Sziasztok Lányok!
Köszi a drukkot a fizikaihoz, megcsináltam.
Ez abból áll, hogy meg kell felelni egy táblázat által adott normának. Felülés, fekvőtámasz, helyből távol ugrás, fekvenyomás nőknek 40 kg, 200 m futás. Szóval, ha nincs meg az adott pont, akkor akár az állásomba is kerülhet. Azért nem eszik olyan forrón a kását, meg lehet csinálni, még akkor is, ha nem vagy igazán edzésben.
A lényeg, hogy kész. Majd most már a pszichológiára kell "gyúrnom"
Az a jövő héten lesz. Minden évben vannak ezek.
Bridget
Milyen dolog az, hogy "kihalóban a remény"??????? Tényleg nem is hiszem el, hogy ezt te írtad. elhiszem azért, hogy már el vagy keseredve, de hidd el, van oka, annak, hogy nem most jön a baba. Valószínűleg azért, hogy később a párod is teljesen ki tudja venni a részét a babázásból. De mivel most ennyit dolgozik, még nem akarják az égiek, hogy legyen. De figyeld meg, eljön a te időd is. Ebben biztos vagyok!
Hogy sikerült az vacsi?
Na a barátnős dolog nem egyszerű. Nem akar babát? Meglepő. Na de nem vagyunk egyformák. Ha neki összejött, akkor ott is célt tévesztett az a gólya. Én nem értem! Mostanában mindig rossz felé repül. Nócikáéknál is, nálatok is...
Megint új vonalzód van.
Nagyon kis édi.
Na meg az a kép a babákról!!!
Jajj de helyesek!!!
Na olvasom itt a legfrissebb híreket. Már tisztára beleélem magam a helyzetedbe. Remélem jó lesz a vége....
Hurrá!!! Most értem a végére, és nem ment Apa!! Mégis veletek votak az égiek!!
Csak azt sajnálom, hogy én nem tudtam előbb a dolgot, és nem tudtam szorítani, de a lányok ügyesek voltak!
A petike már nagyon szép! És tök jó, hogy az átjárhatósági ilyen jól sikerült, hogy nem is fájt annyira, és az eredmény sem rossz. A január lesz a ti hónapotok!! De végre már történik valami! Ki van mondva, hogy lombik, most legalább lesz min gondolkodnia Apácskádnak. Van ideje átgondolni januárig.
De ezek szerint nem talált kifogásolnivalót rajta. Mert tuti mondta volna rögtön. Azért kivi vagyok, hogy mit mond este, ha hazaért.
A barátnődnek meg nagyon sok drukk!!! Biztosan nem lesz már baj.
Nócika
Húúúú én mindig rosszkor melózom. Nem dolgozom mindig, de amikor igen, az tuti, hogy lemaradok valamiről. De jó lett volna talizni. Na de biztosan összehozzuk ám azt!
A kerianyudat meg sajnálom. Tényleg rossz helyre sikerült az a terhesség. Nem is várták, és még a gyógyi is. Sajnálom szegényt, biztosan nagyon nehéz neki. És neked is. Most csak egy kicsit célt tévesztett az a gólya, de legközelebb biztosan jó helyre fog menni.
A fogyáshoz meg hatalmas gratula!!! Hidd el, az hogy te nem látod, nem jelenti azt, hogy nem látszik. Csak te másként látod magad, mint a környezeted! Az a 8 kg már meg kell, hogy látszon!!! Szupi eredmény!!!!
Csucsu
Te vagy a mi bölcs vigyázónk. Mindenkit a szárnyad alá veszel, vígasztalsz, közben neked ugyanolyan nehéz, mint itt bárkinek. Tényleg le a kalappal előtted, mert amikor bármelyikünknek nehéz időszaka van, te ott vagy, vígasztalsz. Köszönjük Neked!
Veled mi újság? Neked nincs ovu vonalzód, nem tudom mikor van idő. De lassan ott vagy nem? Ja, és pont most olvasom, hogy miért nincs. Azért tájékoztass, mikor kell gyújtani a gyertyát!
Kitty
Válaszoltam a privire.
Miért nem tudsz aludni? Anyudék itt laknak ahol én? Mert akkor ha legközelebb jössz, akár össze is hozhatjuk azt a talit.
Csak azért, hogy a lányok se maradjanak ki a beszélgetésünkből: azt dumcsiztuk meg, hogy hol dolgoznak a pasik.
Meg iwiw érdeklődés.
És tényleg Lányok!
Ti már megírtátok Karácsonyra a kívánság listát? Nócika azt hiszem te említetted (vagy Csucsu?) , de nem osztottad meg velünk. Ki mit szeretne karácsonyra?
Én már jeleztem Apácskának, hogy van választék: keverőtálas mixer, vagy egyszerűen kösse át magát egy piros szalaggal, és feküdjön a fa alá.
Kata!
Megszoktátok már egymást a kis Lillával? Gyere amint tudsz, mert várjuk a híreket!
Zsu
Már megint melózól???? Szegénykém!
Nekem meg fog jönni, mert már fáj a cicim.
Na majd Bridgetttel együtt a január a miénk lesz!
Irány Szeged Kaáli!!
Nem tudom mikor jövök vissza, mert most elmegyek csicsikálni. Hosszú volt tagnap óta.
Puszi!