Szép havas jó reggelt!
No nem szomorkodni!
Majd találkozunk.. hisz gyermekeink előtt még az élet.. lesz időnk még egy kis talira
Én is sajnálom, de látom, hogy jól döntöttem, mert bizony van hó rendesen.. bizonyára lehet közlekedni, de nem mindegy,hogy azt a fél órás utat mennyi idő alatt tesszük meg autóval..
Egy szó, mint száz.. egyenlőre jó ez így.. aztán úgyis fogunk tudni találkozni..
Blúmi!
Van bőven tanács látom. Ne is forduljon ilyen meg a fejedben, hogy nem jól csinálod! Nekem is van egy kialakított "köröm" , hogy mikor hova teszem Adélt.. Kezdjük a tisztába tevéssel, ha fel kel.. majd etetés, először a játszószőnyeg jön el van ott a játékaival.. nézegeti.. , ha el kezd fészkalódni, akkor jön a babakocsija.. (imád benne lenni), ott is vannak olyan kis játékok, amiket ütögethet.. (szerintem ez már tudatos ütögetés nála, de még csak ököllel teszi), majd, ha ez is uncsi neki, akkor jön a kis hintája.. ez is kb. 10-15 perc.
Mi is hallgatunk zenét.. mindig van kedvenc.. ja és, én a fa hangommal énekelek is neki.. már a karácsonyi dalokat énekelem, amióta megszületett..
mivel nem széles a repertoálom..
Cini-cini muzsikát is úgy, hogy az ölembe ültetem velem szembe, és el is játszom neki, hogy jobbra dől-balra dől .... de már előre nevet..
tudja, hogy mi fog következni..
Egyébként olvastam, hogy a kis babák, és gyerekek szeretik az ismétlődő dolgokat, mert élvezik, hogy tudják mi fog következni. Hozzá tenném még, hogy én is, amíg el van, addig hagyom őt egyedül "érvényesülni". Nyugodj meg Blúmi minden a legnagyobb rendben!
Honey!
Nem is mesélted, hogy milyen volt a kis kiruccanás? Flórának tetszett az új környzet??
Kutacs:
Szerintem hívd fel a dokitkat! Én is úgy tudom, ahogy Te, hogy kiszáradás jele is lehet.. de valószínű, hogy más is állhat a háttérben!
Rólunk:
Mi már fél 12 óta alszunk.. illetve Adél.. én most keltem a fiúk miatt.. Adél még horpaszt..
A tegnapi napunk elég nehéz volt.. de majd ma!!!!
Jobb lesz.
Remélem
Azt hiszem már kezd rafkó lenni Adél.. az tetszik neki, ha fogom, és mászkálok vele.. mert imád nézelődni.. ha leülök, akkor sír torka szakadtából..
Jó, de ezt én nem akarom egész nap!!! Úgyhogy tegnap késő délután bizony betettem a hintájába.. és ott sírt, amíg el nem végeztem a dolgomat.. (teregettem a ruhákat, és a mosógépet tömtem meg).
Közben meg azon járt a fejem, hogy mi a jó ég baja lehet.. -persze, ha felvenném és mászkálnék vele.. akkor abba hagyná.. ez már a hiszti szerintetek?????
Bébikomp:
Karácsonyra kap az egyik mamától. A fiaim 4 hónapos koruk után voltak benne. Imádták.. ÉÉÉÉss nem görbült a lábuk.. a nagyobbik fiam az foci bajnok. Tehát semmi baja nincs neki. A Bencém az már 9 hónaposan önállóan járt!!! Máté 1 éves kora után.
Azt hiszem, ha Adél is elég ügyes lesz, akkor 4 hónapos kora után őt is be fogom tenni a kompba...
Kinek mi a tapasztalata???
Ki fogja használni szintén a bébikompot??
Mos én lövöm le magam.. mert jó sok lettem..