Megint csak beköszönök.....
Tényleg mindig rohanok. Semmire nincs időm, wazz. Most raktam csak be a hétvégi mosást.
Viszont megvettük a kariajándékokat. Ki is purcantam rendesen. Két kölköm mint az ovisok, veszekedtek a vásárlás alatt. Azzal a különbséggel, hogy válogatott randaságokkal illették egymást.
Alig volt égő.... nem voltam ideges, áááá........
(Pénteken meg jól benyomtam egy szülinapon.....
)
Jövő hét még húzos: vérvétel, ekg, anesztes....
Aztán megcsomóznak és ráérek két hétig.
Követem ám a dolgokat, de max 10 perc a napi netezésem. Hijjjányzik is, elvonási tüneteim vannak.
(Gyurni sem voltam egy hete...
)
Grönivel mi lehet??????
Írjak neki sms-t én is?
Csak szól, ha van baba......
Krisz
Szorítok!!!!!
Holnap is tesztelsz?
Pompom
Igyál!!!!! Én vesés (is) vagyok... Sok folyadék!!!! Van egy bogyó, mi is a neve?
Rovatinex vagy mi a szösz.... Azt szoktam szedni. Bár a hugyúti fertőzésre antibogyót kaptam. Volt anno, mikor szétzúzták a vesekövem. Fél év alatt jött rendbe..... Kitartás.
Vicuska
Igggen, az Ő!!!
Kicsi apró pukkanások. Mikor kipukkasztod azt a pattogtatós csomagolást. Tudod, amin olyan sok ki gömböcske van!
Ticsi
Tartom a seggem!
Dike
Hol találom az aktuális görbéd? Legutóbb még bíztató volt....
Fenci
Jó étvágyat! Bár azóta szerintem vacsiztál is!
Nem is meséltem, mi volt tegnap.....
Fiam a frászt hozta rám. Elment biciklivel a haverokkal a Decatlonhoz focizni. 15 perc az út. No igen, de jött egy hóvihar. Olyan igazi fergeteges. Ezek a lüke kölkök meg hazaindultak. Se sapka, se kesztyű....... A hóember kutyaf@**** volt hozzá képest, mire hazaért. A kezei....
Hideg víz alá dugtuk. Üvöltött a fájdalomtól a szerencsétlen.... Borzalmas érzés volt. Bedugtam a kádba, forró tea, mozgattuk a z ujjait..... (Lilára fagytak....) Túléltük.......
Szóval, a nagygyerekkel más gondok vannak.
De vannak!