Sziasztok!
Köszönöm a lázmérős válaszokat!
Holka, nagyon ügyes Emma!!! Gyerkőcök nálunk is nagyon ritkán alszanak egyszerre napközben
Blúmi, igen, picit tényleg vöröses ÁDám haja, apukájáéban vannak vörös szálak. Dorka is ilyen volt ennyi idősen, ő is bebarnult. Pedig nagyon tetszik a vörös hajszín nekem is!
Az alsó képen Bálint haja is határozottan vöröses!!!
Bejci, Bianka nagyon dögös lehetett abban a csajos szerkóban!
Annyira más egy pasit öltöztetni! (de ezt is nagyon élvezem! Kis gatyót hajtok neki éppen az ünnepekre)
Starlark, hűűű de irigy vagyok az éjszaka átalvásért! (és mindenkire...
)
Szeder, kemény lehetett a légzésfigyelős "riasztás"! Nagyon gáz hogy pont így jelzi, ha merül az elem!
Miénk "kattogni" kezd olyankor...
Ádám engem is tréfált már meg, ment le álmában az érzékelőről így tudom mit érezhettél!
Netti, jobbulást a gyekőcöknek!
Hétvégére hó!
De jó, akkor talán a karácsonyi hangulatom is megjön, egyelőre sehol sincsen...
Konan, én is simán megszoptatnék a játszóházban! Ott már csak nem rökönyödik meg senki, hiszen gyerekkel van mindenki tehát ők is szoptattak valamikor (jobb esetben)
Én voltam már az állatkerti játszóházban, szerintem nagyon kultúrált, de mivel 4 évesekkel, Dorka ovis csoportjával voltam nyáron így a szopis helyiséget nem néztem. De nem hinném hogy van, elég szűköske a wc is...
Noni, nagyon szépen köszönjük a videókat!!!! Annyira jó látni a babákat és azt hogy hogyan fejlődnek! Még el is pityeregtem itt magamat...
Ági, Márti, tegnap Ádám is nagyon nehezen aludt el, 10-kor még itt nézelődött pedig 8-9 között aludni szokott. De a keddet meg pl. szinte teljesen végigaludta... Hidegfront előtt mindig nagyon aluszékony, már a pocimban is így volt, aztán amikor ideér a front akkor meg iszonyú élénk. Ezt a szokását kint is megtartotta
Márti, tavaszi tali jó ötlet!!!
Sziszi, kakilásos gond simán lehet a tápszertől! Dorka is tápis baba volt és mi is szenvedtünk vele rengeteget. Ádámnál is pótolok és ha több a tápszer akkor nála is nehezebb a kakilás.
De ő akkor is erőlködik, nyom ha csak puki készülődik - és ezt általában evés közben csinálja, tekereg hozzá, nyög nagyokat, vörösödik a buksija. Majd puki és megkönnyebbülés.
De a hőmérőre szerintem ne szoktasd rá! Inkább pocimasszázs, tornáztatás (persze ez nem evés után közvetlenül)
Nem lehet hogy a 200 milli sok még neki, főleg tápiból?!
Tiggrincs, annyira édes Zalán mosolygós képe!
Állatkerti játszóház. Én már voltam, szerintem nagyon kultúrált, nekem nagyon tetszett - pedig én is kényes vagyok a tisztaságra nagyon, talán túlzottan is... Az előtér pici kicsit, amikor egy ovis csoport egyszerre lepte el őket, elég érdekes volt a cipőlevétel.
Mi akkor előre kértünk időpontot úgy emlékszem, de mondjuk akkor csupa 4 évessel mentünk...
Rólunk. Ma végre eljutottam a 6 hetes kontrollra
Minden rendben van, fel vagyok mentve minden tiltás alól
persze megszegtem már mindet...
Dokimon hatalmasat röhögtem mikor megkérdezte hogy "és elégedett a végtermékkel?"
Fogamzásgátlásról beszélgettünk, mivel gyogyit nem akarok így a spirált ajánlotta, viszont majd csak akkor tenné fel ha megjött.
Ádám viszont hihetetlen volt. Aludt mikor elindultunk, őt anyura hagytam itthon, nem akartam húzni magammal.
Hazaértünk, Ádám épp "beszélgetett" anyuval. Mosolygott rá, Dorkára - csak rám nem. Rám nézett majd vissza anyura és mosolygott neki tovább.
Anyu dajkálta míg átöltöztem stb, és amikor odamentem hozzájuk, Ádám csak nézett rám, egyszer csak könnybe lábadt a szeme, görbült lefelé a pici szája... Elvettem anyutól, megpuszikáztam, megszeretgettem és teljesen megyugodott. Persze én is elbőgtem magamat...