Sziasztok Lányok!
Nekünk is katasztrófálisak az éjszakáink! Beni állandóan felsír, sőt néha felsíkít. Néha szabályosan ijesztő! Nem tudom mi baja lehet. Ha odamegyek hozzá, megsimizem és visszaadom a cumit megnyugszik azonnal. Az alsó két foga egy hete jött ki. Szóval nem tudom. De én már totál kivagyok. Ma éjjel 8szor kelt.
Mango,
nagyon boldog szülinapot Csengének, Kisatinak pedig hófordulót!
Hogy sikerült a hétvége?
Mary, Emi, Ágnes
nagyon ügyik a babák!
Gabo,
jó neked, hogy megeszi Zsófi a főztödet.
Szösszenet, Zorróné,
Beni is csak az üvegeset eszi meg, a sütőtök kivételével. Hétvégén mi is a húslevessel próbálkoztunk, de csak fintorgott rá, pedig fincsi volt. Mi általában Hipp-et eszünk, nálunk most nyílt Müller és ott jóval olcsóbb minden. Ráadásul nagyobb a választék, ugyanaz, mint Németországban. Nem tudom van-e Budapesten, gondolom igen.
Zorróné,
ha mentek Sopronba szerintem érdemes egyszer kerülnötök egy picit Jánossomorja felé. Ott van a HIPP és állítólag tök olcsón lehet venni bébiételt. Én is készülök jövő héten, akkor tudok közelebbit mondani az árakról.
Medina,
örülök, hogy meggyógyult Ati popsija. Nekünk ezt az injekciózást nem mondták, de Beninek is csak az egyik heréje "hiányzik".
Tim,
én is kevesebbnek éreztem először a tejem, de aztán beállt.
Fruzsi,
ma Beni is elég nyügi volt. Szerintem ez a bolond szél is bekavart.
Lekri,
szegény Levi!
Reméljük hamar túl lesz rajta. Biztos lesz még hó idén.
Pumpóka, Szössz,
Örülök, hogy semmi bajuk, nem lett a lánykáknak. Sebész dokink állandóan elmondja (egy kontroll alatt vagy 3x), hogy egy pillanatra se hagyjuk egyedül a gyereket. Akkor is fogjuk,ha csak elfordulunk egy pillanatra. Az ő gyereke is így esett le a pelenkázóról. És minden gyerek leesik, csak a szülök nem szokták bevallani.
Gondolom ő már sok mindent látott. Szóval vigyázzatok!
Öltözködéssel én elég nagy bajban vagyok. Szegény Benit én állandóan cígülöm magammal, megyünk Lizáért az oviba, aztán Daniért a suliba, utána angol, vagy úszás. Szóval Kb fél órát ül az autóban ezalatt ugye ha melegen öltöztetem megizzad, viszont amíg a nagyok úsznak sétálnom kéne vele, akkor viszont hideg van és overall kellene. Szóval nem tudom...
Most vettem neki egy bundás kabátot, alul meg egy jó meleg zsákot.
Kocsiban teljesen lehúzom a cipzárt meg leveszem a sapiját.
Néha úgy sajnálom arany szivem, mikor már ötödszörre teszem vissza a gyerekülésbe.
Na megyek aludni, amíg lehet.
Andi