Sziasztok!
Dragonfly!
Köszi, h írtál, megfogadom a tanácsod. Örülök, h jól vagytok, és ilyen jól boldogulsz az ikrekkel. Le a kalappal előtted, h te két babyvel csinálod ugyanazt, mint mi egyel...én nem bírnám egyedül!
Ildi!
Neked is köszi! Egyébként nem az egyszer-egyszeri tápitól ódzkodom, hanem attól, h majd teljesen elfogy a tejem, és csak tápis baba lesz, mert azt nem szeretném.
Köszi a more milk-re is a választ, akkor megveszem itt, és várom a csodát.
Na meg majd a homeost is kipróbálom...
Anyukám ma olvasta, h 100-120g hízás a normális...na akkor most legyen okos az ember...pfff! Sztem tuti nem baj, h Lottika ennyit hízik. Nekünk meg ugye a 130g kevés állítólag...bár ezzel már nem foglalkozom, mert szerintem is jól van ez így.
Na van már 4kg Lottika?
Emmalena!
Nagyon aranyos lehet Ábi!
Marek!
Hát akkor próbálok nem aggódni, h a 40ml kevés. Jófej vagy, h ingyen adod a tejcsit!
Hogy oldottad meg a kenguru kérdést? És miért gondolják, h a kendőben kínzod a gyereket???
LKata!
Nagyon szépek vagytok!
Nymalac!
Szerencsére ma sokat aludt Lillus, úh én is pihiztem...így már kicsit jobb.
Ari lehet Lili, ahogy mondja sziiiija kicsikéééém!
A vajsörön én is elgondolkodtam, én vm krémes, édes, talán kicsit karamelles vmt képzeltem el a helyére, pedig én is utálom a sört, és ennek a képzeletbeli finomságnak nem sok köze van hozzá.
Éva!
Neked is köszi, remélem igazad lesz!
Macianyu!
Gratula a növekedéshez!
espumisan: Képzeljétek, ma beszélt anyukám egy csecsemős nővérrel, aki tényleg jó szakember, és tök rendes, és azt mondta, h nem szabad 25cseppet adni belőle, annak ellenére h az van a tájékoztatón...azt mondta, h adjak minden etetésnél, de csak 4 cseppet. Durva nem? Ti mennyit adtok?
Képzeljétek, mi történt velünk. Lillus a tegnap esti etetés óta 3x hányt, jó nagyot, tényleg nem bukás volt, és tiszta túrósat kakil. Ma felhívtam a védőnőt, meg ahogy írtam anyukám is beszélt otthon az ismerősével, és valszín túlette magát tegnap a tápi miatt.
Lehet, h mégsem kellett volna adnom, mert eleget eszik? Mostmár tényleg nem tudom... Az is lehetett a baj, h a délutáni tápiból betettem a maradékot a hűtőbe, és odaadtam neki este, újjal keverve. Úh ez is lehetett a baj, de az ismerős szerint nem valószínű, inkább a túlevés. Szegény, úgy sajnáltam, úgy megszeppent a hányás után, én meg dobhattam mindenemet a mosásba.
Ma viszont rengeteget aludt, állítólag a hasa miatt, reggel nem is nagyon akart enni, csak szórakozott a cicivel, párszor belecuppogott. Elaludt, és 12.30ig aludtunk mindketten. Akkor megevett 80g-ot, nem hányt, aludt tovább... Délután elmentünk regisztrálni, mert itt így adják az anyakönyvi kivonatot. Kb 1,5órát voltunk távol, és azt is végig aludta...meg még itthon aludt 20percet kb, utána megint megetettem, megint 80g. Azóta nem nagyon tudjuk letenni, mert elkezd sírni, de daddy kezében egyből bealszik, úh most cipelgeti. Lassan én vagyok a soros, pedig most kezdek megint álmosodni.
Na de nem lehet egy szavam sem, ma tényleg jó kislány volt...és úgy tűnik a riadalom is eltűnt, úgy sajnáltam szegényt, féltem, h jobban megviseli majd ez a dolog. Ma tesjcsim is volt rendesen, talán használt a tegnapi horror fejés...vagy csak az, h nem nagyon evett éjjel/reggel Lillus. Hajnalban úgy keltem fel, h a jobb cicim kőkemény volt, meg egész nap érzem, h van benne rendesen. Meglátjuk, h hogy alakul innentől....
Na most megyek, további szép estét!