Na hát végre feljutottam a netre! Lányok nem hiszitek el mi történt ma velem!!!
Hajnal hatkor kelek, mérem a hőt: 36.5 hát mondom ez jó szar.
Már majd be pisiltem, akkor úzsgyi az 1. vizeletet gyorsan leadni. Összeragadt csipás szemmel hajnalok-hajnalán pisikélek, az erre a célra rendszeresített befőttesüvegbe. Vizeletminta, pipetta, teszt. Ülök a klotyón, és várom, hogy jöjjön az a kedves 2. csík, eltelik 5 perc, nem jön. Na mondom, jó, én nem fogom idegesíteni magam, visszafekszem aludni!
8-kor felkelek, próbaként mérem a hőt: 37.0!!! De hát a tesztem ugye akkor is negatív. Kimegyek pisilni, és azért félszemmel rákukkantok, és csodák csodája, ott a halvány 2. csík!!!
És banyek ez tavaly ugyanígy történt. Akkor mondták, hogy ha nem 5 perc alatt jön a csík, akkor az már nem jó, aztán meg mégiscsak ott volt a babuka. Úgyhogy most már elhiszem, hogy ott van. Gyorsan előkaptam a telefont, lefényképeztem, és elküldtem apának
nagyon boldog volt, rohan haza, és délutánra már itthon lesz!
De most jön a lényeg: na elindulok a dolgomra, gondoltam veszek még 2 tesztet, hogy holnap meg holnapután is teszteljek. Bevásárolok a köziben, stb, stb., és megyek a patikába. Beállok a sorba, majd utánam bejön egy nő, és előretolakszik! EGy nőci rászólt, hogy ne tolakodjon már, visszaugatás, na mondom én is beszállok a buliba, mivel utánam jött, ne álljon már elém! Szó szót követ, már épp sorra kerülök, ő persze szar sorba állt, és még mindig várt, mire beszólt! Hát mondom Isten nem ver bottal, aki tolakszik így jár. És erre képzeljétek A NŐ NEKEM ESETT ÉS ELKEZDETT PÜFÖLNI, MEG POFOZNI!!! Mire a patikus srác kijött a pult mögül és leszedte rólam, és artikulálatlan hangon ordított vele, hogy higgadjon le! Kiderült, hogy a nő idegbeteg. És képzeljétek én meg sírva fakadtam, és üvöltöttem vele, hogy terhes vagyok, és ha most miatta elmegy a gyerek, akkor kitekerem a nyakát, és különben is hogy lehet ilyen állat. És ilyenkor persze mindig egyedül vagyok, sosincs velem apjuk, hogy megvédjen... de a patikus nagyon jó fej volt!
Kimentem a kocsiba, remegett a kezem-lábam, és úgy bőgtem, mint egy ovis. SZerintem sokkot kaptam. Amúgy is egy hete alig lehet hozzámérni, na de hogy fényes nappal lepofoznak butálba a gyógyszertárban
Mindegy meg van a két teszt, és vettem egy meleg csizmát, nehogy felfázzak a kutyaséta alatt mert reggel k...a hideg volt, lefagyott a lábam.
Apa nemsokára itthon lesz.
Reggel megint tesztelek. Most már lassan kezdem beleélni magam, hogy itt van a kismókus