sziasztok!
na, jó sűrű volt ez a mai nap is eddig, ezért sem jöttem hamarabb!
képzeljétek, nagy dolog történt nálunt tegnap késő délután! Beni megtanult a hátáról a hasára fordulni, jobbra!
nagyon ügyeske, és ebbe az új mutatványba úgy belejött, hogy egészen 0:20-ig hurcolta apája a gyerek fenekét, mire elaludt! már nem tudtam elképzelni, hogy mi a baja, én is adtam neki cicit, hátha éhes, de mikor letettük a hátára, hogy akkor szunya, fogta magát, megfordult, és rögtön vissza is bukta azt a picit is, amit magába szívott, persze a nagy erőlködéstől, amit ezt a művelet igényel!
remélem, hogy a mai esténk már jobb lesz, mert ez nagyon kimerítő volt, bár igaz, reggel 1/2 7ig aludt egyhuzamban!
(ez nálunk nagy szó)
Bende, jó kis progi volt nálatok is akkor... sajnálom, na jó, a hajnali programot kivéve!
pocakos mamiknak még mindig mennek a drukkok! talán ma születik megvalaki!?
Jaffa, üdv. én is tök új vagyok itt!
sajnos, vagy szerencsére, beteg babás tanácsot nem tudok adni, mert nálunk még nem volt ilyen! de, ha nincs láza, akkor én is csak C vitamint adnék max. (arra figyelj, hogy nem lehet huzamosabb ideig adni...), és az orrát szívnám, de csakis lazítás után (bármilyen fiziológiás orrspray megteszi!).
KippKopp babákat mi az öcsémtől kaptuk, ő Budaörsön a Dioné Kft-nél vette, akik a forgalmazói a babáknak, lessétek meg a két honlapot, amit ide teszek:
www.dione.hu
www.pagony.hu
Hannának nem semmi a hajszerkezete! nagyon édes!!! és minden kisbabó, akit eddig láttam fotón!
és akkor a nagy átfordulós művelet Beni módra, sajnos csak ebből a szögből tudtam fotózni!
most alszik a lelkem, de már olyan szinten álmos és fáradt volt, hogy nem kellett neki a cici, így csak tápszert tudtam neki adni, de most bealudt! remélem, hogy alszik egy nagyot, mert különben jó zizi lesz este megint...