Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Hű de sokat írtatok!

Sarmon szorítunk ezerrel! Nem lesz semmi baj, hiszen mindene kifejlődött már, hízni meg kint is ráér. Fel a fejjel, Mózes és Jázmin is megértik már, hogy be kell feküdnöd. Milyen nehéz szívvel hagyja otthon az ember a "nagyokat"!

Winchi: 3 éve mindig azt nézem, hogy ha van 3 sor lányruha, akkor fiú csak egy fél sor. Most már lányom is van, de kb 1,5 éves koráig megvan a ruhatára, annyi ruhát kaptunk. Viszont a fiam kinőtte a 98-asokat, most készülök beszerezni a 104-eseket. Mehetek vadászni!

Bende: nálunk volt a háború, bár inkább lelki vívódásnak nevezném, hát úgy tűnik megoldódott. Felhúztam a kezemre egy bábot ( fekete bárány ) és elkezdtünk beszélgetni. Levi is én is kiadtunk magunkból minden bizonytalanságot, megbeszéltük a dolgokat. Így játékos formában könnyebben rájöttem mit érezhet. Nagyon megkönnyebbültem, 2 hónapja még nem is gondoltam, hogy egyszer örülni fogok neki, de újra tojik a fejemre, ha valamiért összeszidom. Hurrá! :lol:

Sophie: Üdv köztünk, nemrég csatlakoztam én is. Gégéétől jó ötlet ez a bemutatkozás, írok pár sort magamról. 27 éves vagyok, sérült gyerekek gondozásával és fejlesztésével foglalkoztam. 3 éves a fiam Levente, 7 hetes a lányom Dorottya. Fehérváron szültem, de én sem ott lakok.
Vendég
 


újra itt! :)

köszi a fogadtatást! nagyon jól esik! ;)

ma vendégeink voltak, ezért sem jöttem eddig. a szomszéd városkából ugrott át egy lány a kisfiával, az augusztusi topicból ismerem őket, így jól elbeszélgettünk!

először is mennek a drukkok a még pocakosoknak! de jó visszagondolni, hogy milyen is volt, amíg Beni a pocakomban volt! igaza van Bendének, én már ott ráparáztam dolgokra, de azt hiszem, hogy idővel mindenki belerázódik, szóval fel a fejjel! lesz ez még jobb is! nálam úgy gondolom, hogy az első 6-8 hét volt nagyon gázos, azóta egyre jobb a helyzet! megismerem, hogy mikor miért sír (éhes, hasa fájt stb.), szóval belerázódtunk!

amúgy szerencsére a pocakunk már nem fáj! az is jó kis idő volt, de elmúlt!

na szaladok, mert szólít az úrfim, majd még jövök...

sophie27
 
 


Sophie27: Szóval még 2-4 hét? Igyekszem kitartani :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 

 
 

Tündi, hááát, én így tapasztaltam, bár ugye mondják, hogy minden baba más, szóval lehet, hogy neked hamarabb jön el a nyugisabb korszak, de fel a fejjel! :)

kisfiamat újra sikerült visszaaltatni, nálunk most a nagyágyban szopizós játék jött be, de úgy hallom megint csak 10-15 percre... mindegy, ilyenkor már nem is nagyon szokott aludni, jön a nyügi progi! sajnos estefelé már nyűgösködik, úgyhogy felköthetem a gatyóm! :S

sophie27
 
 


a csajok előbb csinálnak mindent, szóval trundike még 2 hét, és már csak egyszer kell etetned 10 körül, aztán reggel 5 fele...jó így ?:)

puszik

SARMON DRUKKOLUNK ÉS NE IZGULJ MINDEN OK LESZ!!!!
várom a sms-t, hogy mizu, sok puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé: Próféta szóljon belőled! Most nyűgösködik egy kicsit de annyira nem vészes most,

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok csak elköszönni jöttem egyenlőre ,de sietek vissza hozzátok Írisz képeivel...Addig is majd gégéét informálom!puszi mindenkinek!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!

Sophie:Nagyon ügyi a kisfiad meg szoktam nézni az augusztusi topikot és milyen szupi játszószőnyege van!Hozzánk is tessék képet hozni!Én is teszek fel a lánykámról!

Sarmon:Nagyon várunk vissza és várjuk a híreket!

Trundike:Kitartás!Reméljük már nem tart sokáig a nyügis korszak!

Ancsi:Jázmin nagyon ügyes hogy már igy forgolódik mire észbe kapsz már szalad... :D

Gégéé:Igen bizony pont aznap regisztáltál,átcsábitottalak ide remélem nem bántad meg :D már olyan kiváncsi vagyok a kicsi Emmára na de a méretei alapján nem is lesz olyan kicsi :D

Na most megyek majd ha müszak lesz még jövök!Puszi Kép Kép
Vendég
 


tündéri, imádnivaló Hanna baba! Ez a hajzuhatag, gyönyörű! Neked is ilyen hajad van? tényleg talán te vagy az egyedüli tag lara, akiről még nem láttam képet!

nem egyáltalán nem bántam meg. Ott a Decemberi babások között voltam, de szerintem túl sokan voltunk ott, soha senki nem reagált a hozzászólásaimra, és folyamatosan paráztam valamin, mert valakivel mindig történt valami. Szóval őket ott is hagytam akkor, amikor ide elcsábultam. Vannak köztük november végieg is, és képzeljétek 2 korababán kívül még senki, de senki nem szült ott....furi... a lényeg, itt jobban szeretek lenni, sokkal :)
köszi lara, hogy meghívtál ide :)


sarmon remélem nem félsz, nem izgulsz! Majd én félek meg izgulok helyetted is! Várom az smseket, és sok puszi. Próbálj pihenni ma éjszaka! Várunk vissza nagyon!!! szia

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


sophie megnéztem a képeitek, nagyon szépek vagytok. Tök sokat fogytál! Azt szeretném kérdezni, hogy hol vettétek azokat a kipp-kopp (gesztenye) bábukat? nagyon, de nagyon édik, és én annyira szerettem Kipp-Kopp meséit :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé:Igazán nincs mit azért hivtalak ide mert én is szeretek itt lenni :D Nekem is sok hajam van még!!!!de most nagyon hullik Andris(férjem) szokta mondani hogy a Hannus nem hasonlít rá mert már most több haja van mint neki :D hát van ez igy!Hogy őszinte legyek nincs sok közös képünk a Hannusal ha meg van nem teszem fel ide mert olyan bálna vagyok :cry: utálom.Most kezdek el tornászni aztán remélem lesz valami.Iwiwen van fennt rólam is kép persze esküvöi meg nászutas.De mindjárt teszek fel egyet.Te nem vagy fennt iwiwen?A végén félsz meg izgulsz Sarmon helyett aztán meg majd egy szobába köttök ki de jó lenne :D
Vendég
 


lara írtam privit!

Szívesen mennék Sarmon után :)

Aludjatok jól csajok+babák!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé:Visszaírtam!És bejelöltelek iwiwen ott van rólam is kép ide nem sikerült feltenni!Puszi jó éjt!
Vendég
 


Jó reggelt!

Ti hogy aludtatok? Én ramatyul...hányingerem volt/van; fájdogált a pocim alja (semmi extra, olyan kis sunyin), és Emma csak táncolt-ficánkolt egész éjszaka. Aludtam vagy 3 órát...majd még délelőtt megpróbálkozom még egy körrel!

Írjatok sokat! Ma megyek dokihoz, fél hatra. Nst meg minden...
Nézzétek a vonalzóm :D ;)
Ha sarmon ír, akkor jövök, és írom egyből, hogy mizu!

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Zombivá válásom története:

Zegnap ugyebár hajnali fél 4-kor kezdődött a napom. Egész nap jöttem, mentem, tettem, vettem.

19.30. Banya fürdés
19.45. Banya evés
20.30. Banya elalvás- némi nyűgivel előtte
21.00. Anya elalvás
22.30. sírás, majd na jó legyen hátha éhes vagy - evés
22.50. Banya elavás
23.25. Anya elalvás
00.22. Banya sírás, séta a szobában
00.48. Banya visszaalvás
01.15. Anya visszaalvás
02.03. Banya sírás, evés
02.20. Banya visszaalvás
02.25. Anya visszaalvás
04.07. Banya sírás, séta a szobában
04.25. Még mindig sírás, egye kukac megetetlek, hátha éhes vagy
04.40. Anya visszafekvés, s ha már Apája is ébren volt... :oops: nem emlékszem mikor visszaalvás
06.20. Párom ébresztője
06.30. Anya tettek mezejére lép, tízórai csomagolás
06.38. Banya ébred. öltöztetés, játék, búcsú Apától
07.10. Banya visszaalszik, Anya nem
bende
 
 


zegnap=tegnap
A zombik nem tanulnak meg írni.
bende
 
 


pffffffffffffffffffffffffff de durva....

túl lassan alszol vissza :D hehe
Sajnálom, ma jobb nap lesz, hidd el. puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hehe zombi program az nálunk is volt, van :D :shock:
Hogy tudtad Zombi Bende ezt így leírni? Én nem emlékszem minden részletre csak arra hogy felkelek, eszünk, vissza, sírás, fel, cumi be, vissza, kicsi alvás, sírás, fel, cumi be, vissza, sírás, cumi be, ülök a kisszobába a heverő szélén hogy sír e v mit csinál, eszünk, kicsi alvás....
Most meg alszik a nagyágy közepén apa takarója alatt, és felsír egy kicsit de látszik hogy fel sem ébred közben. Tuti az időt érzi a pocija nem fáj akkor másképp hangol.

Írisz lehet hogy ma születik??? Csuriban az ujjam és nagyon drukkolok!!!

KépKép
winchi
 
 


Jó reggelt!
Húúú Bende, nem semmi éjszakátok volt! Próbálj aludni a kisasszonnyal napközben.
Mi jól aludtunk. Dóri este 8, 3, 5, 7-kor evett. A múltkor azt hittem beállt a napirendünk, de még változik mindig.
Levi állt az előbb a kiságy mellett: Hát én vagyok a te okos, nagy bátyókád, majd megtanítalak szalonnát enni, ha lesz fogad, mert azt én imádom!
Hát nem édes?! :D
Sarmon, megy a drukk ezerrel.
Vendég
 


Bende: Üdv a klubban zombitárs! :D Ez durva! Amúgy Dórci is tegnap este hisztit rendezett, alig akart elaludni... Egyfolytában sírt fürdés, kaja után. Kérdeztem apát, mikor hazajött, hogy nem fúj a szél odakint? Hát persze, hogy fújt, úgyhogy már tudtam mi a baj. Hasfájás! Érdekes, hogy miért fáj a hasa, amikor fúj a szél? Lehet Nikinek is ez volt a baja, nem?
Ja, gyors babfőzi az csak azt jelzi, hogy gyorsan húzok, mint a vadlibák, és megfőzöm, de lencse lett belőle, ugyanis nem áztattam be a babot. Persze babot én sem ettem.
Tegnap megint hasrafordult, de csak este fürdés előtt. Tegnapelőtt is akkor csinálta. Úgy látszik megvárja, míg apja hazaér, és neki produkálja magát. Szerintem Niki is hamarosan mefordul, majd meglátod. Viszont hason feküdni, na azt nem nagyon szeretünk. Bár mostmár azért egyre többet erőltetem. Jó ötlet volt a pelenkázós matrac. Nálunk macis, szereti!

Lara: Hannus hajasbaba gyönyörű! Puccci neki, meg neked is! Látod alszik ez a lány!

Winchi: tényleg több a lányruha! De Bendének igaza van, lányokan több ruha kell, hogy mindíg szépek legyenek, és tetszenek a fiúknak. Biztos Matyi is lovagias fiúcska lesz. Már látszik a kis huncut szemein! ;)

Gégéé: várunk doki után!!!

Sarmon: mégegyszer sok puszi, és szorítás! Veled vagyunk!

Mancsa: örülök, hogy Levi kisfiad újra a régi! Majd ha én is kétgyerekes anyuka leszek kérek tippeket, na meg Trundikétől is!

Trundike: no para! Tényleg az az első 6-8 hét a húzós utána majd belerázódsz.. de nem is értem. Hát Barnika is megnőtt. Jó anyu vagy nem parázni!!!! Addíg meg gyere panaszkodj nekünk. Mi is ezt tesszük!

Sophie: én is megnéztem a képeket, és nagyon szép ez a kisfiú! Engem is érdekelnének a kip-kop babák. Tök édik!

Megyek, be kell pakolnom egy adag ruhát a gépbe....
Ma már a 3. váltás ruhát bukja le a kisasszony, és még csak 9 óra múlt. VHÁÁÁÁÁÁÁÁ olyan vagyok, mint a mosómasa.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Mancsa: ez nagyon édes volt! Szalonnát enni! :)
Nálunk meg szombaton unokaöcsim Ricsi azt mondta a leányzónak, hogy majd ha tud menni, akkor kézenfogja, és megmutatja neki az egész lakást, mert vannak nagyon érdekes dolgok is ott.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


hahó...nem tudtam aludni, mert jött a védőnő, nagyon kopogott, persze nem bírtam kimászni az ágyból....aztán az előbb felhívtam, azt mondta kettőre jön... én meg full álmos vagyok, és kbé sötét van itt a lakásban...pfff....

sarmonról még semmi hírem, mindjárt írok neki, hogy mizu...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Szisztok!

Lara: Hanna egy tunemény!!! Mennyi haja van!!!

Bende: Ez nem semmi!!! :( Nem irigyellek. Mi lehetett a baj hogy nem tudott aludni a Manócska? :)

Mancsa: Ez tüneményes!!! :) Nagyn édik tudnak lenni a Manók!!! :) Barnika is puszilgatja a hugit, és ha sír lnekel neki! Olyan édes :)

Ancsi_pancsi: 6-8 hét után beleszokok, vagy nyugisabb lesz a kishölgy? :)

Mi is gyakran keltünk, 3 óránként, de mivel ógy néz ki beteg leszek kicsit kimerített.
Mostanában csnálja a kishölgy, hogy 7-kor nem hajlandó tovább az ágyába elleni, hanem fel kell öltöztetnem ki kell menni a nappaliba kezdeni kell a napot. Nem éhes mert fél 9-kor evett csak egyszerűen anya nem kell annyit aludni indul a nap!!!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Trundike: mindkettő. Bele is szoksz, meg talán múlófélben lesz a hasfájás, Már kezdi majd érdekelni a nagyvilág, nézelődik, és nem fog mindig sírni!
Hát igen-igen. Eldöntik ők helyettünk, hogy mikor kell felkelni! :)
Édes lehet Barnika, ahogy énekel neki!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ancsi_pancsi: Igen, és néha a szívem fáj ha nem igazán sikerül neki. Annyira kitartó a drága, nagyon imádom a kisfiamat (is) :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Hát csak imádni lehet őket. Te pedig, akinek két ilyen gyönyörű, tündéri kis gyermeke van. Nem parázni, gyönyörködni bennük, és élvezni az anyaságot! Ez parancs!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


ja, és Sarmon nem válaszolt....még.

na megyek, mégegyszer és utoljára megpróbálok aludni...lehet soha többé nem alszok :shock:

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Még nagyon régen írogattam pár hozzászólást. Szeretnék most egy kicsit aktívabban visszatérni, ha nem baj.

Szóval SOS kérdésem az lenne, hogy szerintetek náthára és köhögésre az orrszíváson és a C-vitaminon kívűl érdemes valamit adni?

Ma reggelre Bogaram elkezdett tortyogni. Leszívtam neki az orrát, minimális váladék jött belőle. Elszaladtam a gyógyszertátba, összevásároltam minden szart ( 4300 Ft-ot fizettem :evil: ), majd hazaérve beadtam neki. Az eredmény az lett, hogy sugárban kihányt mindent. Annyira sajnáltam, plusz már tuti hulla fáradt lehetett, mert nyűgösködött is előtte. Most alszik, én meg tiszta bűntudatban vagyok, hogy mekkora barom anya lehetek... :(

Ha valakinek van valami tapasztalata, lééégyszíííí !!!!!

Remélem nem bánjátok, ha csatlakoznék hozzátok. Majd visszaolvasok egy picit később.

Jaffa

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa: üdv köztünk, gyere csak nyugodtan. Nincs tippem, hogy mit lehetne a megfázós babának adni. :( Mindenesetre jobbulást neki!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


sziasztok Lányok!

Jaffa:Üdv itt köztünk :D Én nem tudom mit lehet ilyenkor adni neki Hannus még nem volt beteg(hála égnek)de én bizti elvinném a gyerekorvoshoz vagy felhivnám.Majd a lányok hátha tudnak irni valami okosat!

Ancsi:De aranyos lehet Dorka ahogy produkálja magát :D Igen úgy néz ki hogy alszunk bár nem akarom elkiabálni tegnap 23-kor aludt el és még mindig alszik :D de most már mindjárt ébredezik a drágám :D Nálunk is lencse főzelék volt tegnap tegnapelött meg milánói makaróni ma meg rántott sajt lesz hasábburgonyával elég kitalálni mit fözzünk.Hogy álltok a hozzátáplálással?

Gégéé:Sajnálom hogy nem tudtál aludni dehogynem fogsz te még aludni majd ha Emma is úgy akarja :D a végén nálunk is úgy volt hogy Hannus éjjel bulizott a pocakba de én akkor délelött tudtam audni.Mit tanitottál?

Bende:Jaj szegényem ez szörnyü éjszaka lehetett kivéve hajnalba :wink: Nálunk meg az volt a gond ha megébredt a Hannust nem aludt vissza vagy 4 órán keresztül de most 2 napja nem majd meglátjuk remélem Niki is most már hagy aludni!

Trundike:Jaj de édesek lehetnek ahogy Barnika énekel!Kitartás lehet hogy most már Bius is beáll valami napirendre.Tessék szépen hallgatni Ancsira!!!!!

Mancsa:Jaj Levi is de édes!!!!

Winchi:Tegnap nem is írtam hogy gratula az elsö mosolyhoz olyan édesek!Már csak le kell fényképezni hogy mi is lássuk

:wink:
Vendég
 


Anyany:Nagyon boldog 5-ik hónapot pici Zsófinak!!!!!! :D :D :D :D :D :D Hogy vagytok?Kaki gond rendeződik?
Vendég
 


Helló!

Tündi: Barnus is nagyon édes lehet, hiába, imádnivalóak ők is, meg a hugicák is.

Lara: mindig az jut eszembe, mikor nézem a lányodat, hogy vajon fürdés után szárazra tudod törölni a haját?

Jaffa: a kicsilány még nem volt beteg, de a nagyfiamnál mindig azt mondta a doki, hogy sterimar orrsprayt fújjak az orrába, várjak pár percet, és porszívózzam ki. Akkor írt fel csecsemőknek való nasivin orrsprayt, amikor sárga volt az orrváladék. Porszívózás után 1-1 csepp anyatej az orrjukakba is nagyon jó!

Sarmonnal mi lehet?
Vendég
 


Jól leírtam az orrlyukat nem mondom, dícséret érte magamnak! :roll:
Vendég
 


Jaffa: Szia! :)
Ha nincs láza szerintem mást nem érdemes adni nem, bár hírdetik a Coldrex gyerekeknek nevű valamit, de nem tudom. Kicsit nehéz mert ha nincs a gyermeknek láza én nem szívesen viszem a doktorhoz hogy a váróba elkapjon még valamit, de szerintem felhívhatnád azért.

Lányok! Meg lettem fázva klasszul. Kérdés: Mit szedhetnék hogy jobban legyek?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


hahó sarmon írt 11:15-kor, hogy még nem tud semmit, hogy mi lesz velük, és a csaj még csak akkor pakolt ki az ágyából...

szegényke :(

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


trundike, van itt egy homeopátiás szerkereső:

http://www.natursziget.com/page.php?sho ... drugfinder

vagy oscillococcinum

A lázas babának meg Panadol baby szuszpenzió.

Jaffa sziaaaa

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Mancsa:Nálunk Apa reszortja a fürdetés de igyekszik szárazra törölni a haját persze a Hannus utálja utánna meg egy vékony sapit ad rá hajszárítozni nem szoktuk.De elöl már majdnem beleér a szemébe ezért el kell türni pici haját olyan aranyos ám úgy tekergeti a haját multkor alig birtam kivenni a kis kezéböl :)

Szegény sarmon :(

Gégéé:ezt a homeos oldalt én is elmentem :wink: Ird majd meg mi volt a doki bácsinál!Jaj nekem is már menni kéne a rákszürésre.

Trundike:Szegény!Én is valami homeost tanácsoltam volna de már gégéé megelözött,azt bizti szedhetsz!Próbálj meg pihizni ha Bius alszik.

Úgy utálom az esöt ,most sétálni se tudunk de majd az erkélyre kiteszem Hannust a friss levegön jobban alszik.
Vendég
 


Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem. Már szerdán hazajöttünk, de nincs sok időm a kiscsajtól! Nagyjából átolvastam miket írtatok, nagyon sokat.

Először is köszönjük szépen a gratulációkat! :D
Bende, aranyos voltál, hogy megkerestél minket! :D

Majd még jövök képekkel, szüléstörténettel és kérdésekkel a tapasztaltabb anyukákhoz! :) Próbálok visszakapcsolódni közétek!

Ja, és nagyon szépek az újabb babafotók! :)

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Lara: a szülés utáni 6 hetes vizsgálatnál nem csináltak neked rákszűrést? Vagy kihagytad a vizsgálatot?

Tündi: próbálj meg pihenni, már ha engedik a gyerkőcök.
Vendég
 


Szia Szosz!De jó hogy itthon vagytok!Várjuk a képeket meg a beszámolót!Puszi nektek!

Mancsa:voltam 6 hetes kontrolon de azt mondta a doki bácsi hogy kb 6 hét múlva menjek vissza rákszürésre mert akkor még korai lett volna.
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a reagálásokat! :)

Délelőtt egész jól aludt, sztem ez a takony idő elnyomja. Én is nagyon álmos vagyok... Plusz már most le kellett raknom a délutáni alvásához, mert nagyon dörzsölte a kis szemét és ásítozott. Általában 2- fél 3 mikor elalszik.

Bende! Nagyon át tudom érezni az éjszakázást. Mi már szerencsére túl vagyunk ezen az időszakon, de még így is frissek bennem ezek az "élmények". Remélem a kiscsaj mindent bepótól majd a mostani éjszakán. :)

Trundike! Én a C-vitaminra esküszöm, napi 1000-1500mg, amíg náthás vagy. Nekem beválik mindig. Sok folyadék és méz. Van egy ismerősöm, aki szerint be kell feküdni a jó meleg takaró alá egy üveg Tokaji aszúval, és mindet meg kell apránként inni. Egész éjszaka jól alszol (mivel annyit ittál) és másnap reggelre semmi bajod (az alkohol megöli a vírusokat) 8)

Gégéé! Szia! Nagyon szurkolok neked! Kitartást még egy darabig! Olvasom, hogy neked is elég cudarok az éjszakáid. Legalább már most előre edzel, hogy ne érjen felkészületlenül... :D Remélem azért napközben sikerül egy picit pihenned.


Mancsa! Olyan jó hallani ezeket a tesós történeteket! Mi is tervezzük már a másodikat fejben, de szeretném megvárni amig a Milu betölti a 2 évet és utána nekiállunk tesót gyártani! :)
Köszi a tippeket, Sterimart használom, csak a befújástól nem tudok várni egy percet. Így is tortúra az orrszívás, mivel le kell fogni. :( Annyira sajnálom szegénykémet. Próbálom neki elmondani, hogy nem fáj, ettől jobb lesz, de még nem hallgat rám.

Később majd még benézek.

Jaffa

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa: A br jó ötlet a géz az hogy a ksihölgy amúgy sem hagy aludni. Mivel beteg is vagyok még nehezebben viselem az éjszakázást :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


szia szösz!

gyere várunk!!!

ja trundike egy pálinka is jót tehet...de legalábbis jó kedved lesz, illetve Bius is tuti alszik majd....

:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


A dédimamink szokta néha nekem javasolni: szopogasson egy kis pálinkásruhát a Milu, attól majd megnyugszik. :shock: :shock:

Néha a falnak megyek ezektől az ötleteitől. Titeket is ellátnak ilyen tanácsokkal az öregek?

Hozzátenném imádom a dédimaminkat, de ő az, aki 1 perc alatt képes 200-ra felvinni a vérnyomásomat.

Kép
jaffa4
 
 


sziasztok!

na, jó sűrű volt ez a mai nap is eddig, ezért sem jöttem hamarabb!

képzeljétek, nagy dolog történt nálunt tegnap késő délután! Beni megtanult a hátáról a hasára fordulni, jobbra! ;) nagyon ügyeske, és ebbe az új mutatványba úgy belejött, hogy egészen 0:20-ig hurcolta apája a gyerek fenekét, mire elaludt! már nem tudtam elképzelni, hogy mi a baja, én is adtam neki cicit, hátha éhes, de mikor letettük a hátára, hogy akkor szunya, fogta magát, megfordult, és rögtön vissza is bukta azt a picit is, amit magába szívott, persze a nagy erőlködéstől, amit ezt a művelet igényel! :(

remélem, hogy a mai esténk már jobb lesz, mert ez nagyon kimerítő volt, bár igaz, reggel 1/2 7ig aludt egyhuzamban! :) (ez nálunk nagy szó)

Bende, jó kis progi volt nálatok is akkor... sajnálom, na jó, a hajnali programot kivéve! :P

pocakos mamiknak még mindig mennek a drukkok! talán ma születik megvalaki!?

Jaffa, üdv. én is tök új vagyok itt! ;) sajnos, vagy szerencsére, beteg babás tanácsot nem tudok adni, mert nálunk még nem volt ilyen! de, ha nincs láza, akkor én is csak C vitamint adnék max. (arra figyelj, hogy nem lehet huzamosabb ideig adni...), és az orrát szívnám, de csakis lazítás után (bármilyen fiziológiás orrspray megteszi!).

KippKopp babákat mi az öcsémtől kaptuk, ő Budaörsön a Dioné Kft-nél vette, akik a forgalmazói a babáknak, lessétek meg a két honlapot, amit ide teszek:

www.dione.hu
www.pagony.hu

Hannának nem semmi a hajszerkezete! nagyon édes!!! és minden kisbabó, akit eddig láttam fotón! ;)

és akkor a nagy átfordulós művelet Beni módra, sajnos csak ebből a szögből tudtam fotózni! :(

Kép Kép
Kép Kép

most alszik a lelkem, de már olyan szinten álmos és fáradt volt, hogy nem kellett neki a cici, így csak tápszert tudtam neki adni, de most bealudt! remélem, hogy alszik egy nagyot, mert különben jó zizi lesz este megint... :(

sophie27
 
 


Jaffa:Hát igen nálunk is szoktak jótanácsokat adni van amikor én is felhúzom magam de nem érdemes :wink:

Sophie:Nagyon ügyes a kisfiad :D :D :D nálunk is a Hannus szeret fennt lenni éjjel most ez a két nap jó volt ,kopp kopp kopp.de amúgy este 10-töl hajnali 3-ig fennt szokott lenni.Megkérdezhetem hogy milyen tápszert eszik Beni?
Vendég
 


Wow sophie nagyon-nagyon ügyi ez a fordulás :)

szerintem egy kis pálinka nem árthat :D :D

most volt itt a védőnő, és azt mondta, hogy 2200-as méhszájjal egy erős front, és már szülök is :)

jajj de izgalmas :) jaj de jóóóó :) jaj de fosok :) jajjj de várom :)


köszönjük a Kippkopp linkeket!

sarmonról nincs hírem...puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hali, csak gyorsan. Semmit nem pihentem,kórházba kellett mennünk, most jöttem meg a Banyával a gyerekambulanciáról. SZERENCSÉRE KIDERÜLT, HOGY EGÉSZSÉGES. Megpróbálok enni valamit, meg egy kicsit pihenni- párom elutazott egyedül vagyok- aztán majd valamikor jövök a részletekkel.

Mindenkinek puszi. Sarmont nem láttam a folyosón, pedig leselkedtem.
bende
 
 


gyermekambulancia...wáááá miről maradtam le...basszus mi történt???

puszik bende, kitartás.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?