\volt), és megpróbáltam a takarózását is úgy megoldani, mintha velünk aludna. Végül elhagytuk a nap közbeni ciciket, úgyhogy már egy nap 5x eszik rendes ételt (bár a vacsi szinte mindig tejpép), plussz reggel-este kap még cicit, ami már vajmi kevés persze.(Bár sokszor magától eltolja reggel a cicimet
)
Ezektől függetlenül én is, mint melíz éjjel jónéhányszor felülök az ágyban, hogy megnézzem mi a helyzet a gyerekkel. Nem egyszer eljátszotta ugyanis Csabi azt, hogy álmában felállt az ágyban.
Egyszer csak mozgolódik és feláll. Csukott szemmel...
Na de a lényeg, hogy jónéhányszor vált helyzetet az éjjel a gyermek, néha fogja magát és megfordul az ágyban, szerencsére szörmók állatokra borul és az is puha. Ilyenkor visszateszem és alszik tovább.
Na jó, most ennyit tőlem!
Szép éjjelt nektek!
U.i.: mi is néztük az ablakban a hóesést, és nagyon tetszett neki.