Sziasztok!
Szerencsésen túl vagyunk a keresztelőn. Csak egy picit sírt amikor leöntötték a kis buksiját vízzel. Megható volt számunkra, hogy mindenki aki nekünk fontos eljött. 21-en voltunk. Utána anyukáméknál volt egy kis fogadás: fasírozott - saláták - kenyér ...stb. Csodálkoztam, hogy a sok ember jelenléte egyáltalán nem zavarta, nagyon jól érezte magát.
A papnak azt hiszem pici borítékban adott a keresztapa pénzt, de majd erről holnap részletesen kifaggatom. Egyébként csúnya dolog tőlem, de kiakadtam az atyára. Amikor bejelentkeztünk a keresztelőre, akkor kért minket, hogy legyen egy alkalom amikor a hitre való nevelésről beszélhetünk. Ok, elmentünk. Több mint egy órát ott voltunk, és többször is hangoztatta, hogy a mi hitünk eléggé takaréklángon ég. Ok, picit igaza van, de nem csak Isten házában lehet imádkozni. A másik dolog amin kiakadtam: megkérdezte kit szeretünk a világon a legjobban, Mondtuk együtt, hogy a családunkat. Rossz válasz, mert Istent kell a legjobban szeretni, mert a családunk csak ebben az "életünkben" létezik.
A megbeszélés végén megkérdezte, hogy mikor érünk rá, hogy eljöjjön hozzánk személyesen???
Na eljött most csütörtökön. Becaplatott a nappaliba bakancsban, a szőnyegen keresztül, ott ahol a gyerek mászik. Utána előadta nekem Ábrahám és Izsák történetét, hogy Ábrahám képes volt egy szem fiát feláldozni Isten kérésére. Nekünk is így kéne szeretnünk Istent.
Plusz mártírokat emlegetett nekünk, hogy anyák a gyermekeik halálakor sem tagadták meg Istent, hitüket.
Anyukám annyira felháborodott, hogy el sem akart jönni a templomba. Egy anyának hogy mesélhet ilyet????????
A kislányom neve Emília Sára.
Hettuli! Milu a 34. hétre született. Toxémiás lettem a 30. héten és a szülés napján rosszul lettem, majd miután bementünka a kórházba rögtön meg is császároztak praeclampsia miatt. 2060g-al és 47 cm-rel született.
Remélem Sarmonnal minden oké! Küldöm neki a kisangyalkákat, akik vigyáznak rá és Íriszre!
Holnap majd próbálok felrakni képeket.
Jó éjt mindenkinek!
Jaffa