Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: ezt is szivesen fogom nézni itt a laptetőn:)
De hogy csinálod?, Kiszámolod vagy hoyg?,

Kép
csucsu05
 
 


Hat mikor az elobb neztem akkor volt a 48.hozzaszolas es az 50. es a 00. az laptetu :lol: Mondom ha mar ittvgyok es 2kell es laptetu akkor mar nem hagyom ki 8) De neha veletlen neha nem figyelem... :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Holnap reggel atjarhatosagi :roll: Kicsit bevgyok tojva :oops: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: ne legyél betojva. Nem lesz baj. Szoritok és sokat fogok rád gondolni.

Kép
csucsu05
 
 


Koszi azert jo lett volna ha apa itthon lesz nem hazajovok az ures lakasba es egyedul leszek egy hetig :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget. Tudom, hoyg most nagyon kellene hogy otthon legyen a párod. De mi veled vagyunk lélekben. Tudom ez sovány vigasz de szegény párod is biztos szivesebben lenne veled mint menne melózni.
Kitartás és ird meg milyen volt.

Kép
csucsu05
 
 


Jo :roll: mar hajnal 1mult es meg nincs sehol :? pedig pakolnia kell es holnap utazik :roll: azaz itteni ido szerint mar ma :roll: es nekem se artana aludnom mer fel10re jo lenne ott lenni a dokinal :? Jah es meg birkoznunk is kellett volna mielott ugye elmegy :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Nócika!
Köszi neked is az infókat. Hát ha nekünk is akkor is lesz lagzink, ha lejár a hitel, akkor még várnunk kell :lol: Aztán lehet újabb hitel lesz belőle...

Bridget!
Köszi a képet! Cukik :wink:
Átjárhatóságihoz drukk! Ne félj, mi lélekben veled vagyunk :wink:
Vendég
 


Pendi!
Nem megyek mindennap suliba, meg amúgy is bejárós vagyok :wink: A többit privibe küldöm.
Vendég
 


Most jott haza apa es milyen hirekkel?Lehet nem kell megse menjen 8) Na mentunk aludni

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaj Kitty most lattam,hogy irtal de mar epp megyek aludni :oops: :roll: Holnap jovok es meselek 8) Es majd gondolok ratok amikor lesz a atjarhatosagim 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: mi is gondolunk rád. és szuper lenne ha a párod nem menne el. Na csak alakul ez a hónap:)

Kép
csucsu05
 
 


Itt vgyok meg mert apa rault a telora a holnapi nap miatt :roll: Lehet megiscsak meglesz ez a pe? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: hát ha odafönt figyelnek akkor nagyon úgy néz ki. Nagyon szoritok érte:)

Kép
csucsu05
 
 


Bridget!
Giga-mega drukk holnapra, és ahhoz is, hogy apa maradjon!!!
Jó éjt! :D
Vendég
 


Jaj Csucsu en ettol a csiki-csukitol kikeszulok... :?

Guamra megyunk aztan megse megyunk aztan Kyotoba aztan megse aztan neztem mas helyeket aztan jon,hogy mennie kell,aztan mire menne akkor meg kiderul,hogy lehet megse :twisted: Kesz vgyok de ha itthon marad ezt a pe-t elkapjuk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Koszi koszi csajok teljesen bevgyok zsongva es almi is vgyok es mar fel 2mult :? :oops:

Kitty te merre jartal ma? :roll:

Csucsu helyzetjelentes? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget!

Suliban voltam délelőtt, utána mikor hazaértem, elmentünk anyósékhoz, ebédeltünk, elmentünk párom mamájához. És csak utána jöttünk haza. :wink: Begyújtottunk a kandallóba, és most melegszünk :wink:

Jó késő van nálatok :shock: Apa miatt vagy még fenn, vagy amúgy is későn fekvő vagy?
Vendég
 


Kitty: Jó melegedést nektek:)

Bridget: Elhiszem, hoyg mindig változik a program és ez kikészit. De most az égiek is azt akarják, hoyg a Pé-t elkapjátok. És mivel minden eredméyned okés az átjárhatósági után nagyobb is az esély hát nagyon izgalmas időszak előtt állsz:):)
Tessék amúgy lefeküdni mostmár mert holnap doki.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu, köszi :wink:

Te jársz most vmilyen kezelésre, hogy babás legyél, vagy csak megpróbáljátok Ti is elkapni a pé-ket?
Vendég
 


Kitty: Én mosta második hónapot nyomom clostis kezeléssel. A mensim 3. napjától kezdve napi 1szem clostit irt fel a dokim. Ez peteérés serkentő gyógyszer.
Reméljük most sikerül.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!

Szurkolok, biztos sikerül!!! Eddig nem kaptál kezelést, hogy nem jött össze baba?
Vendég
 


Sziasztok! Szép estét mindenkinek!

Hjuh! Jó sokat termeltetek reggel óta! legalább volt mit visszaolvasnom!

Brid! Nagyon szurkolok ám neked-nektek! Na apa ment vagy maradt??? Ha maradt nem kell mennie akkor azt mondom, hogy van isten!!!!!!!!!!!!!!
A holnapi napra nagyon szoritok! És kivánom, hogy ne az üres lakásba keljen haza mennned!!!!! Amint tudsz gyere és írd meg mi volt hogy volt!
Az a barinős sztory nem egyszerű!! Ilyet még én sem hallottam, hogy valaki nem csinál babaszobát!!! Akkor neki azért szorítok, hogy ne legyen babás!

Kitty! Nekünk is van kandallonk! Most épitettük be! Nagyon jó kis meleget tud csinálni! És olyan romantikus! nagyon jó elötte eggxütt összebujni apácskával! Bár ezt biztos ti is kiprobáltátok már! :wink:

Csucsu! Hányadik napon is vagy most?? Olyan furi, hogy nincs vonalzod! nem is akarsz?? Bár lehet, hogy erről már volt azért szó!! :oops: :oops: :oops: :oops: Gyurjatok apával rendületlenül ti is! :lol: :lol: :lol:

Csajok én holnap nem dodozom! Szal mikor felkelek megyek és veszek magamnak egy hullahopp karikát! Kitaláltam, hogy nekem most az kell! Mert ahogy mennek lefele a kilok ugy olyan csunya a böröm! És tornázni itthon nem szeretek és aerobikozni meg egyedül nincs kedvem eljárni! Szal tudom szar ügy, de marad a karika! és azt tudom, hogy rózsaszinűt szeretnék! Amugy 1 hónapja 85 kg-ról indultam és ma 77,1kg vagyok! Nekem ez tetszik!!! Mindenki mondja, hogy tök látványos, de és nem látom és ez zavar! De ha annyian mondják tuti ugy is van! Mondjuk a ruháimon észre vettem már, hogy picit lóg rajtam a gatya! és tudjátok arra leszek kivi, hogy most, ha nekem ezt az életvitelt kell folytatnom ugye szülésig akkor nekem nem is lesz szép kerek pocim?? Vagy teljesen el fogok fogyni?? Vagy mi?? Mert ez a napi 180g szénhidrát naon karesz! De majd kari után megyek dokihoz és majd kozultálok vele! :roll:
Na megyek lassan nyugovóra térni én is!
Mindenkinek gyönyörű szép álmokat kívánok!
Brid! neked meg fogom a kezed, és remélem érzed! Te már lassan kelsz, mert nálatok minjá pitymallik! Légy erős, mert mi veled vagyunk! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kép

Na itt vgyok csajok 8)
Apa csorikam uzleti vacsin volt hajnal 1korul ert haza :roll: Aztan meg megint telora kellett uljon mert az utazas vegett :roll: Aztan vegre hajnal 3kor villanyoltas volt es alvas 8) Egyenlore nem ment apa :P Mikor hazajott mondtam neki segitek pakolni azt mondja lehet megse megy 8) Ugyhogy ma itthon van :wink: Azaz elment reggel 9kor keltunk mindketten es o ment meloba es meg dokihoz :? De este jon haza!! :P En meg fozok vacsit 8) Disznohusit amit epp most tarolok valami szoszban a hutoben 8) Ahoz lesz krumplipure es brokkoli 8)

Dokinal
fel orat varhattam kint mire en kerultem sorra :arrow: marhara daraztam mikor behivtak...csak az jart a fejemben,hogy multkor milyen fajdalmas volt :oops: :roll: felulok eloszor is meguhu-zott 8) bal oldalon van egy szep novekvo petike 8) 16mm-es :!: :!: :!: Jobb oldalon meg 2-3kissebb bar nem rossz az se :!: mert a 3kozul az egyik nagyobbacska :arrow: szal szerinte megintcsak a bal oldalamon lesz a jo pete es szerinte 3napon belul lesz is pe :shock: Utana megmutatta a csovet amit felfog helyezni egy nagyon kis vekonyka puha gumicso volt es a folyadekot is lattam amit felfecskendezett :shock: Mindent mondott mikor mit csinal :arrow: es mondta,hogy lazitsak es lelegezzek egyenletesen :roll: mar a felhelyezes nem volt kellemes szerintem szep lassan csinalta mert nem ugy fajt mint multkor :) na de azert ereztem :x aztan amikor fecskendezte a feszules nem volt valami kellemes erzes :roll: eloszor megneztuk a jobb oldalt az atjarhato :arrow: utana a balt ami kicsit fajt kerdezte abbahagyjuk-e mondom neeeem :lol: szal a balnal nem teljesen atjarhato de o azt mondta nem mondana,hogy teljesen zarva van :roll: Aztan kihuzta a csovet lefertotlenitett es mentunk a beszelo szobaba :roll: Azt mondta,hogy ugye most ngyobb eselyem van babassa valni es mivel a hormonjaim jok,apa eredmenyei jok,pe-m is van es most volt az atfuvas szerinte adjunk 3honapot a dolognak :) Aztan ha nem tortenik semmi akkor januarban var vissza es o lombikot javasol 8) Jah es kaptam gyogyit is anibiotikumot nehogy elfertozodjek az atjarhatosagi miatt 8)

15ezer ft volt ahhoz kepest ha jol tom otthon dragabb :roll: (marmint az uhu-s a rontgenes tom ingye van :roll: de mivel en asthmas vgyok nekem az nem ajanlottak :!: )Szal hazajottem es irtam apanak,hogy vegeztem 8) O meg ugye es megvan az eredmeny?Mondom meg.Azt mondja es?Mondtam neki az egyik nem teljesen nyitott.Azt mondta es ez mit jelent?Mondom hat azt,hogy kevesebb eselyem van...es ugye multkor is es ehonapban is a bal oldalon azaz ott ahol szuk ott volt szep petecskem :roll: Aztan megirtam neki,hogy szorul szora mit mondott a doki hogy szerinte 3honapot probalkozzunk es ha semmi o lombikot javasol :oops: azt irta Ekdekes...(marmint,hogy erdekes dolgok ezek :lol: )

Lenyeg a lenyeg kesz kivan mondva a dolog es mostmar tudja :wink: Szal mostmar neki kell lepjen ha akar valamit marmint lombik ugyben :roll: persze en minden lehetoseggel elni fogok a spontan babahoz de ha nem jon nem tok mit csinalni :roll: Viszont aszonta szerinte mar szombaton legyunk egyutt es utana ahogy tudunk mert a ficankak 3-4napig is elelnek akar :shock: Szal en megiscsak erre a hora gyurok 8) elkapom apat szombaton es hetfon is 8) Aztan hozom a pozi tesztet a ho vegen :!: Azaz nem a ho vegen hanem majd a mikulas hozza a csimmamba :lol: :wink: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
Ugy legyen a profeta beszeljen beloled :wink:


Kitty
Kandalloztatok de jooo :) en is akarok kandallot ha egyszer lesz egy hazam :roll: Igen itt mar olyan keso volt a teli idoszamitas alatt +8oraval van itt tobb 8) Amugy is hajnal 12 mire agyba megyunk de azert a hajnal 3 meg fel 5 az mar sok...foleg,hogy suli is van nekem :roll:


Noci
Koszi ngyon edi vgy :) Apa egyenlore maradt 8) :lol: Es ezek szerint lehet tenyleg van Isten :wink: Es nem az ures lakasba jottem haza vgyis igen de apa jon majd este szal nincs gaz 8) Neked miota van uj vonalzid? :shock: Latom ngyon varod te azt az ajandekot :lol:




Koszi a szoritasokat :!: :!: :!: Tudtam mire reggelre jovok ez fog itt varni :wink: Naon jol esett de megmondva az igazat amikor a vizsgaloszeken fekudtem valahogy nem ti jartatok a fejemben :lol: :roll: :oops: :lol: Valahogy a tudatallattim teljesen levolt blokkolva es csak az elozo vizsgalat jart az agyamban :oops: na de sebaj tuleltem es ti itt voltatok :wink: Megyek cserelek vonalzit mert elkapom ezt a franya pe-t es meg apa se ment el szal egyik vonalzim se jo 8) :wink: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Bridget!
De jó! Ezek nagyon jó hírek :D Szóval tessék apácskát elkapni a megfelelő pillanatban (vagy akár többször is :oops: ) :wink:

Extra drukkok továbbra is!!!

Mit tanulsz amúgy?

Én meg nem tudok aludni... :? Hajnalban felébredtem, és azóta csak fordolódtam, egy órája elment párom dolgozni, aztán én is felkeltem. Megittam a nescafé-m, és nem sokára megyek be anyuékhoz busszal :P

Délután jövök, írjatok sokat!!! :wink:
Vendég
 


De kis koran kelo vgy :lol: Jo hirek jo hirek....elkapva ellessz 8) A japan nyelv szepsegeit tanulmanyozom 8) Es milyen az egyutt eles?Hogy megy? :lol:

Csajok
Nem tom emlekeztek-e ra de amikor en tavaly telen ugye bevereztem...akkor meseltem,hogy a legjobb barinom otthon o meg 20hetesen elvesztette a babajat mert beteg volt es megkellett szulje :( :oops: Na mar egy ideje nem beszeltem a lannyal mert nem vgyok msn-en es skype-on se miota suli van es apa is itthon :roll: erre ma olvastam az emailjet,hogy 20hetes babas :shock: de az email se mai szal asszem akkor 21 :roll: :shock: :o Megakarta varni amig megvan a genetikai vizsgalat es csak utana elmondani mert felt meg1szer hatha megtortenik :roll: De nincs semmi baja es egeszseges a baba is csak ez most jol szivenutott :shock: :roll: es meg apanak is mondtam....na most csori azt hiszi pumpolom a baba temaval :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kitty: Van egy 3éves lányom és ő pl első hónapban össze jött:) Aztán volt tavaly októberben egy vetélésem sajnos akkor nagyon ideges voltam a házunkat árultuk meg Anyós is betett nekem.Majd idén áprilisban terhes lettem megint de akkro sajnos rossz helyen tapadt meg a baba máhen kivülivel műtőttek.
Szóval igy áll a múltam!

Nócika: Hola kandallós kép jut eszembe?? :)
Amúgy azért nem csinálok vonalzót mert engem az stresszel hogy minden nap látom hol tartok. Tudom hülyeség. Majd babásat szeretnék felteni:) Ma a 9napon vagyok amúgy. Lassan elkezdek Lh tesztelni., Gratula a fogyáshoz. De a 180g szémhidrát miből áll?? Okíts már ki mert lehet én is betartom akkor.

Brdiget: örömmel olvastam hoyg túl vagy ezen is:)
Azt hallottam ha kicsit is fáj akkro valami elzárodás van. tehát a bal oldaladon tényleg lehetett valami. Viszont nem egy ismerősőm járt igy fájt neki mert kicsi gebasz volt de nem volt totálelzáródva. És babáslett a vizsgálat után rögtön. mert mos ha el is volt kicsit záródva fellazitotta És ott bizony a kiskatonák átférnek:) Én most ahoyg olvastalak nagyon bizom ebben a hónapban.:) Pláne hoyga domináns tűssződ is a bal oldalon van:)
Ebből baba lesz:)
Apa meg igy már tud mindent és ő sem hülye. Ha netán mégsem jönne össze amit kétlek hidd el ő fogja mondani a lombikot.
Szupi hireket irtál. A vacsitok jól hangzik és este Apára fel:):)

Kép
csucsu05
 
 


Bridget: És szupi a vonalzód:)

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu
Jaj koszi en is orulok :) de tod nekem mar volt egy tajarhatosagi es akkor is ezt mondtak :roll: es most ugyanolyan allapotban volt szal nem minden esetben hasznal ez :roll: Persze fo a bizalommajd en megmutatom :twisted: a bal oldal ahol a jo tuszo van ott van a kis elzarodasom is :roll: :? Na mind1 meg most ez a legjobb barinom,hogy kiderult 20hetes babas :shock:

Apa meg nemsoka jon haza marha koran meg csak delutan 5 es olyan 6fele itthon lesz 8) Elakart vinni vacsizni de igy akkor aszonta itthon eszunk es utana elmegyunk 1-2italra a barijaval aki amcsibol van itt(neki lett volna az eskuvoje karikor 8) )Ugyhogy meg az is lehet elmegyunk valamerre kajolni mindenesetre en szepen kisimitom a hajamat kis diszkret festek es ma csak olelkezunk :P :oops: :lol: Holnap pedig elkapom 8) :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu
A vonalzo miatt teljesen megertelek :roll: En is regen stresszeltem magam miatta :twisted: Mar egy ideje nem volt most meg lazban vgyok 8) :twisted: :twisted: :twisted: :lol: Ugyhogy tettem fel es teszek decemberben is aztan pihentetem a dolgot :roll:

Noci
Na tudtam elfelejtek valamit :twisted: Szal a kiloidhoz szohoz sem jutok :shock: :o Nagyon ugyi vgy tenyleg :shock: :wink: Tenyleg mond mar el mibol all egy napi kajod? :roll: Es hol vannak a kepek :?: :twisted: :lol:

Kitty
Te is tehetnel kepet a kandalotokrol 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brdiget: Tudom, hoyg volt átjárhatóságid már. De most minden eredményed szuper. Akkro meg nem volt az. Szóval csak bizzunk ebben a bal oldalban nagyon:)

Kép
csucsu05
 
 


Ok :P te mindig forditva irod a gy betut? :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi a drukkot a fizikaihoz, megcsináltam. :)
Ez abból áll, hogy meg kell felelni egy táblázat által adott normának. Felülés, fekvőtámasz, helyből távol ugrás, fekvenyomás nőknek 40 kg, 200 m futás. Szóval, ha nincs meg az adott pont, akkor akár az állásomba is kerülhet. Azért nem eszik olyan forrón a kását, meg lehet csinálni, még akkor is, ha nem vagy igazán edzésben. :) A lényeg, hogy kész. Majd most már a pszichológiára kell "gyúrnom" :) Az a jövő héten lesz. Minden évben vannak ezek.

Bridget
Milyen dolog az, hogy "kihalóban a remény"??????? Tényleg nem is hiszem el, hogy ezt te írtad. elhiszem azért, hogy már el vagy keseredve, de hidd el, van oka, annak, hogy nem most jön a baba. Valószínűleg azért, hogy később a párod is teljesen ki tudja venni a részét a babázásból. De mivel most ennyit dolgozik, még nem akarják az égiek, hogy legyen. De figyeld meg, eljön a te időd is. Ebben biztos vagyok!
Hogy sikerült az vacsi?
Na a barátnős dolog nem egyszerű. Nem akar babát? Meglepő. Na de nem vagyunk egyformák. Ha neki összejött, akkor ott is célt tévesztett az a gólya. Én nem értem! Mostanában mindig rossz felé repül. Nócikáéknál is, nálatok is...
Megint új vonalzód van. :) Nagyon kis édi. :)
Na meg az a kép a babákról!!! :) :) Jajj de helyesek!!! :) :)
Na olvasom itt a legfrissebb híreket. Már tisztára beleélem magam a helyzetedbe. Remélem jó lesz a vége....
Hurrá!!! Most értem a végére, és nem ment Apa!! Mégis veletek votak az égiek!! :) :) Csak azt sajnálom, hogy én nem tudtam előbb a dolgot, és nem tudtam szorítani, de a lányok ügyesek voltak! :)
A petike már nagyon szép! És tök jó, hogy az átjárhatósági ilyen jól sikerült, hogy nem is fájt annyira, és az eredmény sem rossz. A január lesz a ti hónapotok!! De végre már történik valami! Ki van mondva, hogy lombik, most legalább lesz min gondolkodnia Apácskádnak. Van ideje átgondolni januárig. :) De ezek szerint nem talált kifogásolnivalót rajta. Mert tuti mondta volna rögtön. Azért kivi vagyok, hogy mit mond este, ha hazaért.
A barátnődnek meg nagyon sok drukk!!! Biztosan nem lesz már baj. :)


Nócika
Húúúú én mindig rosszkor melózom. Nem dolgozom mindig, de amikor igen, az tuti, hogy lemaradok valamiről. De jó lett volna talizni. Na de biztosan összehozzuk ám azt!
A kerianyudat meg sajnálom. Tényleg rossz helyre sikerült az a terhesség. Nem is várták, és még a gyógyi is. Sajnálom szegényt, biztosan nagyon nehéz neki. És neked is. Most csak egy kicsit célt tévesztett az a gólya, de legközelebb biztosan jó helyre fog menni. :)
A fogyáshoz meg hatalmas gratula!!! Hidd el, az hogy te nem látod, nem jelenti azt, hogy nem látszik. Csak te másként látod magad, mint a környezeted! Az a 8 kg már meg kell, hogy látszon!!! Szupi eredmény!!!!

Csucsu
Te vagy a mi bölcs vigyázónk. Mindenkit a szárnyad alá veszel, vígasztalsz, közben neked ugyanolyan nehéz, mint itt bárkinek. Tényleg le a kalappal előtted, mert amikor bármelyikünknek nehéz időszaka van, te ott vagy, vígasztalsz. Köszönjük Neked!
Veled mi újság? Neked nincs ovu vonalzód, nem tudom mikor van idő. De lassan ott vagy nem? Ja, és pont most olvasom, hogy miért nincs. Azért tájékoztass, mikor kell gyújtani a gyertyát! :)

Kitty
Válaszoltam a privire. :)
Miért nem tudsz aludni? Anyudék itt laknak ahol én? Mert akkor ha legközelebb jössz, akár össze is hozhatjuk azt a talit.

Csak azért, hogy a lányok se maradjanak ki a beszélgetésünkből: azt dumcsiztuk meg, hogy hol dolgoznak a pasik. :) Meg iwiw érdeklődés. :)

És tényleg Lányok!
Ti már megírtátok Karácsonyra a kívánság listát? Nócika azt hiszem te említetted (vagy Csucsu?) , de nem osztottad meg velünk. Ki mit szeretne karácsonyra?
Én már jeleztem Apácskának, hogy van választék: keverőtálas mixer, vagy egyszerűen kösse át magát egy piros szalaggal, és feküdjön a fa alá. :)

Kata!
Megszoktátok már egymást a kis Lillával? Gyere amint tudsz, mert várjuk a híreket!

Zsu
Már megint melózól???? Szegénykém!

Nekem meg fog jönni, mert már fáj a cicim. :(
Na majd Bridgetttel együtt a január a miénk lesz! :) Irány Szeged Kaáli!! :)

Nem tudom mikor jövök vissza, mert most elmegyek csicsikálni. Hosszú volt tagnap óta.
Puszi!
Vendég
 


Bridget: Nem nem mindig fordítva íroma gy betűt csak ha sietek. És ez nálam elég sűrűn van. Szóval ha véletlenül így írom akkor tudod te , hogy meg kell fordítani:)

Pendi: Ez aranyos, hogy az Apa kössön magára egy masnit és feküdjön a fa alá:)
Lehet én is ezt kérem. Én nem írtam össze semmit karira. Inkább a gyerek kapjon több mindent. Nekem elég lesz egy puszi is.
Mentek a Kaáliba??

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!
Jókor keltem mi?? De ha nem csörög a telom akkor szerintem még mindig alukálnék!!! :oops: :oops: :lol: :lol: De nem bánom én!! Ma ez egy ilyen nap csak vásárolni akartam volna menni ja meg föznöm is kéne valamicskét! Falami fözeléket kért apa! Lehet csinálok ez egy jó kis zöldbabot! Rántott párizsival!
Ja amugy oda a hosszu 7végém! Holnap megyek túlórázni! Nem baj, mert ez jó lové! És ugye kell karira! Apának az ajándékához! Nagyon szorgalmasan gyüjtögetek, de félek nem lesz meg az ajándéka, mert nem intézik el hozzá idöben a papirokat! Páromnak egy utánfutó az álma én le is meoztam, hogy ugye mit nézett ki szal le is beszéltem a dolgokat csak az a gyik, hogy nem titszták a papirok és ha az nincs rendben akkor nem tom megvenni és ki kell találni valami más ajándékot! Ami nekem nem az erősségem! Szal ma még fel is hívom az ipsét, hogy el tudta e intézni! :roll: :roll:

Brid! Örülök, hogy tul vagy az egészen! Én aludtam azt sem tudom mit álmodtam szal azért az angyalkáim ott voltak veled és fogták a kezed! Amugy várható volt, hogy nem mi leszünk a kis fejedben mikor tart a dolog! :wink:
A vonalzoimat tegnap este csináltam! Ó és az ajándékot én mindig ugy várom mint egy kisgyerek! Imádok kapni, de mégjobban adni! Mikor látom mások arcán az örömöt imádom!!!
Ja a lényeg! Én szerintem szombaton nagyon kapd el apát! Ne kelljen már lombikra menni! Juj, de izgi! Bárcsak Te lennél az első babásunk!!! Na jó bárkinek örülnék de Te már ugy megérdemelnd!
A 21 hetes kismami barinödnek meg gratula! Akkor már neki szépen mozog a kisbabye! Tudja már, hogy fiú lesz-e a vagy lány?? Jaj, de jó neki!!!!!

Csucsu! Megmondom a frankot, hogy nem sok van már hátra! Pár napot kérek! Csak mivel virust kapott a gépem nem teszi rá a teloját apácska! Most van az egyik kollégájánál a gép és kb hétföre lesz kész és akkor már tényleg felteszem! Szal amin most írok gép azon is van virus de ezt tudom használni, de apa erre se teszi rá a teloját!
A vonalzoval kapcsolatban meértelek! Látod én is levettem! Lehet ez kell hozzá! Igy én sem hergelem magam, hogy hoppsz most kell apával legyek! Na majd kiderül!

Pendikém! Igen lehet a gólya most rossz helyre ment, de én bizom abban, hogy legközelebb hozzám jön és nem olyanhoz akinek nem kell! Szal lehet most is hozzám akart jönni, csak elcseszte a címzést! :lol: :lol: :lol: De a következő hónap az enyim lesz!
És azt a talit meg most már tényleg össze hozzuk!

Lányok! A Fogyás egyszerű! Húsit annyit amennyit jól esik! Abban nincs szénhidrát egygramm sem! Krumplit keveset rizst keveste! Amit tilos: bármilyen fehér lisztből készült terméket! Csak fekete lisztből készűlt kenyeret "rózs kenyér" Semmi cukor csak édesitőszer! Én csak a candererre és a Norbis cuccokra eskűszöm! Olyan izüek mint az igazi cukor! Csak kicsit drágább! De megéri! Ja és a rántott húsit is ugy csinálom, hogy teljeskiörlésű liszt tojás és sima zsemle morzsa! Akkor a fözelékekekt sem lisztesen csinálom, hanem vettem étkezési keményitöt és azzal süritek! Én időnként azért megeszek egy kissebb fagyikát ami nem diabetikus de pl csokit csak diabetikusat! A milkának nagyon finom a diás csokija! Semmi külömbség nincs közte!
Szal ez szerintem jól betartható! Ja és én többször eszek keveset!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na megyek csinálok egy kis ezt-azt azt majd jövök még! Jó hosszú lettem! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika: nagyon ügyes vagy hogy igy tartod ezt a fogyi kurát. Én sem iszok cukorral semmit csak édesitőszerrel. De pl most a szomszéd néni hozott át nekünk meggyes rétest. Ő csinálta mert cukrász eredetileg. Langyos. Hát isteni na ennek nem tudok nemet mondani. A férjem most eszi a másodikat pedig ő nem is édes szájú.
Na jó akkor a képekre várunk türelmesen:)
A kari ajándék jól hangzik. Szerintem ha nem sikerül a papirt elintézni is vedd meg max fotózd le és ad neki oda a képet. Később meg megkapja az ajit is. Igy is örülni fog neki.

Kép
csucsu05
 
 


Nem tok visszaolvasni csak bekoszonni jottem.Holnap jovok!!!!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok! Én is haza értem!
Voltam a fogdokinál beutaloért, mert kell csinálni europa röntgent a fogaimról!

Brid! Neked szép álmokat! És amugy jók lettek az uj vonalzoid!!!!

Csucsu! A helyzet az, hogy valószínű, hogy én is megennék szívesen egy kis meggyes sütikét! De most az, hogy nagyritkán megeszik az ember egykis vétkezni valót az szerintem nem nagy dolog! Csak a többire kell nagyon odafigyelni! Meg akkor nekem is átküldhetnél némi sütikét, mert most beinditottad a nyáltermelésem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Hazaértem, már mostam is egy adagot :)

Bridget!
Drukkok továbbra is, majd csinálok képet a kandallóról!

Csucsu!
Remélem, most már összjön a baba nemsokára. Azért kicsit fura, hogy a lányod meg elsőre összejött. Ezek szerint ez sem garancia semmire :(

Pendi!
Mindjárt válaszolok! Igen, anyuék ott laknak, ahol Ti!
Nem tudom, miért nem tudtam aludni, pedig nem is korán feküdtem, tegnap is korán keltem. Fogalmam sincs :?
Vendég
 


Kitty: tegéyl csak a kandallóról képet mert mi is szeretnénk csinálni. És jól jönnek az ötletek.
:)
Hát garancia semmire sincs. Bár én úgy hallottam sok babanetestől akinek az első össze jött hamar annak kellet várnia a másodikra. És akinek az első jöt nehezen az hipp hopp terhes lett a másodikkal. Ez annyi mindenen múllik.
Lehet amúgy a hidegtől nem aludtál jól. Mert jöna hideg és a havazás hétvégére.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu, a mi kandallónk nem épített, úgy vettük készen. Egyik ismerősömék most építtettek, röpke félmilláért :shock:

Hó??? Azért még várhatna egy kicsit... :roll: De lehet, hogy tényleg vmi front van a dologban.
Vendég
 


Sziasztok!

Most jött meg a tesóm a kamionozásból, majd holnap írok!

Köszi a jókivánságokat mindenkinek!

Puszi! Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Most sem tok valaszolni mert apa visz a Disneyland-ba 8) :P Es amig o furdik addig irok mer amugy keszulodnom kene....szal ha hazajottunk irok lehet az itt csak este lesz :oops: De akkor jovok irok es olvasok 8)

Megse mentunk :roll: Tul tele van es ilyenkor mar nem mehet be senki :roll:

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2008.11.22 05:06-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


....

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Morci vagyok kissé, mert tegnap olyan jól elterveztem az estét, és mégsem jött be. El akartam menni bulizni. Nyílt itt egy régi-új hely, ahová kimondottan a nem tinik mehetnek. Aztán mire lebeszéltem a barinőmmel, férjével, az enyémmel, addigra barinőmék lemondták, mert zuhogott az eső. Úgyhogy a nagy mennékből nem lett semmi. Pfffff. Pedig úgy lett vona kedvem...

Csucsu
Úgy nézem, te sem vágysz túl nagy dolgokra karácsonyra. :)
Igen januárban nekiindulunk a Kaáliba, mert megdumcsiztuk Apácskával is, és a dokival is említettünk ilyet. Remélem el is jutunk oda. :)
hmmm meggyes rétes..... énis! :)

Nócika
Tegnap elfelejtettem megírni, hgoy tetszik az új karácsonyi vonalzód! Nagyon kis hangulatos. :) Lehet, én is kicserélem. :) Már nálam is kezd beindulni a karácsonyi hangulat. :) A városokban már teszik fel az ünnepi világítást. Olyan szépek! Itt is olyan szép a Városháza környéke ilyenkor. :)
Nem baj, hogy sokáig aludtál. Kell néha ilyen is.
Jó nagy ajándéka lesz a párodnak. :) És nem is tud róla? VAgy azért beavattad? Sikerült a papirokkal előrébb jutni?
A fogyáshoz meg köszönjük a jó tanácsokat! :)

Kati
Szia! Várjuk a jelentkezést! :)

Bridget
De kár, hgoy nem tudtatok menni Disneyland-be. De majd legközelebb biztosan bejuttok. Most van nálatok az a hosszu hétvége, biztosan az miatt nem sikerült.
petikével hogy állsz?
Vendég
 


Jó reggelt!

Morci vagyok kissé, mert tegnap olyan jól elterveztem az estét, és mégsem jött be. El akartam menni bulizni. Nyílt itt egy régi-új hely, ahová kimondottan a nem tinik mehetnek. Aztán mire lebeszéltem a barinőmmel, férjével, az enyémmel, addigra barinőmék lemondták, mert zuhogott az eső. Úgyhogy a nagy mennékből nem lett semmi. Pfffff. Pedig úgy lett vona kedvem...

Csucsu
Úgy nézem, te sem vágysz túl nagy dolgokra karácsonyra. :)
Igen januárban nekiindulunk a Kaáliba, mert megdumcsiztuk Apácskával is, és a dokival is említettünk ilyet. Remélem el is jutunk oda. :)
hmmm meggyes rétes..... énis! :)

Nócika
Tegnap elfelejtettem megírni, hgoy tetszik az új karácsonyi vonalzód! Nagyon kis hangulatos. :) Lehet, én is kicserélem. :) Már nálam is kezd beindulni a karácsonyi hangulat. :) A városokban már teszik fel az ünnepi világítást. Olyan szépek! Itt is olyan szép a Városháza környéke ilyenkor. :)
Nem baj, hogy sokáig aludtál. Kell néha ilyen is.
Jó nagy ajándéka lesz a párodnak. :) És nem is tud róla? VAgy azért beavattad? Sikerült a papirokkal előrébb jutni?
A fogyáshoz meg köszönjük a jó tanácsokat! :)

Kati
Szia! Várjuk a jelentkezést! :)

Bridget
De kár, hgoy nem tudtatok menni Disneyland-be. De majd legközelebb biztosan bejuttok. Most van nálatok az a hosszu hétvége, biztosan az miatt nem sikerült.
petikével hogy állsz?
Vendég
 


na ez most tiszta nem normális kétszer is berakta a hsz-mat.
Bocsi. :)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?