Hello lányok!
Itt vagyok én is, csak az utóbbi pár nap jó sűrű volt.
Nati: Végre láthatjuk Fannit! Hát tiszta szívből gratulálok, nagyon szép kislánykád van!!
Nekem az alvós képe a kedvencem.
fejés: Én nem fejtem, mert elég béna vagyok hozzá, meg időm sem volt... de szerintem is jobb ha lefejed, mert több tejcsid lesz!
Viri! de jó, hogy jöttél!Mentek majd 4D-re? És hogy vagytok?
Magdi: Én mondtam, hogy tetű lassú az ügyintézés... Az érdi ingatlant meg írasd rám nyugodtan!
Ercsi: Igazad van, akinek már megszületett a babája ritkábban tud jönni, nemsokára Te is meglátod!!
Márti: Szép a kocsi! És gyorsan tessék meggyógyulni... mindjárt szülsz!!!
Mágnes: Boldog szülinapot a férjednek! Te meg még azért ne szülj mostanában...
Holka: Várjuk a képeket!
.. De lehetne, hogy mindkét lánykád rajta legyen?
Mi kedden és szerdán egész nap tesóméknál voltunk, mert anyukám feljött Pestre. Szerdán meg bevittem Biust a melóhelyre! Mindenki odavolt érte és csodálkoztak, hogy milyen jó kislány! Egy hangja nem volt, viszont mindenkire mosolygott. Aztán tegnap délelőtt voltunk csípőszűrésen, hál 'Istennek minden rendben van vele, délután pedig voltunk babamasszázson, tök jó volt! Utána ott maradtunk teázni, a babákat megszoptattuk, jót beszélgettünk az anyukákkal. Tök jó volt kicsit kikapcsolódni.És utána Bianka is jobban volt, nem volt olyan nyűgös, mint egész nap. Utána egész este mosolygott, aztán megkoronázta mindezt azzal, hogy este 8-tól hajnali 4-ig aludt, aztán egy villámszopi után még 7-ig, és most is alszik. Szóval csajok egyhuzamban aludtam 8 órát! Juhééééj...