Sziasztok
Wruska
Én mind a három szülésem előtt már akkor tudtam,h szülni fogok amikor még fájásaim sem voltak.
Alexnél persze még nem tudtam,h azért érzem furán magam,de Zinánál és Zalánnál már igen
Alexnél azért nem gondoltam,h a szülés miatt van,mert amikor elkezdtem furán érezni magam azt gondoltam,h ez azért van,mert másnap kellett befeküdnöm a kórházba.
De amikor Zinánál jött ez az érzés már tudtam mi jön.
A férjem bent volt látogatni és mondtam,h úgy feküdjön le este,h valószínűleg éjjel vagy korán reggel jönnie kell vissza.Így is lett!
Zalánnál pedig hétfőn este mielőtt moziba indultam a barátnőmmel,már akkor mondtam,h ebből szülés lesz!Persze senki nem hitte el,hiszen volt még több mint 3 hetem.
Aztán már a mozi előtt elkezdődött.Így néztem végig a filmet
A fura érzés:ideges leszek,olyan mintha hányingerem lenne,nem bírok nyugton maradni,nem bírok odafigyelni semmire.
Érzem,h történni fog valami.Drukk van bennem,mint amikor valami nagyon fontos dologról kellene döntenem.
Igazából nem tudom ezt leírni.
Hasonló,mint egy vizsgadrukk!
A fájás:Ezt nem téveszted el!
Nálma mindíg derékfájással kezdődik.Aztán kezd el fájni a hasam alul.És ez fokozódik!Tudni fogod!!!!
Nekem pl soha nem folyt el a magzatvizem!
A nyákdugó is csak Zalánnál ment el!
Altatás:
Alexnél és Zinánál nem is volt választási lehetőségem!
13 évvel ezelőtt az altatás volt és kész!
Zinánál 9 és fél óra vajúdás után vették észre,h a hegem kezd szétválni,úgyhogy gyorsan altattak.
De ha választhattam volna akkor is így lett volna.
Vannak fóbiáim ami miatt nem bírnám azt ha ébren lennék.Nem bíom ha belevagyok kényszerítve egy helyzetbe,akkor azonnal menekülnöm kell és pánikba esek!
Ez így van szűk helyen és tömegben is.
Zalánnál megpróbáltam ezt legyőzni,de nem ment!
Az altatóorvos megpróbált rábeszélni,már előkészítettek,hogy szúrnak a gerincembe,de mire bejött a doki,már remegtem,de úgy hogy azt mondta még ilyet nem látott,így azt mondta ő inkább altat,mert ebből baj lesz!
na most jó sokat írtam!