folyt......
Fruzsi!
Piros Alma tényleg "harapnivaló"....
A zacsis sztori ijesztő, még jó, hogy nem történt nagyobb baj...
tényleg rettenetesen kell vigyázni rájuk, mert egy perc és már meg is történt....
Énis baromi büszke voltam, hogy 3. gyerek és eddig egyik sem esett le pl. ágyról, pelenkázóról, stb... pedig annyi ilyet hall az ember, a sebészetek meg tele vannak innen-onnan leesett babákkal.... na, Muki ezt is megcsinálta... ok, nem Muki, mert mondtam Evelinnek, hogy maradjon ott az ágyon vele, amig megcsinálom a kajáját, de csak eljött onnan és fél perc sem volt, halljuk, hogy Muki üvölt, apja rohan, én rohanok, Muki az ágy mellett..... otthagyta Evi és letolatott onnan... szerencsére semmijét nem ütötte meg, csak megijedt...
Magi!
Nagyon jók a képek (szokás szerint)! Az utolsó nagyon tetszik!
Jó, hogy már majdnem kész teljesen a szakdogád!
Mango!
Jó pihit nektek és gyere majd!
Emi!
Gratula a lépkedő Lilihez!!!!
Tökédi lehet!!!
Gabo!
Nekünk nem kell semmit szedni a D-vitaminon kivül....
Bolygó!
Megnézném a "rákközlekedést"....
cuki lehet....
Xsara!
Jobbulást nektek! És jöhetnél gyakrabban....
Lillus!
Fogigátlás nálunk.... nos.... megszakitunk...
a spiráltól félek, a gyógyikat nem birom, igy a hormonszuri sem gyerebe, a gumit párom nem, az alkalmi kúpok és tablik pedig egy vagyon és ha azzal szórakozok előtte, el is megy a kedvem mindentől..... én még mindig várok a véglegesitésre.... csak rohadt sok egyben fizetni.... de jövőév elején belevágnék....
Máté alvástechnológiája kisértetiesen hasonlit Mukiéra....
éééééédes... ahogy mindig.... remélem, a jeggyürüt tartogatja Mukinak....
Zsu!
Jó, hogy végre itt vagy!
Ennivalóak a kölköcök!!!!
Mary!
Sajnálom a bébielmaradást....
Én spec késbe dőlnék, ha tesztelnék egy +-t!!!!!
Rettegek a terhességből!!! Nagyon nem hiányozna most....
Centit nem tudok, majd szerdán megyünk a pneumo oltásra, akkor leméretem.... kivi vagyok rá mekkora, mert sokat nyúlt....
Anetto!
Én tennap füriztem először Mukival.... nagyon odavolt, pancsolt ezerrel.... tetszett neki a sok viz!
Apának nem jött be nagyon, mert neki kellett kivennie és felöltöztetni, mig énis kijöttem a kádból.....
Na, most más nem jut eszembe.....