Új privát üzeneted érkezett!

Nika: pirit sajnálom. De látom optimista vagy és ez nagyon jó :)

Sissi:Kérünk képet az ágyikórűl:)

Cat: Szabina is felvette ma az overrálját. Képzeld harisnyára adtam rá és nem fázott. Tehát jó meleg mert mikro öltöztettem kérdztem is nem fázott e meg én is megnéztem és tök meleg volt a kis teste. Igy gondoltam kényelmesebb mert azért olyan hideg nem volt még.

Kép
csucsu05

hát hogy optimista az túlzás de most ott tartok hogyha a jó isten úgy gondolja hogy lesz tesó akkor jó ha nem akkor is hiszen Gergő itt van nekünk

nika70
Salgótarján

Nika!

Ügyes hozzáállás!

Csucsu!

Benin is csak harisnya volt alatta, és Ő sem fázott. Szerintem is jó meleg. És a csizma sem ázott át, amit együtt vettünk vele.
Vendég

nika, örülök az optimizmusodnak!
(a pirinek annál kevésbé...)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Holnap már félidős leszek. :D

Azt hiszem, ezt már féllábon is kibírom.
Csak mondjanak jót a következő UH-okon.
Vendég

Cat, csakis jót :lol:
Mikor mész a szív uh-ra?
És rendesre?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Húú, Nika, ez nem semmi! Irigylem ezt az optimizmust, lelki erőt :) Te egy nagyon jó ember vagy :) :) :) hidd el, lesz ott még tesó :wink:

afra.h

Ha ennyire pangunk, jöjjön egy pocakfotó, saját festésű, poros tükörből 8)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok Csajok!
Hazaértünk! Ha letettem Danit aludni leülök visszaolvasni, aztán jövök! Már nagyon hiányoztatok!!!!
Pusszancs!
Andy

Kép
oriandy

csajok picikének kellenek még a drukkok szegényke ma is vérzett bementek a kórházba emelték neki a duphastont vagy mi a neve a gyógyinak úgy készült hogy marad de nem kellett bentmaradnia most már jobban van de lelkileg padlón van pihen sokat de fél vagyis szorítsdatok érte hogy minden renben legyen

nika70
Salgótarján

Jaj, szegényke :cry:
De mit mondtak a kórházban? Babával minden rendben?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Picike: Kitartás és pihenj amennyit tudsz. veled vagyunk és hidd el minden rendben lesz.

Nemlajos: Nagyon szép nagy már a pocid.:)

Kép
csucsu05

csak annyit írt nekem hogy emelték a duphaston adagját és nem kellett bentmaradnia ez gondolom azt jelenti hogy a babával minden rendben:)
ja és nagyon hiányzunk ám neki puszil mindenkit

nika70
Salgótarján

Persze ha baj lett volna akkor be kellet volna feküdnie. Az a kicsi baba már jól megkapaszkodott csak pihennie kell a Picinek ennyi:)

Kép
csucsu05

Na, megjöttem lányok!
Nem volt semmi átolvasgatni több mint 10 oldalt! :roll:

Először is: Picikém!
Mennek a drukkok! Meglátod semmi nem lesz azzal a kis picúrkával!
El kell, hogy áruljam, és Danival úgy jártam, hogy azt hittem meg fog jönni a mensim, mert ugyan elmúlt a ciklusom (elméletileg) utolsó napja, de barnázgattam. És elég rendesen! Ez volt egészen 7 hetes terhességemig. Persze, ha tudom, hogy kismama vagyok, biztosan megijedtem volna, de így visszagondolva, elég veszélyes dolog volt, mert nekem aztán bőséges barna váladékom volt és semmit nem kaptam rá. és tessék, itt van a kis gézengúzom:
Kép

Szóval nyugi! Kapaszkodik a kis babád és jövő nyáron már a kezedben tarthatod!!!

Csajok!
Mindenkinek nagyon szuper az Uh fotója! Hogy megy az idő....

Nem is beszélve a pocakfotókról!! :roll: :lol:

Nika!
Sajnálom pirit! És nagyon tetszik az optimista hozzáállásod!!!!

Tali: én még nem tudom, jó-e a dec 13, de ha megjön a férjem, megbeszéljük, és tájékoztatlak benneteket is! Jó?

Egyenlőre úgy néz ki a bárányhimlőt megúszta Dani (bár még tarthat a lappangási idő), de sajna beteg volt a héten. 3 éjszaka is lázas volt, folyt az orra és csúnyán köhögött. Bevittem a volt munkahelyemre, és megnézettem orvossal, de szerencsére semmi komolyat nem talált. Már jobban is van, csak egy kicsit köhög.
Viszont sajna ez a betegség nem kedvezett az éjszakai pelusmentesség eléréséhez. Megint kell pelenkát adnom rá és bele is pisil, hiába mondom neki, hogy nem szabad. Na, de mindegy. Nem eröltetem. Majd leszokik róla!
Ma délután érkeztünk haza anyuéktól és miután összeszereltem a gépet és újratelepítettem mindent, jöttem is hozzátok! Hazavittem a bátyámnak, hogy szervízelje meg, mert valószínűleg vírusos volt.
Még 1 hétig egyedül vagyunk, de remélhetőleg hamar elröpül majd az idő, hiszen Dani böliben lesz, én gyakszin, aztán jövök haza enni, tanulni és megyek Daniért. Kis játék, majd alvás és így tovább egész héten.
Ugye múlt hétvégén jött meg pirim, így most elkezdtem szedni a Clostit (vagyis már beszedtem), holnap pedig meglátogatom este a dokimat és közlöm vele, hogy vagy követi Uh-al az egészet és ha kell ad tüszőrepesztő szurit, vagy keresek másik orvost.
Apa vasárnap jön haza, elvileg akkor leszek a 17. ciklusnapon, tehát nagyon remélem még el tudjuk csípni a PÉ-t és az ovut.
Na, most egyenlőre ennyit. Hulla vagyok. :roll:
Megyek aludni. Majd holnap jövök, pláne doki után a beszámolóval!
Jó éjt!!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Mi is itthon vagyunk már.

Benit fel kellett ébresztenem öt órakor, hogy el tudjunk menni a szülinapi partyra.
Így találtam rá az ágyában:
Kép

Este hét körül kezdett ébredezni, így Apa már letehette, amikor a torta következett. Bár még mindig kómás volt kicsit:
Kép

Aztán nyolc körül már Ő volt a party-király:
Kép Kép
Vendég

Andy!

Kíváncsi vagyok mit mond holnap a doki.

Lehet, hogy jobb lett volna, ha Dani most nem ússza meg a bárárnyhimlőt.

Nemlajos!

Nagyon szép pocak!

Szív Uh majd december 3-án lesz, rendesre pedig talán csütörtökon benézek a kórházba. Az utóbbi még nem biztos.
Vendég

Nika:nagyon sajnálom a pirti,nem hittem volna,hogy megjön.De fő az optimizmus.

Pici:sokat gondolok/unk rád pihenj sokat.Kapaszkodik a babaád ne félj.

Ágyról még nincs kép,de holnap megpróbálok csinálni és akkor felteszem.
Most azon alszik a szobájában.Igaz volt egy kis sirás apa megnyugtatta.Vszinű holnap rendezkedünk és áthozzuk a mi szobánkba az ágyát.Persze minden a mostani éjszakától függ.

Nemlajos:nagyon szépen gömbölyödik a pocid :D

Andy:örülök,hogy visszatértél hozzánk. Várunk a hirekkel.
Vendég

Szép reggelt Mindenkinek!
Csak gyors jelentkezés, aztán megyek vissza az ágyba.
Köszönöm hogy szorítotok nekem.
Nagyon rám is fér.
Tegnap megjártuk a kórházat, párom sírt. mert én bepakoltam cuccomat, ha maradni kell.
De szerencsére nincs nagy vész, a doki szerint.
Bár én iszonyú parás vagyok.
Ma lesz még majd UH.
Kicsit lemerültem lelkileg. De a baba éltet, és minden ok lesz vele!!!

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nemlajos! Asyie!
Csuda szép a pocakotok.
Nekem még lapi.. sajna fogytam eddig.
De remélem pár hét és nekem is elkezd majd nőni szépen.

picimami

Pici!

Nyugodj meg és egyél sokat!
Te így is nagyon vékny vagy. Kell a táplélék a babának, hogy kapaszkodni tudjon.

Ha az a doki hazaengedett és nem rémisztgetett, akkor tényleg minden rendben van!

A pocakod pedig csak jópár hét múlva kezd el nőni. Írhatnamám azt is, hogy pár hónap múlva.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek :):):)

Picike igaza van catnek egyél pihenj sokat nem lesz semmi gond ha hazaengedett a doki akkor nincs nagy baj és a babával minden rendben lesz bízz benne

nika70
Salgótarján

ja és picike pocika majd csak úgy a harmadik negyedik hónap táján lesz érezhetően kismamás :):):):)

nika70
Salgótarján

Úgy látom ma nincs nagy forgalom.

Nika!

Hogy vagytok?
Vendég

Jó reggelt!!!

Pici,ne igedeskedj,az is árthat,...tényleg ha hazamehettél nem lehet akkora gond.
Pihenj sokat!!!!!

Cat!Édes a fiad,már tegnap is néztem,ahogy lapátolja a havat :D :D Szépséges :D

Gabival mizu???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

cat: köszi kérdésedet jól vagyunk kicsit fájdogál a hasam de első két nap ez szokott lenni amúgy megyünk mindjárt a postára meg vásárolni de olyan hideg van kint hogy még rá kell vennem magunkat apa dolgozik hó itt nincs csak hideg

nika70
Salgótarján

iTT IS HIDEG VAN,HÓ MEG SEHOL :cry:

Bár holnapig ne legyen mert Katalin nap lesz,és kopognia kell :D

Tegnap óta feszeng a kiscsaj a hasamba :cry: :? :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Szerintem holnap olvadni fog. :)
Márton napi hiedelem szerint fehér karácsonyunk lesz.

Én már nagyon várom. Már csak egy hónap. Hihetetlen.
Vendég

Jó reggelt lányok asszonyok! :)

Hát én nem vagyok túl jól, ma megint fájásokra keltem :( ,tegnap pedig egész kora délutánig voltak, már telefonálgattam, hogy kit tudunk riadóztatni, ha rendszeressé válnak a fájások.
aztán ebéd után ott hagytam csapot-papot a konyhában, és lefeküdtem a fiúkkal aludni. egy órát aludhattam, de mire felkeltem elmúltak és ma reggelig nem is voltak :)
ja! és mire felkeltem, a drágám rendbe rakta a konyhát és felporszívozott :lol: :lol:

Nika!
Semmi gond, jó a hozzá állásod és hát tényleg nem siettethetjük a dolgokat. Augusztus is szép hónap :lol:

Sisi! Hogy vált be a kiságy?

Afra!

Képeket kérünk majd! :)
Már egy hónapja elmentetek! :roll: Hogy tellik az idő! :roll:

Cat! szép hó esett nállatok! Itt is egész nap(11-estig) esett, de csak a kertekben maradt meg, az utcán ahol autók járnak ott nem. de a kert nállunk is ilyen szép fehér volt! :)
Ja nem is tudom ki kérdezte merre lakunk, de a 16. kerületben, annak is egy sarkában :) :)

Nemlajos! Nagyon szép a pocid!! :lol: :lol: :lol: és korához képest hatalmas!, mert első babánál nem szokott ekkora lenni :roll: ilyenkor! :lol:

Picikém! Nagíyon vigyázz magadra!!!

Hidd el kapaszkodik a kicsi! :lol:
és a pocid tényleg csak hónapok múlva lesz kismamis, d utánna meg szinte naról-napra fog nőni! :lol:

feküdj sokat!

Andy!

Nagyon aranyos Danika!
Akkor szólj h.hogy alakul a tali!

Törpiri!

Kislányod hagyott aludni az éjjel? az enyém olyan rossz volt hogy beígértem neki egy jobbost! :)

Csucsu!
Már mi is overallban mentünk oviba. mármint a Hamit abba vitte apa!
mármint apán nem volt overall! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szabina is lassan kezdin !! :roll: :roll:

A talit fixálni kéne mert nekem valakit be kell szerveznem a gyerekek miatt és azt nem lehet az utsó percben!

Akkor 13-a Árkád?????
Hány óra?

rakok képet én is, bár nem havazós(abból már raktam eleget! :) )

Hamza már komoly nagyfiú!!!!!!! :)
Kép

Mostanában ilyeneket játszanak! :) Kép

Kép Kép Kép
asiye

Köszönöm nektek, hogy ennyit gondoltok rám.
Szeretlek Titeket!

Hoztam nektek valamit:

http://www.youtube.com/watch?v=5yGcttGPMiI

picimami

Ti ne sírjatok. Én már 10 perce nem tudom abbahagyni. :oops:

picimami

Pici!

Ez az egyik kedvenc dalom. :D

Amikor Beni megszületett, ezt állítottam be dallamcsengőnek. (Aki engem hívott ezt hallotta amíg csörgött a telefonom.)

És amikor Beni pár hónapos volt, akkor egyik barátnőm esküvőjén ugyanaz zenélt, mint a miénken. (Barta Zsolték) Amikor megláttak minket, csak a mi kedvünkért elkezdték ezt játszani. :D

Én egyébként is nagy Cserháti Zsuzsa rajongó voltam.

Tali:

Akkor december 13. délelőtt 11 óra, Árkád?

Csak azért vagyok ilyen határozott, mert senki más nem teszi meg.
Vendég

Picike én a munkahelyemen vagyok....ne tedd ezt :?
A Cserhátit amúgy is imádtam...

Asiye!
Édesek a gyerkőcök...
Most éjjel kivételesen hagyott aludni...a görcs húzta a lábam,attól voltam fent párszor....inkább nagyon befeszitett este,simogattuk ezerrel,hogy "lazujon" :wink:

Hétfőn megyek dokihoz,már alig várom,hogy megint láthassam...és remélem még mindig leányzó :wink: :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye!

Magnéziumot szedsz?
Amikor fájások vannak, akor egy meleg fürdő? nem forró, csak olyan kellemesen meleg-langyos. Az is ellazít.
Vendég

Cat!
Ha majd egyszer lesz rá alkalom, és meg van még neked. Átküldhetnéd az én telefomomra is.
Ugye te is samsungos vagy?

Nekem tuti nem jó a 13.
Párom céges bulija lesz, Poroszlón.
Ha tudok ode megyünk, ha nem lehet még, akkor meg ágyban leszek :cry:

Ne haragudjatok rám.

picimami

Csajok én már nem emlékszem olyan régen volt..lehet,hogy már jön a "tejem"???
Igaz csak éjszaka,gondolom ahogy oldalt fekszem megnyomom kicsit :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!

Dallamcsengőt a szolgáltató központjában lehet beállítani. Ez T-Mobile szolgáltatás.

A csengőhang viszont túl nagy méret ahhoz, hogy MMS-ben el tudjam küldeni. Csak bluetoothon menne át, de nem vagy itt.
Vendég

Pici!

Én is ezt dúdolgattam mikor születtek a fiúk :roll:
néha még most mikor este mikor alszanak, és belopakodunk a szobájukba, felváltva mellé bújunk kicsi babázni velük :roll: olyankor mindig ezt dúdolom nekik. :)

Cat!

szedek ha épp van kéznél :?
és a lábam nekem is húzza nagyon a görcs! :(
talán elmúlnak és szerintem a front teszi!
de nagyon idegesítő mert ehez még olyan kicsik vagyunk! :?

Kép Kép Kép
asiye

Törpiri!

Elképzelhető, hogy előtej. Van akinek már nagyon korán beindul.
Nekem speciel csak szülés után 1-2 nappal volt.
Vendég

Értem.
Azért köszönöm aranyos vagy!Most megyek újra az ágyba.
Puszi mindenkinek.

Gabi!
Hogy vagy??

picimami

hát nekem rendesen tejem van :? :? gondolom amiatt hogy szeptemberben választottam el Alpert. és el sem múlt. de nagyon idegesít! :evil:

Kép Kép Kép
asiye

Cat, nekem jó a 13-a Árkád délelőtt 11:)
Gyönyörű Beni, igazi nagylegény! Én mondjuk frászt kapnék az alvási szokásaitól, de hát biztos meg lehet szokni :roll:
Asiye, Neked is csak azt tudom mondani, hogy gyönyörű fiaid vannak! Jó, hogy lesz, aki vigyázzon a kis hercegnőre :wink:

Pici
, pihenj, és foglald el magad, mondjuk evéssel! Ez parancs! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Asiye!

A harmincegyedik héten már nem lenne semmi baj. Igaz, hogy nem mehetne haza veletek, de pár hét alatt kint is megerősödne.

Ennek ellenére drukkolok, hogy január 5-e után bújjon csak ki a kicsi lány.
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nem jó hírekkel jövök én sem,piri megjött.Igazából nagyon hibáztatom magam a dologért,de a férjem azt mondja,hogy nem kéne.Nem tudom.Ugyanis Debrecenben elvoltunk az élményfürdőben és utána átmentünk a termál részre is én mindegyik medencébe töltöttem 10-10 percet 33,35,38 c-volt a víz és ez lehet,hogy nagyon nem tett jót :cry: :cry: :cry: Igaz már szombaton barnásodtam,így tamponnal voltam,de ez minimális volt.Lehet,hogy nagyon benne van a kezem ebbe a piribe :( :( :( Teljesen kivagyok bukva magamra.De a legszebb az egészben az,hogy erre ma gondoltam először.Tegnap napra pontosan meg jött :( :( Holnap vérvétel,mert a ciklus 3.napján kell mennem.A Péterfibe megyek egy kedves szülésznőhöz.

Nika!
Sajnálom pirit,de majd meglátod a következő hónap a miénk lesz.Persze csucsuval,andyval,sissivel,afrával együtt :lol: :lol: :lol:

nemlajos!
Gyönyörű pocak :lol: :lol:

Pici!
Drukk neked továbbra is pihenj,mert figyellek lelki szemeimmel :wink: :wink: :shock: :shock:

Kép
Kép
a.ibici

Nemlajos!

Az utcában mindenki engem irígyel Beni alvási szokásai miatt. :D
Este fél tíz-tíztől alszik reggel fél hétig. Aztán még délután kettő-három órától hat-hétig.
Legalábbis általában. Van, hogy napközben csak egy órát alszik, és a bölcsiben soha nem alszik kettőnél többet.
Vendég

Pici,letöltöm neked otthon mp3-ba és átküldöm mailen...úgy rá tudod tenni a telcsidre ugye????

Pihenj sokat!!!!!ja,és EGYÉL!!!!!!! :D

Alper ilyen sokáig szopizott????
:shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ibici!

sajnálom!
A meleg víz tényleg nem jó ötlet ilyenkor.
De szerintem nem ez volt az oka.

Kihez mész a Péterfybe? Ott van az orvosod is?
Én is oda járok.

A hétévge azért jó volt, ugye?
Vendég

Köszi Nemlajos! :lol:

Cat!
Igen én is ettől félek, mert műtét után, két gyerek mellett megoldani, hogy bemenjek a kicsihez :? meg szerintem nagy lelki törés lenne a kicsi lelkének hogy hirtelen "nincs velem" :(

a december topicban sorra szülnek meg a 36-37 hetes mamik! :)

szerintem jó a Tali akkor és ott, de más véleménye is kéne. kinek jó?-nem jó?

és legyen e program, vagy csak verődjünk össze és mászkáljunk? mert ha gondoljátok én megkérdem (a héten megyek be), hogy lehet e helyet foglalni? és akkor a felső szinten özépen a cukibamn ha jó!!!!
ott lehetne gyűlni 10-11 között, aztán meg shoppingolhatunk, vagy bármi! :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Ibici! Sajnálom :( .....

Törpiri! Igen pont két és fél évig szopizott, előtte meg a Hamzát szoptattam, összesen 4 nap híjján 4 évet szoptattam most szeptember 18-ig! :) :?
és kezdődik előlről! :? :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Szerintem is jó ötlet egy kávézó találkozási pontnak, aztán majd kitaláljuk együtt, hogy mi legyen.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?