Sziasztok!
Nymalac!
Irigyellek nagyon, h 220ml-t tudsz fejni! És még emelett gondolom Bori is megeszi az adagját.
Huhh, akkor én először csak félig horror fejést csináltam, az 5percesek kimaradtak.
De így is fájt eléggé...főleg utána a szopi eleje.
Tegnap daddy egész nap egyedül hagyott, csak 1,5órát volt itthon, amikor épp totál nyugodt volt Lillus, és anyukám is elment reggel, úh kemény volt...este 6kor elvittem sétálni, h bealudjon, mert már nem bírtam...abba persze én is mégjobban elfáradtam.
Na akkor lassan lehet kipróbáljuk a kengurut, majd mondjuk 1hónap betöltése után.
Reggel próbáltam a fekve szopit, nem igazán ment, persze már sírt is nagyon, úh egyikőnknek sem volt türelme hozzá...majd egy nyugisabb időszakban gyakoroljuk.
Nagyon sajnálom a balesetet, borzalmas lehetett!!!
Nagyon viccesek az időutazós képek!
Dalma!
Nekünk is voltak ilyen pöttyök, és azoknak is fehér és száraz volt a teteje, elmúltak 4-5nap alatt. Egyébként azt vettem észre, h amikor melegebb volt, vagy Lillus fél arca rámmelegedett szopi közben, mégtöbb pötty lett...és pl amikor kimentek sétálni, letisztult jobban az arca. Úh lehet összefüggésben van a dolog a hőmérséklettel...nincs nálatok kicsit meleg? És többiek, akik még pöttyösek???
Zsuzsu!
Köszi az infót a szűrésekkel kapcsolatban! Majd intézkedek én is....egyébként mikor kell menni?
Neked egyébként van elég tejcsi Konstinak? Mennyit eszik általában? Csak azért kérdezem, mert neked is 30-40ml a horrorfejés eredménye, és nekem is.
SAjnálom a pénteki napot!
Én is köszi a more milk-es kupon infót, én is akarok hozatni most daddy anyukájával, majd anyukám megveszi nekem otthon...itt még nem is néztem, h van-e.
Anhel!
Dóri nagyon édes!
LKata!
Norbika is nagyon édes!
Marek!
Együttérzek, mi is sétáltunk tegnap a fagyban, most itt is épp 1-2fok van esténként, nem vagyok én ilyen szibériához szokva!
Ildi!
Nektek milyen tengeri orrspraytek van? Nekem vm sterimar, vagy vm hasonló...ebből nincs külön gyerekeknek való, ugye? Lehet, h sajnos nálunk is aktuális lesz a dolog...
Nem tudom miért nem sikerült a tomee tippee-vel fejned, nekem bejött, csak majd le tört a kezem...szerencsére azóta kaptam ajándékba a főnökömtől egy mini electric medelat, és azzal nyomom. Tökjófej volt, írtam neki smst, h hozza már el az övét, amikor jöttek látogatóba, mert korábban beszéltünk róla, h lehet kölcsönkérem majd...erre vett nekem egyet.
Ja én egyébként meg kézzel nem tudok egy cseppet sem kifacsarni.
Próbálok nem stresszelni, dehát nehéz...meg mostmár nem is alszik be, csak sír, ha le akarjuk tenni, és ideges a cicin is ma reggeltől. Bővebben lejjebb...
Nagyon jó ez a hintaágy! Csak mondjuk én utánanéznék, h mennyire jó az egyenetlen felület a kis hátának, mert ugye legjobb, ha tök vízszintesen fekszenek. Ez ilyen félút lehet a hordozó és a vízszintes felület között, nem?
Haláli édes Lottika, megzabálom! Én is úgy várom az első mosolyt!
Emmalena!
Gratula Emmának, nagyon ügyes!
Nekem sajnos nincs túl jó kedvem, úgy néz ki, h nem elég a tejcsim.
Olyan rossz, h lehet, h nem tudom sokáig szoptatni Lillust. Nyűgös mindig kelni, gyakrabban mint tápinál, nappal meg 2óránként éhes már, meg minden, de akkor sem akarok lemondani róla. Gyanús volt már, h napközben valahogy mindig olyan kis sírós, nem akar megnyugodni, meg max félórákat alszik, aztán sírva ébred, nem lehet megnyugtatni, szopi után sem lehet lerakni, mert majdnem mindig felébred, és sír. Meg ma reggeltől elkezdett idegeskedni a cicin is, rángatta, meg sírt, ha elvesztette, meg rajta is...nem hagyott nyugodni a gondolat, h esetleg nincs mit ennie... Így bármennyire nem akartam, de felbontottam egy tápit, és odaadtam neki tomee tippeesben délután szopi után. Még 50ml-t bevágott, és azóta 3órája alszik. Úh ez lehetett a baj, és szegény akkor ezek szerint csak éhezett egyfolytában, azért volt ilyen sírós. Ma pl nem lehetett letenni reggel óta, csak sírás volt, meg a szopi is gyanús volt egész nap, ahogy írtam. Érdekes viszont, h éjjel pedig azonnal visszaalszik, nem sír, csak nyögdécsel, nyöszörög az ágyban, míg fel nem ébredek, és általában 3.30-kor és 6.30/7.30-kor kel. Volt már olyan is, h 9kor evett, és utána ugyanígy kelt...de áltaában 10-12körül alszik végleg el. Úh ezt mondjuk nem értem...de nappal tuti, h éhezik. Pedig úgy szeretném szoptatni!
És csak azt...
Tegnap meg egyedül maradtunk Lillussal, elég kemény volt. Anyukám hazautazott korán reggel, daddy is akkor ment dolgozni, mert most 200%-os a túlóra náluk, dugó volt, így 2órával később ért be, annyival tovább is maradt, aztán hazajött másfél órára, amikor Lillus tök nyugodt volt, és csak pislogott a kezében. Utána elment sörözni, megkértem, h 8ra jöjjön haza, azt mondta jön, lehet hamarabb is...fél9kor felhívtam, h merre van, és még ő osztott le, h hagyjam már élni, majd jön. Éreztem, h már 4-5sör után van, na de akkor is. Marha szarul esett, elkezdtem bőgni, nagyon kétségbe estem. Persze Lillus szokásosan már délután óta nyűglődött, csak cicin, meg kézben volt jó, 10-20perceket aludt csak, és sírt. Ezért 6kor el is vittem sétálni, mert nem bírtam tovább, akkor legalább bealudt. 7.40-re értem haza, örültem, h na már csak 20 perc, és jön a felmentősereg. Ahha...végül 10re ért haza, amikor Lillus épp újra szopizott, és végül 11kor másodszori próbálkozásra be is aludt. Az volt a szar, h ugye nem nyugodott Lillus, így én sem enni nem tudtam egész délután/este rendesen, se inni, még pisilni sem tudtam elmenni. Így nem csodálom, h fogy a tejcsi.
És most csütörtök estig nem is lesz egyáltalán segítségem. Már tnap este akartam tápit csinálni Lillusnak, mert sejtettem, h nem tud eleget enni, de meg sem kockáztattam, mert nagyon sírt, nem tudtam letenni, üveg nem volt kisterilizálva, és megfulladt volna a sírásba, ha annyi időre otthagyom, míg elkészítem a cuccot. Úh a karomban próbáltam altatni, és húzni az időt a következő etetésig, h legyen mit ennie, hátha termelődik addig...na meg sírtam közben, miután beszéltem daddyvel, és néztem a perceket, h vm történjen már. Úh jó volt a hétvége.
Csak kicsit vagyok ki.
Csináltam ma is horror fejést, illetve csak hasonlót, mert úgy csináltam, h azt a cicit fejtem csak le szopi után, amelyikből éppen evett Lillus, 7-5-3-1 percig csináltam 3perces szünetekkel. Ezt 2 etetés után csináltam meg először a bal, majd a jobb cicivel. Így a kettőből összesen lett 40ml. Igaz mindkettő etetés után volt, de akkor is ez siralmas. És tényleg úgy látom, h nem tud eleget enni. Akartam mérni, h legyen vm sejtésem, még ha nem is tökéletes a mérleg, de nem tudtam, mert annyira követelte már mindig a kaját 1-2óránként, h azonnal elő kellett kapni a cicit.
A more milk tényleg segít szerintetek? Megéri a 6000ft? Van homeos bogyóm is, de én képtelen vagyok betartani a fél óra előtte-utána evés-ivás dolgot. Alig tudok enni/inni, nem tudok még arra is figyelni, h mikor tegyem...íígy még nem próbáltam. Nálatok ez hogy működik, be tudjátok tartani, és egyáltalán segít a tejcsi mennyiségen? És az alkoholmentes sör? Attól is észlelhető a változás? Nem értem, az elején volt rendesen tejcsi, még csurgott is...úh gondolom az lehet a kaja/pia bevitel lehet az oka, na meg, hogy hulla vagyok, nem tudok pihenni.
Bocs, h ilyen panaszkodós lettem, de most egy kicsit összegyűlt.