Új privát üzeneted érkezett!

Boo, a barna folyás mensi előtt progeszteron hiányt jelenthet. TEsztoszteron ff hormon, ezt azért kell nézetni, hogy több-e mint amennyi egy nőben lehet vagy jó az értéke, mert ha több, gondot okoz ez is (nekem több volt)
Vendég

Juj Jányok!
Éreztem, hogy meleg vagyok és süt az arcom, de otthon csak az a köcsög digitális lázmérő van. Lementem a kolleganőmhöz, és neki volt higanyos, mondtam neki, hogy hadd mérjem már meg magam, mert "lázasnak" érzem magam :wink: és képzeljétek 37,3-at mért!!! Alakul, alakul...
Egyébként meg lerobban a fejem a nyakamról, jön a hidegfront.
boo

2 -3 x naponta??

Igen..nálunk havonta :shock: fasza.(se)
Nálunk is így indult...egyébként most gondolkodom,hogy vége legyen,elegem van abból,hogy sosincs otthon,reggel 6-tól este 8-9-ig hétvégén 2x 4 órát.
Ha azt mondja hatra jön lehet,hogy 9.(tegnap)-közölte,hogy nem változik meg ez van.
Én meg mondtam,rendben akkor én meg nem akarom. Mondjuk nem tudom hogy fogunk megélni,de őszíntén mi változna,ha nem lennénk együtt.Lényegében nem sok.Max jobb lenne.talán.
Nem csal meg az tuti és kedves is tud lenni,de ez sok nekem.
Na mindegy nem ide való téma.

Kép
ndombi

Dombi: Sajnálom, én sacc/kb ugyanezért jöttem el. EZ nagyon nehéz döntés. Az én férjem egy hihetetlenül jó ember, egy rossz szót sem tudok mondani rá!!! De ő munkabuzi, neki az a legfontosabb, és én mindig csak a kötelességek után jöttem. És aztán végiggondoltam, hogy ha baba lesz, akkor is tök egyedül leszek, mint ahogy az abortusz után is. Ő is megmondta, hogy nem változik meg. Az intimitás nálunk teljesen kihalt a végére. Nem tudom nálatok, hogyan kezdődött, de a mi kapcsolatunkban mindig én vonzódtam-rajongtam jobban. Ő is nagyon szeret, de nem olyan hévvel. Hihetetlenül jó szívű, kedves ember, csak valahogy nem úgy tudott szeretni, ahogy az nekem jó. A mostani párommal egyformán szeretjük egymást, és én nem hittem, hogy van ilyen. Hihetetlenül rajongunk egymásért, nagyon féltjük és óvjuk a kapcsolatunkat, és persze féltékenyek is vagyunk :wink:
A nap 2-3x-i szex csak ilyen nagy szerelemmel képzelhető el. Nekem már volt ilyenben részem, de ez fantasztikus!!! Annyira szeretjük egymást, hogy folyton nyunnyogunk egymáson :D Hihetetlenül jó érzés, hogy a párom ennyire szexinek talál, és oda van értem, mint nőért!
Én nem akarok tanácsot adni, mert ehhez nagyon nagy levegővétel, és bátorság kell. Nagyon kemény döntés, hihetetlen érzelmi hullámvasutakkal. Egyik nap azt érzed, igen itt az új élet, nosza szaladjunk, másnap meg fel se kelnél, ordítasz, mindenki hagyjon békén, és úgy érzed vége az életednek.
Neked sokkal nehezebb, mert ott a baba, és már az ő sorsáról is döntesz. Nem mondom, hogy miatta maradj egy rossz kapcsolatban, de ha Te instabil leszel, az nagyon rossz hatással lesz rá, és nem tudsz előre felkészülni rá, hogy ez milyen kemény. Mérlegelj feketén-fehéren. Teljesen megértelek, mert én 1 hónapban 3 hétvégét biztosan egyedül töltöttem, hétköznap meg aludni jártunk haza, és így szépen békében éldegéltünk egymás mellett, mint a nyugdíjasok. Most repülök haza, és tárt karokkal telihold képpel várnak rám, és ez lenyűgöző. Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy 30 évesen sikerült újrakezdenem. Akárhogy is döntesz, kívánom, hogy úgy alakuljon minden, ahogy Nektek a legjobb, és legfőképp, hogy boldog légy! Egyébként, ha próbából elköltöznél pár hétre, az nagyon sok mindent előhoz!!! Az én férjem is akkor akart engem, amikor már 1 hónapja nem laktam otthon. Akkor telt el az az idő, amikor megérzte a bőrén, hogy milyen szar egyedül hazamenni az üres lakásba, és akkor mindent megváltoztatott volna!!! Ezzel nem veszíthetsz semmit, nem kell felégetni egyből mindent magad mögött, csak érezze a szándékod komolyságát, mert előtte én is hiába beszéltem, nem hatott. EZ a drasztikus lépés viszont igen, csak akkor már én nem akartam visszamenni.

Anyukámtól szereztem higanyos hőmérőt: megint 37.3 :D :D :D
boo

Ndombi! De igen is ide tarozó téma. Ne hozz elhamarkodott döntést. Azon gondolkozz el, hogy Dorka előtt is ilyen volt a helyzet? Lehet, hogy most csak azért nem tetszik annyira, mert a te életed a pici miatt nagyon is megváltozott. Sok férfi sajnos nem gondolja, hogy az neki is változtatni kell. Ha dolgozik, akkor rendben, de a haverokat, meg a bulit(fantát), illene kicsit csökkenteni. Nem csak te lettél anya, ő apa lett, és ugyanolyan kötelettséget vállalt a gyerekkel kapcsolatban, mint te. Most már család vagytok, nem csak szerelmes pár, úgyis kell viselkednie neki is. Próbáld meg megbeszélni vele, mielőtt döntesz. Az én férjem is sokat dologzik, reggeltől estig, vagy estétől reggelig, de nem haverozik, kéthetente péntek este az övé, akkor lemegy a sarokra a sörözőbe este 8-kor, és 10-kor már itthon is van. Én nég ennyit sem járok el.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Na Boo, valahogy én is így gondoltam, csak nekem nincs ilyen tapasztalatom. Én sose mértem a hőt terhesség alatt, a hőemelkedés az azt jelenti? Remélem!!!! Mond, hogy bírod ki, hogy ne csináld meg a tesztet? :D

Kép
Kép
Kép
csibe76

Szia Csibe:
A hőemelkedés jót jelent.Érzem, hogy sugárzok, mint egy kályha, és ez tavaly is így volt. Csak akkor ugye nyár volt, és a férjem néha már eltolt magátl, hogy ne haragudjak, de majd megsül belőlem meg dől a meleg. Jót röhögtem, mert tényleg olyan voltam, mint egy cserépkályha. Amúgy nem tudom, ilyenkor miért megy fel a hő, csak azt, hogy ez jót jelent!
Teszt: szerintem reggel megcsinálom :wink:
Nagyon remélem hogy pozitív lesz, már tűkön fogok "aludni" :D
Apa Németországban van, már elhatároztam, hogy ha pozitív lesz, akkor lefénylépzem, és elküldöm neki mms-ben! :D :D :D
Szurkolj!
Alszanak a babók?
boo

Vagy várd meg, míg hazajön, és lepd meg a babacipővel. :)

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ja, mik 10-kor már rég alszunk, Szofi általában fél 9-9 között alszik el. babuci. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ndombi, nagyon is ide tartozik.Ha bármikor bármi gondod van, vagy bajod, megpróbálunk segíteni, tudod.Az a baj, sok pasi elfelejt megváltozni azzal,h apa lett :cry: Viszont az is biztos, a mai világban sokat kell dolgoznunk. hogy megéljünk.Szóval nem egyszerű, tudom.

Boo, akkor dobd ki azt a szar higanyost.hajrá meglepi mms! :wink:
Vendég

Boo! Nagyon izgulok érted! :)

Ndombi: igenis írd meg, hogy mi van, ha bajod van, sokszor az is jó, ha az ember kibeszélheti magából.

Kép
Kép
Kép
konkri

Na hát végre feljutottam a netre! Lányok nem hiszitek el mi történt ma velem!!!
Hajnal hatkor kelek, mérem a hőt: 36.5 hát mondom ez jó szar.
Már majd be pisiltem, akkor úzsgyi az 1. vizeletet gyorsan leadni. Összeragadt csipás szemmel hajnalok-hajnalán pisikélek, az erre a célra rendszeresített befőttesüvegbe. Vizeletminta, pipetta, teszt. Ülök a klotyón, és várom, hogy jöjjön az a kedves 2. csík, eltelik 5 perc, nem jön. Na mondom, jó, én nem fogom idegesíteni magam, visszafekszem aludni!
8-kor felkelek, próbaként mérem a hőt: 37.0!!! De hát a tesztem ugye akkor is negatív. Kimegyek pisilni, és azért félszemmel rákukkantok, és csodák csodája, ott a halvány 2. csík!!! :shock:
És banyek ez tavaly ugyanígy történt. Akkor mondták, hogy ha nem 5 perc alatt jön a csík, akkor az már nem jó, aztán meg mégiscsak ott volt a babuka. Úgyhogy most már elhiszem, hogy ott van. Gyorsan előkaptam a telefont, lefényképeztem, és elküldtem apának :D nagyon boldog volt, rohan haza, és délutánra már itthon lesz!
De most jön a lényeg: na elindulok a dolgomra, gondoltam veszek még 2 tesztet, hogy holnap meg holnapután is teszteljek. Bevásárolok a köziben, stb, stb., és megyek a patikába. Beállok a sorba, majd utánam bejön egy nő, és előretolakszik! EGy nőci rászólt, hogy ne tolakodjon már, visszaugatás, na mondom én is beszállok a buliba, mivel utánam jött, ne álljon már elém! Szó szót követ, már épp sorra kerülök, ő persze szar sorba állt, és még mindig várt, mire beszólt! Hát mondom Isten nem ver bottal, aki tolakszik így jár. És erre képzeljétek A NŐ NEKEM ESETT ÉS ELKEZDETT PÜFÖLNI, MEG POFOZNI!!! Mire a patikus srác kijött a pult mögül és leszedte rólam, és artikulálatlan hangon ordított vele, hogy higgadjon le! Kiderült, hogy a nő idegbeteg. És képzeljétek én meg sírva fakadtam, és üvöltöttem vele, hogy terhes vagyok, és ha most miatta elmegy a gyerek, akkor kitekerem a nyakát, és különben is hogy lehet ilyen állat. És ilyenkor persze mindig egyedül vagyok, sosincs velem apjuk, hogy megvédjen... de a patikus nagyon jó fej volt!
Kimentem a kocsiba, remegett a kezem-lábam, és úgy bőgtem, mint egy ovis. SZerintem sokkot kaptam. Amúgy is egy hete alig lehet hozzámérni, na de hogy fényes nappal lepofoznak butálba a gyógyszertárban :shock: :evil: :roll: :cry: :cry:
Mindegy meg van a két teszt, és vettem egy meleg csizmát, nehogy felfázzak a kutyaséta alatt mert reggel k...a hideg volt, lefagyott a lábam.
Apa nemsokára itthon lesz.
Reggel megint tesztelek. Most már lassan kezdem beleélni magam, hogy itt van a kismókus :D
boo

Juhéjjjjj! Mi olvasok! :shock: Hurrá, hurrá, hurrrá, hurrrá (itt hullámzás, és megint, és megint, ésss....), hurrrá, hurrrá, hurrrá, hurrrá!
banyek még egy (?) könnycsepp is kijött, és nem az erőlködéstől!
Jajj, Boooooooo, annyira, de annyira, de annyira örülök!!! Na, és akkor elkezdek szorítani. Nagyon sok pusza!
Vendég

Boo: Várjuk nagyon a holnap reggeli helyzetjelentést!!! :)

Ndombi: már a múltkor is írtad, hogy néha vannak viták köztetek, de azt hittem, hogy csak egy hullámvölgy volt és már rendben van minden. Én is csak azt tudom mondani, amit Csibe, hogy talán miattatok, értetek dolgozik, de ezt igazán te tudod. Sok pasi hajt, mint állat, aztán mikor az arcukba kapják, hogy elhanyagolják a kedvest, akkor az a válasz, hogy azért teszik mindezt, hogy meglegyen a megfelelő háttér! Nemtom... :(
Dorkababa mennyire kötődik apához?

Teszek fel képeket mindjárt Marciról, remélem sikerül.

KépKép
Kép
sagi1

Hello Csajok!
Velünk nem sok történik, ill. ami van, az meg már lassan válóok lesz! :lol: Eladtam a 2 babakocsit. Na, erre beindult a vezérhangya, h kell 1 másik. Nem ragozom, 3-at vittem vissza, 1-et meg kicseréltem :oops: Na, de ennek örömére vettem egy "fostalicskát", egy Bergont. Egyébként meg vicc, h a 7 éves lengyel babakocsim volt a legjobb, csak ugye nem volt, átfordító karos, meg egyben sport. Volt olyan kocsi, amit csak a neten kersztül rendelhettél meg. Felhívtam a szervízt, hátha van egy szerelés alatt és megnézhetnénk. Azt mondta a forgalmazó, h kiszedi a dobozból, összeszereli, de akkor meg is kell vennem. Jó, akkor maradjon ott ahol van.
Egy nagyon a szívemhez nőtt, csak qjva nagy, a wampol. Ha ezt betesszük,akkor nem fér be a másik gyerkőc cajgája. Na, erről ennyit.
Milu megfázott, hála az égnek jobban van. Apa nem bír a seggén maradni a műtött lábával. Valamelyik nap, nagy sziszegések, hujjogások, hát nem bement a friss bőrös lábával a tóba :twisted:

Dombika: nem hamarkodd el!! Persze, szerintem már gondolkodtál ezen eleget :roll: Az biztos, hogyha 1 kapcsolatban nem kapod meg amit elvárnál a másiktól, és sehogyan sem találsz kompenzálást, akkor nem kell hezitálni. Én is munkabuzi vagyok, jelentem, egyszerre utálom és szeretem a melómat, állandóan túráztatom magam, hogyan lehet még jobb. De aztán észhez térek és igenis kikapcsolom a gépet, becsukom az irodát és megyek a családhoz. Speckó én arra szoktam gondolni, hogyha feldobom a pacskert, akkor sajnálni fogom, h a munka helyett nem a gyerkőceimmel és a lökött :lol: párommal töltöttem.
Piszok nehéz lehet még 1 gyerekkel is egyedül, de ez ahogyan mennek az évek még nehezebb lesz, nehezebb társat találni, megalkudni...stb. Nálunk is voltak hullámvölgyek, és akkor én is azt gondoltam, h inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. A változtatáshoz 2 ember kell, az egyik hiába akarja ha a másik nem, és nem azért, mert a másik nem szereti (annyira).
Nagyon nehéz az tuti, de most az futott át az agyamon, lehet a párod meglep valamivel, mert látja, h szomorú vagy, egy kicsit kompenzál..... :wink:
Vendég

Kép Huncut

Kép 0 fogú

Kép Autózás

Kép Marci

Kép szekrénybe be

Kép szekrénybe benn

Kép a zsákmány!

KépKép
Kép
sagi1

áááááá, berosálok!! Marcika eszméletlen huncut :D :D :D tündéri!!!
Vendég

Hát no mi van itt! Sagi! Marci tényleg irtó huncut! Nagyon édi!

Boo! ez totál izgi és olyan jó, hogy most veled izgukhatunk! Szerintem a köz nevében állíthatom, h feldobtál minket! A nyanya ügyet sajnálom, de ne rágódj rajta! Inkább a tesztre koncentráljunk! Amúgy kérdés: Te most férjnél vagy még? Mert nekem tavaly két férjem volt :) Marcus májusban fogant, aug. 1én váltam el és nov. 11én megint férjhez mentem. (ez jó volt az apasági miatt is)

Csajok segítenétek a kari aji szavazásban?
4közül kéne dönteni:
1. http://toystore.hu/shop/product_info.ph ... cc90f80&m=
(láttam már ilyenbe gyereket és az anyuka tök franyón tolta postán, utcán... meg hát leépíthető róla a minden, de ez nem tom meddig lesz jó, papír szerint 1-3 évig)
2. http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... ts_id=1417
nekem ez lenne a befutó, csak hát ez mire kihozzák elég drága, igaz még így is olcsóbb, mint a brendonba. ez hasonló az előzőhöz
3.http://www.arzuhanas.com/Kertij%E1t%E9k ... 654.html#x
ez is tetszik és ahogy elkézelem a fa mellett...
4. http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... ts_id=2945
ez tetszik apának. elvileg ez is 1-3 évig jó. de én ezt inkább szülinapra szeretném, ha most a légvár is szóba jöhet.

Tulajdonképp azt kéne eldönteni, hogy légvár vagy járgány? és másodlagos, hogy melyik járgány. (a járgányokkal - kérdés melyikkel- mi frankón tudnánk menni a mamához és a dédihez...)

Kép
Kép
Kép
konkri

hozzáteszem, hogy Marcusnak van elektromos quadja és nagyon tetszik neki, tudja h a pedált kell nyomni és megy, de kormányozni még nem tudja...

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: igen még férjnél vagyok most fogjuk beadni a papírokat!
De akkor nálad is az volt, amivel engem riogatnak??? miszerint mivel a baba abban az időben fogant, amikor még a férjem felesége vagyok (ez jó értelmetlen, mi :wink: ), akkor a férjem nevét kapja, és neki majd le kell mondania róla, és a mostani páromnak meg a nevére venni később?
Ezmilyen hülyeség! Miért nem elég egy egyszerű apasági nyilatkozat!
HÁLÁS LENNÉK HA VÁLASZOLNÁL ERRE, MERT FOGALMUNK SINCS ILYENKOR MIT ÉS HOGYAN KELL TENNI! A férjem ráadásul ki is fog akadni, bár akadályozni tutira nem fog semmit!
boo

Boo! Én is úgy tudom, h ez így van, de mi megelőztük ezt és összeházasodtunk. Így a kórházba is tudtam vinni az extra friss házasságimat - mert ha ez se elég friss, akkor szintén kell nyilatkozat... A tárgyalást viszont próbáld sürgetni. Ha minden sima és csak egybehangzó igennel válaszlotok kb. 20 perc. (mi végig nevettük - vagyis inkább szolidan mosolyogtunk). A tárgyalást nem tudom, h a hasadban levő gyerek befolyásolja e, én nem hoztam szóba direkt. Így sima egy tárgyalás, pár hét a határozat és satu, kész. Ha nem gondolkodtatok azon az új pároddal, h összeházasodjtok, akkor sztem érdeklődj az önkormányzaton, mert ha jól tudom, onnan kell majd vinni az apasági nyilatkozatot a kórházba.
Amúgy Hunci az ügyvéd v. jogász, de mikor szóba került ez a téma nálunk is (bár nálunk nem volt kérdés, hogy összeházasodunk), akkor a hugom azt mondta (ő is jogász), hogy ez csak akkor van így, hogy ha nem egyértelmű, h ki az apa, vagy a férjed keménykedik (hisz még házasságban fogant). Ha házasságon belül születik, akkor természetes, h a férjed nevére kerül a gyerek, de remélem h addigra elváltok! (ez történt a Bockor Gáboréknél is, h a Várkonyi Andi még férjnél volt, mikor szült)
Amúgy én is hülyeségnek tartom azt is, h házasságon belül nyilatkozni kell, mert régebben kötetett a házasság... miért csak a "friss" házasoknál elegendő a házassági anyakönyvi? A régi házasoké már nem is ér semmit? Akkor mire jó?
Viszont a papír beadással siess!!!!!!!!! Nagyon!!!!!!!! De megnyugtatásként mondom, hogy ha mégis összeakartok házasodni, mivel terhes vagy, így nincs 2 hónap kivárási idő, te gyorsítva is férjhez mehetsz! Tiszta Las Vegas :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Boo, pont így voltam Bencével. Megcsináltam reggel a tesztet, nem volt két csík. Aztán elmentünk itthonról, és a tesztet a WC-ben hagytam a földön, még mondtam is, hogy nyitva hagyom a WC ajtót, had süsse a nap a tesztet, hátha beterhesülök, mire hazajövünk. És mire hazaértünk, 2 csík volt. Először azt gondoltam, hogy biztos nem jó, de igen, Bencus ott figylet a pocimban!!!! Nem tudtok esetleg összeházasodni a mostani pároddal? Vagy akkor is a régi férjed nevére lenne a pici? Ez elég szívatás.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Na akkor ott a válasz.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Boo,

A gyermek apjának azt kerll tekinteni, akival az anya a fogamzási idő kezdetétől a gyermek születéséig eltelt idő vagy annak legalább egy része alatt házassági kötelékben állott.A házasság az apasági vélelem kérdését nem érinti.
A vélelmezett fogantatási idő a születéstől visszaszámított 182. és 300. nap között van mindkét határnap hozzászámításával.Mivel ez vélelem, az ellenkezőjét lehet bizonyítani.
Ha a nő házasságának megszűnte után újabb házasságot köt, az újabb házasság fennállása altt született gyermeket kell az apának tekinteni, ha a 300 nap még nem telt el a felbontás és a születés között.Ha ez a vélelem megdől, a korbbi férj az apa.

Aki nem áll ház. kötelelékben, az a ffi aki teljes hatályú apai elismerő nyilatkozatot tesz vagy bs jogerősen megállapította az apát vagy gyermek születése után házasságot köt vagy lombikeljárásben vesz részt.

teljes hatályú elsimerő nyilatkoztot személyesesn az anya hozzájáruló nyilatkozatával az anyakönyvezetőnél, bsnál, gyámhatóságnál ill külképviseleti hatóságnál jkv-be vagy közjegyzői okiratba kell foglalni.Az apa 16 évvel legyen idősebb a gyermeknél.

új házasság kötésénél ahogy Konkri is írta, a jegyző felmentést adhat, de nem 2 hónap, hanem a bejelentkezéstől számított 30 nap alól.(bár ez inkább közeli halál vagy betegség vonatkozásában áll fenn)

házasság felbontása, kk gyermek hiányában már az első tgy napon jogerős lehet, ha mindkét fél ezt akarja.

Asszem kimerítő volt, bár még van egy-két passzs, ha még van valami kérdésed, mert ez "csak" a lényeg volt.

És még egy adalék,
az "öreg" házasoknak is elég az anyakönyvi, csak kell igényelni egy 300 napnál nem régebbi anyakönyvit, amelyet a házasság helyén illetékes önkormányzat állít ki illetékmentesen.

Másik:
TEszt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.23 08:48-kor.
Vendég

Marci nagyon vagány krapek! :lol:
Vendég

Boo!!!!!!!!! Hol vagy? mi van?

Kép
Kép
Kép
csibe76

HelloLányok!

Képzeljétek Apa megjött, és azt mondta ne csináljunkb reggel tesztet, majd csak hétfő reggel, mert úgy izgalmasabb :shock:
Hát izguljon a ...., én eddig izgultam eleget, és reggel önhatalmúlag meg is csináltam :wink:
EZ is olyan kicsit pozitív lett, de nem igazán jó fajta teszt, mert a fele totál piros maradt a pisitől, így alig látható benne az a halvány 2. csík, de azért látszik!
Most holnap reggel megcsinálom a Gabrielt :lol: :lol: :lol:
Aztán ha már eltelik egy hét, veszek még egyet, hogy legyen normális erős tesztünk is!
Apaság: én már nem értem az egészet!

Hunci: ezt a mondatot magyarítanád nekem: Ha a nő házasságának megszűnte után újabb házasságot köt, az újabb házasság fennállása altt született gyermeket kell az apának tekinteni, ha a 300 nap még nem telt el a felbontás és a születés között.Ha ez a vélelem megdől, a korbbi férj az apa.

Akkor ha elválok, mire megszületik a baba, akkor ki lesz az apa???
És ha elválok, és utána férjhez megyek a mostani páromhoz, akkor ő lesz az apa, vagy még mindig nem???
És akkor most 182 vagy 300 nap???
Sorry, de nem értem :oops:

Én nem így akarok 2.szor férjhez menni, tötelezőből :cry:
Neki ráadásul ez lenne az első, és ő széplagzit szeretne :!:
Én 2 tanúsat, without külvilág :oops: :oops:
boo

Látszik,hogy sietve gépeltem, jól kimaradtak alanyok néha :oops:

Na akkor magyarosan:
most elválsz és se apai nyilatkozat, se új házassá, az apa az 1. számú férj

vagyis, elválsz, új házasság, 2.sz az apa

vagy

elválsz, apai nyilatkozat , 2.sz az apa

vagy

elválsz, bs-nál 2.sz apa kéri, hogy állapítsák meg az apaságát (lásd Bochkor)

a fogamzási idő a 182 és 300. nap

vagyis

a 182 nap az 5.5 hónap, 300 nap, az 10 hónap, tehát max 10 hónappal korábban volt a fogamzás, minimum 182 nappal volt a fogamzás, ami alól van kivétel pl koraszülés (5.5 hónál hamarabbi koraszülés is)
ezek fontosak, mert itt állapítják meg hogy kb mikor volt a szex, akkor kb kivel lehettél együttés ha 1.sz apával 302 nappal voltál együtt, de 2. sz apával a születés előtt 298 nappal, akkor valószínűleg 2. sz apa az apa, persze tanúkat is elő lehet bányászni :oops: hogy igazold, ki az apa

nos?így magyarosabb????bocsánat, de ennél jobban nem tudok magyarul írásban magyarázni...nekem túl egyértelmű a tv szövege és ezt írásban nehéz elmagyarázni

de ha gondolod, igyekszem máshogy megfogalmazni, akár példákon át...
Vendég

Boo, de örülök, egyre biztosabb a babuci!!!!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hunci: akkor konkrétumokban:
Ha elválasztanak minket pár hónapon belül, és még a szülés előtt hozzámegyek a vérszerinti apához (mostani párom) akkor Ő lesz az apa, jól értem ugye?
Ill. ugyanez van, ha elválok, és ugyan nem megyek férjhez, de Ő nyilatkozik, hogy az övé a gyerek!
Tehát mind a két esetben az övé lesz a gyerek ugye?

A 182.-és a 300. nap csak akkor fontos, hogy ha a jelenlegi férjem kekeckedne, hogy esetleg az övé a gyerek, ugye?

Plusz info: én 2008. márciusa óta nem lakok otthon, nem tudom, ezt kell e igazolni, tehát a gyerek semmiféleképpen nem lehet az övé, hiszen 9 hónapja nem élünk együtt!!??

A férjem biztosan nem fog akadályt gördíteni az utunkba, mert nagyon jó ember. Így is azt mondta (pedig még nem tud a babáról! - ja és egyébként csak TI TUDTOK RÓLA!!! :wink: ) hogy intézzük mihamarabb a dolgokat, hogy minél előbb legyünk túl rajta. Hát ha még meg tudja hogy baba van. De én is azt a taktikát követném, mint Konkri, hogy nem hoznám szóba a bíróságon (bár nem tudom, mikorra tűznek ki tárgyalást, és addigra mekkora lesz a pocim) hogy várandós vagyok.
Ha után a jelenlegi párom elvesz feleségül, és így megyünk szülni, akkor a kórházban megnézik, hogy mióta vagyunk házasok, és lehet e az övé a gyerek, vagy hogy ha házasként megyünk akkor nem néznek semmit, hanem automatice Őt veszik az apának??? mert ez lenne a legjobb.
Hú nagyon szeretem Őt!
Lányok, jön a babánk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még olyan új ez az érzés. Szoktatom magam a gondolathoz, hogy júliusban itt lesz a kezemben egy kismanó :D :D :D
boo

Boo én azt tudom, hogy Marcus áprilisban fogant, aug. 1én váltam, nov. 10-én házasodtunk és jan. 11-én született a Marcus és így minden sima volt. De a válási papírt már márciusban beadtam!

hunci: ja úgy gondoltam, hogy hiba a házasság, ha régen kötetett, akkor még azért azzal is van macerka... (amit írtál) szerintem ez baromság, de te mint jogász biztos tudod h mi az oka, hogy így kell csinálni.

Kép
Kép
Kép
konkri

ja akartam még írni Boo: mi lenne ha most lenne kis eskü és később nagy??? mi is így terveztük, de a pénz... a nagyra...

Kép
Kép
Kép
konkri

Szerintem a mi papríjainkat decemberben vagy januárban fogja beadni az ügyvéd! És ha 6 hónap lesz, mint Konkrinál, akkor ippeghogy a szülésre elválasztanak!
És akkor rohanjunk összeházasodni? Ez gáz!
Hol itt a romantika :shock: ? Persze ilyen kérdést csak babésan tehetek fel :D :D AZ olyan mintha kötelezőből venne el! Persze szeretne elvenni!
Én azért nem szeretnék nagy esküvőt, mert valahogy babonás lettem. Tavaly "világgá kiabáltuk a boldogságunkat" vagy 100 ember előtt mondtunk igent, és most olyan érzésem van, mintha ennyi embernek hazudtunk volna. Persze ez így nem igaz, és nagyon hosszú út vezetett ideáig! de most úgy érzem, ha csendben szolídan mondjuk ki az igent, akkor megmarad a boldogságunk. Tudom, ez blődség, de én már megégettem magam, és szeretném, ha ez a kapcsolat örökké tartana!!! :roll:
boo

Meg van a 3. pozitív tesztünk, ami ha lehet, még halványabb, mint az előző 2, de ennek az lehet az oka, hogy hajnali 6kor ki kellett mennem sízni, de akkor még lusta voltam megcsinálni, visszafeküdtem aludni, és 1 órával később, amikor kellett kelni, és akkor tesztelés, addigra alig volt pisike, így biztos a koncentráció sem volt a legtökéletesebb. Legközelebb szombaton, addigra már erős két csíkot várok. Tünetek még semmi pedig apa nagyon várja a cici növekedést :D :D :D ! Jelenleg 4 hét 3. nap :D
boo

"Riszálom így is, úgy is!!!"
Hurrá Booooooo! Nagyon örülök, sok egészséget Nektek! :D
Vendég

Boo: Nem elkiabálva, de én is nagyon gratulálok! Most aztán nagyon vigyázz magatokra!!

KépKép
Kép
sagi1

Szia Blongyi!

Képzeld ha fiú lesz valószínűleg Vince lesz! A másik esélyes név a Bálint. A lány egyértelmű: Jázmin!
De csak nekünk tetszenek ezek a nevek :wink: !
APa azt mondta holnap reggel tesztelnünk kell megint, mert ő minden nap látni akarja :D hát nem édi?
Így "kénytelen vagyok" megint tesztet venni :D :D :D
Ti hányat csináltatok annak idején?
boo

Boo! Te bolond! :) (jó értelemben) Csinálj amennyit akarsz, de talán ha vársz 1 v. 2 hetet akkor a doki is megmondja tutira! :)

Jaj Csajok! Szorítsatok Apeh ügyben! kaptam egy levélkét! Remélem félreértés, mert tulkép az egész egy mondaton alapszik (szüleim jelentős mértékben támogatták az építkezést - na ezt ők pénznek értelmezték... erre ilyet írtak: nyilatkozzam, hogy ez mi volt, kp. v. takarék és ezért nyújtottam e ellen szolgáltatást :shock: :shock: :shock: de basszátok meg, adak pénzt én meg lefeküdtem az apámmal... áh.... egyébként mi azért írtuk ezt a szöveget, mert a szüleim telkére ráépítettünk-szerintem ez jelentős támogatás + míg építkeztünk náluk laktunk. na jó, persze az is igaz, hogy apám építette a házat, de ezt nem mondhatom, neki, mert az fekete munkának minősül... amit persze megértek, de hát nem az az evidens, hogy apám nem tud főzni, én főzök neki, én nem tudok házat építeni, ő meg épít... persze tudom, hogy ez nem "szokványos" mértékű ajándéknak minősül, de akkor is. Kíváncsi lennék, hogy hányan adóznak a családilag épült, v helyre hozott építészeti munkák után...

Kép
Kép
Kép
konkri

Na, ez nem jó hír Konkri :( Azért kell arról nyilatkozni, j kp. volt-e vagy takarék, h megfizettessék- e utána az ajándékozási illetéket.
Ha kp-t kaptán. és 250.e feletti, akkor fizetni kell utáni illetéket, ha ezt vagy magasabb összegű kp-t elhelyezték takarékban a nevedre vagy egy magánfolyószlan, akkor nem kell utána fizetni illetéket.
Vendég

Lányok! Hol kellett csinálni a vonalzót, mert én már egyáltalán nem emlékszem :shock:
boo

vonalzó próba

KépKép

KépKép
boo

sikerült :D

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!
Boo: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Konkri, ez nekem hót magas. Ezek szerint, ha a szüleimtől kapok némi lóvét(mondjuk anyámtól kaptunk fél milliót namrég), akkor azután adózni kell? Kifizettük belőle ami maradt a személyi kölcsönünkből. Most vegyek fel másikat, hogy kifizessem az adót??? Hát hülye ez a kormány????

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, erről nem (ez) a kormány tehet (kivételesen) :wink: ez régi tv. Ajándékozás után adózni kell.Ha persze nincs lefektetve, mint ahogyan gondolom nálatok sem, az adó-illetékhivatal nem tudja meg, így nem is fizetsz utána. 5 év alatt meg elévül a követelés, ha kiderül, ha nem :wink:
Vendég

No Skacok! Ez az egész a vagyonosodási vizsgálatok miatt lett érdekes. Azt tanácsolom Mindenkinek, h ha kp-t kap ajándékba, akkor az semmi esetre se menjen cash-ben, hanem kell nyitni egy szlat, vagy takarékbetétkönyvet, ha onnan veszi fel akkor nem minősül kp-nak.
A praxisomban eddig 6 vagyonosodási vizsgálatról tudok, végigmentek az egész családokon, fel-le és még a mellékágat is, mindegyiket megbírságolták, és mindenkinél találtak be nem vallott jövedelmet.
Vendég

Röviden:
nem volt netünk.

sok hiszti árán megegyeztünk,hogy megpróbálja összeszedni magát.
Egyébként sose jár el haverokkal,állandóan dolgozik és senkinek se mond nemet(kutyák),hétvégén se.
Állítása szerint megpróbálja összesezdni magát.
azértmondtam,hogy nem blogtéma ,mert nem akarom,hogy más olvassa rajtatok kívül.
Meglátjuk... egyébként meg is jött azért is hisztiztem ekkorát,ez mindíg így van. ilyenkor bekattanok.
mindenesetre most inkább nem pattogok itthon gyeddel. nem csak ez az indok,de azért nyom a latban. ha dolgozom és lesz normális keresetem akkor újraértékelem,de alapvetően imádja a dorkát,engem is,de érzelem kimutatásra stb nem nagyon képes...azért néha igen...

na mindegy,valszeg az is idegesítene,ha itthon ülne állandóan,de a hétvégéket hiányolom.

Vettem fogamzásgátlót,hogy normalizáljam a megjövést,mert FÁÁÁJ és irtó fasz vagyok előtte már egy héttel. ami 2 hetet jelent havonta. :lol: :lol:

Boo: SZuPIIIIIII!!!!!!! A születés utáni 3 hónapért nem irigyellek,de irtó szupii!!! Jó gyorsk voltatok..
Mondtam,hogy ne méregesd és akkor sikerül...láttad 1 napig nem mértél és másris összejött... :lol: :lol: :lol: :lol: (vicc volt csak szar a humorom)

Marci stippstopp Dorkának. (bocs többiek,nem raktok fel elég képet).De rendben...jöhet Hunci és Vincus és Milus is)kinek van még fia? Ebben a sorrendben.

Mindegyiktől egy gyerek -megnézzük a kedvező párosítást és azt tenyé...ööö azaz na mindegy :lol: :lol:
:lol:

Érdekelne még :
-anyagi helyzet
-felmenők betegségei
- egyéb öröklési viszonyok
- baráti kör
-szenvedélybetegségek (elég ükszülőkig)
- és pár ajánlás.
egyenlőre első körben.

Kép
ndombi

ja szólok az internetet egy rohadék nyest rágta szét...mármint a kábelt.

Minden éjjel felébredek 2x hogy rág a fejem felett. a padlás ás a plafonunk közötti részen.tehát el se lehet ott érni.Vettünk ultrahangos riasztót,de egyszer jött igy is (17 rugó...)

nem lehet tudni hol jön be,és oda mérget se semmit nem lehet rakni,mert nem lehet oda beérni.
Kutyás pokrócot fogunk felrakni-ez népi irtómód,mert fél a kutyáktól...

Dorka még mindíg taknyos,de más nincs egy éveseknek orrsprét vettem éjszakára mert az jobban jön és szerintem már lehet.csak éjszakára adom,de most azt sztornózom,nehogy rászokjon,letelt az egy hét. egyébként javaslom,mert ezzel végig aludta az éjszatát(Nasivin egy éveseknek).-rohadt oltás mindíg ez van. ez volt a 2. meningo, 2 hét múlva kap streptococcus 1-t.

remélem orrcspp nélkül is végigalussza

Kép
ndombi

Dombi: Nyest??? Tényleg??? Apám!!!!
Én ezt az oltás dolgot nem értem, most akkor nem az van, hogy streptococcusra kap kettőt, aztán csá!??? Marcival mi holnap megyünk az elsőre, úgyhogy ne is idegelj!!!
Szerintem a pároddal kapcs. jól döntöttél, vannak ilyen hapik, mármint nem érzelemkimutatók. Nekem is volt ilyenem, és ettől még tök szerettem! :)
Mielőtt megjön én is hiszis vagyok, na de tuti nem két hétig! :wink:
Dorka és Marci páros tuti! :P

Boo: mi két tesztet csináltunk, ja nem, hármat, de abból 1 sz@r volt. A két pozitív még most is el van téve. :)

KépKép
Kép
sagi1

Ndombi! Szar a humorod? Mert akkor az enyém is, mivel jóket rötyögök rajtad. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ndombi?Nyest? :shock: Jól döntöttél sztem :wink:

CSibe, sztem is jó Ndombinak a humora :lol:

Sági,nem pneumooccus?Amúgy minek adatod be most Marcinak az elsőt?1 év fölött 1db jár, fél és és egy év között 2.Marci mindárt 1, utolag boldog 11 hót :oops: , szóval ráér jan végén beadatni vagy feb elején és csak 1x nyűstölöd...Én így teszek.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?