Hihetetlen a változás a babáinkon
Minden baba nagyon édes, szép most is és anno is
Jade
Mi is "Edit módra" szívunk orrot, ha a apa nincs itthon, de már majdnem azt kell mondjam, hogy így egyedül egyszerűbb, mint kettesben
Hál Istennek most nincs rá szükség
A vérzés miatt én sem vinném orvoshoz, bár már szerintem te is túl vagy a kérdésen
Anita
Én anno nem is írtam, hogy mennyire sajnálom ami történt veled, s reméljük, hogy rendben leszel
Szép kis programjaitok vannak, asszem én is keresek itt valamit
januártól...mert most nagyon várjuk a nagyszülőket, most ők lesznek nekünk a "program"
Gem
Lányok nagyon szépek, s most nézem, hogy Rebeka szája / mosolya a "tied"
Két teljesen más csajszi, s mindkettő gyönyörűűűűűű!!!!
Azért néha egy-két szót írj magatokról! (bár mostanság én is ritkábban jutok ide)
Krisz
Voltál orvosnál???????
Kia
Gratula Levi fejlődéséhez!! nagyon ügyi baba
Újabb verseny???
Titti
merre vagy?
Ancsa
Miért kell vese UH-ra mennetek?? bocsi, ha figyelmetlen voltam, s lemaradtam
Edit
Vigasztaljon, hogy legalább egy éjszakát már átaludt Boró, jön a többi is meglátod!
Marci most jól eljátszik egyedül, ez újabban (az utóbbi napokban) jól műkszik, így a reggeli órákban, s aludt este 10-től reggel 8-ig, ébredés nélkül
nálunk is egy-két ébredés belefér, csak inni kell, s utána általában alszik tovább...
Egyre több felől hallom, hogy most már egyet kéne aludniuk
hááát szerintem Marcinak ez nem lenne elég, mert fél 11 és dél között kidől, akkor alszik fél-másfél órát, s ez nem tart ki estig. Illetve az elmúlt két napban este 7-kor bealudt, s ilyenkor biza nehezebb az esti altatás...így azt hiszem, hogy erőltetek még továbbra is egy délutáni alvást
A babatej tápi értékű is egyben??? azaz, ha azt adom, akkor annyi mintha tápit kapna?? Azért kérdem, hogy mennyivel az után próbáljam őt ismét étellel kínálni??
hétvégén megkóstoljuk mi is
Ja, s kóstolt Marci kölesgolyót is, mert vannak itt ismerősök, s náluk volt, itt persze nem láttam, de most hozatok anyuékkal.
Talán semmi nem jön közbe, s jönnek jövő pénteken, már nagyon várjuk Őket
Már alig várom, hogy elkezdjem díszíteni a lakást
Milyen színű fátok / díszitésetek lesz az idén??? Nekem nincs ilyenhez érzékem, de szeretnék idén valami nagyon szépet alkotni
Várom az ötleteket!!
Ja, még egy:
Cas
Apu nem akart a héten dokihoz menni, mondván, majd megy mielőtt jönnek (neki egész más baja van, sajnos), hétfőn este mondtam neki, hogy nem lehet ilyen makacs, na meg ha szeret....s ilyen szöveg....s tegnap rászánta magát, hogy elmenjen
nagyon büszke voltam rá
Muszály elmennie anyudnak, s rá kell beszéljétek Őt, mert nagyon fontos az egészség, s ezt addig nem tudjuk, amíg van
Anyumnak is fáj a lába, de őt már műtötték, s nem egy bátor Jánosné az én anyum, de "túlélte"...a második kerületben van valami klinika asszem, ahova járt
nagyon veszélyes tud lenni az ilyen, tudom, hogy tudod
Bocsi, ha hosszú voltam
Marci már nem hagy tovább, szép napot, s bocsi ha valaki kimaradt