sziasztok!
szösz, köszi a jótanácsot! még mindenképp várok vele, de már nem sokat
tegnap is voltunk fehérváron, nagyon jól esett a friss levegő, meg a sok inger. Kaptam csizmát. A boltban mindenki nézett, mert a férjem adta rám a csizmákat
dehát én nem tudok lehajolni a lábamig...na mindegy, szóval durván megnéztek mindenhol.és kaptam egy nagyon-nagyon szép táskát, amit bár én nem akartam, de a férjem ragaszkodott hozzá...örültem neki nagyon.
Aztán elmentünk az új mekibe, a Tesconál, és elég nagy volt a feszültség a pult mögött
aranyosak voltak a lányok, csak látszott, hogy mindengyik tökre izgul. Nagyon fiatalok voltak, és hiába mosolyogtam bátorítóan, tök ideges volt szegényke, aki adta nekünk a kajcit. Aztán kaptam Sarmontól az sms-t, és jöttünk haza.
estefelé meg mindig valamiért bedepizek; hogy másnap már megint itthon tespedek stb. stb.
Anyany. Segíteni nem igazán tudok, és tudod okoskodni meg nem akarok, csak annyit, hogy ha éhes lesz a Zsófi, akkor fog enni. Te is csak stresszeled magad. ha nem eszik, dobd be a fagyiba a tejcsit, majd megeszi...nem hiszem, hogy lefogyna, vagy ilyesmi. próbáld ki kicsit, hogy megnézed mivan akkor, ha nem kér, te meg nem erőlteted, próbáld ki pár napig!
Ha már kipróbáltad, és hülyeség, és utálsz, akkor bocsánat! én csak azt szeretném, hogy vidámságokat írj! Olvasd el a Milupát, jókat írnak!
Lara, hát Hannus aztán jól megkeveredett
nem tudom, mennyire vagy könyvolvasós, de a Suttogóban van erre módzsre, hogy megfordítsátok, persze ha zavar titeket. Amúgy az én napirendem eléggé hasonlít hannuséhoz
jól ellennénk
Winchi, amikor azt írtod, hogy Matyimanó a mamánál volt, akkor mennyi ideig van a mamánál? Hogy eszik olyankor? Ezek hülye kérdések, tudom, de engem nagyon-nagyon érdekel, mert szeretnék én is mobil lenni emmával.
Más: este nagyon összehúzódott a hasam. Fájt körbe az egész, meg egy picit még a hátam is. a baba meg egy nagy pukszli lett a hasam egyik oldalán. ez történt 3szor. 3-kor, 4-kor, 5kor...ezek jóslók voltak, vagy csak simán fészkelődött Emma, és ennyira megfeszítette a méhem? szerintetek?
(na jó bevallom sunyiban reménykedem, hogy még mielőtt sarmonék kijönnek, én bemegyek
)
u.i.: Ma van emma névnapja, de szerencsére van április 19-én is, így majd akkor fogjuk tartani, mertszegénynek így is minden jó ünnep egyben lesz.
Na elég belőlem. Puszik