Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Humanka: mi a viszonylag kis korkülönbség? :) Mi olyan kb 2 évet szeretnénk az első két gyerkőc közé, aztán kérdés, hogy jön össze :) Olyan furcsa látni Benedeket a nyári rucikban :):)

Csehi, Winona: sajnálom, hogy nem tudtok jönni.

Szeder: köszi a helyszin intézést! :)

Starlark: nálunk is jut apának is minden este egy kis etetés Zalán is igy kapja a vitaminjait (kiskanállal lehetetlen volt kb a szájába juttatni)

Blúmi: nálunk a g betű most kezd megjelenni, de az "e" meg az "ő" nagyon megy :) Zalán egyelőre nézegeti a játékait, néha nem igényli, hogy mellette üljek, de az esetek 90%-ban igen. Na meg valakinek lökdösni is kell azokat a játékokat, hogy mozogjanak :D Ez neki még nem megy, bár mostanában egyre többet rugkapál, hadonászik, szóval szerintem már csak idő kérdése :)

8 hetesek vagyunk, olyan hihetetlenül megy az idő. :)

Kép
kistiggrincs

Blúmi: A lógó dolgok a játszószőnyegről főleg ha mozgatjuk őket :) de már jól lehet beszélgetni is :) gagyog szintén imádja a G betűt /giii, güüü, gejü stb :)/

Ez most készült:
Kép
Anyám vette neki a sapit és a partedlit. /és még én csinálok hülét a gyerekből :)/

Kép

Kép
starlark

starlark :)
ez nagggyon tuti :D

(és én minen évben hülét csinálok a gyerekimböl, mert minden évben van miku-sapkás képünk. majd teszek holnao képet)

Kép
Kép
Kép
minyu

Hoztam én is képeket :wink:

Kép Mi ketten :) Kép Adél arc :)

szeder74

Starlak!
MILYEN ÉDES DONÁT :) Imádom :wink: olyan cuki fejecskéje van!!

szeder74

Starlak!
És ,hogy tartja magát!!! Nagyon ügyes!

Most én is elhúzok.. és alszom.. jó éjt nektek is!

szeder74

Starlark!

Nagyon jó a kép! És nagyon édes kisfiad van!

Szeder!

Adél továbbra is elbűvölő! Most a tekintete nagyon megfogott! Olyan bölcsen néz, ahogy csak a csecsecsemők tudnak! Biztos érted mire gondolok!

Humanka!

Nálunk 2-2 év van a gyerekek között és ez nagyon jó, az Ő szempontjukból a legjobb, hogy kicsi a korkülönbség! De most úgy gondolom, várunk vagy 4 évet, konkrétan 2013 tavaszán szeretnék szülni, ha úgy hozza az élet és vállalunk még egy manócskát! :lol: Mégpedig azért, mert 1., Szinte biztos, hogy azért hánytam egyre többet és többet a terhességeim során, mert a teherbeeséskor még javában szoptattam, sőt utána is, általában félidőig! Ez fokozhatta a hányingert, hányást! Így eljutottam odáig, hogy míg az 1. kisfiammal csupán napi 2 hányás volt a 12. hétig, a helyzet egyre fokozódott és Kamillánál már napi 8 róka volt az átlag,de sokszor volt az 12 is, a 17. hétig és nem sokom múlt az infúzió (na, Neked erről nem kell mesélnem, tudom). 2., Szeretném, ha a többi gyerkőc már nagyobb lenne és önálóbb, hogyha teszem azt nem vagyok épp túl jól, akkor egyedül is mindegyik tudjon tölteni magának egy pohár innivalót, meg tudjon fürdeni, felöltözni stb.

Márti
borossné becz márta

Nálunk csak szállingózott a hó, de hatalmas szél volt. Viszont du. kimentünk babakocsistól az arborétumba, tök jó volt. Gyereknek csak a feje látszódott ki, jó volt látni. Jó nagyon a bundazsákunk.

Humanka!
Azt írtad, hogy 6 hetes Benedek és felkel éjszakánként enni. Fejlődési ugrás zajlik nála, több tejcsire van igénye, így ezért történik mindez, de szerintem hamarosan visszaáll megint minden. Nem semmi, hogy már ti is betöltöttétek a 6 hetet, meg az sem, hogy már van 3 hónapos baba is. Jó nagy különbségek ezek.
Nekem valamelyik nap keresztben fekve találtam Dávidot a kiságyban, igen sokat mozog álmában ő is.

Szeder!
Grtaula a 3 hóhoz.

Winona!
Az utóbbi időben nálunk ugyanez a helyzet, hogy kb. 3 naponta kakil a baba, ami a páromat nagyon zavarja. Egyszer már fel is dugta a lázmérőt, aminek 1 óra múlva meg is lett a hatása. De a védőnő szerint ebből ne csináljunk rendszert, mert akkor hozzászokik a gyerek, hogy csak így tud kakilni. Azt is mondta, hogy valószínűleg feldolgozza teljes egészében a szervezete a tejet, ezért van ez. Ezt azért kicsit kétlem. Én mostanában csinálom azt, hogy minden kaja előtt tornáztatom meg pocit masszírozok( hogy a belek beinduljanak), aminek roppant mód örül, rengeteget vigyorog közben, és ez hátha egy kicsit neki. Esetleg próbáld ki.

Blúmi!
Dávidunk rengeteget gagyog. Zabálnivaló ahogy a játékaihoz vagy hozzánk emberekhez „beszél”. Ő a gá-t szereti a legjobban. Igen, lógó játék, amit elér és püföl és zörög ettől, amihez beszél is, meg az ülőgarnitúránk csigáinak képes vagy 10 percig mosolyogni, meg az ágyán lévő zenélő macikhoz is sokat beszél. Vele való csevej. Nálunk egyenlőre ennyi. Többiek? Na meg persze nagyon sokáig képes egyedül elnézelődni.

Starlak!
Nagyon cuki Donát.

Szeder!
Hol vagy és mikor készült ez a kép a sok hóval a háttérben? Adél is aranyos.

Márta!
2013 tavasza? Ez most tényleg komoly? Le a kalappal előtted, ha igen. Sok sikert hozzá. Majd szeretném tudni a végeredményt. Jó előre megvan a tervetek.
Nekünk a 2013. december 30 egy fix időpont egy bizonyos étteremben a párommal, amit még a kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy elmegyünk megünnepelni az összejövetelünk 10 éves évfordulóját, amit még akkor is megteszünk, ha már akkor nem leszünk együtt. Ennek lassan már 5 éve, és azóta 2 éves házasok vagyunk, most meg itt van nekünk Dávid. Szóval, már csak 5 év, pont ugyanennyi, amennyit együtt töltöttünk egymás mellett.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Jó reggelt!

Márti!
Köszönöm. Tudom miről beszéltél.. én tudod minek hívom??? Tisztaságnak.. mert olyan tiszta még a szeme.. de én hiszem, hogy a szem, a lélek tükre...és csak a pici gyerekeknek tiszta a lelke!
Amúgy mire jövök??? :shock: :lol: Még egy gyermek?? Nohát, nohát ... ??!!! Őszintén mondom, hogy gratulálni tudok csak hozzá! Halkan megjegyzem, hogy bizony én is gondolkodtam, hogy milyen lenne Adélnak egy kis tesó!
Mivel a fiúk már nagyok.. pár év és már ki repülnek a kezeim közül... jön a csajozás, és a szórakozás.. most még olyan jó -önző módon- élvezem, hogy azt csinálják, amire én kérem őket, és akkor fekszenek, amikor én szeretném.. és olyan jó,hogy még így van... már abba is belegondoltam,hogy mi lesz, ha járnak szórakozni, csajozni... hát én abba bele fogok őrülni!
Vissza térve a ki induló témához.. elképzelhető, hogy nem lesz már több gyermek nálunk.. nekem elég nehéz volt a terhességem, ez a részemről egy akadály, és a párom is úgy gondolja, hogy jó nekünk így, ahogy van!

Ági!
Tegnap készült nálunk Solymáron, a ház előtt.. ez egy kertes családi sorház .. ekkora hó esett itt!
:wink: Azért tettem fel, mert úgy tudom, hogy nem mindenhol volt ekkora havazás.. no és Adél első havát meg kellett örökítenünk! :wink:
Teszek még képet nézd csak meg, hgoy milyen hózápor volt felénk :wink:

szeder74

Szép Reggel! :)

Kistiggrincs: Nagyon fura ez a fórum mikor elküldtem az utolsó post-om tuti nem láttam a tiedet fölötte, meg mintha nem is ez az oldal lett volna még... :)
Nálunk is a kanalazás kudarca vezetett ide az 5 csepp maltofer + folsav + a vigantol fele biztos hogy tetrapeluson landolt a Doncek meg úgy nézett ki mint egy kis vámpír aki épp evett :)

Minyu, Szeder, Márti, Ágii: Köszi a kép dicsiket :) :oops:

Minyu: Kiváncsi vagyok a Ti képeitekre is ha már miki sapka :)

Szeder: Jó nagy hó esett nálatok, itt csak szállingózott és rögtön el is olvadt. Adél nagyon komolyan néz olyan édes :)

Ági: Ez tök jó hogy így előre elhatároztátok hogyan ünneplitek meg a 10 éves fordulót, biztos tökéletes nap lesz :)

Kép

Kép
starlark

humanka :)
mi kb 2 évet tervezünk a köv tesó között. Csabi unokatesójáéknál van elég pici korkükönbség (15 hós) és az egyik barátosnémnál. MIndkettöjüknél "becsúszott" baba, nem tervezték, és nagyon nehéz volt az elsö idöszak (kb az elsö 1 év), de utána "összeszoktak" és most nagyon jól elvannak. Talán ha tudatosan rákészülnek és tervezik, lehet, hogy könnyebb. Bár a pék se tudja...

starlark :)
az idei Csongor (na, jó, ez nem igazi mikusapka)
Kép

idei Nándor:
Kép

tavalyi karilap (Nándira itt is rátettük a sapit)
Kép

és amikor a kutyából is hülyét csináltunk (2006. najó, itt nincs is mikulássapka... :oops: 8) )
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Sajnos nem tudunk menni a talira, mert lebetegedtem. :cry: Fáj a torkom, köhögök és folyik az orrom. Nem akarok senkit megfertőzni. :cry:
Jó szórakozást nektek!

gwini

Minyu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az utolsó üdvözlőkártya... :lol: :lol: :lol: annyira, de annyira murisra sikeredett :)
Nagyon cuki Csongor :) Nándi arcán lehet látni, hogy : anya Te sem gondolod ezt komolyan ???? :)

Gwini!
Jobbulást Neked! Egyél sok gyümölcsöt :wink: sikeresebb a gyógyulás. Lányok, hogy vannak ?

szeder74

Minyu!
Tök jó, hogy ilyen kreatív vagy, már többször bebizonyítottad ezt nekünk. Jók a képeslapok.

Gwini!
Gyógyulj meg minél előbb, igyál sok mézes teát, nehogy a babát is megfertőzd. Mikor én is köhögtem nemrég, anyu mondta, hogy egyek mézes diót, az csillapítja a köhögést, nekem is bevált, apunak is, próbáld ki, hátha neked is bejön. Ráadásul finom és egészséges is.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Köszi mindenkinek. A lányok jól vannak. :lol:

Van vkinek hidegpárásítója? Ér az vmit, ha száraz a levegő és reggelre nagyon kiszárad a torkom? Milyet érdemes venni?

gwini

szeder, bejci, minyu.. és még akik holnap jönnek a talira: meddig lesztek ott?
Csak azért kérdezem, mert Flóra minimum 9-ig alszik mindig (de pl ma délig ), ami azt jelenti, hogy 10-re semmiképp nem érnénk oda. Felébreszteni emiatt meg nem akarom, mert akkor ultra hisztis lesz és ráadásul a 2 hünapos oltás és csípőszűrés miatt amúgy is korán kell kelnie a hét többi napján szegénykémnek.. :(

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Egy elveszett bárányka jelentkezik! Le a kalappal előttetek, hogy ennyit tudtok jönni, és nagyon jó, hogy azért megmaradt a jó kapcsolat.
Egy kis helyzetjelentés rólunk: Hunor sajnos megint megfázott, de nem olyan komoly, mint múltkor, de azért vigyázni kell. Sajnos már másfél hete náthás, szívni kell az orrát, trüsszög. Ettől eltekintve, minden rendben van vele, szépen fejlődik. 10-12 órákat alszik az éjszaka, általában 9 és 10 között szokott este elaludni, és reggel 8-9-ig alszik általában. Nappal így nem igen alszik, max 30 percekre kum el, így nem is nagyon van időm netezni.

Minyu, nagyon ötletesek ezek a képeslakpok! Szép kis családod van! Gyönyőrüek a gyerekek.

Szeder, Adél egy tünemény! Nagyon jól mutattok együtt a képen!Szerintem rád hasonlít, nem?

Blúmi, köszi az érdeklődést! Aranyos vagy. Nálunk nagyjából 3 óránként eszik Hunor, közben szokott 30 percet aludni. A köztes időben pedig jön a játék. Sokat énekelek neki, mondókázok, táncolunk, játszószőnyegen elnézegelődik. Már érdeklik a lógó játékok is, de még nem nyúl értük akaratlagosan.

Starlak, Donát nagyon tündéri kisbaba, és nagyon ügyesen tartja a fejét. Szinte már az egész mellkasát meg tudja emelni. Mi még nem tartunk itt, de Hunor is nagyon szépen tartja a fejét.

Tali: sajnos így én sem merek elmenni Hunorral. Pedig én is nagyon szívesen megismertelek volna Titeket. Nagyon jó szórakozást kívánok Nektek, és remélem, a tavaszi talin ott lehetünk.

Alíz

KépKép
roni0422

Holka!

Boldog névnaot kívánok a kicsi Emmának! :D

Szeder!

Gratulálok Adélkádnak és neked a 3 hónaphoz (egy picit megkésve)

Most olvasok vissza!

Kép
Kép
a.m.

gwini :)
gyógyulj meg hamar. Nekünk van hidegpárásitónk. Szerintem nagyon jó, Nándinál egész éjjel megy, ha meg van fázva, mert ha bedugul az orra, kevésbé szárad ki a torka. Mi akkor vettük, mikor kruppos lett, és nálunk bevált. Hogy milyet vegyél? Hát nemtom, mi a 3. féle hidegpárásitónkat használjuk... Ne nagyon olcsót! Sokaknak bevált a "macis" (hauser), nálunk 1 szezon után mindkettö megadta magát, az egyik még garisan, a másik épp kicsúszott :evil: Most valami Avair márkájú van, ezt a Zuram vette, hatalmas a tartálya, egyelöre birja, a hátránya, hogy nem nagyon lehet irányitani a párát, igy én egy csövel megtoldottam...

roni :)
gyógyulgassatok ti is.

Kép
Kép
Kép
minyu

Szeder!
Ha ezt a havat a kislányom látná!!!!!!!!
Majd este megmutatom neki, már nagyon szeretne szánkózni.
Gyönyörű a képen Adél, ha nem gond lementettem a 3 hós videóba.

Gwini!
Mi is az Avair hidegpárásítót használjuk, nekünk nagyon bevált.
Gyógyuljatok meg.

És mindenkinek jobbulást, aki náthás.
A babatalin készítsetek sok-sok képet!!!!!!!!

Kép
Kép
noni78

Minyu, Noni!

Az Avair ultra 2-őt lehet most az elektro worldban akciósan 10 ezerért kapni. Akkor azt érdemes lenne megvenni?

gwini

Gwini!
Én 15 ezerért vettem, akkor nagyon megéri szerintem.

Kép
Kép
noni78

MINDENKI!!
2 hós videóba szeretnék képeket, akitől még nem kaptam.

Köszi

Kép
Kép
noni78

gwini :)
igen, ezaz, ennyiét megéri!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Starlark: nagyon jó ez a sapi :D

Minyu: a Te képeid se semmik. :D

Szeder: milyen jó nagy hó van nálatok! És Adél milyen nagylány már!

Gwini: jobbulást!

Honey: én se biztos, hogy ott leszek 10-re, de szvsz 2 órát mindenképp ott leszünk :))

Roni: Nektek is jobbulást!

Noni: mi még nem vagyunk két hósak, de pénteken küldöm ;)

Nagyon várom a holnapi talit! Valaki egyébként aki jön megtenné, hogy elküldi a telefonszámát? :oops: Nem találom a telefonos listánkat, pedig úgy emlékeztem, hogy lementettem, és hátha nagy ügyesen nem találok oda. :oops:

Kép
kistiggrincs

honeymoon :)
mi csak délig maradunk, mert menni kell Nándiért az oviba.

Kép
Kép
Kép
minyu

Honey: mi is délig leszünk, mert megyünk uh-ra.

Kistigrincs: elküldöm neked mail-ben a listát!
Vendég

Noni: Mi még nem vagyunk 2 hósak :wink: :lol:
majd tali után küldök képet, nem baj?
Vendég

Holka:Emmának Boldog Névnapot!
Vendég

Starlark!
Nagyon szép a kis Donát és nygon szépen tartja a kis buksiját :D

Humanka!

Nagyon édes a kis Beni!Mi is kb. 2 évet tervezünk a 2 gyerkőc között.Úgyhogy jövő ősszel indul a 2. gyerkőc project :lol:

Szeder!
Adél szeme tisztára ollyan,mint a tied :D Nagyon szép baba, na és az a tiszt tekintet hmmmm.Majd ajánlom Gyuszikám figyelmébe :D
Tök jó,hogy ennyi havatok van :D Látom denigen zavarnak a szembe szomszédok :wink:

Minyu!
Szóval lesz 3.baba is. Ezt örömmel hallom :D
Nagyon édik a képeslapok és képek :D
Anyukáméktól kapott a kicsi csemetém egy mikulásrucit. Tudom,hogy giccs,de nekem nagyon tetszik. MAjd ha "felveszi" csinálok képet!

Kép
Kép
a.m.

Csináljatok holnap sok-sok képet és rakjátok fel ide légyszi'.
Lélekben veletek leszünk Gyuszikával mi is.
Teszek fel képet ha nem bánjátok :wink:
Kép [img]
lebuktam:csajozok)))
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 70.151.jpg[/img]

Kép
Kép
a.m.

nem ment el a csajozoós kép
akkor most még egyszer:
Kép

Kép
Kép
a.m.

Köszi lányok a dicsit :wink:

HÁT NEM HISZITEK EL , DE MÁR DÉLUTÁN 3 -TÓL ISMÉT HAVAZIK!
DE MÉG HOGY!!! NEM RÉG ÉRTEM HAZA.. ÉS BIZONY CSÚSZKÁLTAM RENDESEN.. PEDIG TÉLI GUMIM VAN.. :roll: BÍZOM BENNE, HOGY EL ÁLL, MERT NEM SZÍVESEN MEGYEK ILYEN " NAGY " HÓBAN EL ITTHONRÓL ADÉLLAL ÚGY, HOGY ÉN VEZETEK..ÉS NINCS SENKI VELEM.... -NEM SZERETEK VEZETNI, ILLETVE MOST ADÉLLAL NEM BIZTOS, HOGY JÓ ÖTLET LENNE.. - MAJD REGGEL MEG LÁTOM,HOGY HOGYAN ALAKUL.. ÚGGGGYY FÁJNA A SZÍVEM , HA NEM TUDNÉK MENNI :!:

szeder74

MINI GYUSZIKA ismét cukipofa.. :) és, hogy már most csajozik... :wink: enyje-bejnye oda figyelek ám reája !!!
Ki az a kislány?? -bocsi csak átfutottam az oldalt.. mert rohanok.. Adél nagyon nyügi ma..
Puszi

szeder74

Minyu: Nagyon vidám kis családotok van :) A first christmasos sotyak is nagyon jó :). Nagyon tutik lettek a képeslapok. Most nekünk is megígérte a bátyám hogy csinál képeslapot Donciról vasárnap mikor megyünk ebédre :)

Roni: Jobbulást Hunornak! Mikor egészséges akkor is ilyen keveset alszik?
Bár Doncek is szinte csak egy hosszabbat alszik napközben...

Gwini
: Jobbulást neked, mi is tervezzük a hidegpárásítót sok jót hallottam róla no meg félek a krupptól.

A.M: MiniGyuszi nagyon édes továbbra is, no és ez a csajozós kép :) :)

Kép

Kép
starlark

Nálunk is szakad a hó! Órák óta esik, a fiúk már minihóembert is építettek! :lol: :lol: :lol:
borossné becz márta

hu csajok, lehet passzolom a holnapi talit, ha így esik a hó.
A hegy tetején lakunk és nyoma nimcs hókotrónak.

Flórának napok óta horpadtabb a kutacsa, mint eddig. Mindenhol azt olvastam, hogy a kiszáradás jele lehet. De nem bukik sokat és most már a széklet sem olyan folyékony. Szopizik rendesen 100-160 miliket.
Mitöl lehet??!! :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

ööööö, rajtunk kivül akkor lesz valaki a talin? Mert ha csak egyedül lennék a deddel, akkor én se bumlizok be az állatkertig.
Jön még valaki? Esetleg egy szimpla plázázás valahol?
Vagy teljesen elnapoljuk a dolgot? Még most kéne eldönteni, mert mi reggel 7kor indulunk ovi + Zuram munkahelye, igy ha érdeklödés (és hóakadály) miatt elmarad a tali, nem megyek be.

:? :roll: :P

Kép
Kép
Kép
minyu

CSAJOK!

HÁT ÉN NEM VÁLLALOM BE EZT A TALIT ÍGY.. :( A PÁROM MOST JÖTT HAZA.. ÉS MONDTA HOGY NAGYON CSÚÚÚÚSZIK..
MOST MENTEK A FIÚKKAL SZÁNKÓT VENNI... :wink: 8) :lol: AKKORA HÓ VAN, HOGY SZÁNKÓZNAK MÉG MA ESTE EGYET!!!

Nagyon sajnálom, de látom,hogy más is így gondolja, hogy inkább mi elhalasszuk szárazabb időre a talit..
Aki tud, az menjen.. nekem elég problémás lenne megoldani..

Minyu!
Édes vagy, ahogy írad: "ööööö, rajtunk kivül akkor lesz valaki a talin? "
Ez tetszett.. :lol:

Ma igazán extra napja van Adélkámnak :roll:
Csók!

szeder74

Csajok!

Akkor tali lefújva?
Vendég

bejci :)
én is ezt kérdeztem :roll: Te tudsz jönni? Még valaki?

Kép
Kép
Kép
minyu

Felénk itt a Dél-Alföldön nyoma sincs hónak :shock: El se tudom még képzelni,hogy hamarosan fehér lesz minden. :roll:

Azért remélem legalább Minyu+Bejci tali lesz... :!: :?:
Sajnálom,hogy felétek ekkora havazás van.

Szeder!
Ez a csajozás vicces volt,mert 3 lányka is volt ott,de csak ezzel a babával szoktunk sétálni :lol: Ő 2 héttel fiatalabb Gyuszikánál.
A legviccesebb az volt ,hogy a 3 kislánynak együtt sem volt annyi haja,mint Gyuszikámnak:lol:

Roni!
Sajnálom,hogy Hunor ismét beteges. Szednetek is kell valamit vagy elég a porszívó?Ilyenkor viszed sétálni?

Gwini!
Mihamarabbi gyógyulást kivánok!

Kép
Kép
a.m.

Blúmi!
Játék: van 2 kis könyv amit minden nap felolvasok ill. elénekelek. Az első dalocskáim ill. Az első mondókáim a címük. Hozzá tapsolni,dobolni szoktam ő meg nevet nagyokat meg illeszgeti a pici száját.
A pihenőszékben is gyakran van evés után és a játszóíven lévő játékokat szereti "lökdösni" (ami még nem tudtaos) és nézegetni.
Ezen kívül meg van játszószőnyeg és ott is rugkapál meg heherészik a játékoknak. Ennél nekem is közreműködnöm kell :D ,mert nem éri még el a kis Drágám :D Ja meg a zenélőforgó méhecskéjit imádja méd nézni.
Meg van babazene cd-m is amit még a pocakban hallgattunk,azt most is szereti.
Evés után kb. fent van még egy 40-50 percet és ezt játékkal tölti/töltjük. 4 óránként eszik néha több vagy kevesebb fél órával. Szóval kb. 2-2,5 órát alszik két evés között ha minden ok. Mosatnában délelőtt felszokott ébredni "félidőnél",de egy kis játék után vissazalszik.

Na jó mostmár eldugulok,mert sok lettem!
Jó éjt minden babának és mamának :D

Kép
Kép
a.m.

Minyu!

Én el tudnék menni, mert nincs messze tőlünk, de nem tudom van-e értelme, mert legkésőbb délben el kell jönnünk, mert megyünk a Praxisba... szerintem taxival :? ... szóval lehet hogy kicsit sok lenne Biusnak, pláne ha netalán holnap is havazik. SZóval szívesen taliznék Veletek, de lehet hogy akkor jobb lenne elnapolni ezt a talit... Nem akar ez össze jönni :roll:
Vendég

Köszi Lányok a játékos válaszokat! kicsit aggódtam, hogy én nem csinálom jól, és nem foglalkozom vele eleget. De végülis nálunk is így zajlik, ahogy mindenkinél. Bár amikor Bálinton látom, hogy egyedül is elnézelődik, akkor nem játszom vele, valahogy úgy érzem jezi mikor kellek én is a játékhoz!

Roni! Hunornak jobbulást! Jó, hogy írtál magatokról!

Gwini! remélem Te is hamar jobban leszel!
blúmi

Én elvileg mennék, de halaszthatjuk is, de akkor ha jól sejtem leghamarabb januárban esélyes a tali.

Kép
kistiggrincs

Na, akkor amondó vagyok, hogy halasszuk a talit.

Remélem, mindenki olvasta, aki menni akart, és nem vár majd ránk senki potyára...

sajnálom :cry:

jóccakát!

Kép
Kép
Kép
minyu

Szép havas jó reggelt!

No nem szomorkodni! :wink: Majd találkozunk.. hisz gyermekeink előtt még az élet.. lesz időnk még egy kis talira :wink:

Én is sajnálom, de látom, hogy jól döntöttem, mert bizony van hó rendesen.. bizonyára lehet közlekedni, de nem mindegy,hogy azt a fél órás utat mennyi idő alatt tesszük meg autóval.. :wink: Egy szó, mint száz.. egyenlőre jó ez így.. aztán úgyis fogunk tudni találkozni..
:wink:

Blúmi!
Van bőven tanács látom. Ne is forduljon ilyen meg a fejedben, hogy nem jól csinálod! Nekem is van egy kialakított "köröm" , hogy mikor hova teszem Adélt.. Kezdjük a tisztába tevéssel, ha fel kel.. majd etetés, először a játszószőnyeg jön el van ott a játékaival.. nézegeti.. , ha el kezd fészkalódni, akkor jön a babakocsija.. (imád benne lenni), ott is vannak olyan kis játékok, amiket ütögethet.. (szerintem ez már tudatos ütögetés nála, de még csak ököllel teszi), majd, ha ez is uncsi neki, akkor jön a kis hintája.. ez is kb. 10-15 perc.
Mi is hallgatunk zenét.. mindig van kedvenc.. ja és, én a fa hangommal énekelek is neki.. már a karácsonyi dalokat énekelem, amióta megszületett.. :oops: mivel nem széles a repertoálom.. :oops: Cini-cini muzsikát is úgy, hogy az ölembe ültetem velem szembe, és el is játszom neki, hogy jobbra dől-balra dől .... de már előre nevet.. :P tudja, hogy mi fog következni..
Egyébként olvastam, hogy a kis babák, és gyerekek szeretik az ismétlődő dolgokat, mert élvezik, hogy tudják mi fog következni. Hozzá tenném még, hogy én is, amíg el van, addig hagyom őt egyedül "érvényesülni". Nyugodj meg Blúmi minden a legnagyobb rendben!

Honey!
Nem is mesélted, hogy milyen volt a kis kiruccanás? Flórának tetszett az új környzet??
Kutacs:
Szerintem hívd fel a dokitkat! Én is úgy tudom, ahogy Te, hogy kiszáradás jele is lehet.. de valószínű, hogy más is állhat a háttérben!

Rólunk:
Mi már fél 12 óta alszunk.. illetve Adél.. én most keltem a fiúk miatt.. Adél még horpaszt.. :lol:
A tegnapi napunk elég nehéz volt.. de majd ma!!!! :lol: Jobb lesz.
Remélem :lol:
Azt hiszem már kezd rafkó lenni Adél.. az tetszik neki, ha fogom, és mászkálok vele.. mert imád nézelődni.. ha leülök, akkor sír torka szakadtából..
Jó, de ezt én nem akarom egész nap!!! Úgyhogy tegnap késő délután bizony betettem a hintájába.. és ott sírt, amíg el nem végeztem a dolgomat.. (teregettem a ruhákat, és a mosógépet tömtem meg).
Közben meg azon járt a fejem, hogy mi a jó ég baja lehet.. -persze, ha felvenném és mászkálnék vele.. akkor abba hagyná.. ez már a hiszti szerintetek?????

Bébikomp:
Karácsonyra kap az egyik mamától. A fiaim 4 hónapos koruk után voltak benne. Imádták.. ÉÉÉÉss nem görbült a lábuk.. a nagyobbik fiam az foci bajnok. Tehát semmi baja nincs neki. A Bencém az már 9 hónaposan önállóan járt!!! Máté 1 éves kora után.
Azt hiszem, ha Adél is elég ügyes lesz, akkor 4 hónapos kora után őt is be fogom tenni a kompba...
Kinek mi a tapasztalata???
Ki fogja használni szintén a bébikompot??

Mos én lövöm le magam.. mert jó sok lettem..

szeder74

am:
Jaj, még neked akartam írni: szerintem már Mini Gyuszinál is tudatos az ütögetés.. csak még nem az újacskáival teszik.. azért néz ki olyan viccesen.. mintha püfölnének egy zsákot.. :wink: :lol: A finom új mozgás az kicsit később jön. Örülök,hogy többször vagy!!!

szeder74

Sziasztok! :)

Itt is csak eső esett tegnap... mondjuk nem bánom mert menni kell ma az audiológiára, aztán megrendeljük a konyhabútort és visszük az embert is magunkkal megnézni a lakást.

Szeder: Nálunk tuti nem lesz bébikomp ennek én nagyon ellene vagyok sok rosszat hallottam róla. Nekem sajnos akad ízületi problémám úgyhogy inkább nem. Nálunk szerintem járóka lesz abból is a régi fa fajta és nem ez a hálós még ha az praktikusabb is.

A.M: Tuti tudatos az már Gyuszikánál ahogy Szeder is írta csak még nem ügyes az ujjaival :)
Doneknek van egy pávája azt pl tegnap óta magára rántja már :) ez biztos nem véletlen mert elég sűrűn csinálja és nézi is amit csinál és dumál közben :)

Kicsit rossz kép /telóval készült/ de így néz ez ki épp most :)

Kép Kép

Kép

Kép
starlark

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?