Na, megjöttem lányok!
Nem volt semmi átolvasgatni több mint 10 oldalt!
Először is: Picikém!
Mennek a drukkok! Meglátod semmi nem lesz azzal a kis picúrkával!
El kell, hogy áruljam, és Danival úgy jártam, hogy azt hittem meg fog jönni a mensim, mert ugyan elmúlt a ciklusom (elméletileg) utolsó napja, de barnázgattam. És elég rendesen! Ez volt egészen 7 hetes terhességemig. Persze, ha tudom, hogy kismama vagyok, biztosan megijedtem volna, de így visszagondolva, elég veszélyes dolog volt, mert nekem aztán bőséges barna váladékom volt és semmit nem kaptam rá. és tessék, itt van a kis gézengúzom:
Szóval nyugi! Kapaszkodik a kis babád és jövő nyáron már a kezedben tarthatod!!!
Csajok!
Mindenkinek nagyon szuper az Uh fotója! Hogy megy az idő....
Nem is beszélve a pocakfotókról!!
Nika!
Sajnálom pirit! És nagyon tetszik az optimista hozzáállásod!!!!
Tali: én még nem tudom, jó-e a dec 13, de ha megjön a férjem, megbeszéljük, és tájékoztatlak benneteket is! Jó?
Egyenlőre úgy néz ki a bárányhimlőt megúszta Dani (bár még tarthat a lappangási idő), de sajna beteg volt a héten. 3 éjszaka is lázas volt, folyt az orra és csúnyán köhögött. Bevittem a volt munkahelyemre, és megnézettem orvossal, de szerencsére semmi komolyat nem talált. Már jobban is van, csak egy kicsit köhög.
Viszont sajna ez a betegség nem kedvezett az éjszakai pelusmentesség eléréséhez. Megint kell pelenkát adnom rá és bele is pisil, hiába mondom neki, hogy nem szabad. Na, de mindegy. Nem eröltetem. Majd leszokik róla!
Ma délután érkeztünk haza anyuéktól és miután összeszereltem a gépet és újratelepítettem mindent, jöttem is hozzátok! Hazavittem a bátyámnak, hogy szervízelje meg, mert valószínűleg vírusos volt.
Még 1 hétig egyedül vagyunk, de remélhetőleg hamar elröpül majd az idő, hiszen Dani böliben lesz, én gyakszin, aztán jövök haza enni, tanulni és megyek Daniért. Kis játék, majd alvás és így tovább egész héten.
Ugye múlt hétvégén jött meg pirim, így most elkezdtem szedni a Clostit (vagyis már beszedtem), holnap pedig meglátogatom este a dokimat és közlöm vele, hogy vagy követi Uh-al az egészet és ha kell ad tüszőrepesztő szurit, vagy keresek másik orvost.
Apa vasárnap jön haza, elvileg akkor leszek a 17. ciklusnapon, tehát nagyon remélem még el tudjuk csípni a PÉ-t és az ovut.
Na, most egyenlőre ennyit. Hulla vagyok.
Megyek aludni. Majd holnap jövök, pláne doki után a beszámolóval!
Jó éjt!!