Új privát üzeneted érkezett!

Lituka: Sajnálom! :( Akkor ne essen.. :wink:

Edina


Kép
medina83
 
 


sziasztok



hol hullik a hó?

itt még nem

olyan jóóóóóóóóóóóóó éjszakánk voltfél1kor mind a 2fiu felsirt mert nagyon fujt a szél.de vissza is audtak.Kristóf fél3kor evett majd fél7kor kelt de 8ig egyedül elvolt a kiságyba ugyhogy én 8ig aludtam.persze fél7től kisebb megszakitásokkal.

most apa csinálja a vacsit.parasztos vacsi lesz.szalona,kolbász,krumpli,hagyma tea,sajt meg ilyenek.most egy kis boros kolát is ittam



Kristóf viszont nem eszik.szerintetek meddig normális ez?hajnali fél3tól délután fél3ig 120ml tápszert ivot ösz visz.fél3kor kis gyümit evet most pár kanál fözit

amugy jókedvű ,vidám.





mannogab

a Bókayba műtik Levit csütörtökön.
másra most nre is tudok reagálni majd talán holnap.

Lituka




:( :( :(

én inkább szülök még 1 gyereket,mint fogászat
Vendég
 


mármint:
hagyma,tea :oops: :oops:
Vendég
 

 
 

Litu,
mi hétfőn és csütörtökön járunk úszni. Úgyhogy ott nem fogunk összefutni. Fogászatot sajnálom, jobblást! Vigyázz az úton!!!!

Mi Bp-re mentünk volna esküvőre Benivel, de annyira szakadt a hó, az autópályán semmit nem lehetett látni, takarítani nem takarítják, úgyhogy visszafordultunk inkább. Fő a biztonság.

Lekri,
Akkor ma kényeztetnek a fiúk. :D
Nem tudom meddig normális, ha ilyen keveset eszik. Nálunk ilyen nem volt. Szerintem ha holnap sem eszik hétfőn kérdezz rá a dokinál.

Szomszédom ma mesélte, hogy mikor a kislánya 1 éves volt egy lufit - nem csak egy darabot, hanem egészet - talált a kakis pelusában. :shock: :shock: :shock: Valahogy megette és észre sem vették.
:shock: :shock: :shock:

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Lillus!
Iwiw-en van fenn csomó kép rólam... :wink: ide is tettem, többet nem akarok, mert kinyirom a topicot, igyis eléggé kihalt ma....
:roll:
Vagy ha iwiw nemjó, küldök priviben majd... oks??? :)

Most csak ennyi, bocsika!
Vendég
 


adtam a kezébe kiflit
eredménx :lol: :lol: :

Kép Kép

ma vettük ezt a széket neki.igaz használtan de a célnak megfelel :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Végre itt vagyok én is újból. Elolvastam amit tudtam visszamenőleg, de sok minden el is felejtettem, amire reagálni szerettem volna. Úgyhogy ami még eszemben van gyorsan leírom. Ha valakit kihagyok akkor bocsi, egy hét lemaradásom volt a munka miatt.

Először is boldog hófordulókat a héten 6. és 7. hónapot betöltött babáknak.

Emi! Nagyon ügyes Lili. Mindig figyelem, hogy mit írsz, mit csinál a kisasszony, mivel általában Bius is két hét múlva azt műveli. Most mi megakadtunk a mászásnál, még mindig csak két lépés megy előre. De lehet, hogy jobb is még így nekünk. Mászhatunk még eleget, de karira bár biztos a fa alatt leszünk a sarokban.
Én is óbudait használok, nem forralom már régóta.

Lekri! Jó lett a hajad, szorítunk a műtét miatt.
Bius 5810g, 68cm. Szerintem mi vagyunk súlyügyileg a sereghajtók.

Magi! Nagyon ügyes voltál, és gyors is. És biztos, hogy nagyon jó szakdogit írtál.

Én is napközben 4-szer, éjjel pedig min. 2-szer szoptatok, és még semmilyen piros betűs napom nincs. Remélem még nem is lesz. Bár most kicsit tartózkodóbbak vagyunk, mivel elfogyott a gyógyszerem, és lusta voltam elmenni a dokihoz, mivel két hét múlva úgyis kell menni Biussal a kórházba kontrollra, akkor tudok talizni a dokimmal. Csak szoptatás alatt szedek tablit, utána nem, eddig is így volt. Nem vagyok túl jó véleményen semmilyen szerrel szemben sem.
Én is el volnék keseredve egy újabb + teszt láttán, Biusnál is kemény 3 hét volt míg rágódtunk az egészen. De azt hiszem jól választottunk. De egy ötöske már nem hiányozna.

Nekünk már csak heti 4 csepp adagban kell a D vitamin, mivel kisújj újbegynyi a kutacsunk.
Vasat átvágyjavítónak szoktak felírni babáknál, illetve akik nagyon sápadtak, nem tudom mi köze a télhez.

Anetto! Gratulálok a kis pocaklakóhoz.

A betegeknek jobbulást, gyógyuljanak meg hamar.

Minden kislány és kisfiú baba gyönyörű kivétel nélkül a képeken.
Jó volt látni képeket a rég jelentkezőktől is.

Ma vettem a dm-ben gyümölcsös babajoghurtot. Megettük az egész dobozzal. Nagyon finom íze van. A tejpépeket is szeretjük nagyon, jó minőségűek, és féláron vannak szinte.

Szösszenetnek is akartam reagálni valamit Alízról, de már nem tudom mi fogott meg, de akkor nagyon tetszett. Majd megkeresem a képet megint.
Judit! Írok neked MSN-n.
Holnap vásárolni megyek a Jézuskának, nem tudom mikor jövök, elég hosszú lett a lista.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Lekri: Nekünk is hasonló éjszakánk volt... :? Nagyon édi Kristóf a kiflivel. :lol:

Zorroné: Jobbulást!

Lituka: Sajnálom, hogy ilyen rossz időben ügyeletre kellett mennetek. :?

Nálunk sajna esett a hó. Kb. 3 cm. :? ÚÚÚÚÚÚÚÚtálom a telet. Főleg a hideg miatt.

Bambi: Itt voltál, de nem írtál végül. Mi újság veletek?

Felsoa: Durva az a lufis-kaka horror. :shock:

Andi: Én is tartok a hormon tartalmú fog.gátlóktól.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok,

Zsuzsa,
:lol: :lol: :lol:
Akkor Bius is nagyon mozgékony lehet :) Az én lányom most azzal örvendeztet meg, hogy gyönyörű egyenes háttal ül. Nem rég tanult meg ülni, de eleinte mindig elég görbécske volt és sokszor kapaszkodott is, de most már nagyon ügyesen ül egyedül. Néha az etetőszékébe is be merem már tenni :)

Lekri,
úgy tűnik, nem ízlik neki még a kifli :roll:

Andi,
a lufis story durva. Milyen nehezen jöhetett ki.

Anetto,
Pihenj sokat, (már amennyit egy féléves csecsemő mellett lehet :roll: )
Mi nem szoktunk Lilivel együtt fürcsizni.


Medina,
Szorítok, hogy hamar kint legyen a fogacska!
Minket a hasmenés szerencsére elkerült..

Tegnap mi is úszni voltunk. Két hete vizsgáztunk, úgyhogy mostmár a haladó csoportba mentünk. Nagyon szupi volt és minden baba annyira élvezte :) Sok feladat volt, de a nehezebb feladatok között voltak játékosak is (pl. hátunkon vittük a babákat, meg a csípőjüknél fogva kitoltuk a vízből magasra :) :) ) Tök jó volt!

Kép
emi29
 
 


Sziasztok csajok!

Bocsánat, most csak egy kérdés erejéig jövök, mert Ati 24 órás lett. :(
Egyfolytában hasmenése van és emiatt teljesen kicsípte már a kaki a popóját. Már annyira fáj neki, hogy minden egyes apró érintésre ordít és remeg. :cry: Már én is sírok, de semmi nem használ!
Fürdettem kamillába, bekentem egy speciális popsikrémmel, próbáltam a sima hintőport is, mesztelenkedik egész nap. (napi két mosás megy, mert ügye nem tudok mindig ott állni egy popsitörlővel :? ), etettem vele sima krumplit. Inni és enni is alig akar, de a folyadékot tuszkolom belé.
Teljesen tanácstalan vagyok! :(
Van valakinek valami tippje???

Edina


Kép
medina83
 
 


Medina: Nálunk még nem volt ilyen, de sztem orvosnak kellene látnia. Kiszáradhat. Jól teszed, hogy tuszkolod bele a folyadékot. Remélem, hogy hamarosan meggyógyul, majd írj, mi van veletek!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


A hasmenés, és a "kicsípődés" lehet a fogtól Edina! Ebben a korban nagy az esélye, hogy ez ettől van, és ugye ilyenkor étvágytalanok is! Nekem ugyan mindkét gyerek jól viselte, de az alaptünetek - hasmenés, étvágytalanság - nekünk is megvoltak... Persze ha huzamosabb ideig megmarad ez az állapot, akkor mutasd meg dokinak, jobb félni, mint megijedni!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok!

Néha benézek hozzátok.

Medina mi 2hete voltunk így :( véresre marta a kaki a popóját :(((( Én is csupaszon tartottam, meg dokinéni bóraxos popsikenőcsöt írt ki, próbáltam a neogranormont és a sudokrémet (sima gyógyszertárit használtam előtte és soha semmi bajunk nem volt) és a védőnő adatt vmi lila festéket azzal is kentem.
Fogunk jött kettő is! És antibigyót is szedtünk mert beteg volt, dokinéni szerint ezek voltak a ludasok. Normaflort adtam neki, és a kencéktől 1hét alatt rendbejött,bár icipicit látszik a helyük a sebeknek.
Gyors gyógyulást!!

Egy kérdés: van akinek csak szopizik a baba? Neklem nem nagyon akar enni bár doki szerint jó húsban van így is ,9kg :) szépen ül egyedül mászik stb jól fejlődik, ha nagyon éhes lesz biztosan eszik majd.
Vendég
 


Nici, 7kincs, Bolygó Köszönöm a válaszokat! Apa most megy gyógyszertárba, hátha ajánlanak valamit. Mondtam, hogy Normaflort hozzon.
Szerencsére inni iszik már, krumplit is evett egy csomót és viszonylag jó a kedve.
Hasmenés ma eddig kétszer volt. Az a fura, hogy olyan sárgás, nyálkás. Ha nem változik hívom a dokit.

7kincs: Biztos nincs semmi baj, csak egyszerűen nem éhes. Jó husiban van! :)

Edina


Kép
medina83
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kölyökdicséretet :)

Medina, a hasmneés nálunk mindig fogat jelent. Főleg a piros fenékkel együtt. KAtánál rendszeres volt, Lizánál az első fogánál volt, azóta nem.

Ez a felső fog is megkínozza rendesen, alig eszik, 1 kajára 80-90-nél többet nem, és nem eszik többször.... Na jó a darabos kaját megeszi, reggelire pl benyomott egy nagy félszelet kenyeret vajjal :)

De azóta csak 1x evett 120 ml-t meg teát ivott. A tápszer, tej egyszerűen nem kell neki, csak minimális... Remélem a vacsorából enni fog. Malachusi lesz :)

Jah és ha ébren van, vagy nyüszög, vagy csak fekszik... olyan rossz :(
De remélem már nem sokáig kínozza ez a fog...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


sziasztok

Medina sajnálom :( :( :(

Zsu
Bencéd irtó jóóóóóóóókispasi :lol: :lol: :lol: a lányok meg elégé hasonlitanak egymásra és szépek :lol: :lol: :lol:
Kristóf szinte semmit nem eszik még mindig de jó kedvű nyugodt kispasi.éjjel is nyugodtan alszik.akkor egyszer kel enni olyn fél3fele és akkor eszik 150-200ml között.reggel megint pici kiflit nyammogot majd 2x kináltam meg kis fözivel de abból nagyon kis mennyiséget evet.szerdán vagy pénteken elviszem mérésre.probálok nem aggodni mert tényleg jó kedvű
Vendég
 


Zsu: Köszi :) , megnyugodtam egy kicsit, mert már aggódtam, hogy nem a foga. Sajnálom, hogy ti is így szenvedtek. Atinak most egy kicsit jó kedve van. Krumplit evett, inni iszik és tápszert is evett. Most egyenlőre jó! Nevetett is egy csomót.
A feneke egy kicsit jobb és a kaki is. Sokat meztelenkedett.
Csatlakozom Lekrihez, Bence nagyon jóóó pasi. :)

Lekri: Ne aggódj, nálunk is szokott lenni ilyen és nálunk is pont mérlegelés előtt. Megérzik. Aranyos srác Kristóf.

Edina


Kép
medina83
 
 


Medina:Nálunk most ugyanez a helyzet.A sok kaki kimarta a popóját,meg étvágytalan volt.Nálunk 3 nap alatt jött rendbe a feneke Mikinek a gyógyszertári körömvirágkrémtől.
Ja!És fejlemények:eddig a kis drágaságom semmit nem csinált.Két napja hason fekve húzza fel a popóját és araszolgat hátrafelé,majd eldől oldalra és onnan felül.Olyan cuki.
És persze minden babó!!!

Kép
ágnes27
 
 


Medina,
nagyon sajnálom Atit. Remélem, hamar rendbejön a popója!!!

Ági,
gratulálok az araszolgató, felülő Miki babának!

7 kincs
valóban jó húsban van a Kiskincsed :(
Üdv itt!

Kép
emi29
 
 


Ágnes: Látod, ő is beindult. És egyből ülés! :shock: Na nem semmi kiscsávó!
Sajnálom, hogy nálatok is ez a helyzet. Most vettünk Bepantent, este kipróbálom, hátha segít. Egy kicsit szebb a popó.
És fog miatt volt???

Edina


Kép
medina83
 
 


medina
nálunk ez a fogyókura már szerda óta tart.vagyis kristófnál :)
bár a lelkem jó sulyba van.8200g :)

most evet fözit de csak gyümivel :shock:

Ági
az igen,nagyon ügyes Miki :)
Vendég
 


Köszi a dícséreteket!
Medina:én teljesen biztos vagyok benne,hogy a fog miatt volt.A Bepanten,Sudocream nálunk nem jött be.

Kép
ágnes27
 
 


Medina!

Nálunk a Neogranormon mindig nagyon hamar segített ha piros volt a popsi. Egy ötlet.

Kép

Kép
nóna
 
 


Sziasztok,

gyorsan kell írnom, mert megint ledobál a babanet....

Megyek ma új overállokat venni Kisatinak, mert az előző garnitúrát 3-4 hét alatt kihízta.. a kis gombóc...


Nonokám, ha hazaértél jelentkezz!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Na mára már jobb a helyzet! A Gabi babahintőpor használt vügél. Állandóan tüsszögök és fehér minden, de megérte. :lol:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat. Fogat még nem éreztem, de nem nagyon engedte megfogdosni. Ma még próbálkozok.

Mi is már a 2. overált nyúzzuk. Lassan nekünk is venni kell. Ma már kiviszem Atit sétálni, mert tegnap a popója miatt nem voltunk.

Edina


Kép
medina83
 
 


Sziasztok!

Elmaradásaim :oops: :

NAGYON BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT!

GABCIKA, ALÍZNAK Kép

ZSÓFI, GERGŐNEK
Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 



Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!

Medina: A Heim Pálban fogják műteni. Nekem azt mondták,hogy az injekciós kezelést nekünk azért nem lehet,mert csak az egyik heréje van felakadva és nem mindkettő. És azért sem,mert még nem volt lenn.

Mamók: Akinek Quinny Bizz babakocsija van azoknak az első kerék nem szokott lefagyni a csúszós padlón pl. tesco,auchan,bevásárló központok )
Nekem mindig lefagy de csak a csúszós paslón és nem tudom tolni. Le kell fixálni és csak akkor jó. Ez normális?

Kép

Kép
mannogab
 
 


Hű de nagy ma a csend!! :shock:
Mindenki eltűnt? :shock: :shock:

Kép
gabo001
 
 


ja, azt mondtam már, hogy Zsófinak nem ízlett a hippes főzi?.... :shock: csak amit én főzök!
a hippes gyümik bejönnek neki szerencsére!

Kép
gabo001
 
 


Mannogab: Bocsi, ha már írtad, de mikor műtik és bent kell maradnia és hány napig és bent lehetsz vele? Tudom, sok vagyok, de nekem nem mondtak semmit és here még sehol.
Nekem nem olyan kocsim van, mint nektek, de az enyém is van hogy lefagy.

Gaboo: Az én kölköm semmit se eszik meg üvegesbe. :? Még gyümit se! Én főzök neki. Néha próbálkozok még, de pár falat után feladom.

Edina


Kép
medina83
 
 


Sziasztok,

Nem votlam pár napja, mert a hétvége sűrű volt, ma meg teljes a szenvedés. Azt hizsem ki se megyünk ma , mert Alma szinte megállás nélkül sírdogál.
Jön az alsó 2 foga, be van dagadva a kis ínye és tiszta égő vörös a popója. Ma alig tudtam lemosni neki úgy sírt, dehát muszáj és szerintem kíméletesebb a mosás, mint a törölgetés.
Medina, a hintőpor segített???
az éjjelünk nem volt rossz, remélem ma se lesz rosszabb..
Na visszaolvasok

KépKép
kisfruzsi
 
 


Emi és Ági,
gratulálok a mozgáshoz, üléshez!

Ági, 7kincs,

a normafloret szedheti már 6-7 hós mini is?

zsuzsófi
a vajaskenyér nem vicc volt :shock: ?????? Malachusi, neki?????

Emi,
tök jó, hogy már így haladtok az uszin! mi még csak sima merülést gyakoroljuk, Alma még mindig nyel vizet, de nem bánja :lol:

Vasat mi sem kapunk, csak D vitamint 1x 1 csepp/nap

KépKép
kisfruzsi
 
 


Xsara,

sajnálom, hogy betegek vagytok! A vírus hasmenéssel is jár nálatok?

lituka,
ha lesz időd tegyél fel uszis képeket Mátéról!!!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Ollem,

Bogi nagyon édesen lépeget, nem semmi!!!!!
na jó már velem van tele az oldal :oops:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

[ Mango Atijának nagyon Boldog Hófordulót, Csengének pedig sok Boldog 2. Szülinapot!!!!

Kamilla Márkjának és Norcijának szintén Boldog Hófordulót!
Tényleg hogy vagytok? Jó rég írtál már!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Medina: örülök, hogy jobban van Ati, durva lehetett ez a hasmenés!

Fruzsi: kitartás a fogzáshoz! Mi is jól megszenvedtük! De most már kinn van a két alsó és béke van... :wink:

Gabo, Medina: nálunk pont fordítva van! Beni csak az üveges kaját eszi meg, amit én főzök, azt nem! Vagyis mindegy ki főzi, mert apja főztjét meg anyumét sem szereti... :shock: :shock: :shock: Nem örülök, mert így elégköltséges a kajáltatás... :roll:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Kisfruzsi: Igen, a Gabi hintőpor segített. De megfürdettem kamillába, kentem bepantennel is a popóját és meztelenkedett szinte egész nap. Ja! És fontos, hogy etess vele krumplit, mert egy kicsit szilárdabb lett tőle a széklete.
Remélem hamar túl lesztek rajta. Atinak egy kicsit jobb, de még mindig sír, amikor tisztába akarom rakni. Főzhetsz kamillateát is és azzal is mosogathatod neki.

Zorróné: Az tényleg durva lehet, hogy csak üvegeset eszik. De én azért örülnék, ha néha elfogadná, mert most télen nem könnyű neki változatos ennivalót adni, főleg gyümölcsből. Még talán a szilva, amit elfogad.

Edina


Kép
medina83
 
 


sziasztok

élünk mi is ám :lol: :lol: :lol: :lol:

baszus olyan hideg van kint és most meg elkezdet havazni is.imádom a havat és Levi is.de várhatot volna még 1hetet.szegényt nem viszem ki mert nem szeretném,hogy megfázon.legyünk már túl a csütörtökön.ugy sajnálom mert áll az ablakba és nézi a havat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:


hu ,minden baba fogzik. mindenkinek kitartást.

Kristóf nem és doki szerint még nem is fog.bár Levinek is csak 9,5hósan bujt ki az első :) :) vele hála meg se éreztük a fogakat.remélem ketecskével se fogjuk :)

boldog hófordulókat és Csengének boldog 2éves szülinapot :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Zorroné – Alíz is csak az üveges babakaját eszi meg … Szerintem ez egyszercsak hirtelen megváltozik. Egy blogos ismerősnél is 10 hónaposan jött a változás :)
Így tényleg költséges .. nekünk is. Ti melyiket eszitek? Miket? Mi Hipp, Univer, Kecskeméti .. melyikből mit …

Kisfruzsi – Kitartás a fogzáshoz! Mi is szenvedünk vele .. borzalmasak az éjjeleink :(
Sajnálom, hogy nálatok még a popó-probléma is van .. remélem hamar meggyógyul neki!

Medina – Ati popójának is jobbulást :) Nagy overállban bírja a pici a sétát? Alíz utálja ha be van öltöztetve .. én amióta ilyen cefet idő van, alig bírom kivinni .. csak ha kocsival megyünk valahova…
Én is diétáztam meg tornáztam itthon, egy ideig ment a fogyás, aztán megállt .. most már drasztikusabb mozgás kell, mert még így maradok :)
Most is mindjárt húzok edzeni meg szaunázni .. ez a legnagyobb kikapcsolódásom :)

Ágnes – Édes lehet ahogy araszol hátra és felül. Alíz is csak tolat .. vagyis a napokban már elindult előre is, de csak ha kellőképpen motiválva van :)

Zsuzsa – Irigykedem, hogy nincsenek piros betűs napjaid .. én már el is felejtettem milyen, ha nincsenek … És nagyon komoly, hogy még ennyiszer tudod szoptatni :)

Lekri – Nagyon cuki Kristóf kiflievészet közben :)

Pumpóka – Sajnálom, hogy letolatott az ágyról a pici .. Sajnos Alízom is megcsinálta 1 hónapja. Ő aludt az ágyunkban Apukájával, aki elment mosdóba 3 percre .. Alíz felébredt és elindult a tükör felé .. oda is ért, csak sajnos huppant közben egyet :(
De neki sem lett baja, csak az ijedtség. Mondjuk azonnal kihívtam az ismerős dokinkat, annyira aggódtam :(

No .. eddig jutottam a visszaolvasásban .. többre esélyem nincs, felkelt az Örökmozgóm :)
Később hozok képeket a térdelőbajnok Csajszimról :)

Kép
szösszenet
 
 


Medina,
köszi a tippeket!

Zorroné,

remélem hamar túl leszünk rajta mi is. Mennyi idő általában mire kibújik a fog, ha már látom a kis tetejét??? Mind a 2 jön nekünk is egyszerre...

Szösszenet,

sajnálom a rossz éjszakákat,

nekünk eddig nem volt a fogacskák miatt éjszakai sírás, csak olyan, hogy felsírt többször, de aludt is tovább..mi nem mindig :lol: Remélem hamar kibújnak a fogacskák nálatok is!

Overáll,

hát Alma sem bírja nagyon...nem tud mozogni rendesen, a kesztyűt meg csak akkor tudom a kezére húzni, ha elaludt, de az egyre ritkább mostanában a kocsiban....

Mango,
BOLDOG SZÜLINAPOT Csengének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És Atinak boldog hófordulót!!!!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Lekri: Én is szeretem a havat. Sajnálom, hogy nem tudtok kimenni, főleg Levinek lehet nagyon rossz. :(

Csengének boldog 2. szülinapot és boldog hófordulót mindenkinek!

Szösszenet: Nálunk addig van baj, amíg adom rá az overált. Utána már örül, ha kinn vagyunk. Ma is voltunk sétálni és persze akkor kezdett el szakadni a hó. :?
Én még mindig diétázok, már 2 hete és rengeteget tornázok. Szinte nincs olyan nap, hogy ne tornázzak, így is csak 1 kiló ment le. Mondjuk centibe sok, főleg a hasamból és már most jobban érzem magam. Kitartok még mindig. Jó szaunázást! Azt irigylem! Nálunk nincs semmi a közelben.

Edina


Kép
medina83
 
 


Szössz: mi is ezt a hármat esszük: Hipp (mondjuk ez a legdrágább, de mikor akciós volt, bespájzoltam és még tart a készlet), univer, kecskeméti; minden második nap húsos főzi van ebédre, minden második nap hústalan; hogy csökkentsem a költségeket, vadászom az akciókat és akkor jó sokat veszek egyszerre, de nagyon remélem, hogy változni fog a helyzet! Vasárnap anyum a húslevesben főzött neki sárgarépát, krumplit, állati finom volt, de Beninek nem kellett... :(
Viszont a gyümiket legalább megeszi amit turmixolok; mondjuk szinte minden nap banán-alma van, ez a kettő a favorit! :D

Fruzsi: nálunk 1-1,5 hét volt nagyon kemény a fogzás miatt, de szerencsére csak nappal, éjszaka nem...

Piros betűs napok engem is elkerülnek; mondjuk Beni cicifüggő, még mindig 5x szopizunk egy nap, hiába a főzelék meg a gyümi... Doki szerint amíg ilyen rengeteg a tejem, ne is várjam, hogy megjön! Mondtam neki, hogy nem is hiányzik abszolút... :lol:

A téli öltözködés Beninek sem jön be! Utálja!!!!! De ha már kinn vagyunk minden oké, jókat alszik a hidegben! Mi szinte minden nap megyünk valahova...

Lekri: sajnálom, hogy Levi nem mehet ki a hóba! :( Én is imádom a havat!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Boldog hófordulót Beninek, Jázminnak, Márknak és Nórának, Kisatinak, Alíznak, és Gergőnek!
Boldog szülinapot Csengének!


Szössz! Én is örülök, hogy egyenlőre a naptáramban még csak a vasárnapok és ünnepnapok vannak pirossal jelölve.

Kisfruzsi! Mi is eszünk minden nap vajas kenyér falatkákat, és imádja.

Emi! Grat. az egyenes üléshez. Már nekünk is alakulgat az ülés pozíció. Bius most mindig és mindenhol mászni akar, a pihenőszékben is.

Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


sziasztok!

Medina, örülök, hogy Attila popója így rendbe jött. Ezek szerint nagyon jó a Gabi hintőpor :)

Minden hófordulós babának és a Kis Csengének nagyon sok boldogságot kívánok!!

Tényleg, Mango hol voltatok a hétvégén? Hol vettél overallt?

Lili és Bianka babának gratula az egyenes üléshez!!

Zorróné, Bálint is cicifüggő! Nem is alszik el másképp. Az viszont probléma hogy nekem viszont megjött (épp most 2-szor) és azóta érezhetően kevesebb a tejem. :(

Anetto, voltál dokinál! Már többször akartam írni, hogy szerintem nagyon hasonlítasz az Ágnes Vanillára!

Mary, nagyon ügyi Bogi!!

Kép
tim27
 
 


Szakad a hó nagy csomóban,
Feli és Betti ugrál kint a hóban.
Feli, Betti! Elment az eszed?!
A hóesés betemet.
Nem is ugrálsz, lapátolsz,
Csak kint vacakolsz.

Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Sziasztok Lányok!

Nekünk is katasztrófálisak az éjszakáink! Beni állandóan felsír, sőt néha felsíkít. Néha szabályosan ijesztő! Nem tudom mi baja lehet. Ha odamegyek hozzá, megsimizem és visszaadom a cumit megnyugszik azonnal. Az alsó két foga egy hete jött ki. Szóval nem tudom. De én már totál kivagyok. Ma éjjel 8szor kelt.:( :(

Mango,
nagyon boldog szülinapot Csengének, Kisatinak pedig hófordulót!
Hogy sikerült a hétvége?

Mary, Emi, Ágnes
nagyon ügyik a babák!

Gabo,
jó neked, hogy megeszi Zsófi a főztödet.

Szösszenet, Zorróné,
Beni is csak az üvegeset eszi meg, a sütőtök kivételével. Hétvégén mi is a húslevessel próbálkoztunk, de csak fintorgott rá, pedig fincsi volt. Mi általában Hipp-et eszünk, nálunk most nyílt Müller és ott jóval olcsóbb minden. Ráadásul nagyobb a választék, ugyanaz, mint Németországban. Nem tudom van-e Budapesten, gondolom igen.

Zorróné,
ha mentek Sopronba szerintem érdemes egyszer kerülnötök egy picit Jánossomorja felé. Ott van a HIPP és állítólag tök olcsón lehet venni bébiételt. Én is készülök jövő héten, akkor tudok közelebbit mondani az árakról.

Medina,
örülök, hogy meggyógyult Ati popsija. Nekünk ezt az injekciózást nem mondták, de Beninek is csak az egyik heréje "hiányzik".

Tim,
én is kevesebbnek éreztem először a tejem, de aztán beállt.

Fruzsi,
ma Beni is elég nyügi volt. Szerintem ez a bolond szél is bekavart.

Lekri,
szegény Levi! :( Reméljük hamar túl lesz rajta. Biztos lesz még hó idén.

Pumpóka, Szössz,
Örülök, hogy semmi bajuk, nem lett a lánykáknak. Sebész dokink állandóan elmondja (egy kontroll alatt vagy 3x), hogy egy pillanatra se hagyjuk egyedül a gyereket. Akkor is fogjuk,ha csak elfordulunk egy pillanatra. Az ő gyereke is így esett le a pelenkázóról. És minden gyerek leesik, csak a szülök nem szokták bevallani.:shock: Gondolom ő már sok mindent látott. Szóval vigyázzatok!

Öltözködéssel én elég nagy bajban vagyok. Szegény Benit én állandóan cígülöm magammal, megyünk Lizáért az oviba, aztán Daniért a suliba, utána angol, vagy úszás. Szóval Kb fél órát ül az autóban ezalatt ugye ha melegen öltöztetem megizzad, viszont amíg a nagyok úsznak sétálnom kéne vele, akkor viszont hideg van és overall kellene. Szóval nem tudom...
Most vettem neki egy bundás kabátot, alul meg egy jó meleg zsákot.
Kocsiban teljesen lehúzom a cipzárt meg leveszem a sapiját.
Néha úgy sajnálom arany szivem, mikor már ötödszörre teszem vissza a gyerekülésbe.
:(

Na megyek aludni, amíg lehet.
Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Jó reggelt,

szerencsére az éjszakánk szuper volt, fél 9-től fél 7-ig aludt Alma. Úgy tűnik csak nappal fáj neki annyira a foga, mondjuk tegnap annyira kikészült, hogy elájult este.
Én elmentem (végre!) konditerembe 6 körül és Apával maradt a minink. Hát mire hazajöttem fél 8-kor Alma aludt, mert ahogy elmentem rákezdett sírni...Apa nem tudott mit kezdeni vele. Valószínűleg azért nem utánam sírt, mert Apával jókat játszanak mindig, csak fájt az ínye. Aztán elaludt 7 körül. 8-kor felébresztettük, fürdés evés és alvás, vagy inkább ájulat :lol:

Alma mindenevő szerencsére, amit főzök neki az is jó és az üveges is jöhet. Eddig mindent megevett. Ha főzök neki bevágja az egészet (mindig 230 körül sikerül az adag), ha üvegeset eszik, akkor azért nem adok többet neki, mint 1 üveg. A dokinénink azt mondta, hogy kb. 1 hónap múlva már az uzsit is váltsam ki. Ma elmegyünk majd a DM-be és veszek neki tejpépet is, imádta a Milupát (eddig 1 dobozzal evett csak), csak a cukor miatt nem akartam adni neki sokat, de uzsira meg nem akarok mindig főzit adni neki.
Én só nélkül főzök neki (max zeller, petrezselyem, ilyeneket teszek bele és az olajat is ált. elfelejtem :oops: ) még nem evett a mienkből.
Ezel a hideggel nekem az a bajom, hogy nem tudok bemenni vásárolni Almával sehova, mert be van öltöztetve, viszont bent meleg van mindenhol...de ma muszáj lesz elmenni a DM-be.

KépKép
kisfruzsi
 
 


jó reggelt

Kerekes
nagyon jó volt az a kis versike :)

hát nálunk este a havat eső váltotta fel :( de igy legalább nem fáj Levi kicsi szive.

bár a városba nem is szivesen megyünk ki mert állitólag nagyon lincs hangulat van :(

nekünk nagyon kaki éjszakánk volt.de én vagyok a ludas mert ugy döntöttem este,hogy nem kap főzit.csak hig tejpépet kapot üvegbe.ez volt 8kor.felkelt 22.30kor(120ml) majd 02.10kor(200ml) majd 05.20kor(120ml) utána fél7kor felkelt játszani 7kor vissza aludt.máskor inkább főzit kap vacsira is

már csak 2nap.olyan jó lenne ha már péntek lenne
Vendég
 


Lekri,

uha, milyen étvágya van Kristófnak, nem semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kisfruzsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?