Új privát üzeneted érkezett!

Cas :D
Millió gyógypuszi Csilla Babának (s többet nem is beszélünk lázról, ha nincs :twisted: ), remélem,hogy mihamarabb jobban lesz!++++++++++

Nyafi :D
Húúú, ezt olvasni is rémes volt, én szerintem már a diliházban lennék :roll: mindezt gondolom egyedül :roll:
Üveget már én is törtem (piásat, babaételeset), na akkor mindig kockánként porszívózok a bútorra való végével :oops: akkor viszont tudom, hogy tisztaság van (egy fél napig :wink: )

Drumka :D
Így már értem :lol: bocsi, csak olyan soknak tünt :wink:

Nekem még mindig azzal van bajom, hogy nálunk nem nagyon mükszik, hogy "eszi, amit mi".... vagy főzök neki külön, vagy egy-két főziből tud enni (de azt csak Kristóf eszi), vagy, s ez van legtöbbször bébiétel :oops: Ha jön anyum, akkor azt hiszem, hogy valahogy megpróbálom átrendszerezni Marci kajálását (aztán lehet, hogy nem is kéne :roll: )...ő talán még emlékszik, hogy Kristófnál hogy csináltam....akkor olyan ügyi voltam, volt heti "étlapja" a konyhában kifüggesztve, s az alapján evett :roll: 8)
Nálunk ugyanis érdekes most a kajálás.....apa eszik bent a munkában 1x az tuti, Kristófnak, mint ma is jó a tejbegríz, én meg ugye 90 napozom, így minden nap mást kínlódom össze, de abból senki nem eszik rajtam kívül :oops: amit a Kristóf megeszik, azt Laci nem, s ugyanez fordítva :twisted: Van, hogy rám jön, hogy főzök valamit, de eddig nem sok olyan sikerült, amiből egy az egyben tudtam Marcusnak adni (egy az egyben értsd: turmixolva, összetörve)
Na dugultam el, megyünk dokibához :roll: s ha jól viseli Marcus, akkor még vásárolni :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

...ja még Kismok, Neked akartam írni, hogy én is akartam nézni, mert láttam az előzetest, de nem jött össze 8) mostanában nagyon hamar bealszom :oops: De az nagyon gáz volt az előzetesben, hogy anno még azt is "tiltották", hogy anyukák puszilgassák a gyermekeiket :shock: :shock: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Jujj, Cas, gyógyulást a kicsi drágának! :( Tényleg sok-sok gyógypuszit küldünk!

Nyafi, nem semmi a napotok! Jól megijedtem volna én is. Kriszta egyetlenegyszer nyelt le egy kis pénzérmét, a dokinő azt mondta, hoyg mi is figyeljük a kakit. Kijött, anyósom találta meg. Mondjuk, szerencsére, az azért abszolút kerek volt.
Nálunk ma Boró tört-zúzott. Ugye, a kisasszony feléri már az asztalt, én viszont még nem szoktam meg, hoyg mindent el- vagy beljebb pakolok róla. Egy kistányér látta kárát, ami két milliméterre pontos nagyságú darabba tört és egyetlenegy szilánk sem repült semerre. :roll: Igaz, nem csempén történt mindez, hanem linoleumon.

Kriszta, ami látszik a képekből, az nagyon klassz. Ha már a nappali másik fele vöröses (terakottás? :oops: ) akkor én is mindenképpen valami halvány, semleges színt választanék a túloldalra. És szerintem is jó Nyafi ötlete, a krém, mert az passzolna a függyönnyel is és bármi mással.
Nálunk anyósoméknál nagyon szépek a falak. A krémnek a különböző árnyalatai, de tényleg szuperül eltalálták. A hálószobájuk klassz lesz. A krém fal és a régi diófagyökér bútorzat, nagyon klassz lesz. Már lassan rendezkednek! :D

Szilvi, én sem hiszem, hogy antitalentum vagy. :D No, nem mondom, hoyg én olyasmikat meg tudnék csinálni, amit Kismok (Kismok, még akkor megkuksiztam a dolgokat és ámuldoztam-csodáltalak is), de igyekszem, és azlért kihozok az én értelmi :P és kézügyességi szintemnek megfelelő dolgokat. Pl. ma este láttam egy jó ötletet. Egy az egyben lekoppintom: só-liszt-gyurmából készítünk ajándékot a nagyszülőknek. Majd megmutatom, ha jól sikerülnek. Ha nem, még mindig lesz időnk valamin törni az agyunkat. Mármint nekem, na.
Hogy haladsz a diétával? Mennyit sikerült eddig leadni? És hányadik napnál tartasz? Azt mondtam, hoyg én is csinálom már egy ideje? Őszintén, nem tudom, hogy mondtam-e vagy sem. Kb. 4 hete fogtam neki. 1 hét alatt lement 2 kiló, aztán semmi. De a gyüminapom van/volt és hű, nagyon meglepő, de nagyon jól bírtam/bírom. Igaz, ettem egy kis sült sütőtököt, de a tavaly azt mondták a fogyis topikban, hoyg egy pici sütőtök mehet gyüminapra. Később még megeszünk a lányaimmal egy pomelot és jöhet az alvás. :D
Sajnálom, hogy neked mindig mindenkinek mást kell főznöd. Engem a diéta ebben nem zavar, mert be tudom építeni a mindennapokba. A gyüminapkor van egy kis zűr (ccsak annyi, hoyg nekem nem kellene kívánni az aznap készült ételt :roll: ), de általában megoldom. Ha meg nem bírom kihagyni, hát nem. Az ezelőtti gyüminapon ropogós-pirosra sült csirkeszárnyat ettem. És nem dőlt össze a világ. :roll: :P :oops:

Megyek, mert mindjárt gyurmázunk, addig viszont építőkockázni is kell még! :D
JA, mondtam, hyog már 3. napja, hoyg magunk vagyunk? A férjem csak holnap jön haza kiszállásról. Illetve tegnap volt a húgom, mert vigyázott a csajokra, míg én angolon voltam, és még anyósom is itt aludt, de napközben csak mi voltunk. Már nagyon várom haza a férjemet. Utálom, amikor el kell mennie, főleg télen, és főleg, amikor a hegyeket is át kell szelnie! :roll: (Bocs' a panaszáradatért. :oops: )

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Krisz:Fantasztikus jó ez a szin!!!!El lehet kérni a festék nevét és a szin számát???

Cas:Gyors gyógyulást Csillának!!!!

Kaja:Na ezzel az éjszakai evéssel én is gondban voltam,mert már sok helyről hallgattam,hogy nem vagyok normális,hogy még mindig adok neki éjszaka enni.Elmentem a dokinőhöz,és megkérdeztem,hogy tényleg ciki-e,hogy még eszünk éjjel.Azt mondta,hogy semmi probléma vele.Inkább egyen és utána mindenki alszik tovább,mint hogy félóránként orditson.
Nálunk úgy zajlik,hogy Réka 6 fél 7 körül fürdik,attól függ,hogy hogy mikor kel fel a déli alvásból.Utána tápi210g.Majd fél 2-és 4 között valamikor felkel enni,és utána 7 és 8 között megint tápszer.
Azután napközben már vagy azt eszi amit mi,vagy ha nem olyan,akkor bébiétel.Tizórai,és uzsi meg joghurt,tejpép,vagy gyümi.

Szilvi:Azért kell vese UH,mert állandóan görcsöl,és csak igy tudják megállapitani,hogy van-e kő,vagy homok.

Kép

Kép
ancsa03

Kriszta, a plafon valóban mintás, vagy csak úgy látszik? Hogy csináltátok? Nekem az tetszik a legjobban..... :oops: :oops: :lol:

Nyafi, borzasztó lehetett a napod, nem irigyellek. Már a töredéke is megviselne....

Cas, remélem, Csilla baba jobban van már!! :roll: :roll:

A johhurtevésben mi is jeleskedünk, egy hete kap joghurtot, ha meglátja, hogy ki van készítve az asztalra, akkor semmit sem hajlandó enni előtte... Úgyhogy ált. úgy csinálom, hogy először eszik normál módon, utána veszem elő a natúr joghurtot, amit ugyanúgy belapátol, mintha semmit sem evett volna előtte. Ez persze visszafelé nem működik. Megven az új kedvence is: a csillár. Mutatja, és mondja, hogy tsssííííí. :D Olyan édes... :oops: Szülinapra pedig kap egy Götz babát, megbeszéltük apával, Rita pedig kiválasztotta a letöltött Götz babakatalógusból. :lol: :lol:

Kép
Kép
d0r0ttya

Sziasztok!
Körkérdés..
Én még mindig hálózsákot adok Pankára azóta, hogy tavasszal a fejére húzogatta a takaróit. De ez most már nem elég meleg, aláöltöztetni pedig nem tudom jobban.
Ti ezt hogyan oldjátok meg?
Nem rúgják le magukról a takarót, nem húzzák a fejükre?
Mekkora legyen? Van egy kicsi, ilyen 70x70 és van egy nagyobb paplan is.
Nem akarom, hogy megfázzon, de azt se, hogy megfulladjon.. :?

dhbetty

Betty, Kriszta kicsi kortól egészen idn nyárig hálózsákban aludt mindig. Csak napközben takartam takaróval. Nyáron, amikor nagy melegek voltak, lehet, hoyg csak egy body volt rajta a hálózsák alatt. De nagyon ritka volt, hyog nem használtuk. Boróval úgyszintén. És én nem is tervezek egyelőre lemondani a hálózsákról. Nekem voltak jó vékony nyáriak is, most viszont vastagabbat használok. Ezenfelül, most, ha úgy gondolom, hoyg esetleg túl hűvös van, akkor még rádobok egy vékony kisplédet, de már többször volt, hogy izzadtnak találtam utána. :oops: Úgyhogy, valszínű, a lányomnak elég a hálózsák, csak én, amikor kibújok éjjel a meleg ágyból, persze, hoyg hűvösebbnek találom a "kinti" levegőt.
Szerintem nézz szét és vegyél valami vastagabbat, ha amúgy inkább hálózsákpárti vagy. A takaróval nemcsak az a baj, hoyg a fejére húzhatja (nálunk ilyen sosem történt még), hanem, hoyg lerógja magáról és úgy fázik meg. A hálózsákkal viaszont ez nem történik meg, bármlyen vékony is legyen. :D Szóval én zsákpárti vagyok, ezért is beszélek ilyen győzködően. :D

Éjszakai evés: nálunk össze-vissza van. Ugye, múltkor átaludta az éjszakát, következő éjjel kétszer szopott :roll: , 3. éjszaka csak negyed 6-kor ébresztett először, az elmúlt éjszakán pedig szintén 2x szopott. VAn, hoyg elég a víz és/vagy cumi, van, hoyg másfél órát kínlódok a visszaaltatással (ez igaz 1x-2x ha előfordult), mégis oda jutunk, hoyg muszáj megszoptatnom. De én már nem idegeskedem ezen. Amikor teljesen padlón vagyok és nicns kedvem hercehurcához, akkor jöna cici és legalább alszunk tovább egykettőre.

Még valami: Krisz, te is írod, hogy Domi 7-kor fekszik. :shock: Az én lányom sokszor akkor kel. Ha úgy alakul, hyog kétszer alszik egy nap. Nem túl korai az? Én biztos, hoyg meg nem próbálnám olyankor lefektetni éjszakára! Nálunk általában 8 és 9 között van a fektetés, nyáron 9 és 10 közé esett.
Boró ritkán ébred éjfél környékén, általában olyan 2 és 5 közé esik valamikor. Szóval lefektetés után alszik kb 5-7 órát!
Ja, és őszinte részvétem azoknak, akiknek a manója nem alszik nappal sokat. Ha csak fél-1 órát aludna, én nem is tudom, mit tennék. Ma korán kelt, kb. 7-kor, így befért a két alvás, de nagyon sokszor Boró már csak egyszer alszik, 2,5-3,5 órát. A 3,5 ritka azért, de előfordul. Inkább a 3 a jellemzőbb. Ha kétszer alszik, a második alvás nála is jóval rövidebb.

Megyek, még van egy adag teregtenivalóm, aztán elteszem magam holnapra.
Jó éjt mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ha valaki meg akarja nézni a XXI. századot, a velvet poronty oldalán a vezető cikkekben megtalálja.

Kép
nyafi

Jó reggelt!

Visszaolvaslak majd délután titeket,de most csak egy pár képet rakok fel.Jól telt a szülinapja a Levinek! :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Így nézett ki a tortája.

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Itt még bátortalan volt :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Itt már belejött a torta evésbe.Miközbe ette olyan édes hangokat adott,elájultunk tőle. :D

Kép

Kép
szilvi17

Ancsa!

PoliFarbe Platinum meggybordó árnyalat. Olcsóbban jött ki, mint a kevertetett festék. Csodásan takar.
Csak apró szőrös teddihengerrel szabad felvinni. Könnyű vele dolgozni, én festettem ki 4 óra alatt az egészet.

D0r0ttya!

Sima álmennyezeti lap az Obi-ból, 560 ft nm2 áron vettük.
A sarkok meg nikecell stukatúr, aaszem 250 ft egy szál olyan. A ragasztója viszont bazi drága és sok kell, kb 5000 ft.Párom ragasztotta fel.

Edit!

Neked is köszi a színtippet, a krém sztem jó lesz. Csak a páromat győzködöm még:
Kései altatás: már próbáltam, nem jött be sajna. Ugyanolyan korán kelt, de nyűgösebb volt és hazavágta a napunkat.
Amúgy csak télen fektetem 7kor nyáron 8-kor az időátállítás miatt.
Illetve mi is koránfekvők vagyunk, én 9-kor már úgy alszok, mint a huzat!!!!
Ezért "idomítottuk" az ő alvásrendjét a mienkéhez.
Amúgy ma fél hétkor kelt (no meg hajnali 1-kor ).Tehát ma nagyon elégedett vagyok.

Remélem párod hamar hazajön, én is úgy utálom mikor Istvánom külföldre megy, hát ha még ottis marad!!!!

Cas!

gyógypuszi megy!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Kép
Unokabátyóval

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Tesóméktól kapott ajándéka,nagyon aranyos kis játék,nagyon szereti.

Kép

Kép
szilvi17

jelentem kiszarta.

Kép
nyafi

Nyafi:Hurrrrrrrrráááááááááá!!!! :D

puszi

Kép

Kép
szilvi17

Nyafi, éljen !!!!!! :D :D :D :D :D

Szilvi (17)!

Csudaédes a tortaevős kép!!!!
Már alig várom én is.... :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Szilvia! Babatej, mivel tápszer, szerintem ugyanolyan tápértékkel bír.

Titti! Mostanában Manó sem akar reggelizni, aztán persze 10 körül már éhen akar halni, viszont ha akkor eszik, nem nagyon ebédel. Ördögi kör. :?

Jáde! Én is azt gondolom, mint Betty, hogy ezek a kis Liliputi cipők csak bentre valók, vagy nagyon jó időben kint, mikor már nem szandi van a gyerek lábán. Ismerősök közül többen vettek, és olyan, mint egy kis bőr mokaszin. De nagyon szép és tartós.

Edit! Én is készítek adventi naptárat. Vettem egy újságot, abban nagyon jók vannak. Többet fogok összevariálni, ahogy elképzeltem előre magamnak elég tiri-tarka lesz, de a gyerekek úgyis szeretik a színes dolgokat. :D

Kriszta!Nagyon tetszik a szoba és a galéria. Szép a színe, kár, hogy az én párom nem szereti, ha színesre vannak festve a szobák, így nálunk minden fal fehér. :(

Cas! Csillának jobbulást! Mennek a gyógymanók. :)

KM! Én láttam a XXI. századot. Voltak dolgok, amiken nagyon kiakadtam, de anyukám és nagymamám mesélték, hogy ez régen így ment. Anyukám mondta, hogy őt is leszidta a védőnő, mikor mondta neki, hogy éjjel járkált velem, mert annyira sírtam a hasfájástól, hogy csak úgy tudott megnyugtatni. :evil: Ja, és nagymamámnak az a kijelentése, hogy verjem meg Manót, mikor bekakil, majd akkor szobatiszta lesz, teljesen ezt a szemléletet adja vissza. :evil:

Szilvi! Nagyon jó volt a torta, és Levi nagyon édes ahogy olyan kis bátortalanul nyúl hozzá.

Karácsonyfadísz nekünk két garnitúra van. Az egyik piros-bordó-arany, a másik kék-v.kék-ezüst. Bár idén a lila a divatszín, valszeg nem veszek lila és árnyalataiban pompázó díszeket. Szerintem most a kékeset tesszük fel, mert tavaly a piros volt a fán.

Alvás! Szerintem egy ilyen kicsi gyerektől nem várhatjuk még el, hogy 10-12 órát aludjon egyhuzamban. Persze az lenne az ideális, neki is és nekünk is. :wink: Kokó azóta, hogy nem szopizik 4-5 óránál korábban nem ébred fel. Akkor megissza a tejcsijét és alszik kb. fél 7-7-ig. De azért vannak olyan éjszakák is mint a tegnapi, hogy 3-kor felébredt, csak a tejcsivel aludt vissza, és már háromnegyed 6-kor újra kukorékolt. Aztán persze van olyan is mint két hete 4 napon keresztül, hogy óránként másfél óránként ébredt. Szóval nálunk sem teljesen "ideális" még a helyzet. Főleg azt figyelembe véve, hogy Manó 3 hónapos korától este 9-től reggel 8-ig egy nyikkanás nélkül aludt (leszámítva a fogzós időszakokat).

Most jut eszembe én nem is írtam még, hogy Kokó miket tud már. Már régóta "mondja" a vau-vau-t, baba-t, integet, ha valaki megy el, sőt sokszor akkor is, ha én köszönök valakinek. Néha mondja, hogy anya, igaz nem tisztán, de egyértelműen az (anye, enye). :D
Ja, és a járása, az valami fantasztikus, hogy mennyit fejlődik. Tegnap már az utcán is sétált, igaz régóta ki akar szállni a babakocsiból, de én önző disznó módjára nem vettem ki, mondván elég nekem Manóra figyelni. De tegnap Manó egy ismerős kisfiúval szaladgált itt a házunk melletti téren és Kokó is kijött. Totál ledöbbent mindenki, hogy 11 hónaposan így megy. Simán beelőzi Manót. :lol:

Nálunk nagyon pocsék idő van. :( Szakad az eső, hideg van, és olyan sötét, mint ötkor szokott. Pedig még el kell mennünk Kokónak tortát rendelni, meg bevásárolni, mert az délelőtt kimaradt. Meg postára is, mert elfelejtettük befizetni a gázszámlát és jött egy felszólítás ma. :oops: Bár fiókáim szokás szerint még alszanak. Végre kipihenik magukat, kivételesen a szomszédunk nem alvásidőben fúr-farag.

Léptem lányok, szép napot mindenkinek.

Anita

goodfairy

Edit :D
A fogyókúra még terveim szerint 1 hétig tart, de fogyni már régen nem fogyok :cry: pedig nem feltétlen bűnözök, de a mennyiséggel vannak gondok :roll: tegnap szénhidrát napon a saláta mellett kb 750 gramm gnochit sikerült egész nap eltüntetni, na meg két csokigolyót, s két sor étcsokit :oops: 62,4-ről indult okt. 1-én, s ma 58,9 voltam, a legkevesebb a legutóbbi gyümi nap után 57,7 volt :roll: az az igazság, hogy most már ez jó lenne, csak tudom, hogy ez nagyon kevés, s hamar visszajön, ha nem figyelek...viszont nagyon löttyedt vagyok, így a tornára kéne figyelnem :oops:

Betty :D
Én nem altatom Marcit zsákban, mert apa nem szerette az elején, mert mindig "beleesett" Marcus, s nem volt "fogás" rajta, így nem is vettem többet :roll: Most elgondolkodtam egy kicsit, hogy magára húzhatja a plédet, de remélem, hogy ha eddig nem történt meg, akkor már ezután sem fog :roll: Az ő szobájában a fürdés előtt felfűtünk, s aztán csak minimumra van állítva, így 25 fok van nála éjjel (én mindig kevesebbnek érzem, mert fagyos vagyok), s egy pamut hosszú rugiban alszik, s egy közepesen meleg takaró van rajta :roll:

Szilvi :D
Nagyon jól néz ki a torta, s Levi is örült neki, látszik...már én is várom, tervezem a "bulit" :lol:

Nyafi :D Élen, éljen!!!! s akkor most már megkérdezem, hogy mi is az pontosan, amit megevett?? írtad, de fogalmam sincs, hogy mit takar :oops:

Anita :D
Húúú nagyon ügyes már Kokó!! Gratula!!!
Ezek szerint mi indulunk a leg"lustább" baba címért :roll: 8)

Krisz :D
Nehezen fognak összeszokni, ha majd együtt mennek aludni :wink: mi is későn fektetünk :wink:

Ancsa :D
Reméljük, hogy nem lesz komoly baja Rékának :? Hogyan jöttetek rá, hogy a veséje görcsöl szegénykének???

Jobban van már Csilla?

Mi tegnap mentünk szuriért, persze előtte meg kellett volna venni, de dokibá kiírta, apa kiszaladt a patikába, s már 10 perc múlva el is felejtettük. Állítólag belázasodhat 3-4 nap múlva, remélem, hogy nem fog. Egy éves védettséget mondott a doki :roll:
Egyébként Marcus most kezdett el magától tapsikolni, s nagyon élvezi, de mi még jobban :lol: Úgy látszik, hogy ő nem siet el semmit :roll:

Megyek, mert fodrászhoz készülök, most még "csináltam" magamnak egy kv szünetet is :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Most rövid leszek, mert főzök...
Levi 15 után aludt el...

Szilvi
...hogy mi az a pöttyös?
Fürdőszivacs - vagyis inkább kesztyű... :)

Nyafi
A tegnapi napotok :shock: nem lehetett kellemes.

Cas
Jobbulást Nektek!!!

Betty
Manó is hálózsákban alszik.
Alatta egy body és egy nadrág vagy harisnya van.
...ha több van rajta melege van. (23-24 fokban)
..s nappal ő is csak egy takarót kap.

Szilvi
Nagyon édes Levi..
Szép tortája volt! :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Köszi az érdeklődést és a jókívánságokat mindenkinek!!! :)
A kúp hamar lehúzta a lázát, onnantól folyamatosan dőlt róla a víz. Sokszor fent volt éjjel, és akkor nagyon nehéz volt visszaaltatni.
De végül reggel 1/2 10-ig aludt, és jókedvűen, láztalanul kelt.
Mai ítélet: vírusfertőzés, hörghurut. Köptető, c-vitamin, ventolin. Pár nap alatt javulnia kell, hétfőn kontroll.
A "szép" csak az a történetben, hogy én is egyre szarabbul vagyok. :(

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi:Nem Rékának lessz UH,hanem a férjemnek.

Kép

Kép
ancsa03

Szegény Cas!
Szilvi egy ilyen fém izé, kétszer egy cm és mindenhol pici éles darabok állnak ki belőle.

Kép
nyafi

Sziasztok!

A cipot illetoen en is bentre gondoltam, ill. majd nyarra. Bar neztem azt a belelt csizmat is, de lattam hogy ez amolyan "kocsicsizma", ez viszont mar nekunk nem lesz aktualis, igy, hogy telen fog elkezdeni jarni kint is.
De nagyon tetszenek a cipoik, csak az nem igazsag, hogy a kislanyoknak sokkal tobb valasztek van! 8)

Szilvi,
nagyon szuper a torta, milyen volt belul?

Halozsak
Lehet hulyeseget kerdezek, de ebben fel tud allni, nem esik el benne a kisagyban? Engem csak ez tart vissza tole, pedig Balint is sajna ejszaka soxor kitakarozik, es en nem tudom soha hogy most fazik-e vagy sem....

O, mennem kell mert felkelt
_jáde_

KOKÓNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!! :) :) :)

Kép

Remélem, valamikor később még tudok jönni.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kokó-babának mi is nagyon boldog első szülinapot kívánunk!

Kép

Kép
tittina1982

Cas
Jó, hogy Csilla jobban van! De az hogy Te is kezdesz kidőlni... :? :roll:

Hálózsák, alvás
Szilviához hasonlóan, én sem adok Napsira hálózsákot. Mégpedig azért nem, mert megsülne szegény. Ő az Apja vérmérsékletét örökölte. Én fagyos vagyok, Ők meg nagyon nem. Úgyhogy mi is csak hosszú rugit és takarót használunk. A fejre húzástól nem félek, de a megfázástól tartok kicsit. Mert ma, amikor csak egyszer ébredt, olyan hideg kézzel találtam, mint a béka segge. De mint tudjuk, :lol: nálunk a 3-4-szeri kelés a "normális", annyi kis alvásidő alatt pedig elég nehezen hűlne meg Őkelme. :wink: :lol:
Ja, és este 10 körül alszik el.

Kiscipő
Úgy számolom, hogy majd csak Mo-on veszek Neki valami kis lábbelit....

Szilvi
Jók a képek az egyévesedről. Gratu még egyszer Neki eme éltes kor eléréséhez. :wink: :D

Nyafi
Hála Istennek!

Kép
tittina1982

Kokónak nagyon boldog első szülinapot kívánunk.

Kép

Kép
szilvi17

Kokónak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

MI IS NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK KORNÉL BABÁNAK!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Kornélnak holnapra mi is
Kép

..ha nem jövök...
Most van a 8. készház vásár... s holnap informálódunk egy kicsit. :P

A HÓÓÓ csak hull és hull :lol: :P

Jáde
A hálózsákban Levi fel tud állni.
Néha van egy kis nyüszi, amikor elsőre nem sikerül :lol:
....a takarós megoldás nála nem lenne jó - sokat forog.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, a vonalzó szerint ma van Kokó szülinapja. Tévedtem, Anita? :roll: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kokónak Boldog Születésnapot Kivánunk!!!!!!!!!!!
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Köszönöm, lányok Kokó nevében. :D

Edit, holnap van a szülinapja. Rossz a vonalzó. :x 23-án 23 óra 23-kor vittek a műtőbe :lol: és 23.45-kor lett meg Kokó.

goodfairy

Szellőztetünk, Levi sétál...
Kép
Ma este:
Kép
A budai hó:
Kép
Jó éjt!!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Nincs igazság a Földön. :(
Kiesett a kedvencem a Megasztárból!!!!!!

Jó éjt

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Ejjha Kia!
Nagyon ügyes Levi, gratula újfent a sétáláshoz. :)

Akkor én is képekben, bár a kiscsizmáról még mindig nincs... :oops:

a kis kényes
Kép

mosógépben
Kép

ilyen jó kislány volt az orvosi rendelőben
Kép

újabb hintás
Kép

így kicsípte a hideg az arcát
Kép

dupla szivárvány
Kép

Kép
tittina1982

Titti :D
Azt a csókos Andzselinadzsoli szájat :lol: nagyon szép csajszi :)
Milyen hideg van Nálatok?? Szerintem legközelebb krémezd be mielőtt kimentek :roll: Rendelő váróban szőnyegpadló :shock: itt is rendezettek a körülmények, de ilyen luxusunk nincs :wink:
Mennyi időre mentek haza???

Én most is ki voltam akadva, hogy akármit is mondanak a magyar eü-ről, de úgy hiszem, hogy egészséges gyerek nem a betegrendelésre megy :roll: ugye csajszik, jól tudom :roll: mi pedig minden oltásnál ugyanott sorakozunk :twisted: mint a beteg manókák :twisted:

Anita :D
Na bumm, akkor holapra is kívánok nagyon boldog első szülinapot Kornél babának!! Milyen jó neki, hogy rögtön duplán kap a jókívánságokból :wink:
Mit csináltok holnap??

Kia :D
Gratula Levi sétálásához!! Nagyon ügyi!! Ti hogyan ünnepeltek??

Szilvi :D
Sajnálom :cry: :cry: Nekem ebben a szériában nincs igazi kedvencem...amíg a második és harmadik széria kötelező program volt, s felvételről is többször megnéztem, addig ez már nem köt le annyira :roll: szerintem nagyon kevés az összszavazat, mert hogyan másképpen változhatnak ennyit az arányok :roll:
Szerintem a Viktor fog nyerni :roll: legalább jól néz ki :roll:
A Dávidnak kellett volna most kiesnie :roll: :roll: (még jó, hogy nem érdekel annyira, mi??? :wink: )

Jó, hogy már jobban van Csilla :lol: reméljük, hogy te is "megúszod" 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Anita, akkor elnézést kérek. Az az igazság, hyog tényleg nem tudtam pontosan, csak így kb, a vonalzó meg "megerősített" benne. :roll: De akkor mára kívánok egy gyönyörű vidám szét napot a legénynek és családjának! :)

Kia, tegnap itt is havazott, de elment minden. Estére jól befagyott minden, most pedig nyomatja ismét a havazás. Kész hóvihar van! :roll: De hoyg örül neki Kriszta! :wink: Csinálok én is képeket, tényleg! :)
Gratula Levinek a sétafikáláshoz!!! :D MI még távol állunk tőle, bár amúgyis van időnk. Kriszta is 5 nappal a szülinapja előtt indult el.

Titti, gyönyörű Napsika, és igaza van Szilvinek azzal az Andzs... kiolvashatatlan :D hasonlattal. Én is meglepődtem a szőnyegpadlós várótermen, dehát ez van.

Szilvi, ne hülyéskedj, az enm is olyan rossz eredmény a diétában, szerintem nem kellene abbahagyd. Amúgy mennyi lenne még hátra? Ha van lehetőséged, akkor tényleg érdemes lenne rágyúrni egy kicsit a hasra, nekem is muszáj lenne. Amúgy én nem terveztem, hoyg 90 napig csinálom, csak max dec. 22-ig, de lehet, hoyg hamarabb is abbahagyom. Képzeld, én nyár óta egy grammot sem híztam, miután befejeztem a diétát, pedig nem is tartottam be a további reggeli gyümölcsevést. Úgyhogy, ne félj, nem biztos, hoyg vissza fogsz hízni. Én most pl. nem tartom nagyon szigorúan, amikor úgy van kedvem, eszem, amit érek. A gyüminapokat azért szeretném betartani. Van, amikor nagyon jól sikerül.
Ja, még annyi, hogy sokszor nagyon hosszú stagnálások vannak. Lehangoló tud lenni, de azért jó folytatni. A szervezetnek is át kell állnia, nem fogyhat állandóan, mert akkor elfogyunk!!! :roll: :lol:

Cas, remélem, mostanra már semmi baja Csillának és te is jól érzed magad! :)

Képzeljétek, Boró ma reggel fél 8-kor!!! még visszaaludt. Már egy órája alszik ismét. Kétszer kelt az éjjel, 3-kor, akkor csak vizet és cumit kapott, és fél 5-kor, amikor aztán szopizott. 7-kor ismét ébredt és még én sem hittem volna, hogy visszaalszik, de megtette. :P Várom, hoyg bármelyik pillanatban felkeljen. Persze, Kriszta 7 előttől kukorékol. :roll:

Szép vasárnapot mindenkinek! :)
Szerintem mi ki sem mozdulunk a házból. Tegnap sikerült a férjemet rávenni, hoyg elmenjünk a Metroba anyósomnak vásárolni valamit, de ma már biztos nem tudnám rávenni a barlangból való kibújásra. Mondjuk nekem sem lenne igazán kedvem. :P Ja, megvettem Krisztának is a karácsonyi ajándékát. Egy FP újszülött-szettet. Van benne baba, babakocsi, hordozó meg még egy csomó apróság, azt hiszem, fog örülni neki! :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Titti!

Micsoda házias csajod van neked is!!!!!
:D

Edit!

Micsoda mázli, hogy Boró így visszaaludt!!!! :D Nálatok mekkor ahó volt?

Itt nálunk csak 2 cm. És már olvad.

Ki esett ki a megasztárból???
Nekem ez a széria annyira nem jön be, nincs olyan kedvencem, egyikük se rendelkezik számomra olyan érdekes hanggal és egyéniséggel.

Na mi így halagunk a kandallóval:

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kokónak MÁRA IS BOLDOG SZÜLINAPOCSKÁT!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kornél baba, sok boldog szülinapot!! :P

Kép
Kép
d0r0ttya

Még egyszer köszönöm lányok, Kokó nevében. :D

Edit! Semmi gond. :) Látod, ma is azt írja a vonalzó, hogy "ma egy éves". :roll:

Most csak ennyi, eléggé elfáradtam, megyek fürdi aztán tenti. :D

Jó éjt mindenkinek.

goodfairy

Cas
Hogy van Csilla? Es te????? Gyogyuljatok pliz! :roll:

Goodfairy!
Isten eltesse Kornelt! Gondoltam, meg varok egy 20 percet, de ugy erzem, mar nem tudok addig ebren maradni. Szoval Isten eltesse a Kisembert, es hat azert az anyukajarol is emlekezzunk meg! :D

Nagy hir: Zsofi elindult! Most mar tenyleg megy egyedul 2-3-4 metert, mikor hogy tartja kedve.

Rajzfilmnezes kozben...
Kép

Mi igy mulattunk ma este:
Kép

Kép

Hol a gyerek?
Kép

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

áááááááááááá csajok olyan nyügi volt éjjel, vagy 5x felkelt, taknyos jön a foga áááááááááááááá

Kép
nyafi

Gem
Gyönyörűek a Csajok még mindig! :)
Irigy-irigy a hóesésért... :oops:
És gratula Zsófinak a járásért!

Cas
Hogy vagytok?

Nyafi
Szegénykém... :?

Kriszta
Szupi lesz a kandalló!

Szilvia
Nálunk olyan 5 fok körül van, és nagyon változékony. De ennél hidegebb télen sem nagyon van. És nálatok?
December 29től január 14ig leszünk otthon.

Még két friss kép:
Kép Kép

Kép
tittina1982

Köszönjük, jól vagyunk. Gyerekek kilábalóban, én pláne, férj lebetegedőben.
Azért a héten nem megy Sebi az oviba, én meg örülök neki, úgyis hiányzott már nagyon a kiskrampusz. :)
Erre Csilla ma alig aludt, nehogy legyen időm Sebizni... :twisted: :twisted: :twisted:
Amúgy az altatás agyrém mostanában, Csilla világ életében nem igényelte az altatást, letúrta magát az ölemből, így ment a kiságyba a rongyijával, kijöttem, és két perc múlva aludt. most meg veri a huppot, néha még az ölemben is, és sehogy se tudom megnyugtatni. Hogy a fenében altassam?! PEdig tuti fáradt...

Kornélnak sok boldog szülinapot!!!

Titti
Tényleg andzselinadzsólis szája van Napsinak! :lol:
Iszonyú édes a csajszi! Jól választottam! :wink: :lol:

Gem
Helyesek a csajok, de tényleg letagadhatnák egymást! :lol:
Inkább te mesélj, nálatok mizujs? Hogy bírod a melót?
A járáshoz gratula!
CSilla nem kapkodja el, bár az is igaz, hogy az egyik lábát 90 fokban elforgatva lépked meg álldogál, lehet, hogy ez sem segít... gyerekorvosnak mutattam, de egyelőre türelemre intett, lehet, hogy rendeződik magától ez a rossz tartás, majd ha stabilan elindult ráérünk vele foglalkozni. De mi van, ha pont ettől nem tud elindulni? :roll:
Na mindegy, ha már nagyon aggódom elmegyünk az ortopédiára...

Krisz
Mmmmmmmmmm... kandalló!!! Mindent szeretek, ami meleget csinál, de a kandalló a szívem csücske! :)
Majd megyek hozzátok sütkérezni! :lol:

Kia
Na mi volt a készház-vásáron??? Mesélj!!!

Kép
Kép
Kép
cas

Jol vagyunk, bar en hihetetlenul faradt vagyok. Nem is mindig maga a munka faraszt le, hanem a sok tavollet. Reggel nyolckor indulok es legjobb esetben este 6-ra erek haza. Azert akkor mar a lanyok is nagyon faradtak, es en is.

Mar nagyon varom a Karacsonyt, akkor lesz 16 nap szabim. Hihetetlenul varom.
Rebekaval kuzdunk az iskolaban (itt mar ugy hivjak az ovit is). Igyekszunk, hogy azert a flamandot is tanulgassa, es hat edzunk a magyarra es a spanyolra is, mert hat mindegyik nyelven ert, de nagyon el van maradva a beszedkeszsege a vele egykoruakhoz kepest. Tudom, ez tok normalis, meg tudom, hogy nagyon turelmeseknek kene lennunk, de hat akkor is bant, hogy harom es fef evesen meg nem beszel kerek mondatokban, es nagyon, de nagyon sokat halandzsazik. (Megjegyzem most hetvegen mondta eloszor, hogy szeret, amitol persze teljesen elolvadtam. Kb masfel eve vartam erre a mondatara. :roll: Pisiles kozben mondta, nem tudom, mi ihlethette meg :lol: )
Jarunk vele uszodaba, amit nagyon szeret, es nekunk is jot tesz, hogy van egy kis rendszeresseg az eletunkben.
Baratokkal talalkozunk a hetvegen, ha eronk engedi. Jo, hogy mar itt is vannak barataink. Es egyutt vagyunk, negyesben, ami ugyancsak nagyon jo.

Jo hir, hogy vegre komolyan indulhat a kisteso project, es bar jollehet ugy latszik, elsore nem jott ossze, azert nem vesztem lelkesedesem :roll:
Apropo, ki jar meg velem egy cipoben? Valamikor valaki irta regen, hogy mar naluk is johetne a kovetkezo baba...

Es akkor egy mai kisfilm:

Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Cas!

Örülök, hogy jobban vagytok!!!
Gyertek nyugodtan, nyárra minijátszótér is lesz, komolyan mondom, hogy összehozhatnánk ide is egy talit, egyedüli baj az az, hogy bp-től 55 km-re lakom.
Én főznék bográcsba is finomat (vagy rosszat, ahogy sikerül).

Képzeld barátnőmnek olyan épített cserépkályhája van, hogy sütő is van benne kialakítva.
Hááát én azt irígylem tőle nagyon.
Szoktam neki mondani, hogy menjen már ki a kertbe, hagy bontsam el addig és vigyem haza.

Gem!

Kistesó projekt??
Hajrá, hajrá!!!!

jaj megya nyafogás, meg húzok lambériát pácolni

Kép

Kép

Kép

dominika1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X