Sziasztok!
Dalma!
Nem kell mentegetőznöd, én is alig tudok jönni, tudom milyen.
Örülök, h Ádám jó baba! SAjnálom, h vannak néha nektek is sírós napjaitok! Nekünk is volt kiütés, kb 4-5napig, aztán egyszercsak 1-2nap alatt hirtelen eltűntek. Kb akkor múltak el, mióta minden nap 2órát jár sétálni a lány anyukám jóvoltából.
Nagyon édes Ádám a képeken!
Macianyu!
Ti hogy vagytok?
Marek!
Milyen a kenguru? Daddy még nem akarja használni, mert azt mondja, h még tuti nem kényelmes neki, mert nem tartja rendesen. Pedig újszülött kortól használható. Szerinted? Többiek? Nekünk mamas&papas van, ami otthon nincs, de kb ugyanaz, mint a baby bjorn, mert én is olyat akartam, de ez olcsóbb volt, úh ezt vettem.
Gratula a tornához! Nekem még a séta is csak módjával megy.
SAjnálom a nemalvást!
Zsuzsu!
Dejó, h már magyaráz és mosolyog Konsti, én is alig várom!
Gyönyörűek a srácok!
Szegeden hova lehet vinni a babyket uh-ra? A csípő, meg koponya, meg nemtom, ami kell.
Szöszke!
Gratula a gyarapodáshoz! Haláli a fotó a nagy popóval!
Ancsa!
Nagyon sajnálom! Mielőbbi javulást!
Ildi!
Gratula a 6heteshez!
Én sem akarok gyógyszert szedni, én 16 éves korom óta szedtem, 1év kihagyással közben, tehát összesen 6évig, és mellesleg Lillus is gyógyszer mellett csúszott be.
Még mindig irigy vagyok az alvás miatt!!!
Gratula a pisiszerzéshez és az eredményhez!
Sajnálom a tegnap éjjelt! Próbáld meg te is a horror fejést, biztos, ami tuti.
Haláli ez a yearbook-os kép Lottiról.
Én is próbálkoztam, de egyelőre még nem sikerül feltölteni a képet, na majd jobban ráhasalok vmkor.
Nymalac!
Köszi a tippet, de egyébként eddig is kb így csináltam, h ha csak nyöszörög, nem ugrok egyből, csak ha hallom, h ebből sírás lesz, vagy már lett is. Éjszaka általában ha nyöszörgés van, abból sírás lesz, mert éhes, úh általában megyek miután magamhoz tértem, és képes vagyok felkelni, ami azért beletelik pár percbe.
Ha egyszer bealszik, szerencsére jókislány...csak el kell jutni addig, és ez egyre rosszabb.
Reggel egyébként rá szokott aludni néha a nyöszörgésre...meg én is.
Aztán meg parázok, h nem eszik eleget.
Fekve szoptatni nem próbáltam a kórház óta, amikor is nem ment, úh feladtuk...de lehet azóta már menne, mert elvégre akkor még a szopizás úgy ámblokk nem ment, azóta meg azért belejöttünk. Majd kipróbálom. Bár Lillus elég sokat helyezkedik közben, sokszor újracuppan, úh ez miatt lehet nem annyira jó, de majd meglátjuk.
Éva!
SAjnálom a nyűglődést, remélem azóta már jobb!
Mikor kell menni pontosan ezekre az uh-kra? Itt nincs semmi ilyesmi, csak hétfőn hallás vizsgálat. Úh otthon el szeretném vinni uh-kra. Lesz rá 1,5hónapunk.
Nagyon édes Áron!
Gratula a mutatványhoz, nagyon ügyes! Tényleg hamar kezdte ezt a dolgot!
HAndi!
Szurolok nagyon, h ne legyen semmi komoly Szabi szívével! Biztos minden ok lesz! Nekem is volt szívzörelyem (vagy j?), tizenévesen nőttem ki, mindig kérdezgettem a dokikat, h hallják-e a szívzörelyemet, aztán egyszer csak mondták, h nem, miért...és ugye akkortól kinőttem. Én is sporttagozatra jártam, minden nap 2edzésem volt, mert emelett versenyszerűen úsztam is, ami kezdetben 3-4, majd 12éves koromtól heti 5 edszést jelentett...meg ugye a suliban még a kötelező atlétika, meg egy ideig kézilabda is, emelt számú tesiórákkal együtt. Szal ne aggódj!!!
Tücsök!
Nagyon édesek a gyerkőcök!
Clau!
Én úgy tudom, 1hónapos kor után csecsemő már a baby. De nem vagyok biztos benne....többiek?
A séta nálunk is csodákra képes...
Nagyon édes Balázs!
Kata!
Nagyon édesek a gyerkőcök!!!
Emmaléna!
Örülök, h Emma jól vette az üveges akadályokat!
Neked is gratula a 6hetes kontrollhoz! Örülök, h Emma már alakul, és este jókislány!
Köszi az espumisan tippet, de az az igazság, h adjuk neki, hozott anyukám otthonról, mert itt nincs...csak infacol, de az úgy néz ki nem nagyon ér semmit. Lehet, h a gomba volt az oka, mert tegnap este olvastam, h azt sem lehet enni, pedig nálunk már 3.napja minden kajában volt vm formában, mert én imádom...tegnap este épp rántott gomba. És vacsi után olvastam a könyvet...
Ez borzalom, semmit nem tudok enni, komolyan, bármit kitalálok, mindenben van vm, ami miatt nem ehetem. Anyukám minden nap kérdezi, h mi legyen a kaja, és kínkeserves kitalálni, nincs is kedvem már enni.
LKata!
Nagyon édes a vigyorgós Norbika!
Sajnálom a nyűgösködést! Sajnos nálunk is sokat kell kézben altatni, pedig nagyon ellenkezik az elveimmel...na majd ha kicsit nagyobb lesz, és nem fáj a pocak, akkor jól megneveljük a lányt.
Bár ha nincs semmi baj, akkor jókislány, alszik, eszik, nézelődik szépen...
SAjnálom a betegséget, jobbulást!
Timi!
Én is géppel csináltam a horrorfejést...kézzel nem is tudok, max 2 cseppet.
Borkaby!
Jó hétvégét nektek, remélem nem lesz semi gond, és jól érzitek majd magatokat!
BKriszta!
Gratula a hízáshoz, nagyon édes Bálint!!!
Anhel!
Lillus úgy született, h tele volt az orra pirinyó gríz szerű pöttyökkel, és folyamatosan tisztul, már alig látszik.
Bettike!
Nagyon édes Máté, kész ez a mosoly!
Köszi szépen a horrorfejéses segítséget! Végülis most megcsináltam. Anyukám elvitte sétálni Lillát 2órára, úh nekiálltam a mini electric medela-val. Hát, kicsit lesúlytó az eredmény. Bő 30ml-t sikerült kicsikarni a horrorfejés alatt, mindkettőből összesen. Igaz előtte megetettem Lillust, mikor elmentek, de nem evett túl sokat. Szegény, lehet tényleg nem tud eleget enni, és most én is elkezdtem parázni. Na meg most totál üresek a csapok, és van össz-vissz 30ml a hűtőben...szép...mit fogok vele csinálni a következő etetéskor? Kizárt, h addig újratermelődjön egy értelmes mennyiség...nem? Főleg, h ezek szt tényleg nem túl nagy a kínálat.
Szerintetek csináljam meg ezt este is majd, miután bealudt? Akkor lesz egyáltalán mit ennie éjszaka? Persze, ha lesz energiám, mert ha egy olyan műsort nyom, mint tegnap, akkor sztem még felakasztani magam sem lesz erőm.
A tegnapi jelenetet már leírtam, a mainak meg az lett a vége, h ugye 11-45kor evett, azóta nem nyugodott, kb 3-4x ébredt sírva, és nehezen aludt csak el, akkor is csak 10-20percekre. Végül 1.45kor megetettem megint, 2.30kor elmentek sétálni, 5körül jönnek, akkor elvileg megint enni kéne, de hátha még alszik egy kicsit itt fent (séta alatt annyira kidől, h utána még itthon is alszik általában fél-1órát), és el tudjuk húzni az etetést 4órára, tehát 6körülre...hátha addigra lesz is mit enni. Jaj, de nem egyszerű ez az egész!
Na majd jövök később, most lefekszem, van egy órám aludni.