Új privát üzeneted érkezett!

Minyu! Azért utána néztem , tuti, ami biztos!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :lol:

http://www.jatek-mester.hu/
kattintás a képekre.. :wink:

szeder74

Díjszabás

Az ÁLLATKERT JÁTSZÓHÁZAT a 6 hónapnál fiatalabb és a 14 év feletti látogatók ingyen látogathatják.
A játékidõ elszámolása a játszóházban töltött idõ alapján történik.

Külsõs látogatók díja hétköznap: 1,000 Ft / fõ / óra
Állatkerti látogatók díja hétköznap: 500 Ft / fõ / óra

Külsõs látogatók díja hétvégén és ünnep- és munkaszüneti nap: 1,400 Ft / fõ / óra
Állatkerti látogatók díja hétvégén és ünnep- és munkaszüneti nap: 700 Ft / fõ / óra

Csoportos jegy díja: 500 Ft / fõ / óra
(csak munkanapokon, elõzetes bejelentkezés alapján, intézményeknek, 10 fõ fölött)

Sérült gyermekek csoportos belépõje: 300 Ft / fõ / óra
(csak munkanapokon, elõzetes bejelentkezés alapján, intézményeknek, 10 fõ fölött)

Külsõs bérlet: 9,000 Ft / fõ / 10 óra
Állatkerti látogatók bérlete: 4,500 Ft / fõ / 10 óra

Testvér kedvezmények:
2 testvér esetén 10% kedvezmény az óradíjból
3 testvér esetén 20% kedvezmény az óradíjból
A tesvérkedvezmény csak az óradíjaknál (bérletnél nem) és csak játékidõre vehetõ igénybe.

Gyerekmegõrzés, kizárólag elõzetes ( min. 24 óra) bejelentkezés esetén: 2,000 Ft / fõ / óra

JátszadoZOO Napközi - cégek és magánszemélyek számára: igényekhez igazodva

Megjegyzések:
- Az Állatkerti kedvezmény kizárólag érvényes belépõvel vagy bérlettel vehetõ igénybe.
- A bérletek érvénytelenítése megkezdett 1/2 óránként történik.
Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a Játszóházi kedvezmények nem vonhatók össze, azaz
egy látogatás alkalmával gyermekenként, csoportonként 1 db akciós kupon használható fel.

szeder74

Hali!

Eddig én is csak olvasó üzemmódban voltam, a tegnapi hsz-eket is csak ma tudtam elolvasni.

Noni!
Nagyon jók a videók. Főleg ha egymás után nézi meg az ember lánya. Olyan jó látni, hogy hogy fejlődtek 1 hónap alatt ezek a csöppségek.

Konan!
Gyógyuljatok meg minél előbb. Dávid kb. 4 óránként eszik. Viszont még éjszaka is, de sokszor vettem észre, hogy akkor csak nagyon keveset, így lehet, hogy le kéne szoktatni a hajnali evésről. Tegnap este nem tudom mi volt vele, alig birtuk elaltatni. Már mindketten hullák voltunk a párommal, így bevittük magunk mellé, ott se akart aludni, fél 12-kor még nagyon ki voltak pattanva a szemei. Így cicire raktam, be is aludt, de olyan éberen aludt reggelig, hogy nem lehetett betenni a kiságyába.

Szeder!
Velem nem tudom mi van, de tegnap olyan nyomott volt a fejem, pedig pihenni is tudtam egy kicsit délután. Estére a fejem is megfájdult. Ja, meg hányingerem is volt, pedig nem szoktam így reagálni a frontokra. Esetleg fejfájás, de az is csak ritkán.

Honey!
Érezzétek jól magatokat!

Humanka!
Cuki Benedek, tök fura, hogy ujjatlanban és „lábatlanban” van, hisz nálatok most meleg van. Itt elég szörnyű kimenni az utcára.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Humanka!

Beni nagyon édi!!! A videós képen meg végképp beleszerettem, nagyon szép szemei vannak!

Ági!

Szintén zenész! Kamillát is alig tudtam lerakni este, na azért 21.30. körül bealudt, de máskor már 20.00-kor simán alszik!
Ma meg álomszuszék az egész banda! Berci most kelt fel, Kamilla meg Lehel pedig még mindig alszik!

Hát, talira sajna én sem tudok eljutni szerintem! Aznap délután ugyan azon a környéken leszek, mert be kell mennem a laboreredményemért meg a dokimhoz is,de 14h körül indulunk, egész nap mégsem hurcolhatom a kiscsajt! De szervezzünk egyet tavaszra is, amikor jobb idő lesz! Most úgy féltem Milla cicát a sok betegségtől is!

Márti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára borossné becz márta 2008.11.20 22:11-kor.
borossné becz márta

Sziasztok anyukak!
HAt egy ideje en is olvaso uzemmodra kapcsoltam. NAgyon kivancsi vagyok am mi van veletek, de munka meg Rekazas utan mar nincsen energiam irni. De ma ugy dontottem irok nektek.
Legelso sorban mert Noninak szeretnem megkoszonni az egy hos videot, ugyanakkor megkerdezni, hogy le lehet-e valahogy tolteni az oldalrol./ Szeretnem ha megmaradna Rekucnak meg nekunk is... majd egy eves videonal kiirnam cd-re. Annyira jo latni a fejlodest, en mindenik bababa beleszerettem...

SZeder nagyon meghato a kis Dominik videoja!!! Most en jovok az otlettel, nem lehetene a fokusznak, vagy a naplonak szolni, hogy keszitsenek egy anyagot rola, hatha konnyebben osszegyulne a penz a mutetre?

Abigelrol! Botinak meg volt a rezidens vizsgaja 16-an. Sikerult annyi pontot szereznie, hogy kapjon egy csaladorvosi allast. Tehat lesz munkaja, igy rendbejonnek anyagilag valamilyen szinten.

VAn aki tudja, hogy Abigelnel rancasszimetriat allapitottak, meg es nagyon gyanus volt hogy csipoficamja van a kislanynak, elvitte egy hires ortoped orvoshoz, ugyanis itt nincsen csipo uh... aki megallapitotta, hogy valoszinuleg semmi baja a kislanynak, de majd 4hos kora korul csinalnak rontgent. Addig meg semmit nem tesznek vele. HAla Istennek jol vannak, esznek, alusznak, neha ejfelkor tamad kedve setalni a kisasszonynak, akkor meg apukaja kiviszi mert maskepp uvolt.

Rolunk!Reka hala Istennek jol viseli, hogy en dolgozok. NAgymamajavalk van delig, en meg megprobalok minel hamarabb hazaerni. Sajnos nem mindig jon ossze de igyekszek. Rekuc most mar csak tapot eszik
:oops: elfogyott a tejcsink sajnos. A futas, a kialvatlansag, az allando rohanas megtette a hatasat. A tapit szereti... mar 5 kilo es 20 deka. A jovo heten megyunk oltasra.
Egyetlen gondunk van, nem tudom meg valakinel van-e hasonlo dolog, ha van kerlek irjatok le mi a teendo...

Nagyon sokszor eves kozben jon ra a kakalas, de annyira erolteti, hogy lila fejjel nyom es bugyog ki a szajan a tejcsi amit megevett. VAn ra pelda hogy megeszik 200 ml-t es negyvenb visszajon... mitol lehet? vagy hogy lehet megakadalyozni? En azt a megoldast talatam, hogy mikor latom kakalni akar gyorvan vetkoztetem, es ropsz fel a lazmerot a fenekebe. Akkor ugy latom konnyebben megy a kakalas... mintha megkonnyebulne ... de felek hogy megszokja, s csak ugy fog ezentul kakilni. Szoval nem tom mit kene tenni. VAn otletetek?

A talalkozora lelekben mi is megyunk:))) NAgyon jo szorakozast nektek, gondoljatok majd Rank, akik nem lehetunk ott, es keszitsetek sok-sok fotot.
VAlamikor Erdelybe is szervezhetnenk egy kirandulast, mikor min-mind eljosztok...SZeretettel varnank....
puszi mindenkinek!

szisziKép
sziszi7

sziszi :)
kb 10 perce gondoltam rád, hogy mi lehet veletek, mert régen irtál. Ez a telepátia :) Kakis gondra nincs ötletem, hátha valakinek lesz :)
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

egy mai kep Rekucrol Kép

szisziKép
sziszi7

Sziasztok!

Bocsánat, én is eltűntem, nem igazán volt időm netezni, de próbálok gyakrabban jönni.

Blúmi: nálam Zalán 5 óránál többet nem alszik egyben, de egy 10 órás egyben alvás már nekünk is jöhetne :)

Konan, Minyu, Anyoooka, Blúmi, Humanka, Sziszi7: tündériek a gyerkőcök!

Szeder: kitartás a fognövesztéshez! Légzésfigyelős sztorim nekem is van, gyereket tettem vissza kb két hete az ágyába éjszakai szopi után. Bekapcsoltam a légzésfigyelőt, és azonnal elkezdett sipolni (gyerek még láthatóan mocorgott), megpróbáltam kikapcsolni de nem ment, persze felverte Zalánt, meg a páromat is hajnali 3kor, örültem nagyon. Végül kiszedtük belőle az elemet. Kiderült, ha az elem kezd lemerülni, akkor bekapcsolás után riasztani kezd, de úgy, hogy nem lehet kikapcsolni, csak ha kiveszed az elemet. Tettünk bele új elemet, de remélem ez nem az éjszaka közepén akar majd lemerülni :D

Honey: elképzeltem apatolást :D Nálunk szerencsére ezen nincs vita, ha sír (nemcsak nyafizik, hanem tényleg sír) akkor felvesszük. Ha nyafizik, akkor beszélünk hozzá, vagy simizzük a hátát, de néha az is elég, hacsak a szájába tesszük a cumit. Drukk, hogy megúszd a kaparást!

Humanka: huh az a 285g szép mennyiség! Örülök, hogy túl vagytok a nyelvfelvágáson és Benedek jól viselte. :)

Márti: elkevert lelet :? No comment, nem hiszem el, hogy ennyire ne tudjanak egy kórházban figyelni valamire. Az assztisztens viszont tényleg rendes volt. :) Sajnálom, hogy nem tudsz jönni talira :(

Gwini, Petra: gratulálok Nektek is az átaludt éjszakához! :)

Szeder: nálunk is volt már ilyen ordítás, hogy elvileg semmi baja nem lehetett, evett, pelus tiszta volt, kézben is volt, mégis ordított. Mondjuk nálunk ez este volt, végül az segített, hogy előrébb hoztuk a fürdését, a vizben mindig megnyugszik szerencsére, és korábban letettem utána aludni. De simán lehet, hogy Adél megijedt, Zalán pont ma kezdett sirni, mikor 2 percre egyedül hagytam a szőnyegén, apja keresett valamit én meg kimentem utána. 2 perc múlva iszonyatos ordítás visszamentem megölelgettem, és megnyugodott, de utána szemmel tartott egy darabig, nehogy megszökjek.

Konan: jobbulást Annácskának!

Anyoooka: gratulálok Ádámnak a súlyduplázáshoz, Dorkának jobbulást! Lázmérő: nekünk Canpol van, rugalmas végű, fogamzásgátlás meg óvszer.

Holka: gratulálok a megforduláshoz! :)

Netti: Nektek is jobbulást!

TALI: nekem tökéletes a november 25 10 óra, Állatkerti játszóház. Viszont vonattal jövök fel, úgyhogy nem biztos, hogy 10.00-ra ott leszek :)

Noni: nagyon jó lett az 1 hós videó köszönjük!!!! :) Mi még nem vagyunk 2 hónaposak, de ha betöltöttük megy majd a kép :)

Sziszi7: örülök, hogy Abigéléknél némiképp rendeződik a helyzet! Nekem is szokott Zalán kakilni evés közben, de ő olyankor nem hajlandó addig enni, kiköpi a cicimet, kakil nagy nyögésekkel, majd ha befejezte folytatja az evést.

És akkor 2 Zalán kép még mára :)

Kép

Kép

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Köszönöm a lázmérős válaszokat! :)

Holka, nagyon ügyes Emma!!! Gyerkőcök nálunk is nagyon ritkán alszanak egyszerre napközben :wink:

Blúmi, igen, picit tényleg vöröses ÁDám haja, apukájáéban vannak vörös szálak. Dorka is ilyen volt ennyi idősen, ő is bebarnult. Pedig nagyon tetszik a vörös hajszín nekem is!
Az alsó képen Bálint haja is határozottan vöröses!!! :wink:

Bejci, Bianka nagyon dögös lehetett abban a csajos szerkóban! :lol: Annyira más egy pasit öltöztetni! (de ezt is nagyon élvezem! Kis gatyót hajtok neki éppen az ünnepekre)

Starlark, hűűű de irigy vagyok az éjszaka átalvásért! (és mindenkire... :) )

Szeder, kemény lehetett a légzésfigyelős "riasztás"! Nagyon gáz hogy pont így jelzi, ha merül az elem! :evil: Miénk "kattogni" kezd olyankor...
Ádám engem is tréfált már meg, ment le álmában az érzékelőről így tudom mit érezhettél!

Netti, jobbulást a gyekőcöknek!
Hétvégére hó! :shock: De jó, akkor talán a karácsonyi hangulatom is megjön, egyelőre sehol sincsen...

Konan, én is simán megszoptatnék a játszóházban! Ott már csak nem rökönyödik meg senki, hiszen gyerekkel van mindenki tehát ők is szoptattak valamikor (jobb esetben)
Én voltam már az állatkerti játszóházban, szerintem nagyon kultúrált, de mivel 4 évesekkel, Dorka ovis csoportjával voltam nyáron így a szopis helyiséget nem néztem. De nem hinném hogy van, elég szűköske a wc is...

Noni, nagyon szépen köszönjük a videókat!!!! Annyira jó látni a babákat és azt hogy hogyan fejlődnek! Még el is pityeregtem itt magamat...

Ági, Márti, tegnap Ádám is nagyon nehezen aludt el, 10-kor még itt nézelődött pedig 8-9 között aludni szokott. De a keddet meg pl. szinte teljesen végigaludta... Hidegfront előtt mindig nagyon aluszékony, már a pocimban is így volt, aztán amikor ideér a front akkor meg iszonyú élénk. Ezt a szokását kint is megtartotta :)

Márti, tavaszi tali jó ötlet!!!

Sziszi, kakilásos gond simán lehet a tápszertől! Dorka is tápis baba volt és mi is szenvedtünk vele rengeteget. Ádámnál is pótolok és ha több a tápszer akkor nála is nehezebb a kakilás.
De ő akkor is erőlködik, nyom ha csak puki készülődik - és ezt általában evés közben csinálja, tekereg hozzá, nyög nagyokat, vörösödik a buksija. Majd puki és megkönnyebbülés.

De a hőmérőre szerintem ne szoktasd rá! Inkább pocimasszázs, tornáztatás (persze ez nem evés után közvetlenül)
Nem lehet hogy a 200 milli sok még neki, főleg tápiból?!

Tiggrincs, annyira édes Zalán mosolygós képe! :)

Állatkerti játszóház. Én már voltam, szerintem nagyon kultúrált, nekem nagyon tetszett - pedig én is kényes vagyok a tisztaságra nagyon, talán túlzottan is... Az előtér pici kicsit, amikor egy ovis csoport egyszerre lepte el őket, elég érdekes volt a cipőlevétel.
Mi akkor előre kértünk időpontot úgy emlékszem, de mondjuk akkor csupa 4 évessel mentünk...

Rólunk. Ma végre eljutottam a 6 hetes kontrollra :oops:
Minden rendben van, fel vagyok mentve minden tiltás alól persze megszegtem már mindet... 8) :P

Dokimon hatalmasat röhögtem mikor megkérdezte hogy "és elégedett a végtermékkel?" :mrgreen:

Fogamzásgátlásról beszélgettünk, mivel gyogyit nem akarok így a spirált ajánlotta, viszont majd csak akkor tenné fel ha megjött.

Ádám viszont hihetetlen volt. Aludt mikor elindultunk, őt anyura hagytam itthon, nem akartam húzni magammal.
Hazaértünk, Ádám épp "beszélgetett" anyuval. Mosolygott rá, Dorkára - csak rám nem. Rám nézett majd vissza anyura és mosolygott neki tovább.
Anyu dajkálta míg átöltöztem stb, és amikor odamentem hozzájuk, Ádám csak nézett rám, egyszer csak könnybe lábadt a szeme, görbült lefelé a pici szája... Elvettem anyutól, megpuszikáztam, megszeretgettem és teljesen megyugodott. Persze én is elbőgtem magamat...

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka: Na most én is elpityeredtem magam, ahogy elképzeltem Ádámot... Örülök, hogy minden rendben volt a 6 hetes kontrollon.

Tigrincs: Vonattal jössz? De vagány vagy!! :wink: SZerintem nem baj, ha nem érsz oda 10-re, biztos ott leszünk pár órát. Zalán pedig tündéri baba!!

Sziszi: Édes nagyon ez a Réka lány! Látom a fürcsis képeket szereted a legjobban, a videóban is olyan van Rékáról, szon is nagyon cuki!

Noni: Nagyon köszi a videót! Annyira jó, hogy megcsinálod nekünk!

Márti: Sajnálom, hogy nem tudsz eljönni, pedig olan kíváncsi lennék a fiúkra is Kamilla mellett.. ja és természetesen Rád is! :wink:

Minyu: A két srácod eszméletlenül jóképű kispasi!!! Bármelyiket elfogadnám vőmnek! :wink: :lol:

Mi tegnap voltunk babamasszázson, tök jó volt! Utána ott maradtunk teázni, a babákat megszoptattuk, jót beszélgettünk az anyukákkal. Tök jó volt kicsit kikapcsolódni.És utána Bianka is jobban volt, nem volt olyan nyűgös, egész este mosolygott, aztán megkoronázta mindezt azzal, hogy este 8-tól hajnali 4-ig aludt, aztán egy villámszopi után még 7-ig, és most is alszik. :lol: Szóval csajok egyhuzamban aludtam 8 órát! Juhééééj...
Vendég

Bejci!

Köszi, de tényleg szervezzünk egy talit tavasszal is, akkor a 2 kicsivel tuti el tudnék menni! Én is nagyon sajnálom, annyira kiváncsi lennék Rátok, meg a babákra is élőben! És nagyon-nagyon irígy vagyok,hogy Ti találkozhattok!

És Csongit én már le stipi-stopiztam magamnak,illetve Kamillának! :wink: Bár én Ádámmal is kiegyeznék!

Lányok!

Tényleg foglaljátok le az időpontot a játszóházban,nehogy épp más is akkor menjen oda csapatostul, más fórumbeliek is előre leegyeztették az állatkerttel!

Márti
borossné becz márta

Bejci!

Kezet foghatunk,mert az én kicsikém is fél 8-tól fél4-ig aludt. Én meg 9-kor ágybaparancsoltam magamat,mert az elmúlt éjjelek kicsit megviseltek,így én is eléggé kipihent vagyok. :D

Humanka!

Azok a Beni szemek :D :D :D Gyönyörű a kicsi fiad. Engem is elvarázsolt teljesen :wink:

Netti!

Nagyon hálás vagyok,hogy megcsináltad a videókat. Potyogtak a könnyeim annyira meghatódtam. Nagyon jó a zene is az egyhós alatt is! :D Jól eltaláltad.
Küldöm a 3 hósat is. Aztán majd melátod,hogy csinálsz-e vagy csak 2 havonta.

Tali
Sajna mostmár tuti,hogy nem tudunk elmenni :cry: ,de a tavaszira gyúrúnk mi is és akkor már több,mint fél éves lesz a picikém :D

Szizsi,Tigrincs!
Jó,hogy írtatok ti is. Hiányoztatok :)
Zalán abban a pihiszékebn nagyon tündéri. Nakünk is pont ilyen van,de azthiszem ezt már "beszéltük" :D
Sziszi!
NAgyon édesen néz a kis Rékuci :D a nagy szemeivel.
Örülök,hogy rendeződni látszik Abigélék sorsa.Ez nagyon jó hír.Sokszor gondolok rájuk....

Kép
Kép
a.m.

Kistiggrincs! Zalán nagyon tündér, ahogy huncutul mosolyog! Büszke lehetsz rá!!!

Nekem a találka sajnos nem jön össze. Én még nem merem bevállalni az utat vele, még ha nem is vagyunk olyan messze.

Annyooka! Ádám történetén meghatódtam. El tudom bőgni magam én is, olyanokat produkálnak!

Noni! Engem megint megríkatott ez a videó. Tényleg nagyon hálás vagyok érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap Bálint extra nyűgös volt. Már a pocakban ki lehetett figyelni, hogy érzi a frontokat. Tegnap napközben alig aludt, talán egyszer kétszer 20 percet. Este 8-tól hajnal fél kettőig felváltva sírt, és ordított. Semmi sem volt jó neki. Amikor végre beájult, akkor nem mertem letenni, mert hallottam, hogy jó nagyokat rotyog a pelenkája. Azt gondoltam szépen csendben tisztába teszem, hátha nem verem fel. De sajnos felkelt, mert a kaki a nyakáig felfojt, és le kellett csutakolnom, átöltöztetnem.... Aztán próbáltam újra elringatni, de kezdődött az ordítás újra. (Mindenkinek vannak rossz napjai.)
blúmi

Bocs: felfolyt! 8)
blúmi

Blúmi!
Sajnálom,hogy Bálintnak rossz éjszakája/napja volt.
Úgy tűnik mi most megúsztuk,mert nekünk meg nygaon nyugis napunk volt tegnap.

Megvolt a 3 hós szurink is és azt lehet mondani,hogy hősiesen viselte Mini Gyuszi :) .Persze picit sírt amikor szurta a dokinéni,de gyorsan abba maradt. Aztán meg jót aludt és láza sem volt :D

Bejci!
Örülök,hogy jó ks program volt babának és mamának a babamasszázs :D

Anyooka!
Ádám storyn én is meghatódtam.

Ma reggel kacagással fogadott a pici fiam amikor föléhajoltam a kiságában :D Nekem olyankor minden bajom elszáll... :D

Kép
Kép
a.m.

A.m: Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, pedig biztos még jobb kedve lenne a társaságnak!

Márti: Nekem Nándi is vőjelölt! :wink: Majd Minyuval egyeztetünk.

Humanka: Neked elfelejtettem írni, hogy Beni milyen cuki! Az 1 hós videóban pedig egyszerűen ennivaló ahogy néz!

Blúmi: Sajnálom az éjszakát, de látom jól fogod fel a dolgot. Én is ezt szoktam mondani a férjemnek, amikor értetlenkedik, hogy "most éppen miért nem alszik Bianka, éhes nem lehet, pelus is tiszta, akkor miért nem alszik.." Erre szoktam én azt mondani, hogy nekünk is van olyan, hogy nem tudunk aludni, a babának is lehet...
Vendég

Sziasztok!

Noni!
Köszi a videót. Nagyon szuper! :lol:

Ki megy a találkára? Mi lehet, hogy elmennénk. A Nórinak is biztos nagyon tetszene a játszóház. :lol:

gwini

Sziasztok!

Most én sem reagálnék.. majd jövök.. mert egész délelőtt fent volt Adél.. nemrég aludt el... :o
Úgyhogy csak elolvastalak benneteket..

Akkor, ami miatt bejelentkeztem..:
találkozó:
Tényleg mindenki jelezze,hogy jó-e neki.. mert sürget az idő.. hétvégén senki nem jelentkezik be.. és hétfőn jó lenne már tudni, hogy kire számíthatunk!

Amit MÁrti mondott, hogy jó lenne lefoglalni!!! Hát ez az.. én lefoglalom, ha megírjátok,hogy ki jön!!!

Akkor : kedden délelőtt 10 óra
szeder - jövök

írjátok oda, hogy kinek jó és hány kisgyerekkel jönnétek.. ha meg van az eredmény.. akkor felhívom a játszóházat!!!

Aki tud, az jelentkezzen..

Este jövök még..

szeder74

szeder :)
megyek - 1 ded

Kép
Kép
Kép
minyu

Akkor :
- Minyu + 1 baba
- Szeder +1 baba
-?
-?

szeder74

Bejci+1 baba
és szerintem Honey is+ Flóra, csak ők most hétvégéznek Balatonnál.
Vendég

bejci + 1 baba
minyu+ 1 baba
szeder+ 1 baba

így írjátok sorban.. ne keljen majd vissza tekernem az oldalt... :wink: :wink: :wink: :P

szeder74

Bejci!

Köszi,ez aranyos volt. Tavasszal talán fel tudom majd dobni a hangulatot,bár ez nélkülem is garantált lesz kedden :wink:

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Anyoooka: Ádám sztorin meghatódtam én is nagyon :)

Bejci: már vonatoztunk néhányszor, szóval edzettek vagyunk ;) Ráadásul kalauz bácsi nagyon rendes errefelé, egyszer egyedül tettem fel a babakocsit, jól leszúrt utána, hogy legközelebb várjam meg, illetve odajönnek mindig a Keletinél, és segítenek leszedni. Alvásért irigy-irigy :):)

Am: azért lett ilyen pihiszékünk, mert nálatok megtetszett, amikor vetted :) Gratula a hős Mini Gyuszihoz, nekünk másfél hét múlva lesz az első oltás.

Tavaszi tali meg már lehet a szabadban is :)

Blúmi: nyűglődés :( Zalán ma nyűgös, sehogy se jó neki, most épp alszik, de nagyon éberen.

bejci + 1 baba
minyu+ 1 baba
szeder+ 1 baba
KisTiggrincs + 1 baba

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Akkor, ha addig le nem betegszünk, akkor mi is megyünk!

bejci + 1 baba
minyu+ 1 baba
szeder+ 1 baba
KisTiggrincs + 1 baba
Gwini+ 1 baba+ 1 férj+ Nóri(2 és fél év) :lol:

gwini

Írtam sms-t Honeynak, ők is jönnek:

honey+ 1 baba
bejci + 1 baba
minyu+ 1 baba
szeder+ 1 baba
KisTiggrincs + 1 baba
Gwini+ 1 baba+ 1 férj+ Nóri(2 és fél év)

Ja és Bianka egész nap alszik, eddig reggel 7 óta kb 1 órát volt fenn, amikor szopizott, pedig mentem vele mindenfelé ügyeket intézni... kocsiba be...kocsiból ki-autóba be...vissza babakocsiba... és csak alszik, alszik ... félek, hogy meg lesz ennek a böjtje éjszaka... :? :? :?
Vendég

Lányok! Ti ilyen időben hogy viszitek ki sétálni a babát? Nálunk most nagyon hideg van, és zuhog az eső. Hordozókendőben már nem merem vinni, mert a férjem nagyon félti, hogy - bármilyen vastagon is öltöztetem - megfázik. Babakocsival meg nem igazán tudom megoldani. Most kinyitottam az ablakot, és ott altatom. Igaz, ettől még nem mozog a feneke, de azért talán jobb, mint a semmi. Pedig nagyon ragaszkodom a sétákhoz....
blúmi

De jó, gyűlünk rendesen :)

Bejci!
Egy szavad sem lehet Biankára :) ügyes nagyon! Adél másfél órát aludt összesen.. a mai nap :roll:
Nem egyszerű így :? szegény sokat kínlódik.. a foga oda tesz neki rendesen.. meg nekünk is.. :cry:

Blúmi:
én sehogy nem viszem ki.. nem problémázok ezen.. te se tedd.. :wink: ha van lehetőséged, akkor takard be és nyiss rá egy kicsit ablakot :wink: én ezt csináltam ma.
A védőnőm meg amúgy is mondta, hogy nyirkos időben ne tartózkodjon sokat levegőn.. sok a baci a nyírkos időben.. :roll:

am:
Nagggyon örülök, hogy simán vette Mini Gyuszika az akadályt a szuri után :wink: :wink: :wink: :)

szeder74

A.m
Boldog 3 hónapot nektek is!!!

Honey
Nem semmi ahogy apát eltoltad!! Mire nem képes egy anyuka a gyermekéért!!

Minyu
Nagyon aranyosak a gyerkőceid a képen. Csongor már kész "pasi"ebben a pólóban.

Levente hétfőn este 5500 gr. volt és 62 cm. Már a 68-as rucikat hordja!!!

konan, anyooka
Mielőbbi gyógyulást Nektek.

noni
Köszönjük!!!

Kép
sugi78

Blúmi!
Ne is mondd az időjárást és a sétát :x Teljesen ki vagyok ilyenkor....Mi sehogyan sem mentünk. Az erkélyre lehet,hogy kitehettem volna,de féltem,hogy bevág az eső :evil:
A francba de utálom ha egész nap esik az eső!!!Remélem holnap jobb lesz az idő :wink:

Sugi!
Köszi. Akkor a fiúk fej-fej mellett haladnak a növekedésben. Hétfőn 5700 g volt mini Gyuszikám és 62 cm. :D

Szeder74!

Nagyon sajnálom,hogy Adélkád ilyen keveset aludt és,hogy így nyűglődik a fogacskájával.

Jó éjt és kellemes hétvégét mindenkinek! :D
Gyuszikám ma sokat aludt és elég könnyen aludt el (nem úgy,mint az utóbbi napokban).

Kép
Kép
a.m.

A.m.
Köszi az érdeklődést!
Mostmár jól vagyok sokat pihenek, fekszek kímélem magam, ma pletyiztünk a lányokkal (Orsi, Andi)hatalmasak a fiúk ott is.A lányok csodálták a hasam, h milyen régnek tűnik mikor nekik is nagy hasuk volt.Minden egyes mozdulatnak nagyon örülök még ha picit fájdogál is jó élményként élem meg a szerdai eset után.
Minden jót nektek.

Kép

Kép
bellanitta

Jóóó reggelt!!!

Ma 3 hónapos Adél :D és a tiszteletére szállingózik a hó :lol:

szeder74

Szeder: nagy gratula Adel hofordulojahoz :wink: Mar o is mekkora, Benedek epp feleannyi idos :lol: Mostansag ritkan jovok, ebben igazad van, regen "konnyu" volt, mert mas dolgom sem volt, csak netezni, amig itthon voltam, es csak arra vartam, hogy muljon az ido. Meg szivesen is jovok, mert nagyon erdekel, hogy kivel mi van, es a babak fotoit is olyan jo nezegetni. Csak tudod, en meg elso babas vagyok, igy nekem meg minden 3-4szer annyi ideig tart, mint a rutinos anyukaknak :oops:

Minyu: orulok, hogy a popsipaskolas nektek is bejon :D Szerintem ez a topik tobbek kozott arra is valo, hogy az ilyen dolgokat megosszuk egymassal, mert sokat tudunk tanulni egymastol. A fiuk nagyon edesek !

Kistiggrincs: probaltad a cicikihuzast Zalan szajabol? Hogy mukodik? Nagyon cuki a kepeken Zalan !!!

Jaj, es a tali miatt nagyon irigy vagyok ... :oops: :oops: :oops: De majd csinaljatok jo sok kepet, es akkor mi, akik nem tudtunk elmenni, is latunk vmit legalabb a kozos jatekokbol.

Bejci: koszi a dicsit, es Bius igazan jo baba volt, hogy hagy teged ugyeket intezni.

Ma nekem is mintababam van, most mar itt ejszaka van, es nagyban durmol. De ma igazan jo baba volt, egy szavam sem lehet. Ja, es megdontotte a kaja rekordjat, ma 300-at szopizott :shock:

A.m.: MiniGyuszi egy kis hos, hogy ilyen jol viselte a szurit. Egyebkent hangos?

Blumi: sajnalom, hogy Adamot ennyire megviselik a frontok, szurkolok, hogy ez idovel elmuljon

Anyoooka: Adamos tortenet nagyon aranyos

Sziszi: Reka nagyon edes, es latszik, hogy nagyon szeret furdeni. Nem viszed babauszasra? Egyaltalan nalatok lenne erre lehetoseg?

Marti: koszi, neha jok az ilyen alomszuszek napok, mert akkor neked is sokkal tobb idod van. Azt meg gondolom, hogy nalad ez sokat er, mert neked aztan eleg sokmindent kell osszeszervezned (neha el is gondolkodok, hogy tudod ezt megoldani, mert szerintem en nem lennek ra kepes)

Latom, az mindenkinek feltunt, hogy itt a nyar nalunk. Azert Melbourne idojarasa eleg kiszamithatatlan, es jellemzoen ha van 3 meleg nap, utana mindig jon egy huvosebb. Ami kulonben nagyon jo, mert igy nem megy az ember agyara a hetekig tarto hoseg. De most eppen egy hidegfront van, mar 3. napja futunk is ezerrel, mert ejszakara meg sokszor 4-6 fok korulre is lemegy a homerseklet. Szoval kicsit tervezhetetlen.

Nekem is megvolt a 6hetes kontroll, minden okes volt. Ma voltam terheleses cukron megint, jovo heten lesz eredmeny, kivancsi vagyok, de majdnem biztos vagyok benne, hogy minden okes lesz. Persze amikor terhes voltam, is igy gondoltam, aztan tessek megsem volt. Eszike, Ormolya: nalatok minden rendben volt???

Benedekem elromlott. 3 hetes koratol aludt 8-10 orakat ejszakankent, most meg felebred hajnalban mar 3. ejszaka. Nem tudom, mi tortent, eloszor nem gondoltam, hogy rendszer lesz belole, de most mar latom, hogy igen. Valojaban annyira nem baj, mert igy ejszaka nem kell fejnem a tejcit, hanem o kiszopizza, amivel mindketten jol jarunk, de azert nem orulok, hogy fel kell kelni.

Es nekunk is volt nehany napja legzesfigyelos risztasunk :roll: Ugy pattantam ki az agybol, mint a nikkelbolha es rohantam. Nalunk is mocorgott Benedek, szoval rogton lattam, hogy semmi baj. Az volt a szitu, hogy elozo nap huztuk at az agynemujet, es valoszinuleg elmozdultak az erzekelok. Benedek meg mindig vandorol az agyaban (masnak is???), es elmaszott az agy masik vegebe, es az erzekelok mar nem ereztek a legzest. De az erzes eleg sz.r volt :?

KépKép
Kép
humanka

hoztam képet.. :)

Kép Első hó... Kép Első hó...

szeder74

Humanka!
Én csak örülök,hogyha sikerül jönnöd.. szeretem olvasni az írásaidat... :wink:
Az alvással kapcsolatban: nyugi.. én már észre vettem, hogy vannak bizonyos "ciklusok" a babáknál is... van időszak, hogy alszanak.. van, hogy kevésbé.. ez fog változni.. :wink: Nekem még nem mozdult ez Adél a légzésfigy.-ről.. de más már említette, hogy volt hasonló eset, mint nálatok..
El is hiszem,hogy megijedtél.. :wink:

Megyek, mert jönnek vendégeink ... :wink:

szeder74

Szeder!

Nálunk még nem esett a hó,csak piszok hideg violt reggel....de a képek nagyon jók!

Humanka!

Már a 3 kicsi minden délután egyszerre alszik, legalább 3 órát,úgyhogy igazán nem panaszkodhatok! Kamilla pedig tegnap meglepett azzal is, hogy se sétálva, se cicin nem aludt el, viszont letettem az ágyába, betakartam és szépen elaludt magától! Madarat lehetett velem fogatni! Persze azért eddig sem tartott órákig az altatás, de akkor is jó lenne, ha ebből rendszert csinálna!
Majd írd meg, mikor jöttök haza, alegközelebbi talit akkorra szervezzük!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, de nem tudunk elmenni a talira. :cry: Annácskám még mindig nagyon köhög és nagyon folyik az orra is! Igy nem merek vele elmenni, de remélem, hogy tavasszal is találkozunk és akkor ott lehetünk mi is!

Érezzétek jól magatokat és jó lenne látni majd róla képet is! :)

Kép
Kép
konan

Noni!
Ismételten köszönöm a videót! Csodálatos! Nagyon ügyi vagy!
Köszi! Köszi! Köszi!!!! :D

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Blúmi: mi esőben csak akkor megyünk bárhova, ha semmi kaja nincs itthon, akkor meg esővédőt tezsek a babakocsira.

Szeder: kitartás ehhez a fognövesztéshez, ma Zalán is nyűgös volt, pedig nem is jön a foga. Boldog 3. hónapot Adélnak! Nálunk nincs hó még :)

Humanka: nem igazán jön össze ez a cici kihúzás, ármennyire is alszik, ha megérzi, hogy próbálom kihúzni rászorít. De egyszer már sikerült, majd még gyakoroljuk :D Alvás ügy passz, nálam Zalán minimum egyszer kel éjszaka, de inkább kétszer.

Konan: sajnálom, hogy nem tudsz jönni, mielőbbi jobbulást Annácskának!

Zalán az elmúlt 2 napban lényegesen kevesebbet evett, minek következtében fogyni kezdett a tejem, úgyhogy ma cicin lógott egész nap, fejtem, aludtam, ittam, remélem visszajön a tejem. Pisinek az összes pelenka pisis, meg kakis is volt 3, szóval éhezni nem éhezik a gyerkőc, ez azért megnyugtat :)

Kép
kistiggrincs

sziasztok csajok!
humankaboccs, de h. is kell tartani a gyerkőcöt az altatáshoz?azt tudom, h. fenekelni kell a popiját.de nagyon érdekelne engem is...és nem keresnék vissza..tyűha beni nem aprózza el a kaját....és hányszor eszik így?

nekem gyerekem nem kakil, így négy naponta kúpozni kell, azt mondta a gyerekdoki, h. nem baj ez így....de ez normális??és azt is mondta h. nem szokhat hozzá......vélemények??több gyerekesek?
köszi
jah a tali nekem nem jó sajna..mert uh-ra megyünk.

Kép
winona

Szeder: koszike :wink: Milyen volt a vendegjaras? Tuti jok a havas kepek, nekem ugyis csak ilyen jut a hobol, ugyhogy tehetsz fel meg nyugodtan, ha van meg :) Az a nagy dog a hatterben a tietek??? Imadom oket, olyan szepek !

Marti: hihetetlen, hogy a 3 pici egyszerre alszik :shock: En meg ezt az egyet is nehezen tudom megmondani, hogy mikor fog aludni ... Pedig mi nem varhatunk sokat a kovetkezovel, az majd nagyon kemeny lesz. Persze kerdes, hogy mennyi ido alatt sikerul majd a kovetkezo baba :wink: Nagyon aranyos vagy a tavaszi talival kapcsolatban, meg nincs meg a repjegy, de ha meglesz, majd megirom, mikor megyunk. Nagyon szivesen megismernek mindenkit, a babakat meg nagyon jo lenne szinten szemelyesen is latni.

Tervez meg vki mas is viszonylag kis korkulonbseggel kistesot???

Noni: en is nagyon koszonom az ujabb videot. :lol: A parommal egyutt neztuk vegig mind a kettot, es allapitottuk meg, hogy hihetetlen, hogy milyen gyorsan fejlodnek, mennyit valtoztak a babocak :D

Mivel latom, nagy sikere volt a nyari kepnek, teszek meg egyet :wink:

Kép tappancsok :)

KépKép
Kép
humanka

Hmmm, meg nem akartam elkuldeni ... :oops:

Konan: nagyon sajnalom, hogy Annacska beteg, gyors gyogyulast kivanok neki

Kistiggrincs: elobb-utobb sikerulni fog, es meglasd mukodik :wink: A tejcivel kapcsolatban pedig ne izgulj, amig van eleg makis pelus, addig nincs baj. Nalam is vannak neha ilyen napok, amikor le sem tudom vakarni magamrol, biztos kellenek ezek. A sok pia meg jo, az ilyen napokon en is figyelek ra, hogy min. megigyak 3 palack 1,5 literes asvanyvizet. Egyebkent is sokat iszok, de az kulonben is fontos.

Winona: sajnalom a kakis gondokat :cry: , szurkolok, hogy megoldodjon. A kajaval csak neha van igy, amikor nagyon sokat alszik elotte pl es akkor nagyon ehesen ebred. Nem is szokott minden nap lenni ilyen nagy zaba, csak neha-neha, de szerintem nem is lenne jo, meg en sem tudnam ellatni. Nekem is csak azert van ilyenkor eleg tejcim, mert elotte legtobbszor elmarad egy kaja a nagy szunya miatt. Az altatas meg ugy van, hogy bepolyalva az oldalara kell fektetni, es ugy utogetni a popsijat. De az en Benedekem hason alszik most mar szinte mindig, es en csak hasra fektetem egyszeruen, es paskolom kicsit a popojat. Tenyleg hatekony, sokkal hamarabb elalszik, mint egyebkent.

KépKép
Kép
humanka

Ma regisztraltattam magam, mint szervdonor. Otthon is regisztralva voltam, itt is megtettem. Ha meghalok, ugysem lesz mar szuksegem semmire, es ha megmenthetek akar csak egy eletet ezzel, akkor miert ne tennem.

KépKép
Kép
humanka

Nem tudok aludni... :shock: Adél mocorgásra keltem.. de ő még szundizik.. én belőlem meg ki ment az álom.. :? 8)

Humanka!
De jóóó, hogy Beni a nyarat élvezi most.. olyan kis cuki az egy szál kis kombidresszben.. :)
Köszi, jó volt a vendégekkel :wink: A párom gimis barátja és párja (aki nemsokára életet ad második babájának ) és 19 hónapos kislányuk volt nálunk.
A kislány szerény véleményem szerint a koránál értelmesebb, fejlettebb izgő-mozgó manó!
Sokat jártak zene foglalkozásokra kiskora óta.. és ez nagyon látszik rajta..!!
Mi is megyünk Adéllal.. fél éves korától. Már várom :wink:
Igen, a miénk az a német dog a háttérben.. :wink: Teo a neve. 2 éves kutya, és már 75 kg! Nagyon szép formás jószág hatalmas szívvel... -de most így, hogy tisztában vagyok az igényeivel.. -séta, sok-sok szeretet, simogatás.. - lehet, hogy nem engedném újra, hogy legyen ilyen kutyusunk..,mert őt nem lehet folyamatosan csak kint tartani.. naponta be kell engedni őt a nappaliba, mert különben ez a fajta kutya bele is pusztulhat, ha nem érzi magát igazi családtagként.. :roll: úgyhogy nem egyszerű vele.. van egy másik kutyusunk Dinike ő egy havanese kutya .. igazi kis bohókás pajti.. és nagggggyon okos!
Szervdonor: én egyenlőre nem akarok belegondolni.. majd talán később.. Gratulálok hozzá,hogy neked már sikerült regisztrálnod.
És, a párod?
Megyek megpróbálok még aludni egyet..

Napközben felhívom a játszóházat. :wink:

szeder74

sziasztok!

Noni:köszi az egy hós videót:) mennyit változtak a babák,fantasztikus:)

Sajna a talira nem tudunk menni,mert aznap megyünk másik védőnőhöz és gyerekorvoshoz,ugyanis a mostaniak katasztrófálisak ..... Érezzétek jól magatokat,és hozzatok sok-sok képet :)

Luca már 4690 gramm,és nagyon jó kisbaba,bár nappal még mindig nem alszik,de az éjszakákat mindig végig alussza:)

Puszi nektek,szép napot mindenkinek

Kép
csehi77

Csehi!
Sajnálom,hogy nem jó a keddi időpont.. :( Viszont nagyon jó hír, hogy Luca még mindig jó baba!! :)

Konan:
:( Nagyon sajnálom,hogy Annácska még mindig beteg... :( nem próbáltál kérni ampullában C vitamint??? Amikor a fiaim betegek voltak csecsemőként, akkor szoktunk kapni C vitamin injekciót.. amit a teájukba tettem.. Hátha könnyebben gyógyulna Annácska is! Kérdezz rá az orvosotokra. Jobbulást Nektek!!!!

Találkozó:
Van időpont! Bejelentkeztem :) Úgyhogy kedden 10 órakor várnak minket :)
Remélem mindenki, aki jelzett az el tud jönni.
Holkával is beszéltem pénteken, és mondta, hogy ők is jönnek!

További jó hétvégét.. megyek Adélt altatni.. :lol: :wink:

szeder74

Sziasztok! :)

Sziszi: Aranyos Rékuc ahogy pancsizik :)
Gratula Botinak a vizsgához, neked pedig sok erőt és kitartást a munkához!
Most nálunk is kaki gondok vannak, 4 napja nincs produktum, kezdek aggódni...

Kistiggrincs: Édi Zalán ahogy szorongatja álmában a nyusziját :)

Bejci: Jó dolog lehet az a babamasszázs :) No ha majd végre elköltözünk kipróbálom, de itt a túl hűvös van hozzá.

Humanka: 300mili? Jesszus :) nekem a rekordom reggeli első fejésnél is két ciciből 220mili...
Szép nagy tappancsai vannak Beninek :) de jó neki hogy nyár van :)

Nálunk is hasonló tejcsi gondok lesznek mint Kistiggrincséknél. Doncek éjjel alszik és egyre esik vissza a tejem mennyisége, úgyhogy szépen fogy a tartalék fagyi tejünk is :(
Most próbálok fejéssel szaporítani remélem beválik, nem szeretnék tápit adni neki, no meg szeretem mikor szopizik ha elapadna nagyon hiányoznának ezek az összebújások :(

Kép az esti vitaminkoktél ivásról :) Így egy fél etetés mindig jut apának is :)

Kép

Kép

Kép
starlark

Humaka! Tényleg jó nagyok azok a tappancsok! Zabálnivaló a kis Ben(dőcske)!

Konan! Annának jobbulást!

Csehi! Én szívesen látnék még hajasbaba fotókat! :)

Kinél mi a helyzet a gagyogással? Nálunk Bálint egyre többet dumál, kurjongat. Imádja a "gé" betűt.

Ja, és még egy hülye kérdésem van. Nálatok most miből áll a játék? Még a lógó dolgokat figyelgetik a babák, vagy esetleg más is érdekli őket? Szeretnek egyedül elnézelődni, vagy igénylik az állandó jelenlétet?

ESZIKE?????? Jó rég voltál! Minden rendben???

Roni? Röné?
blúmi

Hahó!
Nálunk is esett egy kis hó, de nem sok, és most a napsütéstöl el is olvadt.

tejcsi: én is úgy érzem, hogy az éjszakai átalvások miatt kevesebb, de Csongi nem fogadja el a cumisüveget, igy egyelöre marad a cici (és egyelöre gyarapszik is, és nem kér gyakrabban, tehát nagy gond nem lehet.)

tali: szupi. Én még azt szeretném mondani, hogy aki olvassa, de nem irt, hogy tud jönni, de közben mégis jó az idöpont, az is bátran jöjjön, a régen látott topicosok közül is, mert nincs fix létszám, és szivesen beszélgetnék mindenkivel!

szeder :)
köszi, hogy intézted a bejelentkezést!

na, pusz mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu

blúmi :)
igen, jobbára csak a felakasztott játékok. +csörgök, +zenelö forgó +mondókázás

Kép
Kép
Kép